- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
İyi aksamlar kizlar 2 gundur gremedim buraya malum koydeydim sukur bugun uzun bi yolculuk sonrasi evime kavustum ama evim acayip pislenmis getirdiklerimi buzluguma yerlestiricem canlarimi silcem dip kose gircem is cooook valla nasil bitircem bilmiyorum 2 tanede kusumuz var malum heryeri pisletmisler esim evde sikilmasinlar diye hic kapatmamis kafeslerini bebislerim uyudular sukur yol yordu onlari gelir gelmez yattilarr bende geldim esime guzel goruniyim diye bu yorgunlukla agdaya giristim sonra banyoya girdim esimde 1 de gelicek demin aradi cok ozledim seni sakin uyuma gorim seni dedi onu bekliycem uyursam bu yorgunlukla kalkamam esime ayip olur bu arada ayy bende ozlemisim esimi valla kizlar bide hergun gorustuk ama insan esini cok sevince yetmiyo sadece telefon he bide dayanamadim bugun kacamaklarim oldu mecbur arabada cok duzgun seyler yiyemedm bugun kacamakli bi gun oldu.eve geldim dayanamadim hemen tartildim banyodan sonra koye giderken 75 500 dum 72 900 ciktim tabii ben daha cok.bekliyodum ama bu sonucta gayet iyi sukur
Dunki listem
Sabah 1 yumurta salatalik domates 1 parca peynir
Oglen 2 dilim ekmek ve 1 tabak melemen
Aksam madimak yemegi birtabak 1 bardak ayran
4 litre su.limonlu spor 15 dkka.
Kaptanim bugunki listeyi yazmasam olurmu kacamakli bigun olduda malum yarin isim cok pek yemege firsat bulamam ama dikkat edcem yarindan itibaren nasilsa kendi evimdeyim artik
saol ablacim hepimize allah ailesiyle birlikte guzel mutlu huzurlu omur versin senin esin sevdigini ozledigini ne guzel soyluyomus benimki pek soylemez.ama ben sevdigini ozledigini bilirim bende cok kizarim ona hic soylemiyosun dye ama ben seni sevyorum soylemesemde der neyse soylemesede olur alistim artik sevdigini biliyorum nasilsa tamam ablacim yaparim yarin bildirimimi ise girismeden erkenden insallahGayet güzel bir menü canım tebrikler
Tamamdır canım sıkıntı yokyalnız bak yarın bildirimini unutma erkenden yap
merhaba kızlar,
dün çok geç geldik eve. gece de annemle babam geldi onları almaya gittik. bugün de annemi bulmuşken bebeği ona teslim edip evi bi güzel temizledim. :) yorgunluktan ölüyorum ama süper oldu. yarın da misafir gelecek. menüyü baya hafif tuttum yine de inşallah kaçamaksız bir akşam olur. yarın hepimiz için bol eksili bir gün olsun inşallah. iki günlük menümü de yazayım şuracığa
çarşamba:
12.00
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim beyaz peynir
5 zeytin
salatalık havuç
16.00
sütlü türk kahvesi
19.00
1 kase mercimek çorbası
5 adet ızgara tavuk kanadı
yeşil salata
not: çayın yanında 2 hurma yedim
su: 3 lt
spor: 1 saat dışarıda yürüyüş
bugün:
11.00
1 dilim peynir
3 zeytin
havuç salatalık
2 ceviz
5 fındık
16.00
sütlü türk kahve
18.00
1 kase mercimek çorbası
20.00
1 kase mercimek çorbası
1 tabak karnabahar
yeşil salata
su: 3 lt
spor: bütün gün ev temizliği:)
çoook yorgunum dün bütün gün çarşıdaydık elbisesiydi ayakkabısıydı şalıydı ufak tefek eksikleriydi derken akşam oldu ama hiç kaçamak yapmadım hatta evden çantama minik pkt galeta atmıştım arada onu tırtıkladım sadece çarşıda wc problem diye su tüketemedim sabah şiş uyandım bugün yine çarşıya çıkmak zorunda kaldık değişim yapılması gereken şeyler çıktı ardından kuaför bugünde bitti ama bende bittim vücudumda şişilik var su eksikliğine ve 2 gündür yeşilçay içmiyorum ona bağlıyorum şükür herşey tamam bitek ev kaldı oda yarın kısmetse menülerimi paylaşmadım ama kaçanaksız fakat düzensiz oldukları için şu nilan bitsinde p.tesi normale dönerim inşallah
Herkese hayirli geceler
Kacamaksiz bir gin gecirdim cok sukur. 10 bin adimimi da attim. Pazar gunu gunum var. Normalde ben kimseye gitmedim ama herkes toplu olarak bana gelecekmlermis hemde ev gorme aradan cikacakmis. Oglum yine huysuzdu butun gun. Onu uyutunca mutfak dolaplarina giristik annemle. Sonra vakit var koltuklarida silelim dedik. Ardindan halilara giristik. En son mutfak sandalyelerinide sildim ve dus aldim. Cok sukur buyuk bir yuk kalktı uzerimden. Camlarim ve salon kaldi. Insallah onlarsa ctesiye yetisir.
