- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Herkese maraba .menim
Sabah
1yumurta
1prynir
1galeta
5zeytin
Yeşillik domates
Öyle
Tavuk sotebiraz
Yeşillik
Akşam
6kask yeşil fasulye
Ayran
1kase Tarhana
Bol su yeşilçay türk kahvesi nescafe ve minik bitter :)))
Bugun ayakkabım fena vurdu ayagimi. Okul dönüsüde babam getirdi sagolsun.
Telefonum 8 bin saatim 7 bin saydi ama hangidi dogru bilmiyorum. Bir ara navigasyonu acmistim ara sokaklara girince o zaman saymadi sanirim adimsayar.
Biraz ara vermek kendimi dinlemek iyi geldi bana. Bu hafta Diyetisyene gitmeyeceğim haftaya gideceğim insallah guzel bir kilo vermis olurum. En azindan 8 li rakamlarda cikarim o zamana kadar diye umut ediyorum
Oglum uyusunda azicikda mekik cekerim insallah... Bu gunduz uykusunun sasmis olmasi benim hem diyetimi hem ev islerimi aksatiyor. Insallah bir an once düzene girer.
oh maşallah. ben de bi saat yürüdüm bugün. ama adımsayar kullanmadım hiç. bi deneyeyim bakayım.
benim bebişinde uykuları şaştı ya. zaten yeni yoluna girmişti
Ayy inşallah hadi hayırlısıKizlar dua edin bana. Eve gidip test yapcam insallah hayirlisiyla positiv cikar. Gerci daha günüme var ama dayanamadim.
Allah gönlüne göre versin canım. Bizede haber ver...Anlatmamistim henüz dimi. Bir seneyi askin bir süredir bi daha anne baba olmak istiyoruz ama henüz kismet olmadi.
Rakibem ne yapiyorsun hiç karşılaşamıyoruz senle?Ayy inşallah hadi hayırlısı
Haber ver bize de
Rakibem ne yapiyorsun hiç karşılaşamıyoruz senle?
Rakibem ne yapiyorsun hiç karşılaşamıyoruz senle?
Evet canım bu ara öyle oldu nedenseRakibem ne yapiyorsun hiç karşılaşamıyoruz senle?
Ben girdigim bunalımdan çıktım çok şükür. Insallah diyete devam. Sen nasilsin ne yapiyorsun?Evet canım bu ara öyle oldu nedense
Kaptancım burdaysan avatarıma koyayımda resmimi sende görSelamın Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür kavuşturanaİnanılmaz yoğun ve yorucu bir gündü benim için
Malum sabah kızın Öğretmenleriyle görüştüm ilk önce; Çok şükür hepsi çok çok memnunlar kuzumdanOkulun en aksi olarak bilinen Öğretmenide beni tebrik etti bu zamanda çok terbiyeli ve saygılı bir evlat yetiştimişsin sizi cidden kutlarım dedi O an resmen Hindi gibi kabaracaktım gururdan
Bu Bilecikteki Okullar arası kitap yarışması yüzünden biraz dersleri gerilemiş ama ortalamanın çok üstünde ama tabiki rahat davranamasın biraz daha sıkı tutsun dediler
Allahtan gitmeden Öğlen yemeğimi yapmıştımda eve gelir gelmez yemeğimi yedim vakti girmişken
Sonrada hazırlanıp çok fazla kalmadan bu seferde akrabada olan kurana gittik@Azmin zaferi İnşallah bugün okunan kuranlarda Babacığına şifa olurlar Aslında yakın olsaydın sana ordan zemzem bile getiridim şifa niyetine diye Gerçi yakınlarınızdan ümreye gidenler olduysa isteyin şifa olur inşallah
Tam kuran bitti servise yardımcı oldum tabi her zamanki gibiordan çıkışta Ameliyat olan eşimin Amcasının hanımını ziyaret ettik tabi dönüşü trafiğe yakalanınca da hemen mutfağa daldım ve Akşamlık kendime birşeyler hazırladım
Bol suyumuda içiyorum tabiki bir yandan
Bu arada bugün eşimin halası beni görünce; Banuuu kızzzz baya farklı gördüm ben seni dedi
Farkı duyunca helal kız sana inatla devam et fıstık gibisin zaten dahada güzel olacaksın dedi halalarım
Tabi herkes orda tavuklu pilav, turşu ve tulumba tatlısını götürürken ben ara öğünümü yanım almayı unutunca sadece 1 bardak ayran içtim
Tabi halalar ben yemiyorum diye bana sen diğer odaya geç dediler :) meğer ben yemiyorum diye onlarında boğazından geçmiyormuş ben karşılarında oturdukçabende gıcıklığına içerden kafayı uzatıp yiyin yiyin nerenize yiyorsanız dedim nasıl gülüyorlar
Ev sahibi baya ısrar etti ama ben şekerim sınırda yersem kötü olurum dedimo bahaneyle tamamen yırttım ısrar etmeyi bıraktı hee yeseydim belki bir şey olmazdı ama kesinlikle pişman değilim
Allahın izniyle aynen devam
Bende iyiyim cok şükür benim inatcı kocayla gecen gün benim cıkardıgım büyük bi krizle barıştık artık beni sinir krizine soktu resmenBen girdigim bunalımdan çıktım çok şükür. Insallah diyete devam. Sen nasilsin ne yapiyorsun?
Anlatmamistim henüz dimi. Bir seneyi askin bir süredir bi daha anne baba olmak istiyoruz ama henüz kismet olmadi.
Bugünkü menüm
Sabah 1bardak sıcak su 1kivi
Öglen
2yumurta az yaglı domates
Peynir
Salatalik zeytin
Takıllı ekmek cçay
Ara 1avokado
1fincan şekersiz sütlü kahve
Akşam 1tabak karnibahar yemegim
Dünden kaldı kıyamadım atmaya
1kase yogur bol salata 2-3 kaşık pilav
2lt su
Kaptancım burdaysan avatarıma koyayımda resmimi sende gör
Koydum kaptancım bakabilirsinRabbim inşallah gönlünüze göre hayırlısıyla tez zamanda nasip eder
Aminnnnnnnn
canım gayet güzel bir menü olmuş ellerine sağlık
Geldim canım buralardayım :)
Koydum kaptancım bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?