Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Rabbim inşallah gönlünüze göre hayırlısıyla tez zamanda nasip eder
Aminnnnnnnn

canım gayet güzel bir menü olmuş ellerine sağlık

Geldim canım buralardayım :)

Allah gönlüne göre versin inşallah. .

Malesef olumlu bir sonuc alamadim kizlar. Hayirlisi böyleymis. Ama baya bi moralim bozuluyor yavas yavas. Sabah hesapladim da ilk planlamaya basladigimizdan bu yana nasip olsaydi eger istedigim gibi bi bebisi dogurup digerine calismalara baslamistik bile.

Kismet, cok sükür saglikli akilli zeki bi evladim var. Onu güzel yetistirmek nasip olsun. Rabbim ona uzun saglikli ömür versin herseyden önce.

sanirim kiloyla ilgili güzel bi haber veremicem ben bu hafta. Gecen hafta süper gidiyordu ama son günlerde üzerimde bi siskinlik hissediyorum. Neyse ben bugün bol bol bitki cayi icim de bari su atsin vücudum

Gunaydin hayirli sabahlar kizlar

Sanada günaydın canım

Günaydin kizlar, nasilsiniz?

Günaydın iyiyiz şükür seni sormalı

Canım üzme tatlı canını inan seni çok iyi anlıyorum
Ben ikinci kuzuya niyetlendiğimde her ay anam bu ayda olmadı diye üzülüp duruyordum hatta en son doktor sende pko var çocuğun olmaz artık ancak tüp bebekle yada aşılamayla olur dediğinde hastane çıkışı nasıl ağlamıştım hani gören hiç çocuğu yok sanırdı eşim o gün ya saçmalama Rabbim kızımıza uzun sağlıklı bir ömür versin olmuyorsa da vardır bunda bir hayır diyeceğiz demişti
Rabbim hiç evladı olmayanlara tez zamanda nasip etsin inşallah....Aminnnn

O günden sonra olmazsa da artık yapacak bir şey yok diye bıraktım ikinci bebek düşüncesini ve kesinlikle stresle alakalı bir durum olduğuna o ay emin oldum çünkü bir sonraki ay hamile kaldığımı öğrenmiştim
Bak benim senelerce çocuğu olmayan kaç tane arkadaşım var onlar bile tüp bebek bile başarılı olmadı diye çok üzülüyorlardı ve onlarada aynı şeyi söyledim inan onlarda tedaviyi olursa olur olmazsada Allahtan demeye başladıktan sonra mucizelerinin müjdelerini vermişlerdi

Rabbim sanada hayırlısı ne zamansa mucizeni gönderir bence stres yapma yeter

sanirim kiloyla ilgili güzel bi haber veremicem ben bu hafta. Gecen hafta süper gidiyordu ama son günlerde üzerimde bi siskinlik hissediyorum. Neyse ben bugün bol bol bitki cayi icim de bari su atsin vücudum

Aynen devam canım yarın eminim az da olsa eksi görürsün bence suya devam

Kızlar bugün evde çok işim var her an bakamayabilirim merak etmeyin diye haber vereyim dedim
Bir sürü ütüm var ve kızların dolaplarını indirdim
Akşam üzere ancak işim biter yatak odasını dağıttım hem küçük gelenleride ayıklıyayım dolaplar doldu taşıyor azalsınlarda bari açınca benimde içim açılsın :)

Olmuyor iste, ister istemez stres yapiyorum. Her ay bekliyorum. Kizim her gün agliyor herkesin kardesi var benim yok diye. Bize yola bebekleri olan kisiler icin diyor, anne sorsana nasil yapmislar bebegi belki siz bilmiyorsunuzdur diyor. Gelde anlat cocuga simdi.
Hormonlarda falanda hic bir sorun yok, tüplerimi kontrol edecekler. Belki orda sorun.

Senin cimcime de az değilmiş hee sor bakalım nasıl yapmışlar diye nerdende aklına geliyor öyle bir soru Akıllı bıdık
Sen al karşına anlatmaya çalış sabırlı olması gerektiğini eğer Allah nasip kısmet ederse seninde kardeşin gelecektir hem abla olmak okadar kolay değil dimi ama
Umarım hiç bir sıkıntı yoktur ve Rabbim minik prensesin gönlüne göre verip çabucak abla olmasını nasip eder inşallah...Aminnnn

Bende Annemde öğle yemeğimi yedikten sonra direk okuldan kuzumu aldım geldim Kasaptan köfte alayım dedim hazırda yokmuş ama siparişini verdim büyük kız alıp gelecek akşamlık küfte var bol salatayla

Az dinlenip dolaplara girişmeye devam edeyim büyük kız gelincede o kardeşiyle ders yapar bende en azından ütülere başlarım o arada

