Yok daha evvel bir kaç kere sonuncu olunca sarı kartları yidik yidik eee 3 sarı kart 1 nota ediyorbizim 2 tane vardı ve 3.cü notada benim bildiğim takım yarış dışı kalıyordu ama şükür o tehlikeyi atlattık
Rabbim bir daha o tedirginliği yaşatmasın......Aminnnnnnnnn
Teşekkür ederim canımİnanılmaz huzurluyum cevizli kayısı da olsa yemedim sonuçta hedefe odaklandım, hepsinin tadını biliyorum ve ileride korumaya geçtiğimde zaten onlardan da yiyebileceğim şimdi niye hedefe ulaşmayı geciktireyim dimi ama
Serenalar izne ayrıldıAygülde izinli ama geberik gelinimizi maalesef takım dışı bıraktık hiç paylaşım yapmıyordu diye Yöneticilerde kuralları uygulama konusunda haklı olarak daha dikkatli olmamız gerektiği yönde uyarında mecbur bende diskalifiye etmek zorunda kaldım o günden sonra uğramadı ama sanırım başka dua gruplarına ara da da olsa yazıyor
Aynen banucum herşeyden fazlasıyla yedik :)
Hedefimize sağlıkla varırız inşallah...
Aminnnnnnnnn canım inşallah hepbirlikte son hedeflerimize vardığımızıda görür korumayıda birlikte yaparız
Günaydın hayırlı sabahlar herkese
Ben bugün temizlik yapacağım insallah yarın misafirler var. Hava da kötü oglanı disarı cikaramayiz. Insallah kolayca bitiririm temizligi.
Günaydın hayırlı sabahlar herkese
Ben bugün temizlik yapacağım insallah yarın misafirler var. Hava da kötü oglanı disarı cikaramayiz. Insallah kolayca bitiririm temizligi.
Günaydın mutlu haftasonları. .
Bitmeyen is ev işi dimi.kolay gelsin .
Çalışıyormusun. ?
Ben çalışıyorum gerçi raporluyum bu ara
Genel de haftaiçi yapmaya çalışıyorum.
Haftasonu temizlik yapınca kendime haksızlık yapıyormuş gibi oluyor :)
2 gün tatilim var ve ben o günlerde bile çalışıyorum deyip kızıyorum kendime.
Sanki haftaiçi yapınca ben yapmıyorum. Iste Algida seçicilik denir heralde buna :)
Sanada Günaydın canım
Kız ben çalışmadığım halde haftasonu iş yapınca öyle algılıyorum
O konuda bir tek KVmi örnek almak isterdimHatun kocası sağken bile senelerce haftasonları asla yemek yapmaz, temizlik yapmazdı Benimde tatilim o iki gün yedirmem hesabı ya dışardan yemek söyleyin yada bir gün önce kaldıysa onu yiyin derdi hatta bazende sadece kahvaltı çıkarırdı
Eşime bile dedim o konuda anan idolüm ama ben dayanamam ille yapacağım birşeyler üstelik 2 çocuk evde nasıl hazır ne buluyorsanız yiyin diye ama hatun senelerce demiş valla
Şimdi zaten hiç yemek yapmıyorkızlarında yerse yiyor arada ama çoğu zaman kendi evinde ve ya dışardan birşeyler alıyor yada sadece kahvenin yanında iki kurbiş yiyormuş valla hayat ona güzel
kolay gelsin canimGünaydın hayırlı sabahlar herkese
Bitmeyen is ev işi dimi.kolay gelsin .
Çalışıyormusun. ?
Ben çalışıyorum gerçi raporluyum bu ara
Genel de haftaiçi yapmaya çalışıyorum.
Haftasonu temizlik yapınca kendime haksızlık yapıyormuş gibi oluyor :)
2 gün tatilim var ve ben o günlerde bile çalışıyorum deyip kızıyorum kendime.
