Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlar sizden bi ricada bulunabilirmiyim babam icin selati tefriciye yani dua okuyorum 800 tane toplamda okuycam okuyabilen allah rizasi icin okuyabilirmi kizlar

Hepimizin mirac kandili mubarek olsun kızlar bu gecenin hatrına rabbim dualarını kabul etsin inşallah

Kizlar sizden bi ricada bulunabilirmiyim babam icin selati tefriciye yani dua okuyorum 800 tane toplamda okuycam okuyabilen allah rizasi icin okuyabilirmi kizlar
Ben okurum canım ama yarın başlarım şimdilik 100 alım bitirince alırım yine
Rabnim babana şifa versin inşallah

tamam abla cok saol haftaya cumaya kadar gunu var ablamlarla basladik ama malum be cocuklarla tamamini okuyamiyorum 100 tane cekebildim
Ben okurum canım ama yarın başlarım şimdilik 100 alım bitirince alırım yine
Rabnim babana şifa versin inşallah
canim kusura bakma ayni yaslardayiz heralde ben yanlislikla abla yazdim ismini yanlis gordum kusura bakma canim

Selam kizlar hayirli kandiller ...
Rabbim herseyin hayirlisini nasib etsin bizlere ...
Kizimin dogum gununu kutlayan herkese cok tskr ediyorum...
Allah evlatlarimiza hayirli ömur nasib etsin tum isteyen arkadaslarimada tez zamanda evlat nasib olsun insallah amin...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Sabahtan 23 Nisan gösterileri, Öğleden sonra da kandilleşme faslı derken saat 20:00de ancak eve girdik
Ben dün gece gelir gelmez kafayı yastığa koyup uyudum ama güzel kızım akıl edip oruca niyetlenmiş
Bugün ailemizde tek oruçlu olan oydu
Tabi iftarı bekledik bende ilk kez liste dışına çıktım ve çiğ köfte yedim ( oda köfte sonuçta ) şaka bir yana vicdanen hiç rahatsız değilim aksine kendimi gayet hafif hissediyorum tabi ara öğün yapmam bu saatten sonra

Yarında bol su ve hafif bir beslenme ile dengeler salı çok güzel bir rakam görürüm Allahın izniyle Diyetisyende

Tabi bundan sonra uzun bir süre liste dışına çıkmayacağım çünkü bunu alışkanlık haline getirmek istemiyorum aynı istikrarla devam
Sizlerde sanırım Kandillik gelen gidenlerle uğraşıyorsunuzdur yada büyükleri ziyarete gittiniz umarım hasarsız atlatırsınız

Canım cuamaya kadarsa bende okuyabilirsem sana sayıyı belirtirim şimdi 100 derim okadar olmazsa üzülürüm İnternetten telefona selati tefriciyenin ekran görüntüsünü kayıt edeyim de boş kaldıkça okurum nasılsa
Her gün sana kaç tane okuyabildiysem rakam belirtsem olurmu

Slm kızlar 23 nisan faslıda bitti kuzum papatya oldu gösteri yaptı çok güzeldi Allah hepimizin evladını bağışlasin aminn

Aminnnnnnnn canım Şansa hava kötüydü ama şükür yağmur başlamadı gösteri bitene kadar
Kuşum yinede çok üşüdü giydikleri kıyafetler kızların kısa kollu olduğu için

Bugun misafirleri atlattim çok sukur. Diyet listesine uymadim ama agir yedigimide dusunmuyorum oglen ve aksam pastates salatasi yedim. Annemin yaptigi hamur işlerinden 1 ısırık aldim. Biri pismis mi diye birini de çok özledim diye. Ekmek yemedim öglen ögununde aksamda yarim dilim yedim. Iki uc kasik kadar un helvasi yedim. Dayanamadığımdan degilde kendimi kısıtlayınca bu istedigim katlanarak buyuyor diger gunlerde...
Gece 2ye kadar temizlik yaptım. 3 gibi uyuyabildim. Sabahta erken kalktim ve gun boyu hareketliydim. Yediklerimi yakmisimdir insallah.