Dun elime bastik gecti maraslilar bastik diyor bazilarida pestil. Çok severim kayinvalidem getirmis ama bana hic soylememis. Ben diyete girdikten sonra gordum. Yemedim. Dunde yine ortaya cikmisilk once bir parca yiyeyim dedim. Sonra sebiha o kadar ac kaliyorsun cabaliyorsun kucuk bir kacamak seni altust ediyor. Sen bunu yersen daha mutsuz olursun. Hafta sonu yedin istedigini ama bak mutlu olmadin. Seni mutsuz eden kilolarin dedim. Ve yemedim.
Bugunde annem ekler getirmis. Anneme 1 tane esime 3 tane ogluma 2 tane koydum. Eklerede bayilirim... Yesem mi yemesem mi derken dunku dusuncelerim aklima geldi. Sabiha tadini biliyorsun dedim ve yemedim. Tatliya acayip zaafim var ve kilolu olmamin en onemli sebebi bu. Bunu asabiliyor olmak beni cok mutlu ediyor. Hafta sonu günde de normal beslenmeme dikkat edecegim zaten herseyim tadini biliyorum.
Gece gece yazmak istedim. Insallah guzel sonuclar goruruz yarin. Hayirli geceler...
Hadi ilk bildirimde benden gelsin;
Başlangıç 118 kg ( diyetisyene başladığım kilo )
Geçen hafta; 112.7 kg
Bu hafta; 112 kg
Giden; - 0,7 kg
Toplam giden; 6 kg
Bunlar benim tartıya göre sonuçlarım tabikiAslında cumadan sonra az daha fazlasını görmüşlüğümde oldu daha aşağısınıda ama ben tartıda o an ne görüyorsam odur
Regl olmama rağmen eksi görmek beni çok mutlu etti çünkü eskiden cidden 2 kg artı çıkardım regl oluncatabi öncesi ve sonrasıda ödem oluştuğundan genelde koca bir ayda ancak 1 hafta eksi görürdüm oda ertesi gün yok olurdu şimdi istikrarlı bir şekilde gidiyor şükür heee salıya diyetisyende ne çıkarım onu bende merak ediyorum hatta sürpriz olsun diye bende tartılmasammı salıya kadar diye düşünüyorum ama dayanamam ki
Çok güzel gitmiş kilolariniz. Hayatında ilk defa bende 2.kilo fazla cikarken o sislikle -0.5 gördüm çok mutlu oldum evet gidiyor basariyoruz:)))Kaptanım masallah cok guzel gidiyorsun.
Allah azmimizi artırsın...
Onceki hafta 88.00
Geçen hafta 87.5
Bugün 86.00
Giden 1.5 :))
Başlangıç
27subat-93.00
21nisan 86.00
Toplam giden=6kg cuk
Ben sitede yeni olduğum için kaptanın paylasimiyla sizinkine alıntı olmuş bilemedim nasıl yapayım heyacanlaÇok güzel gitmiş kilolariniz. Hayatında ilk defa bende 2.kilo fazla cikarken o sislikle -0.5 gördüm çok mutlu oldum evet gidiyor basariyoruz:)))
Teşekkür ederim seninki de çok guzel ben 91de takilmistim asagi inmemisti sonra hemen dokuldu az az bazen bazi kilo direncmi yapıyor nedirMasallah canım cok guzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?