Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tartı sonucu gerçekten harika canım tebrik ederim
İş maalesef giderkende dönerken de oluyor ama maşallah halletmişsin zaten o yorgunluklada olsa çoğunu
İnsanın eşini özlemesi çok doğal canım ama arada ayrılık iyi oluyor insan aşk tazeliyor
Ben ne zaman kızlarla eşimin halasının yazlığına gitsem ( genelde eşim götürür sonra döner ve 10 gün sonra beni almaya gelir ) onu uğurlarken bir tuhaf olurum büyük kızım dalga geçer heee ağla ağla çekinme ne koca delisisin kız diye sırf kafam dağılsın diye yapıyor tabi
Eşim arabayı bana bırakıp otobüsle dönüncede yol boyu mesajlaşırız Zaten her gün görüşürüz ama genelde 3.cü gün başlar ya ben sizi çok özledim ev sizsiz hiç çekici gelmiyor falan diye Geldiğinde de sanki senelerdir ayrı kalmışız gibi birbirimizden ayrılmayız
Bazen hatta diyorum eşime yaa seni şehir dışına yollasalar ya bir geceliğine hem senle aşk tazeleriz gece diye Normalde de çok sık sevdiğini söyler ama o zaman daha bir anlamlı geliyor bana

RAbbim huzurunuzu ve mutluluğunuzu daim etsin........Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Dunki listem
Sabah 1 yumurta salatalik domates 1 parca peynir

Oglen 2 dilim ekmek ve 1 tabak melemen

Aksam madimak yemegi birtabak 1 bardak ayran

4 litre su.limonlu spor 15 dkka.

Gayet güzel bir menü canım tebrikler

Kaptanim bugunki listeyi yazmasam olurmu kacamakli bigun olduda malum yarin isim cok pek yemege firsat bulamam ama dikkat edcem yarindan itibaren nasilsa kendi evimdeyim artik

Tamamdır canım sıkıntı yok yalnız bak yarın bildirimini unutma erkenden yap

Gayet güzel bir menü canım tebrikler

Tamamdır canım sıkıntı yok yalnız bak yarın bildirimini unutma erkenden yap
saol ablacim hepimize allah ailesiyle birlikte guzel mutlu huzurlu omur versin senin esin sevdigini ozledigini ne guzel soyluyomus benimki pek soylemez.ama ben sevdigini ozledigini bilirim bende cok kizarim ona hic soylemiyosun dye ama ben seni sevyorum soylemesemde der neyse soylemesede olur alistim artik sevdigini biliyorum nasilsa tamam ablacim yaparim yarin bildirimimi ise girismeden erkenden insallah

merhaba kızlar,
dün çok geç geldik eve. gece de annemle babam geldi onları almaya gittik. bugün de annemi bulmuşken bebeği ona teslim edip evi bi güzel temizledim. :) yorgunluktan ölüyorum ama süper oldu. yarın da misafir gelecek. menüyü baya hafif tuttum yine de inşallah kaçamaksız bir akşam olur. yarın hepimiz için bol eksili bir gün olsun inşallah. iki günlük menümü de yazayım şuracığa

çarşamba:
12.00
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim beyaz peynir
5 zeytin
salatalık havuç

16.00
sütlü türk kahvesi

19.00
1 kase mercimek çorbası
5 adet ızgara tavuk kanadı
yeşil salata

not: çayın yanında 2 hurma yedim

su: 3 lt
spor: 1 saat dışarıda yürüyüş

bugün:

11.00
1 dilim peynir
3 zeytin
havuç salatalık
2 ceviz
5 fındık

16.00
sütlü türk kahve

18.00
1 kase mercimek çorbası

20.00
1 kase mercimek çorbası
1 tabak karnabahar
yeşil salata

su: 3 lt
spor: bütün gün ev temizliği:)

çoook yorgunum dün bütün gün çarşıdaydık elbisesiydi ayakkabısıydı şalıydı ufak tefek eksikleriydi derken akşam oldu ama hiç kaçamak yapmadım hatta evden çantama minik pkt galeta atmıştım arada onu tırtıkladım sadece çarşıda wc problem diye su tüketemedim sabah şiş uyandım bugün yine çarşıya çıkmak zorunda kaldık değişim yapılması gereken şeyler çıktı ardından kuaför bugünde bitti ama bende bittim vücudumda şişilik var su eksikliğine ve 2 gündür yeşilçay içmiyorum ona bağlıyorum şükür herşey tamam bitek ev kaldı oda yarın kısmetse menülerimi paylaşmadım ama kaçanaksız fakat düzensiz oldukları için şu nilan bitsinde p.tesi normale dönerim inşallah

Herkese hayirli geceler

Kacamaksiz bir gin gecirdim cok sukur. 10 bin adimimi da attim. Pazar gunu gunum var. Normalde ben kimseye gitmedim ama herkes toplu olarak bana gelecekmlermis hemde ev gorme aradan cikacakmis. Oglum yine huysuzdu butun gun. Onu uyutunca mutfak dolaplarina giristik annemle. Sonra vakit var koltuklarida silelim dedik. Ardindan halilara giristik. En son mutfak sandalyelerinide sildim ve dus aldim. Cok sukur buyuk bir yuk kalktı uzerimden. Camlarim ve salon kaldi. Insallah onlarsa ctesiye yetisir.

