Cok teşekkür ederim biricik kaptanımAyyy sonunda gördümmmm :) Bayıldım canım cidden hoş durmuş güle güle kullan canım
Ben artık iyice zayıflayana kadar uzun bir süre bir şey yapmayacağım ama sonra komple imaj değişikliği yapacağım
Kizlar dua edin bana. Eve gidip test yapcam insallah hayirlisiyla positiv cikar. Gerci daha günüme var ama dayanamadim.
Allah gönlüne göre versin inşallah. .
Selamın Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür kavuşturanaİnanılmaz yoğun ve yorucu bir gündü benim için
Malum sabah kızın Öğretmenleriyle görüştüm ilk önce; Çok şükür hepsi çok çok memnunlar kuzumdanOkulun en aksi olarak bilinen Öğretmenide beni tebrik etti bu zamanda çok terbiyeli ve saygılı bir evlat yetiştimişsin sizi cidden kutlarım dedi O an resmen Hindi gibi kabaracaktım gururdan
Bu Bilecikteki Okullar arası kitap yarışması yüzünden biraz dersleri gerilemiş ama ortalamanın çok üstünde ama tabiki rahat davranamasın biraz daha sıkı tutsun dediler
Allahtan gitmeden Öğlen yemeğimi yapmıştımda eve gelir gelmez yemeğimi yedim vakti girmişken
Sonrada hazırlanıp çok fazla kalmadan bu seferde akrabada olan kurana gittik@Azmin zaferi İnşallah bugün okunan kuranlarda Babacığına şifa olurlar Aslında yakın olsaydın sana ordan zemzem bile getiridim şifa niyetine diye Gerçi yakınlarınızdan ümreye gidenler olduysa isteyin şifa olur inşallah
Tam kuran bitti servise yardımcı oldum tabi her zamanki gibiordan çıkışta Ameliyat olan eşimin Amcasının hanımını ziyaret ettik tabi dönüşü trafiğe yakalanınca da hemen mutfağa daldım ve Akşamlık kendime birşeyler hazırladım
Bol suyumuda içiyorum tabiki bir yandan
Bu arada bugün eşimin halası beni görünce; Banuuu kızzzz baya farklı gördüm ben seni dedi
Farkı duyunca helal kız sana inatla devam et fıstık gibisin zaten dahada güzel olacaksın dedi halalarım
Tabi herkes orda tavuklu pilav, turşu ve tulumba tatlısını götürürken ben ara öğünümü yanım almayı unutunca sadece 1 bardak ayran içtim
Tabi halalar ben yemiyorum diye bana sen diğer odaya geç dediler :) meğer ben yemiyorum diye onlarında boğazından geçmiyormuş ben karşılarında oturdukçabende gıcıklığına içerden kafayı uzatıp yiyin yiyin nerenize yiyorsanız dedim nasıl gülüyorlar
Ev sahibi baya ısrar etti ama ben şekerim sınırda yersem kötü olurum dedimo bahaneyle tamamen yırttım ısrar etmeyi bıraktı hee yeseydim belki bir şey olmazdı ama kesinlikle pişman değilim
Allahın izniyle aynen devam
Valla iyi dayandın. Ben ilk günden cıngar çıkarmıştım.Bende iyiyim cok şükür benim inatcı kocayla gecen gün benim cıkardıgım büyük bi krizle barıştık artık beni sinir krizine soktu resmen
Şimdi iyiym cok şükür
İzin planları yapmaya başlıyoruz yavaş yavaş bu sene Türkiye deyim inşallah
Benimde bir iki gözde öğrencim var alip icime sokasım geliyor. Birine manevi kızın diyorum. 5. Sınıf olunca gördükleri yerde sarılıyorlar.
Cidden yeni nesil kötü yetişiyor. Bu zamanda iyi evlat yetiştirmek maharet. Insallah benim kuzum ve burdakilerin kuzularıda hayırlı evlat olurlar. Rabbim isteyenlerinde kucağını boş bırakmasın...
Sabrina hayranim bu arada kaptanım.
Valla iyi dayandın. Ben ilk günden cıngar çıkarmıştım.cok sevindim aranızın düzelmesine. Nereye geliyorsunuz yazın?
Benim de dayımlar bu yaz gelirler mi bilmiyorum. Onlarda Fransada lion dalar galiba.
Bugun oglum iki saatte olsa uyudu ve bize çok eziyet etmedi çok şükür.
Aksam otururken esim 1mayis ptesiye geliyor afyona termale gidelim mi dedi. Tabi ben şok.. Hemen dayıma mesaj attim bize termalde yer ayir diye. Ay insallah denk gelirde gideriz. Afyonu özleyeceğim aklima gelmezdi. Eskisehirden önce afyondaydik ve ben hic sevemenistim orayi. Tabi buraya gelince ordakilerden cok daha kotu ortamla karsilasinca mumla aradık...
Hemen menumu yazayım
Sabah
1 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Maydonoz
1 dilim ekmek
Ara
15 fındık
Hibiskus
Öğlen
Peynirli salata
1 dilim ekmek
Ara
Muz
1 avuc leblebi
Aksam
Kabak kavurma
Yogurt
Tuzsuz yagsiz salata
3 kaşık pilav
Ara
1 cilek
Tarcinli sut
Spor 1 saat yuruyus
50 mekik
Su 3 lt
Ohhh süpermiş canım 3 günde olsa keyif yaparsınız haftasonunu da birleştirince
Hani derler ya gelen gideni aratırseninki o hesap olmuş ama RAbbim inşallah kendine güzel ve samimi bir yerde ev almayı nasip eder inşallah da sende çok daha keyifli vakit geçirirsin .....Aminnnn
Sağ olasın canımDediğin gibi Rabbim hayırlı ve saygılı birer evlat, düzgün birer Müslüman Evladı olarak yetiştirirmeyi nasip eder hepimize inşallah.....Aminnnnn
Valla tavuklu pilavı ben normalde çok severimama inan aklımdan bile geçmedi tadına bakmak değil bütün tabağı alıp yemek Heee pilav cidden harika olmuş gibi duruyordu hatta ev sahibi kendi yapmış ve ben bir an hemen tamam Reyhan Teyzem bir sonraki mevlüdümde pilavım senden dedim sonrada içimden yok yok tübe 1 sene sonra da olsa yemem dedim gerçi ozamana kadar korumaya geçmiş olurum ve belki diyetisyenim arada da olsa verir pilav :) tabi ben kıyıpta yiyebilirmiyim bilmiyorum sonuçta okadar emek verince insan kıyamıyor
oynakbasi34 canım bugün kötüydum. Ağrım vardı .. daha iyi olucam inşallah.
Allah tez zamanda sifa versin insallah...
oynakbasi34 canım bugün kötüydum. Ağrım vardı .. daha iyi olucam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?