İyi akşamlar kızlar bugunkü menüm
Sabah 4-5 kaşık nesfit

Öglen bol salata 2haşlanmış yumurta yogurt 2dilim tahıllı ekmwk

Ara 1elma
1kivi

Akşam 1haşlanmış enginar
1bucuk kase corba

İnşallah yarına iyi bi sonuc alırım hafta sonları cok kötü oluyo bana istedigimi yiyemiyorum yemek saatleride. Uymuyo bana

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Bugün dünya kadar iş yaptım çok şükür az bir şey ütüm var ( gerçi daha bir posta kurumadı )
Küçük kuşun dolabıda tamamlandı bir sürü eşya ayırdım
Akşam yemeğimide yedim listeme uygun

Hatta hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;

Uyanınca 06:00da
İçebildiğim kadar su ( 600 ml ) + 1 şekersiz Türk kahvesi

Kahvaltı 08:30da
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
5 - 6 dal Roka

ara 11:00de
1 adet kivi + 1 bardak sıcak su

Öğlen 12:45de
4 yk zeytinyağlı pırasa
1 kase yoğurt ( chia tohumu olması gerekiyordu ama aceleden Anneme çıkarken unutmuşum )
1 kase marul salatası ( salatalıklı )

ara 15:00de
1 adet kivi + 1 bardak sıcak su

ara 17:00de
1 adet kayısılı activya

Akşam 19:00da
4 adet köfte ( yağsız tavada tabiki )
Bol marul salatası

ara 21:00 yani şimdi
1 bardak ayran + 1 yk chia tohumu + 1 çay kaşığı zencefil ( neye benzeyecek bilemiyorum ama yazarım )

Gün içinde şu saate kadar 4 litre su içtim ama az daha içerim yatana kadar

Bugun cok sisim ben neden anlamadim
Canim skkin bende ayran yaptim icine bir salatalik attip cektim rondada iciyorum iyi gelirmi bilmem ama yemek yerine bunu icicem tadida hos oldu
Sizde durumlar nasil kizlar sesiniz cikmiyor ?

İnşallah bu sessizlik yarın sevinç çığlıklarıyla değişir
Ben kendi adıma güzel geçirdim günü ama hava insanı biraz melankolik hale getiriyor belki seninde öyle olmuştur
Yarın yeni ve daha güzel bir güne uyanacağımıza adım gibi eminim

Canım afiyet olsun bence menün güzel akşam kaçta yiyorsun bilmiyorum ama bir ara öğün sonrasında ekleyebilirsin hem akşam dilediğini yemediğine göre ufak bir takviye olur

En gec 6 bucuk 7 de yemiş oluyorum kaptanım yayarken sürekli ac oluyorum aslında 1 hafta ya kuzenimin dügünü var 1 kilo bile versem iyi olacak benim için inşallah

İyi aksamlar kizlar 2 gundur gremedim buraya malum koydeydim sukur bugun uzun bi yolculuk sonrasi evime kavustum ama evim acayip pislenmis getirdiklerimi buzluguma yerlestiricem canlarimi silcem dip kose gircem is cooook valla nasil bitircem bilmiyorum 2 tanede kusumuz var malum heryeri pisletmisler esim evde sikilmasinlar diye hic kapatmamis kafeslerini bebislerim uyudular sukur yol yordu onlari gelir gelmez yattilarr bende geldim esime guzel goruniyim diye bu yorgunlukla agdaya giristim sonra banyoya girdim esimde 1 de gelicek demin aradi cok ozledim seni sakin uyuma gorim seni dedi onu bekliycem uyursam bu yorgunlukla kalkamam esime ayip olur bu arada ayy bende ozlemisim esimi valla kizlar bide hergun gorustuk ama insan esini cok sevince yetmiyo sadece telefon he bide dayanamadim bugun kacamaklarim oldu mecbur arabada cok duzgun seyler yiyemedm bugun kacamakli bi gun oldu.eve geldim dayanamadim hemen tartildim banyodan sonra koye giderken 75 500 dum 72 900 ciktim tabii ben daha cok.bekliyodum ama bu sonucta gayet iyi sukur

En gec 6 bucuk 7 de yemiş oluyorum kaptanım yayarken sürekli ac oluyorum aslında 1 hafta ya kuzenimin dügünü var 1 kilo bile versem iyi olacak benim için inşallah

Canım istersen benim şu ilk listeyi yap hem kolay hemde cidden çok zevkli 1 kgdan fazla gideceği de kesin ( hadi senin kilon benimden az okadar gitmez ama bence dışına çıkmazsan rahat 1.5 bile gider )

Kaptanim bugunki listeyi yazmasam olurmu kacamakli bigun olduda malum yarin isim cok pek yemege firsat bulamam ama dikkat edcem yarindan itibaren nasilsa kendi evimdeyim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…