Dun elime bastik gecti maraslilar bastik diyor bazilarida pestil. Çok severim kayinvalidem getirmis ama bana hic soylememis. Ben diyete girdikten sonra gordum. Yemedim. Dunde yine ortaya cikmis ilk once bir parca yiyeyim dedim. Sonra sebiha o kadar ac kaliyorsun cabaliyorsun kucuk bir kacamak seni altust ediyor. Sen bunu yersen daha mutsuz olursun. Hafta sonu yedin istedigini ama bak mutlu olmadin. Seni mutsuz eden kilolarin dedim. Ve yemedim.
Bugunde annem ekler getirmis. Anneme 1 tane esime 3 tane ogluma 2 tane koydum. Eklerede bayilirim... Yesem mi yemesem mi derken dunku dusuncelerim aklima geldi. Sabiha tadini biliyorsun dedim ve yemedim. Tatliya acayip zaafim var ve kilolu olmamin en onemli sebebi bu. Bunu asabiliyor olmak beni cok mutlu ediyor. Hafta sonu günde de normal beslenmeme dikkat edecegim zaten herseyim tadini biliyorum.

Gece gece yazmak istedim. Insallah guzel sonuclar goruruz yarin. Hayirli geceler...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlümüzden geçenleri bizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah .....Aminnn

Bu sabah yine sabahın 5inde hortladım nedense :) bende çok erken diye tekrar yattım bu seferde 06:15 de uyandım ama iyi geldi yoksa akşam 9da başlıyorum uyuklamaya
Bugün malum benim kurs günüm ama bildirimler sıkıntı değil nasılsa yetişiyorum Annem kızı alıp ablasına teslim edeceği için akşam 4e kadar orda olacağım ama 5de en geç evde olurum

İnşallah herkes çok çok güzel bildirimler yapar
Birazdan listeyide hazır hale getireyim doldurabilirseniz süper olur olmazsada ben gelince hallederim nasılsa

Canım çok güzel menülerin bol bol eksi olarak dönecek inşallahhhhhhhhhhhhh ...Aminnn

Ohhh süper spor olmuş sana ama geçen salı diyetisyenimde bana aynısını dediğimde ( hani spor yaptığım halde şiş hissediyorum diye ) spor yapılan zamanlarda suyunu dahada arttırman gerekiyor kaslar şiştiği için demişti
Şu telaşın koşturmacaların biticekmiş nasılsa artık pazartesiden sonra daha da bomba gibi bekliyoruz seni tabi bildirimini sakın unutma

Canım ne kadar güzel ve samimi bir şekilde yazmışsın içinden gelenleri
Genelde şansa hep bizim diyetlere deng gelir zaten o tür şeyler Bende tam diyete başladım Anam çikolataları eve yığdı hala bir tane bile tadına bakmadım sonuçta hepsinin tadını biliyorum ama eskiden olsaydı inan onları çoktaaaan yarılamıştım
Hepimiz bunu hedeflerimize ulaşana kadar yapacağız ve sonra emin ol verdiğimiz kilolar bize çok çok daha fazla zevk verecek

Bak ben normalde aşırı makyaj yapan biri değilim hatta günlük mahalle içinde yapmam ( hani okula kızı almaya giderken falan ) ama iki gündür içimden geliyor aynaya bakınca bile yaw yolum uzun ama şu poğça surat gün geçtikçe ufalıyor daha bir parlak gözlerle aynaya bakıyorum diye diyip duruyorum hatta iki gündür giyinip bir yere gideceksem sadece gözlerime kalem çekip çok çok az belli olan bir ruj sürer oldum Geçen gün eşim sen gün geçtikçe gözüme daha güzel görünmeye başladın kız yaptı bende nasıl havalar 1500 olduysa hıhhh zaten fıstık gibi hatunum tabi güzel görüneceğim dedim bastım kahkahayı böyle neşeli ol işte aşkım dedi adamcağız ve beni mevlüde uğurladı

Yani diyeceğim o ki kilolar gittikçe özgüvende tavan yapıyor ve bunu hiç bir tatlıya değişmem

Hadi ilk bildirimde benden gelsin;

Başlangıç 118 kg ( diyetisyene başladığım kilo )
Geçen hafta; 112.7 kg
Bu hafta; 112 kg
Giden; - 0,7 kg

Toplam giden; 6 kg

Bunlar benim tartıya göre sonuçlarım tabiki Aslında cumadan sonra az daha fazlasını görmüşlüğümde oldu daha aşağısınıda ama ben tartıda o an ne görüyorsam odur
Regl olmama rağmen eksi görmek beni çok mutlu etti çünkü eskiden cidden 2 kg artı çıkardım regl olunca tabi öncesi ve sonrasıda ödem oluştuğundan genelde koca bir ayda ancak 1 hafta eksi görürdüm oda ertesi gün yok olurdu şimdi istikrarlı bir şekilde gidiyor şükür heee salıya diyetisyende ne çıkarım onu bende merak ediyorum hatta sürpriz olsun diye bende tartılmasammı salıya kadar diye düşünüyorum ama dayanamam ki

***8. Takım 514. Etap***

Diademe ( 70,7 / / / % )
Yena ( 105,5 / / / % )
Huzurvemavi ( 89,5 / / / % )
saimeberen ( 63,1 / / / % )
Avsumay ( 69,8 / / / %)
Alya39 ( 71,0/ / / % )
türkmenkizi86 ( 91,1 / / / % )

ela_hsn ( 96,5 / / / % )
Azmin zaferi ( 75,5 / / / % )

Takım ortalaması; %

Kahvaltımı hazırlıyayım da rahat rahat karnımı doyurup küçük kuşumu uyandırayım en geç 1 saat sonra çıkarız ama tabi o zamana kadar buralardayım

Kaptanım masallah cok guzel gidiyorsun.
Allah azmimizi artırsın...

Çok güzel gitmiş kilolariniz. Hayatında ilk defa bende 2.kilo fazla cikarken o sislikle -0.5 gördüm çok mutlu oldum evet gidiyor basariyoruz:)))
Ben sitede yeni olduğum için kaptanın paylasimiyla sizinkine alıntı olmuş bilemedim nasıl yapayım heyacanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…