Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aynen banucum herşeyden fazlasıyla yedik :)
Hedefimize sağlıkla varırız inşallah...

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Birinciliği kapmış olmanın gazıyla eminim hepimiz bu hafta çok çok daha sıkı sarılıp, sağlıklı beslenerek yine güzel sonuçlar almak için elimizden geleni yapacağız
Bende tabiki listeye dönebilmek adına elimden geleni yapacağım

Bu sabah ya salı diyetisyene gidene kadar tartılmıyayım diyordum ama yine dayanamadım şu tartı aşkım benim ne olacak bilmiyorum eşime sakla desem sonrada oturu deli gibi ararım
Şükür her gün az da olsa eksi görüyorum ve bu beni daha da motive ediyor

Sabahın şekersiz kahvesiyle başlangıcı yaptım bol suya tabiki gün içinde devam ( sizlerde ihmal etmeyin çoğaltın suları )

Günaydın hayırlı sabahlar herkese

Ben bugün temizlik yapacağım insallah yarın misafirler var. Hava da kötü oglanı disarı cikaramayiz. Insallah kolayca bitiririm temizligi.

Bitmeyen is ev işi dimi.kolay gelsin .
Çalışıyormusun. ?
Ben çalışıyorum gerçi raporluyum bu ara
Genel de haftaiçi yapmaya çalışıyorum.
Haftasonu temizlik yapınca kendime haksızlık yapıyormuş gibi oluyor :)
2 gün tatilim var ve ben o günlerde bile çalışıyorum deyip kızıyorum kendime.
Sanki haftaiçi yapınca ben yapmıyorum. Iste Algida seçicilik denir heralde buna :)

Günaydın hayırlı sabahlar herkese

Ben bugün temizlik yapacağım insallah yarın misafirler var. Hava da kötü oglanı disarı cikaramayiz. Insallah kolayca bitiririm temizligi.

Sanada günaydın canım

Kolay gelsin sana maalesef temizlik bitmeyen cinsten bir iş
Bende evden çıkmadan az yaparım Öğlende küçük kuzunun son 23 Nisan provası varmış Allahtan kiyafetli prova değil Hava güzel ama inşallah yarın daha da güzel olur
Prova çok uzun sürmeyecekmiş Allahtan tamda 12de ( 1de ben öğle yemeğimi yiyorum normalde )
Neyse artık olmadı bir ara öğünü öne alır öğlenle değiştiririm eve gelincede nasılsa yemeğimde hazır hemen yerim

Akşam Amcamlardayız yemeğe dün hatta kuzen geliyorsunuz dimi diye sorduğunda menüde ne var diye sorayım dedim hani ona göre olmadı yanımda birşeyler götürüm diye ama uyuz yapacak Annem birşeyler bilmiyorum dedi Hafif birşeyler olurmuş Gelmiş 30 yaşına ama 30 gram aklı yok Daha Anneme misafir geleceği belli olduğunda bile hemen adını koyarız yemeğin ve hepimiz biliriz Aklı sıra sürpriz havası yaratıyor len portakallı ördek mi yapacak sanki alt tarafı çorba, yemek ve salata hadi birde tatlı ki o kısmı beni ilgilendirmiyor zaten
Valla ben iyisimi son ara öğünüm olan Ayranıda alıp çantama koyayım Activyamıda arabada yerim o saatlerde yolda oluruz nasılsa Baktım bana uygun bir şey yok sadece çorba ve salata yerim ne yapayım

Ay seninde tam kandil günü misafir deng gelmiş gerçi belkide o güne özel geliyorlardır
Biz pazar günü kuşumun 23 nisan gösterilerine gittikten sonra Annemlerle kandilleşiriz sonra eşimin teyzesine uğrayıp KVyi aradan çıkarırız en sonda eşimin halalarına uğrarız ( Hastanedeki yengemiz de çıkmış oda üst katındaki oğluna yerleşmiş onuda iki dakika da olsa görürüz darılmasın kandillik gelmediniz diye )

Yani yine çok yoğun bir haftasonu bizi bekliyor eşim bile dün diyor anam totoşumuz yer görmüyor yoğunluktan bu aralar farkındamısın diye

Günaydın mutlu haftasonları. .

