- 11 Mart 2013
- 325
- 831
- 103
Seni izliyorum belki şimdi görürsünİnşallah canım. İncecik olduğun fotolarını da görürüz.
Canım ben göremiyorum.
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah.
Aleykum selam canım.
Bugün biraz zor gececek, ben is yerine revane yaptim getirdim. Yeni basladim bu bölgeye o yüzden. Yemesem kendi getirdigimi almanlar alinir, o yüzden ufak bi parca yicem bi kasik büyüklügünde. Bi arkadas da dogumgünü dolayisiyla pasta getirecekmis. Onuda kahvalti niyetine yicem. Ince bir dilim.
Offf böyle durumlarda gercekden zorlaniyorum. Hem tam doymicam, hemde bi sürü kalori alcam.
Öglene de yarim kizarmis pilic alicam kendime. En azindan onda karbonhidrat yok. Aksamada yine dünkü yemegimden.
Bende öyle yaptim, revanin kenar parcalari oluyor ya, ufacik ondan aldim, bi kasik kadar. Diger arkadas daha pasta falan getirmedi. Onuda ben ögleden sonra kahvenin yanina alicam diyip herhalde cantaya koycam, evdekilere vercem. Hic almasam bu sefer anlicaklar yemedigimi. Bende kimse rejim yaptigimi anlasin istemiyorum. Biktim milletin bakislarindan laf sokmalarindan
Maşallah canım 102-92-82 böyle devam etsinSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bu sabah da yine erkenden uyandımhatta her zamankinden erken uyanıyorum artık iki gündür kilo verdikçe vücut daha çabuk dinlenip kendine geliyor sanırım
Bu arada dün alışverişten önce ailecek dışarda yemek yiyelim dedik ve eşim bak ama kasmıyorsun kendini dediAyıptır söylemesi soya soslu tavuk, salata ve çok çok az makarna yedim ( belki bilirsiniz oranın menülerini Green Salad da yemek yedik ) Sonrasında da tabi uzun uzun yürüdük alışverişimizi yaptığimiz için vicdanen çok rahattım
Hee tabi dayanamayıp bu sabah tartıldım veeeeee cidden inanmanın herşeyden önemli olduğunu bir kez daha anladım
Dün sabah evde 113.5 çıkan ben bu sabah 112.2 çıktım
Hep diyorum ya kesinlikle su çok çok önemli diyegerçekten öyle çünkü yine 4 litre suyumu yatana kadar tamamladım
Heee artık çok çok uzun bir süre dışarda yemek yemeyiz aileceksonuçta nasılsa suyu bol tutunca gidiyor diye ara da da olsa düzen dışına çıkmamak en güzeli
Yeni güne görmüş olduğum yeni rakamla çoook daha enerjik başlıyorum
Bende hiç kimseye söylemedim bu kez 1.5 yıldır yapıyorum 3-4 aydır farkettiler zayıfladığımi birden bire gibi geldi onlara herkes şoktaEn iyisini yapıyorsun. Çünkü hiç inanarak yaklasmiyorlar. . He He yine diyet yapıyo yine basaramayacak on yargısı mevcut çoğunda. .
Allah hepimize zayıflamayı nasip etsin..
En iyisini yapıyorsun. Çünkü hiç inanarak yaklasmiyorlar. . He He yine diyet yapıyo yine basaramayacak on yargısı mevcut çoğunda. .
Allah hepimize zayıflamayı nasip etsin..
ay evet ya çok sinir bozucu bir şey. bi de sen diyete başlayınca herkes uzman kesilir. az yemedin mi çok yemedin mi? bık bık bık susmazlar.Bende öyle yaptim, revanin kenar parcalari oluyor ya, ufacik ondan aldim, bi kasik kadar. Diger arkadas daha pasta falan getirmedi. Onuda ben ögleden sonra kahvenin yanina alicam diyip herhalde cantaya koycam, evdekilere vercem. Hic almasam bu sefer anlicaklar yemedigimi. Bende kimse rejim yaptigimi anlasin istemiyorum. Biktim milletin bakislarindan laf sokmalarindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?