Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Cok teşekkür ederim biricik kaptanım
Gösterdiğim herkes cok begendi 2gündür
Cokgoşuma gitti valla ben bayadır kendimi salmıştım
biraz kendime bakayım dedim artık
İnşallah sende biran önce istedigin değişiklikleri yaparsın gönlüne göre

Son ara öğünümüde yaptım bir yarım saat önce

İki sabahdır 5 gibi uyanıyorum ya erkenden uykum geliyor demin koltuğa az uzansaydım kesinlikle uyuya kalırdım ama direniyorum yoksa yine 5de uyanırım

Benimde bir iki gözde öğrencim var alip icime sokasım geliyor. Birine manevi kızın diyorum. 5. Sınıf olunca gördükleri yerde sarılıyorlar.
Cidden yeni nesil kötü yetişiyor. Bu zamanda iyi evlat yetiştirmek maharet. Insallah benim kuzum ve burdakilerin kuzularıda hayırlı evlat olurlar. Rabbim isteyenlerinde kucağını boş bırakmasın...
Sabrina hayranim bu arada kaptanım.

Valla iyi dayandın. Ben ilk günden cıngar çıkarmıştım. cok sevindim aranızın düzelmesine. Nereye geliyorsunuz yazın?
Benim de dayımlar bu yaz gelirler mi bilmiyorum. Onlarda Fransada lion dalar galiba.

Bugun oglum iki saatte olsa uyudu ve bize çok eziyet etmedi çok şükür.
Aksam otururken esim 1mayis ptesiye geliyor afyona termale gidelim mi dedi. Tabi ben şok.. Hemen dayıma mesaj attim bize termalde yer ayir diye. Ay insallah denk gelirde gideriz. Afyonu özleyeceğim aklima gelmezdi. Eskisehirden önce afyondaydik ve ben hic sevemenistim orayi. Tabi buraya gelince ordakilerden cok daha kotu ortamla karsilasinca mumla aradık...

Sağ olasın canım Dediğin gibi Rabbim hayırlı ve saygılı birer evlat, düzgün birer Müslüman Evladı olarak yetiştirirmeyi nasip eder hepimize inşallah.....Aminnnnn

Valla tavuklu pilavı ben normalde çok severim ama inan aklımdan bile geçmedi tadına bakmak değil bütün tabağı alıp yemek Heee pilav cidden harika olmuş gibi duruyordu hatta ev sahibi kendi yapmış ve ben bir an hemen tamam Reyhan Teyzem bir sonraki mevlüdümde pilavım senden dedim sonrada içimden yok yok tübe 1 sene sonra da olsa yemem dedim gerçi ozamana kadar korumaya geçmiş olurum ve belki diyetisyenim arada da olsa verir pilav :) tabi ben kıyıpta yiyebilirmiyim bilmiyorum sonuçta okadar emek verince insan kıyamıyor

Ohhh süpermiş canım 3 günde olsa keyif yaparsınız haftasonunu da birleştirince
Hani derler ya gelen gideni aratır seninki o hesap olmuş ama RAbbim inşallah kendine güzel ve samimi bir yerde ev almayı nasip eder inşallah da sende çok daha keyifli vakit geçirirsin .....Aminnnn

Diademe Canım ben kaçırmışım eşinle barıştığınızı ama inan çok sevindim senin adına
Rabbim bir daha ağız tadınızı bozmasın ve inşallahhhhhhh sende tatile gelir biraz kafa dağıtır eşinle aşk tazelersin

Hemen menumu yazayım

Sabah
1 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Maydonoz
1 dilim ekmek

Ara
15 fındık
Hibiskus

Öğlen
Peynirli salata
1 dilim ekmek

Ara
Muz
1 avuc leblebi

Aksam
Kabak kavurma
Yogurt
Tuzsuz yagsiz salata
3 kaşık pilav

Ara
1 cilek
Tarcinli sut

Spor 1 saat yuruyus
50 mekik
Su 3 lt

Kızlar laptobu yine kıza devrediyorum az eşimle ilgileneyim bende o arada :) adamcağız 1 saattir yüzüne bakmıyorum diye ergen triplerinde birlikte bir film varmış tvde onu izleyeceğiz gönlü olsun

Giremezsem artık sabah görüşürüz

Harika bir menü canım Cumaya bomba gibi bir bildirim yaparsın eminim

Aminn insallah. Birde tayinimiz merkeze gelir insallah bu sene. Donem başında memurun ve ilce milli egitim mudurunun yaptigi haksizlik yuzunden tayin hakkimiz elimizden gitti 92 km merkeze okulumuz. Ben bu yillik merkezdeyim de seneye ne olacak belli degil yani eylule. Hayırlısıyla geliriz insallah.

Az az yemene izin verilir eminim. Hem biraz vakit gecsin miden kuculecegi icin yiyemeyeceksin. Sahsen ben oyle hissediyorum.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Kaldı tartıya 1 gün Kızlar bugün özellikle suyu daha fazla tüketin Cuma sabahı sizlerden güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum
Ben dün nasıl yorulduysam bugün bacağım kasıyor hafiften ya uykumda ters bir hareket yaptım ( balık gibiyim hiç kımıldamadan duramam uykuda da olsa ) yada dünkü yorgunluktan
Reglm iyice sökülmeye başladı oda biraz etkiliyor olabilir ama Rabbime beterinden sakınsın ve çabucak her sıkıntısı olana şifalar versin....Aminnnnnnnnnn

Bİr yandan kahvemi de yudumluyorum eee daha ne olsun

oynakbasi34 canım bugün kötüydum. Ağrım vardı .. daha iyi olucam inşallah.

Yenacığım daha çok yeni ya ara da ağrı yapması normal çok çok yavaş yemek yediğinde pek ağrı olmuyormuş kuzenin demesi İnşallah çok daha iyisindir ve dahada iyi olacaksın ona inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…