- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Aminnn canım cümlemizinValla reglken ilk kez kilo verdiğim için rakam büyük olmasada benim mutluluğum tavan demekki doğru beslenince bende çok rahat kilo verebiliyormuşum
Tebrikler canımİnşallah 17 kg oldu eksilerim demeyide nasip edecek RAbbim...aminnnn
Harikasın canımhadi bakalım haftaya 8li rakamlar garanti Rabbim bir daha 9lu rakamlarıda göstermesin....Aminnnnn
Sıkıntı değil canımUmarım hepimiz hedeflerimize yaza çok daha yakın oluruz hatta belki bazılarımız hedefi tuturmuş bile olur
Canım önümüzdeki cuma listedesineee bu hafta ona göre daha dikkatli olursun
Şöyle bomba gibi bir giriş yaparsın listelere
saol canim boyle boyle gidicek insallah sendende gidicek ayni sekilde eminim pes etmeyelim yeterOlsun canim cok guzel. Ben uc haftafa o kadar veremedim. Masallah...
Cok güzel tebrik ederim.
Benimde troidlerim calismiyormus bebeğin olmaz dediler 2.de ilk denemede oldu ol derse rabbim olurSanada günaydın canım
Günaydın iyiyiz şükür seni sormalı
Canım üzme tatlı canınıinan seni çok iyi anlıyorum
Ben ikinci kuzuya niyetlendiğimde her ay anam bu ayda olmadı diye üzülüp duruyordum hatta en son doktor sende pko var çocuğun olmaz artık ancak tüp bebekle yada aşılamayla olur dediğinde hastane çıkışı nasıl ağlamıştımhani gören hiç çocuğu yok sanırdı eşim o gün ya saçmalama Rabbim kızımıza uzun sağlıklı bir ömür versin olmuyorsa da vardır bunda bir hayır diyeceğiz demişti
Rabbim hiç evladı olmayanlara tez zamanda nasip etsin inşallah....Aminnnn
O günden sonra olmazsa da artık yapacak bir şey yok diye bıraktım ikinci bebek düşüncesini ve kesinlikle stresle alakalı bir durum olduğuna o ay emin oldum çünkü bir sonraki ay hamile kaldığımı öğrenmiştim
Bak benim senelerce çocuğu olmayan kaç tane arkadaşım var onlar bile tüp bebek bile başarılı olmadı diye çok üzülüyorlardı ve onlarada aynı şeyi söylediminan onlarda tedaviyi olursa olur olmazsada Allahtan demeye başladıktan sonra mucizelerinin müjdelerini vermişlerdi
Rabbim sanada hayırlısı ne zamansa mucizeni gönderir bencestres yapma yeter
Aynen devam canım yarın eminim az da olsa eksi görürsün bencesuya devam
Kiyamam kuzuya ben bizde hiç dusunmuyorduk ikinciyi büyük kızım camın önünde kardeş bekliyordu leylek getiricekmis diye oyyy dedim hemen getirelim çok bekleme annem çok şükür hemen oldu darısı başına canımOlmuyor iste, ister istemez stres yapiyorum. Her ay bekliyorum. Kizim her gün agliyor herkesin kardesi var benim yok diye. Bize yola bebekleri olan kisiler icin diyor, anne sorsana nasil yapmislar bebegi belki siz bilmiyorsunuzdur diyor. Gelde anlat cocuga simdi.
Hormonlarda falanda hic bir sorun yok, tüplerimi kontrol edecekler. Belki orda sorun.
