Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aminnnnn. 70 li 60 li rakamlarıda görelim insallahhh aminnn

Benimde troidlerim calismiyormus bebeğin olmaz dediler 2.de ilk denemede oldu ol derse rabbim olur

Kiyamam kuzuya ben bizde hiç dusunmuyorduk ikinciyi büyük kızım camın önünde kardeş bekliyordu leylek getiricekmis diye oyyy dedim hemen getirelim çok bekleme annem çok şükür hemen oldu darısı başına canım

Aminnnn insallah canim, insallah. Yine test yaptim dedim belki ilk test erkendi diye, ama kafam kadar negativ cizgi cikti resmen.

Günaydin kizlar,

benim moral yerle bir, hem su hamile kalamamak konusu hemde dün sinirden üzüntüden öyle bi yedim ki bir hafta ac kalsam telafi edemem. Sonuc olarak tarti da bana 89,9 kg gösterdi. Yani bi gram bile gitmemis en son tartilmamdan bu yana

Ykm deki pelin aklıma geldi hatun mavi gozluymus ya kiloluyken ben farketmemistim sürat tombik olunca şimdi çok güzel bir genç kadın oldu ya bayılıyorum ona hayat şarkısı nda

Aminnnn insallah canim, insallah. Yine test yaptim dedim belki ilk test erkendi diye, ama kafam kadar negativ cizgi cikti resmen.
Herşeyin hayırlısı bir ay önce yapsaydım bebeği benim oğlum olacaktı cinsiyet baktirmistim bu işi bilenlere ama içimizde yoktu bebek yapmak zaten spiralde vardı kızım istedi diye bir ay sonra sigortalı çıkardım üç gün sonra eşim yurt dışından geldi o gece oldu hissettim bir hafta göğüs ağrısı çektim dedim bişey var farklı ve evet doğruymuş

Benim artik umudum kalmadi gibi bisey. Demek ki nasip degilmis. Ama bide su icimdeki arzu gitse

Nasil yaptirdin kiz onu? Yani cinsiyetine falan baktirmayi?

Benim artik umudum kalmadi gibi bisey. Demek ki nasip degilmis. Ama bide su icimdeki arzu gitse
Canım nolur üzme bukadar kendini bak varmış bi evladın ne güzel rabbim 2.de nasip etsin inşallah
Ama bak haline şükret nolur
Ben7 yıllık evliyim cocugumuz olmuyo olması imkansız gibi bişey tek çarem Rabbime dua etmek onasip ederse olur

]***8. Takım 514. Etap***

Diademe ( 70,7 / 70,2 / 0, 5/0,70 % )
Yena ( 105,5 / 103,9/ 1,6 /1,5 % )
Huzurvemavi ( 89,5 / 89,1/ 0,4/0,44 % )
saimeberen ( 63,1 / 62,7 / 0,4/ 0,63 % )
Avsumay ( 69,8 / / / %)
Alya39 ( 71,0/ / / % )
türkmenkizi86 ( 91,1 /90,1 / 1/ 1,1% )

ela_hsn ( 96,5 /95,1 /1,40 / 1,45% )
Azmin zaferi ( 75,5 / 72,1 / 3,4/ 4,5 % )

Takım ortalaması; %

Haklisin kusura bakma, sükretmem lazim, ediyorumda. Rabbim tez zamanda sanada bi evlat nasip eder insallah. Kimsenin kucagini bos birakmasin Allahim.

merhaba bayanlar ve sevgili kaptanım iş yerinde yeni bir proje kapsamında yogun başvurulardan dolayı başımı kaldıramıyorum ama takımım için sabah tartıldım ama anca bu saatte biraz sakinlik olduda yazabiliyorum bu yoğunluk 6 mayısa kadar devam edecek sıkıntıların üstüne iş yoğunluğu iyi geldi kafam dağıldı ama yoğunluktan takıma giremiyeceğim
geçen hafta 71
bu hafta 70,5
diğer hesapları size bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…