Gelelim asıl sıkıntıma. Esimle dun ciddi kavga ettik bana cok sinirlendi açtı ağzını yumdu gözünü. Söyledigi sozleri hak etmiyordum. Bende canını acıyacak bir soz soyledim o an canım cok yanıyordu. Üstüne annemler geldi. Bes dk önce gelseler duyacaklardı tüm tartismayi. Sonrasında da mecbur kalmadikca konusmadik. Uc bucuk yıllık evliliğimizde yaptiğımız en ciddi kavga. Benim canım cok yanıyor. Onu 15 tatilde uyarmıştım bu son uyarışım seni sen kendine düzen vermezsen bu evlilik devam etmez diye. Velhasıl düzelmesi için değil de hakkımızda hayırlısı olması için bu gece beni de katarsanız dualarınıza sevinirim. Hayırlı geceler...

Canım Rabbim hakkınızda hayırlısını versin....Aminnn
İnşallah tabi ki huzurlu ve mutlu günleriniz olur ilk bir kaç sene tartışma aslında çok doğaldır sonuçta her halinizi iyice öğreniyorsunuz biz ilk 6 sene cidden defalarca acaba mı dedik ama şu anda iyi ki diyorum
Evlilik sabır işi ve genelde olay kadında bitiyor
Eşim hep diyor eğer sen sabırla yaklaşmasaydın kesinlikle bu yuva yürümezdi diye
Şimdi bazen geçmişi konuşunca nasıl gülüyoruz ya ne saçma şeylere takılmışız diye
Dünyaya bir daha gelsem kesinlikle seninle tekrar evlenirdim diyor eşim hep ki inan o dönem bizde okadar ağır şeyler yaşadık ki büyük kızımın bile o dönem psikolojisi bozuldu hatta bazen diyorum acaba şu anda bazen asabi davranması o zamanların etkilerimi diye

BOl bol dua et canım bizlerde sizlere dua ederiz tabiki seve seve
Hemen birbirinizden vazgeçmeyin canım sonuçta bu zamana gelene kadar kim bilir sizlerde çok fazla sıkıntı atlatmışsınızdır
Zamanla emin ol eşin aldığın nefesle bile ilgilenecektir sen yeter ki sabret Bir kadın isterse yapamıyacağı şey yok canım bunu sakın unutma

Biz içine aynı renk badi giydirdik sinifca ben yün kazak giydirdim hiç belli olmadı diğer sınıflara çok üzüldüm çıplaktı çocuklar valla hasta olmazlarsa iyi bizimkide pişi giydi ayağına bir saatten fazla öyle durdu hasta olmaz inşallah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün nasıl yorulduysam resmen saat 23:00de uyuya kalmışım bu sabahda 07:00de zor kalktım
Allahın izniyle yarın diyetisyen kontrolüm var ve inşallah az da olsa eksi göreceğim malum koşturmacalardan vücut ödem tutuyor ama bol suyla hallederim ben onuda

Bugün kurs var yine ama Allahtan yarıım günmüş hocanın işi varmış yarm gün izin almış ulen insan tüm gün izin alır da bari bir güncük dinlenmiş oluruz
Neyse artık kuşumu kendim okuldan alıp dönerim
Dün hiç bir yeri ellemedik sabahın köründe çıkınca bari gelince biraz temizlik yaparım üstten de olsa

Umarım hepimiz için bol eksili bir gün olur

Ya bize kalsa zaten başka kıyafet ayarlardık ama dans hocası ille ben karar vereceğim kıyafetlere demiş ( kiralık olsun diye tutturdu sanırım ) hadi kiralığa razı geldik bari havayıda düşünerek karar verseymiş ya çocukların hepsi kısa kolluydu
Benim kuşum sahneye çıktığında resmen titredi hatta sonradan sordum çokmu üşüdün diye biraz soğuktan birazda heycandan dedi dediğin gibi inşallah üşümezler ( bizimkilerde pisi giydi )

Gunaydin canim masallah sana cok guzel gidiyorsun.beni hatırladın mı.eğer şartlarınız çok ağır degilse bende katılmak istiyorum canım. seni boyle hırslı görünce bende aşka geldim.çalışıyorm fazla sohbetlere katılamam ama elimden geldiğince yazmaya calısırım.

Çok kırıldım sözlerine. Haketmedim.
Hayırlısı inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…