- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Günaydın hayırlı sabahlar :)
Rabbim inşallah gönlünüze göre hayırlısıyla tez zamanda nasip eder
Aminnnnnnnn
canım gayet güzel bir menü olmuş ellerine sağlık
Geldim canım buralardayım :)
Allah gönlüne göre versin inşallah. .
Gunaydin hayirli sabahlar kizlar
Günaydin kizlar, nasilsiniz?
Malesef olumlu bir sonuc alamadim kizlar. Hayirlisi böyleymis. Ama baya bi moralim bozuluyor yavas yavas. Sabah hesapladim da ilk planlamaya basladigimizdan bu yana nasip olsaydi eger istedigim gibi bi bebisi dogurup digerine calismalara baslamistik bile.
Kismet, cok sükür saglikli akilli zeki bi evladim var. Onu güzel yetistirmek nasip olsun. Rabbim ona uzun saglikli ömür versin herseyden önce.
sanirim kiloyla ilgili güzel bi haber veremicem ben bu hafta. Gecen hafta süper gidiyordu ama son günlerde üzerimde bi siskinlik hissediyorum. Neyse ben bugün bol bol bitki cayi icim de bari su atsin vücudum
Canım üzme tatlı canınıinan seni çok iyi anlıyorum
Ben ikinci kuzuya niyetlendiğimde her ay anam bu ayda olmadı diye üzülüp duruyordum hatta en son doktor sende pko var çocuğun olmaz artık ancak tüp bebekle yada aşılamayla olur dediğinde hastane çıkışı nasıl ağlamıştımhani gören hiç çocuğu yok sanırdı eşim o gün ya saçmalama Rabbim kızımıza uzun sağlıklı bir ömür versin olmuyorsa da vardır bunda bir hayır diyeceğiz demişti
Rabbim hiç evladı olmayanlara tez zamanda nasip etsin inşallah....Aminnnn
O günden sonra olmazsa da artık yapacak bir şey yok diye bıraktım ikinci bebek düşüncesini ve kesinlikle stresle alakalı bir durum olduğuna o ay emin oldum çünkü bir sonraki ay hamile kaldığımı öğrenmiştim
Bak benim senelerce çocuğu olmayan kaç tane arkadaşım var onlar bile tüp bebek bile başarılı olmadı diye çok üzülüyorlardı ve onlarada aynı şeyi söylediminan onlarda tedaviyi olursa olur olmazsada Allahtan demeye başladıktan sonra mucizelerinin müjdelerini vermişlerdi
Rabbim sanada hayırlısı ne zamansa mucizeni gönderir bencestres yapma yeter
Olmuyor iste, ister istemez stres yapiyorum. Her ay bekliyorum. Kizim her gün agliyor herkesin kardesi var benim yok diye. Bize yola bebekleri olan kisiler icin diyor, anne sorsana nasil yapmislar bebegi belki siz bilmiyorsunuzdur diyor. Gelde anlat cocuga simdi.
Hormonlarda falanda hic bir sorun yok, tüplerimi kontrol edecekler. Belki orda sorun.
Bugun cok sisim ben neden anlamadim
Canim skkin bende ayran yaptim icine bir salatalik attip cektim rondada iciyorum iyi gelirmi bilmem ama yemek yerine bunu icicem tadida hos oldu
Sizde durumlar nasil kizlar sesiniz cikmiyor ?
İyi akşamlar kızlar bugunkü menüm
Sabah 4-5 kaşık nesfit
Öglen bol salata 2haşlanmış yumurta yogurt 2dilim tahıllı ekmwk
Ara 1elma
1kivi
Akşam 1haşlanmış enginar
1bucuk kase corba
İnşallah yarına iyi bi sonuc alırım hafta sonları cok kötü oluyo bana istedigimi yiyemiyorum yemek saatleride. Uymuyo bana
En gec 6 bucuk 7 de yemiş oluyorum kaptanım yayarken sürekli ac oluyorum aslında 1 hafta ya kuzenimin dügünü var 1 kilo bile versem iyi olacak benim için inşallahSelamün aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Bugün dünya kadar iş yaptımçok şükür az bir şey ütüm var ( gerçi daha bir posta kurumadı )
Küçük kuşun dolabıda tamamlandı bir sürü eşya ayırdım
Akşam yemeğimide yedim listeme uygun
Hatta hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Uyanınca 06:00da
İçebildiğim kadar su ( 600 ml ) + 1 şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı 08:30da
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
5 - 6 dal Roka
ara 11:00de
1 adet kivi + 1 bardak sıcak su
Öğlen 12:45de
4 yk zeytinyağlı pırasa
1 kase yoğurt ( chia tohumu olması gerekiyordu ama aceleden Anneme çıkarken unutmuşum)
1 kase marul salatası ( salatalıklı )
ara 15:00de
1 adet kivi + 1 bardak sıcak su
ara 17:00de
1 adet kayısılı activya
Akşam 19:00da
4 adet köfte ( yağsız tavada tabiki )
Bol marul salatası
ara 21:00 yani şimdi
1 bardak ayran + 1 yk chia tohumu + 1 çay kaşığı zencefil ( neye benzeyecek bilemiyorum ama yazarım)
Gün içinde şu saate kadar 4 litre su içtim ama az daha içerim yatana kadar
İnşallah bu sessizlik yarın sevinç çığlıklarıyla değişir
Ben kendi adıma güzel geçirdim günü ama hava insanı biraz melankolik hale getiriyor belki seninde öyle olmuştur
Yarın yeni ve daha güzel bir güne uyanacağımıza adım gibi eminim
Canım afiyet olsun bence menün güzelakşam kaçta yiyorsun bilmiyorum ama bir ara öğün sonrasında ekleyebilirsin hem akşam dilediğini yemediğine göre ufak bir takviye olur
bi an once toparlanirsin insallahoynakbasi34 canım bugün kötüydum. Ağrım vardı .. daha iyi olucam inşallah.
En gec 6 bucuk 7 de yemiş oluyorum kaptanım yayarken sürekli ac oluyorum aslında 1 hafta ya kuzenimin dügünü var 1 kilo bile versem iyi olacak benim için inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?