Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kaptanım masallah cok guzel gidiyorsun.
Allah azmimizi artırsın...

Aminnn canım cümlemizin Valla reglken ilk kez kilo verdiğim için rakam büyük olmasada benim mutluluğum tavan demekki doğru beslenince bende çok rahat kilo verebiliyormuşum

Sabah beynim durmuş toplam giden 7olmua pardon ay çok mutlu oldum :) buraya geleli sanki kesin verecekmisim gibi hissediyorum hepsini

Tebrikler canım İnşallah 17 kg oldu eksilerim demeyide nasip edecek RAbbim...aminnnn

Gunaydinn hayırlı cumalar kızlar. Kilo bildirimim
gecen hafta 91.1
bu hafta 90.1
Fark 1
% 1.1

Harikasın canım hadi bakalım haftaya 8li rakamlar garanti Rabbim bir daha 9lu rakamlarıda göstermesin....Aminnnnn

Ben sitede yeni olduğum için kaptanın paylasimiyla sizinkine alıntı olmuş bilemedim nasıl yapayım heyacanla

Sıkıntı değil canım Umarım hepimiz hedeflerimize yaza çok daha yakın oluruz hatta belki bazılarımız hedefi tuturmuş bile olur

Benide listeye alcakmisiniz :)) geleli 2hafta oldu

Canım önümüzdeki cuma listedesin eee bu hafta ona göre daha dikkatli olursun
Şöyle bomba gibi bir giriş yaparsın listelere

***8. Takım 514. Etap***

Diademe ( 70,7 / / / % )
Yena ( 105,5 / / / % )
Huzurvemavi ( 89,5 / / / % )
saimeberen ( 63,1 / / / % )
Avsumay ( 69,8 / / / %)
Alya39 ( 71,0/ / / % )
türkmenkizi86 ( 91,1 / 90,1 / 1 / 1,1 % )

ela_hsn ( 96,5 / / / % )
Azmin zaferi ( 75,5 / / / % )

Takım ortalaması; %

Kızlar ben çıkıyorum ama cepten bakarım şarjım yettiği kadar :)
İnşallah harika sonuçlar alır herkes

Allaha emanet olun kocaman öpüyorum

Günaydın kızlar. 3 gündür çok fena hastayım bide bunun üzerine misafir ağırlı yorum. Şuan bir yanında cay diğer yanımda tuvalet kağıdı rulosu. Çok fena grip oldum soğuk almışım titriyorum.
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Maşallah çok iyisiniz. Ben bu hafta diyetten koptum simdi sizin eksileri görünce kacakcılarına pişman oldum. kaptanım oynakbasi34 maalesef bu hafta artilardayim oyuzden bildirim yapmayayım. Kaç hafta izin alınabiliyor çünkü uzun sure ayrı kalmak istemiyorum. Haftaya tekrar gelebilirmiyim.

gecmis olsun canim allah sifa versin

Evet insallah.

Canim gecmis olsun. Allah acil sifa versin. Önce sağlık canım. Üzülme kilo verirsin.

Gunaydin kizlar
Tartilamadigim icin
Onceki hafta 75 500
Gecen hafta 75 500
Bu hafta 72 .1
Fark 3.4

Toplam spor 2 saat

Wuuuu masallah

günaydın herkese
geçen hafta 63.1
bu hafta 62.7
fark -400
şişim hala azaldı sanki kilo vermem bişiler yapmak şaşırtmak lazım sanki bünyeyi

Kilon az oldugu icin mi az gidiyor acaba. Yine de vermissin canim ideal kiloya az kalmiş.

Canim gecmis olsun. Allah acil sifa versin. Önce sağlık canım. Üzülme kilo verirsin.

Wuuuu masallah

Kilon az oldugu icin mi az gidiyor acaba. Yine de vermissin canim ideal kiloya az kalmiş.
tesekkur ederim canim ama bu 2 haftada verdigim kilo ben daha fazla bekliyodum ama obur hafta daha iyi olacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…