Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün biraz zor gececek, ben is yerine revane yaptim getirdim. Yeni basladim bu bölgeye o yüzden. Yemesem kendi getirdigimi almanlar alinir, o yüzden ufak bi parca yicem bi kasik büyüklügünde. Bi arkadas da dogumgünü dolayisiyla pasta getirecekmis. Onuda kahvalti niyetine yicem. Ince bir dilim.
Offf böyle durumlarda gercekden zorlaniyorum. Hem tam doymicam, hemde bi sürü kalori alcam.

Öglene de yarim kizarmis pilic alicam kendime. En azindan onda karbonhidrat yok. Aksamada yine dünkü yemegimden.

Işyerin de olan kutlamalar çok fena yoldan çıkarıyor insanı. . Tabağına az alarak hem az yemiş hem de arkadaşlar arasın da sıritmamis olursun.

Bende öyle yaptim, revanin kenar parcalari oluyor ya, ufacik ondan aldim, bi kasik kadar. Diger arkadas daha pasta falan getirmedi. Onuda ben ögleden sonra kahvenin yanina alicam diyip herhalde cantaya koycam, evdekilere vercem. Hic almasam bu sefer anlicaklar yemedigimi. Bende kimse rejim yaptigimi anlasin istemiyorum. Biktim milletin bakislarindan laf sokmalarindan

En iyisini yapıyorsun. Çünkü hiç inanarak yaklasmiyorlar. . He He yine diyet yapıyo yine basaramayacak on yargısı mevcut çoğunda. .
Allah hepimize zayıflamayı nasip etsin..

Maşallah canım 102-92-82 böyle devam etsin

En iyisini yapıyorsun. Çünkü hiç inanarak yaklasmiyorlar. . He He yine diyet yapıyo yine basaramayacak on yargısı mevcut çoğunda. .
Bende hiç kimseye söylemedim bu kez 1.5 yıldır yapıyorum 3-4 aydır farkettiler zayıfladığımi birden bire gibi geldi onlara herkes şokta

merhaba kızlar,
kahvaltımı anca yapabildim. şu erkenden yapanlara ve erken yaptığım günlere nasıl özeniyorum. 10 dan beri kahvaltı etmeye çalışıyorum anca başardım. o da bebek mızmığı eşliğinde dün gece de geç geldik eve menümü yazamadım onu da şuracığa yazayım bari.

salı menüsü
12.30
1 yumurta
yarım dilim beyaz peynir
salatalık,havuç
6 zeytin
rezene çayı

17.30
1 buçuk sıkım çiğ köfte
iki zeytin
5 kaşık yoğurt
çorba

20.30
12 küçük köfte
sebze sote
1-2 çatal yogurlu meze
1-2 çatal patlıcan meze

su: 3 lt
spor: biraz yürüdük ama ne kadar bilmiyorum

Not: çayın yanında 1 avuç fındık yedim

AMINNNN

evet ya, bide dalga gecer gibi soruyorlar ya ben sinir oluyorum. Mesela normal zamanda tabi ki kizarmis pilic yagli olabilir. Ama benim diyetime uyuyo, yiyebiliyorum, hatta istersem bir otturusta 10 yine yerim, önemli olan karbonhidratsiz olmasi. Ama bunu aciklamakdan cok rahatsiz oluyorum ben. Zaten zor bir dönem. Bana beni motive edecek bana inananacak insanlar lazim. Ben esime bile söylemiyorum rejim yaptigimi

Kızlar geçmişi hemen öyle bir geçtim :) Kızın okulunda öğretmenleriyle görüştüm işim uzadı bende hemen yemeğimi yedim şimdi akraba mevlüdüne gidiyorum gelince uzun uzun yazarım nasılsa

Allaha emanet olun ve bol suuuu :)
Kocaman öpüyorum sizi
Akşam görüşürüz

Herkese maraba .menim
Sabah
1yumurta
1prynir
1galeta
5zeytin
Yeşillik domates
Öyle
Tavuk sotebiraz
Yeşillik
Akşam
6kask yeşil fasulye
Ayran
1kase Tarhana
Bol su yeşilçay türk kahvesi nescafe ve minik bitter :)))

Bugun ayakkabım fena vurdu ayagimi. Okul dönüsüde babam getirdi sagolsun.

Telefonum 8 bin saatim 7 bin saydi ama hangidi dogru bilmiyorum. Bir ara navigasyonu acmistim ara sokaklara girince o zaman saymadi sanirim adimsayar.
Biraz ara vermek kendimi dinlemek iyi geldi bana. Bu hafta Diyetisyene gitmeyeceğim haftaya gideceğim insallah guzel bir kilo vermis olurum. En azindan 8 li rakamlarda cikarim o zamana kadar diye umut ediyorum
Oglum uyusunda azicikda mekik cekerim insallah... Bu gunduz uykusunun sasmis olmasi benim hem diyetimi hem ev islerimi aksatiyor. Insallah bir an once düzene girer.

ay evet ya çok sinir bozucu bir şey. bi de sen diyete başlayınca herkes uzman kesilir. az yemedin mi çok yemedin mi? bık bık bık susmazlar.

Slm kizlar nasilsiniz
Ev isleri bitti yemigi attim ocaga pisinde arkadasa kahveye gidicem insallah ...
Aksam 7 gibi yurumek istiyorum bakalim bu ara cok istesemde hep bir terslik oluyor yuruyemiyorum...
Sizler napiyosunuz varmi kacamak ?
Rakibem ne zaman donuyorsun izinden gelde yarisalim gitmiyor bu inatci kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…