Dogru canımKilo bildirimi
Gecen hafta 91
Bu hafta 89,9
Fark 1,1 kg
1,21 %
dogru oldu mu kizlar?
Günaydın kızlar. 3 gündür çok fena hastayım bide bunun üzerine misafir ağırlı yorum. Şuan bir yanında cay diğer yanımda tuvalet kağıdı rulosu. Çok fena grip oldum soğuk almışım titriyorum.
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Maşallah çok iyisiniz. Ben bu hafta diyetten koptum simdi sizin eksileri görünce kacakcılarına pişman oldum. kaptanımoynakbasi34 maalesef bu hafta artilardayim oyuzden bildirim yapmayayım. Kaç hafta izin alınabiliyor çünkü uzun sure ayrı kalmak istemiyorum. Haftaya tekrar gelebilirmiyim.
Gunaydin kizlar
Tartilamadigim icin
Onceki hafta 75 500
Gecen hafta 75 500
Bu hafta 72 .1
Fark 3.4
Toplam spor 2 saat
Kızlar hayırlı cumalar,
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 96.5
Bu hafta: 95.1
Fark : 1.40
Yüzde : 1.45
Kızlar Dün regl olmama rağmen 95.1 çıktım çok mutluyum.
Banucum yeni kilom 103.9
Kilo bildirimi
Gecen hafta 91
Bu hafta 89,9
Fark 1,1 kg
1,21 %
dogru oldu mu kizlar?
Sonuçlar harika. Kızlar hadi bakalim bu hafta birincilik biZde olur inşallah
oynakbasi34 kaptanım ben yüzdeleri hesapladım sen yinede incele de bi hata olmasın
oynakbasi34 kaptanım bana senin ilk menüyü yazabilirmisin istersen özelden at burdan kaybederim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Şükür bugünde kurs bittivalla nedense bugün hiç zaman geçmiyormuş gibi geldi oturmaktan sıkıldım
Neyseki kuzumun Runner'ı da bitti
Şimdi de kolye ucu yapıyoruz ama o yarım saatlik iş Pazartesiye artık Kuzenin Uyku setini dikme işini aradan çıkartır diğer hamiş olan Amca gelinine uyku setinin işlemesine başlarım
Beslenme de süper geçtiakşamlık yemeğim de zaten 15 dakikada hazırlanır o yüzden şimdi bir iki saat dinlenebilirim
Maşallah kızlar harika rakamlar görmüşsünüz hepiniz bugün
Darısı diğer haftalarada
Çok çok geçmiş olsun canımNormalde siteye girince bildirim yapmak zorunlu ama bu sabah tartılmayıp bir önceki rakamları baz alıyorsan seni bildirimsiz izne ayırabiliriz yada bildirim yapmadı der izne ayırırız
İzne ayrılırsan 2 hafta sonra ancak dönebilirsin listeyegerçi takıma zaten her zaman gelebilirsin sıkıntı yok o konuda
Müthişsin canım valla ayakta alkışlıyorum seni
Regl olmaya rağmen eksi gerçekten tebrik ederim
Yenacığım ha gayret önümüzdeki hafta belki 2li rakamları bile görebilirsin
Tebrikler
Canım gözün aydın 8li rakamları gördün tamda benim geçen hafta tahmin ettiğim gibi
Bİr daha asla 9lu rakamları görmezsin inşallah.....Aminnnnn
Ellerine ve emeğine sağlık canımTeşekkür ederim hemen kontrol ederim tekrar ama çok güzel bir yüzde çıkacağı açıkça ortada
oynakbasi34 kaptanım bana senin ilk menüyü yazabilirmisin istersen özelden at burdan kaybederim
Azmin zaferi iki haftalik demisti onda hata yoksa masallah bizeMaşallah başka takımlarında ortalaması güzel ama şu anda geçen olmazsa 1.ciyiz
Azmin zaferi iki haftalik demisti onda hata yoksa masallah bize
Maşallah çok iyi bir sonuç. Keske bende eksi olup buna katkı sağlayabilseydim.Maşallah başka takımlarında ortalaması güzel ama şu anda geçen olmazsa 1.ciyiz
Canım bildirimsiz iki hafta izne ayrılayım. Yarin dan itibaren günlük menülerimi paylaşıp aktif olurum. O arada da bende biraz eksilere düşeyim inşallah.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Şükür bugünde kurs bittivalla nedense bugün hiç zaman geçmiyormuş gibi geldi oturmaktan sıkıldım
Neyseki kuzumun Runner'ı da bitti
Şimdi de kolye ucu yapıyoruz ama o yarım saatlik iş Pazartesiye artık Kuzenin Uyku setini dikme işini aradan çıkartır diğer hamiş olan Amca gelinine uyku setinin işlemesine başlarım
Beslenme de süper geçtiakşamlık yemeğim de zaten 15 dakikada hazırlanır o yüzden şimdi bir iki saat dinlenebilirim
Maşallah kızlar harika rakamlar görmüşsünüz hepiniz bugün
Darısı diğer haftalarada
Çok çok geçmiş olsun canımNormalde siteye girince bildirim yapmak zorunlu ama bu sabah tartılmayıp bir önceki rakamları baz alıyorsan seni bildirimsiz izne ayırabiliriz yada bildirim yapmadı der izne ayırırız
İzne ayrılırsan 2 hafta sonra ancak dönebilirsin listeyegerçi takıma zaten her zaman gelebilirsin sıkıntı yok o konuda
Müthişsin canım valla ayakta alkışlıyorum seni
Regl olmaya rağmen eksi gerçekten tebrik ederim
Yenacığım ha gayret önümüzdeki hafta belki 2li rakamları bile görebilirsin
Tebrikler
Canım gözün aydın 8li rakamları gördün tamda benim geçen hafta tahmin ettiğim gibi
Bİr daha asla 9lu rakamları görmezsin inşallah.....Aminnnnn
Ellerine ve emeğine sağlık canımTeşekkür ederim hemen kontrol ederim tekrar ama çok güzel bir yüzde çıkacağı açıkça ortada
Maşallah çok iyi bir sonuç. Keske bende eksi olup buna katkı sağlayabilseydim.
Canım bildirimsiz iki hafta izne ayrılayım. Yarin dan itibaren günlük menülerimi paylaşıp aktif olurum. O arada da bende biraz eksilere düşeyim inşallah.
Çok iyi inş 1.oluruz.. haftaya sen de gelirsen çok iyi olacak Banucum. .
Bı abi vardı üç çocuğunu da bakan adamın dediği ay yapmış iki oğlu üstüne birde kızı oldu o bize aracı olmuştu binbir ricayla ama işte o an gelince kısmet olmayınca olmuyor karar vermiştik bir ay sonra kızım istedi diye hadi olsun dedik iyikide olmuş minnakimNasil yaptirdin kiz onu? Yani cinsiyetine falan baktirmayi?
Haftaya Banu sonraki haftaya ben bomba gibi gelicem inşallahÇok iyi inş 1.oluruz.. haftaya sen de gelirsen çok iyi olacak Banucum. .
Bende hemen menumu paylaşayım
Sabah
Yulaf süt
Ara
Fındık
Galeta
Öglen
6 tane köfte
Salata
Ayran
1 parca ekmek
Ara
Yarım elma
Soda
Aksam
Ispanak kavurma
Yogurt
1 dilim ekmek
Ara
1 bardak süt olur insallah...
Su 2lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?