Kiyamam kuzuya ben bizde hiç dusunmuyorduk ikinciyi büyük kızım camın önünde kardeş bekliyordu leylek getiricekmis diye oyyy dedim hemen getirelim çok bekleme annem çok şükür hemen oldu darısı başına canım
Ykm deki pelin aklıma geldi hatun mavi gozluymus ya kiloluyken ben farketmemistim sürat tombik olunca şimdi çok güzel bir genç kadın oldu ya bayılıyorum ona hayat şarkısı ndaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlümüzden geçenleri bizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah .....Aminnn
Bu sabah yine sabahın 5inde hortladım nedense :) bende çok erken diye tekrar yattım bu seferde 06:15 de uyandım ama iyi geldi yoksa akşam 9da başlıyorum uyuklamaya
Bugün malum benim kurs günüm ama bildirimler sıkıntı değil nasılsa yetişiyorumAnnem kızı alıp ablasına teslim edeceği için akşam 4e kadar orda olacağım ama 5de en geç evde olurum
İnşallah herkes çok çok güzel bildirimler yapar
Birazdan listeyide hazır hale getireyim doldurabilirseniz süper olur olmazsada ben gelince hallederim nasılsa
Canım çok güzel menülerinbol bol eksi olarak dönecek inşallahhhhhhhhhhhhh ...Aminnn
Ohhh süper spor olmuş sana ama geçen salı diyetisyenimde bana aynısını dediğimde ( hani spor yaptığım halde şiş hissediyorum diye ) spor yapılan zamanlarda suyunu dahada arttırman gerekiyor kaslar şiştiği için demişti
Şu telaşın koşturmacaların biticekmiş nasılsaartık pazartesiden sonra daha da bomba gibi bekliyoruz seni tabi bildirimini sakın unutma
Canım ne kadar güzel ve samimi bir şekilde yazmışsın içinden gelenleri
Genelde şansa hep bizim diyetlere deng gelir zaten o tür şeylerBende tam diyete başladım Anam çikolataları eve yığdı hala bir tane bile tadına bakmadım sonuçta hepsinin tadını biliyorum ama eskiden olsaydı inan onları çoktaaaan yarılamıştım
Hepimiz bunu hedeflerimize ulaşana kadar yapacağızve sonra emin ol verdiğimiz kilolar bize çok çok daha fazla zevk verecek
Bak ben normalde aşırı makyaj yapan biri değilim hatta günlük mahalle içinde yapmam ( hani okula kızı almaya giderken falan ) ama iki gündür içimden geliyoraynaya bakınca bile yaw yolum uzun ama şu poğça surat gün geçtikçe ufalıyor daha bir parlak gözlerle aynaya bakıyorum diye diyip duruyorum hatta iki gündür giyinip bir yere gideceksem sadece gözlerime kalem çekip çok çok az belli olan bir ruj sürer oldum Geçen gün eşim sen gün geçtikçe gözüme daha güzel görünmeye başladın kız yaptı bende nasıl havalar 1500 olduysa hıhhh zaten fıstık gibi hatunum tabi güzel görüneceğim dedim bastım kahkahayı böyle neşeli ol işte aşkım dedi adamcağız ve beni mevlüde uğurladı
Yani diyeceğim o ki kilolar gittikçe özgüvende tavan yapıyor ve bunu hiç bir tatlıya değişmem
Bizim hayalimiz 65 civarı sen vericem diye uğraşıyorsungünaydın herkese
geçen hafta 63.1
bu hafta 62.7
fark -400
şişim hala azaldı sanki kilo vermem bişiler yapmak şaşırtmak lazım sanki bünyeyi
Herşeyin hayırlısı bir ay önce yapsaydım bebeği benim oğlum olacaktı cinsiyet baktirmistim bu işi bilenlere ama içimizde yoktu bebek yapmak zaten spiralde vardı kızım istedi diye bir ay sonra sigortalı çıkardım üç gün sonra eşim yurt dışından geldi o gece oldu hissettim bir hafta göğüs ağrısı çektim dedim bişey var farklı ve evet doğruymuşAminnnn insallah canim, insallah. Yine test yaptim dedim belki ilk test erkendi diye, ama kafam kadar negativ cizgi cikti resmen.
Herşeyin hayırlısı bir ay önce yapsaydım bebeği benim oğlum olacaktı cinsiyet baktirmistim bu işi bilenlere ama içimizde yoktu bebek yapmak zaten spiralde vardı kızım istedi diye bir ay sonra sigortalı çıkardım üç gün sonra eşim yurt dışından geldi o gece oldu hissettim bir hafta göğüs ağrısı çektim dedim bişey var farklı ve evet doğruymuş
Herşeyin hayırlısı bir ay önce yapsaydım bebeği benim oğlum olacaktı cinsiyet baktirmistim bu işi bilenlere ama içimizde yoktu bebek yapmak zaten spiralde vardı kızım istedi diye bir ay sonra sigortalı çıkardım üç gün sonra eşim yurt dışından geldi o gece oldu hissettim bir hafta göğüs ağrısı çektim dedim bişey var farklı ve evet doğruymuş
71 den geldim kaldım buralarda benim kemiklerim ufak onun için inşalkah yanıma bekliyorum hepiniziBizim hayalimiz 65 civarı sen vericem diye uğraşıyorsun
Canım nolur üzme bukadar kendini bak varmış bi evladın ne güzel rabbim 2.de nasip etsin inşallahBenim artik umudum kalmadi gibi bisey. Demek ki nasip degilmis. Ama bide su icimdeki arzu gitse
Canım nolur üzme bukadar kendini bak varmış bi evladın ne güzel rabbim 2.de nasip etsin inşallah
Ama bak haline şükret nolur
Ben7 yıllık evliyim cocugumuz olmuyo olması imkansız gibi bişey tek çarem Rabbime dua etmek onasip ederse olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?