Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oh maşallah. ben de bi saat yürüdüm bugün. ama adımsayar kullanmadım hiç. bi deneyeyim bakayım.
benim bebişinde uykuları şaştı ya. zaten yeni yoluna girmişti

oh maşallah. ben de bi saat yürüdüm bugün. ama adımsayar kullanmadım hiç. bi deneyeyim bakayım.
benim bebişinde uykuları şaştı ya. zaten yeni yoluna girmişti

Büyüdükce azaliyor canim uykulari. Bazen uyumak istemezler bazen dayanamazlar uyurlar. Benimki 4 gun boyunca uyumadi. Annem soruyor neden uyumadin diye. Anne kizdi diyor
Dun sabah uyanmis annanne ananne diye sesleniyor ben gittim yanina aa anne okula gitmemis annanne okula gitmis diyor sebek.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür kavuşturana İnanılmaz yoğun ve yorucu bir gündü benim için
Malum sabah kızın Öğretmenleriyle görüştüm ilk önce; Çok şükür hepsi çok çok memnunlar kuzumdan Okulun en aksi olarak bilinen Öğretmenide beni tebrik etti bu zamanda çok terbiyeli ve saygılı bir evlat yetiştimişsin sizi cidden kutlarım dedi O an resmen Hindi gibi kabaracaktım gururdan
Bu Bilecikteki Okullar arası kitap yarışması yüzünden biraz dersleri gerilemiş ama ortalamanın çok üstünde ama tabiki rahat davranamasın biraz daha sıkı tutsun dediler

Allahtan gitmeden Öğlen yemeğimi yapmıştımda eve gelir gelmez yemeğimi yedim vakti girmişken
Sonrada hazırlanıp çok fazla kalmadan bu seferde akrabada olan kurana gittik @Azmin zaferi İnşallah bugün okunan kuranlarda Babacığına şifa olurlar Aslında yakın olsaydın sana ordan zemzem bile getiridim şifa niyetine diye Gerçi yakınlarınızdan ümreye gidenler olduysa isteyin şifa olur inşallah

Tam kuran bitti servise yardımcı oldum tabi her zamanki gibi ordan çıkışta Ameliyat olan eşimin Amcasının hanımını ziyaret ettik tabi dönüşü trafiğe yakalanınca da hemen mutfağa daldım ve Akşamlık kendime birşeyler hazırladım
Bol suyumuda içiyorum tabiki bir yandan

Bu arada bugün eşimin halası beni görünce; Banuuu kızzzz baya farklı gördüm ben seni dedi
Farkı duyunca helal kız sana inatla devam et fıstık gibisin zaten dahada güzel olacaksın dedi halalarım
Tabi herkes orda tavuklu pilav, turşu ve tulumba tatlısını götürürken ben ara öğünümü yanım almayı unutunca sadece 1 bardak ayran içtim
Tabi halalar ben yemiyorum diye bana sen diğer odaya geç dediler :) meğer ben yemiyorum diye onlarında boğazından geçmiyormuş ben karşılarında oturdukça bende gıcıklığına içerden kafayı uzatıp yiyin yiyin nerenize yiyorsanız dedim nasıl gülüyorlar

Ev sahibi baya ısrar etti ama ben şekerim sınırda yersem kötü olurum dedim o bahaneyle tamamen yırttım ısrar etmeyi bıraktı hee yeseydim belki bir şey olmazdı ama kesinlikle pişman değilim

Allahın izniyle aynen devam

Bugünkü menüm
Sabah 1bardak sıcak su 1kivi
Öglen
2yumurta az yaglı domates
Peynir
Salatalik zeytin
Takıllı ekmek cçay
Ara 1avokado
1fincan şekersiz sütlü kahve
Akşam 1tabak karnibahar yemegim
Dünden kaldı kıyamadım atmaya
1kase yogur bol salata 2-3 kaşık pilav
2lt su

Kaptancım burdaysan avatarıma koyayımda resmimi sende gör

Ben girdigim bunalımdan çıktım çok şükür. Insallah diyete devam. Sen nasilsin ne yapiyorsun?
Bende iyiyim cok şükür benim inatcı kocayla gecen gün benim cıkardıgım büyük bi krizle barıştık artık beni sinir krizine soktu resmen
Şimdi iyiym cok şükür
İzin planları yapmaya başlıyoruz yavaş yavaş bu sene Türkiye deyim inşallah

Anlatmamistim henüz dimi. Bir seneyi askin bir süredir bi daha anne baba olmak istiyoruz ama henüz kismet olmadi.

Rabbim inşallah gönlünüze göre hayırlısıyla tez zamanda nasip eder
Aminnnnnnnn

canım gayet güzel bir menü olmuş ellerine sağlık

Kaptancım burdaysan avatarıma koyayımda resmimi sende gör

Geldim canım buralardayım :)

Koydum kaptancım bakabilirsin

Ayyy sonunda gördümmmm :) Bayıldım canım cidden hoş durmuş güle güle kullan canım
Ben artık iyice zayıflayana kadar uzun bir süre bir şey yapmayacağım ama sonra komple imaj değişikliği yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…