Sanki haftaiçi yapınca ben yapmıyorum. Iste Algida seçicilik denir heralde buna :)
Sanada günaydın canım
Kolay gelsin sanamaalesef temizlik bitmeyen cinsten bir iş
Bende evden çıkmadan az yaparımÖğlende küçük kuzunun son 23 Nisan provası varmış Allahtan kiyafetli prova değil Hava güzel ama inşallah yarın daha da güzel olur
Prova çok uzun sürmeyecekmiş Allahtantamda 12de ( 1de ben öğle yemeğimi yiyorum normalde )
Neyse artık olmadı bir ara öğünü öne alır öğlenle değiştiririmeve gelincede nasılsa yemeğimde hazır hemen yerim
Akşam Amcamlardayız yemeğedün hatta kuzen geliyorsunuz dimi diye sorduğunda menüde ne var diye sorayım dedim hani ona göre olmadı yanımda birşeyler götürüm diye ama uyuz yapacak Annem birşeyler bilmiyorum dedi Hafif birşeyler olurmuş Gelmiş 30 yaşına ama 30 gram aklı yok Daha Anneme misafir geleceği belli olduğunda bile hemen adını koyarız yemeğin ve hepimiz biliriz Aklı sıra sürpriz havası yaratıyor len portakallı ördek mi yapacak sanki alt tarafı çorba, yemek ve salata hadi birde tatlı ki o kısmı beni ilgilendirmiyor zaten
Valla ben iyisimi son ara öğünüm olan Ayranıda alıp çantama koyayımActivyamıda arabada yerim o saatlerde yolda oluruz nasılsa Baktım bana uygun bir şey yok sadece çorba ve salata yerim ne yapayım
Ay seninde tam kandil günü misafir deng gelmişgerçi belkide o güne özel geliyorlardır
Biz pazar günü kuşumun 23 nisan gösterilerine gittikten sonra Annemlerle kandilleşiriz sonra eşimin teyzesine uğrayıp KVyi aradan çıkarırız en sonda eşimin halalarına uğrarız ( Hastanedeki yengemiz de çıkmış oda üst katındaki oğluna yerleşmiş onuda iki dakika da olsa görürüz darılmasın kandillik gelmediniz diye )
Yani yine çok yoğun bir haftasonu bizi bekliyoreşim bile dün diyor anam totoşumuz yer görmüyor yoğunluktan bu aralar farkındamısın diye
Sanada Günaydın canım
Kız ben çalışmadığım halde haftasonu iş yapınca öyle algılıyorum
O konuda bir tek KVmi örnek almak isterdimHatun kocası sağken bile senelerce haftasonları asla yemek yapmaz, temizlik yapmazdı Benimde tatilim o iki gün yedirmem hesabı ya dışardan yemek söyleyin yada bir gün önce kaldıysa onu yiyin derdi hatta bazende sadece kahvaltı çıkarırdı
Eşime bile dedim o konuda anan idolüm ama ben dayanamam ille yapacağım birşeyler üstelik 2 çocuk evde nasıl hazır ne buluyorsanız yiyin diye ama hatun senelerce demiş valla
Şimdi zaten hiç yemek yapmıyorkızlarında yerse yiyor arada ama çoğu zaman kendi evinde ve ya dışardan birşeyler alıyor yada sadece kahvenin yanında iki kurbiş yiyormuş valla hayat ona güzel
kolay gelsin canim
Kızlar nerelerdesiniz :) havayı güzel buldunuzda dışarı mı attınız kendinizi
Bende hazır fırsat bulmuken yüzümü temizledimkızı biraz sonra son provası için okula götüreceğim o arada iki dakikada kaşlarımı da kuaförde aldırayım hep kendim çıkanları alıyordum bayadır bari bu kez profesyonel biri alsın da şekil olsun
Bugün çok kokoş hissediyorum kendimiakşam yengemlere giderken ne giyeceğime hala karar veremedim güzel giyineyim de kilo verdiğimde belli olsun hoş da görüneyim
Nasılsın rakibem?Günaydın kızlarrr
Ohh ne guzel birde ben atlatsam misafirleri.Günaydın kızlar misafirler dışarı çıktı aksama gelirler bende o arada yürüyüşümu yaptım yemeğim var zaten yeşil çayimi suyumuda yanıma almış size bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?