Sanada Günaydın canım

Kız ben çalışmadığım halde haftasonu iş yapınca öyle algılıyorum
O konuda bir tek KVmi örnek almak isterdim Hatun kocası sağken bile senelerce haftasonları asla yemek yapmaz, temizlik yapmazdı Benimde tatilim o iki gün yedirmem hesabı ya dışardan yemek söyleyin yada bir gün önce kaldıysa onu yiyin derdi hatta bazende sadece kahvaltı çıkarırdı
Eşime bile dedim o konuda anan idolüm ama ben dayanamam ille yapacağım birşeyler üstelik 2 çocuk evde nasıl hazır ne buluyorsanız yiyin diye ama hatun senelerce demiş valla
Şimdi zaten hiç yemek yapmıyor kızlarında yerse yiyor arada ama çoğu zaman kendi evinde ve ya dışardan birşeyler alıyor yada sadece kahvenin yanında iki kurbiş yiyormuş valla hayat ona güzel

Vaaayy akıllı hatun.:)
Iyi yapmış valla kendini paralamak bir süre sonra normal karşılanıyor . E yapma bizmi istedik oluyor.. yemek konuşun da daha özenli oluyorum haftasonu,kek kurabiye de ekliyorum buna.. Ama iş yapmamaya çalışıyorum. .

Kahvaltımıda ettim
Normalde 1 yumurta olması gerekiyordu ama baktım kalmamış yerine biraz peynir yedim bende sonuçta oda protein buda protein

Kızlar nerelerdesiniz :) havayı güzel buldunuzda dışarı mı attınız kendinizi

Bende hazır fırsat bulmuken yüzümü temizledim kızı biraz sonra son provası için okula götüreceğim o arada iki dakikada kaşlarımı da kuaförde aldırayım hep kendim çıkanları alıyordum bayadır bari bu kez profesyonel biri alsın da şekil olsun
Bugün çok kokoş hissediyorum kendimi akşam yengemlere giderken ne giyeceğime hala karar veremedim güzel giyineyim de kilo verdiğimde belli olsun hoş da görüneyim

Evet canim bitmiyor malesef. Birde kv kaldi benim bir sure yanimda. Yerden bir copy kaldirip koydugunu gormedim calisinca bende yetemedim her ise. Birde oglum kucuk hem elime ayagima dolaniyor hem uyurken süpürge açamıyorum iki kat zorlaşıyor is yapmak.

kolay gelsin canim

Kvdene bayildim. Benimkide dolandigi yerde yer bizle sofraya oturdugunu gormem marasta. Temizlik desen yok iste umrunda değil. Kilo verince insanin daha kendisine bakasi geliyor dimi
Okulda bayanlarin gozu ustumde valla benimde
Yarin kandilmis ben farkinda degilim. Yasinli oluyor gün zaten denk gelmis aslinda.
Yemek de insallah istedigin gibi olur. Benim diyetisyen böyle durumlarda tabagindakinin %70ini yiyin diyor.

Günaydın kızlarrr
Nasılsın rakibem?

Günaydın kızlar misafirler dışarı çıktı aksama gelirler bende o arada yürüyüşümu yaptım yemeğim var zaten yeşil çayimi suyumuda yanıma almış size bakıyorum
Ohh ne guzel birde ben atlatsam misafirleri.

Salonun camlarini ve yerlerini sildim sadece. Birde supurdum. Oğlum uyursa kalan yerlerin tozunu alacağım. Kalkincada süpürürüm artik. Yemekte yapmayacağım. Eşim pek kılını kıpırtdatmıyor. Bana yardim etmezse disardan soyle diycem. Tamam bir gun tatili var ama bana hic yok ayagimi uzatip yattigimi hic hatirlamiyorum oglan dogali beri...

Haftasonu tatili şimdi başladı benim için.ve isdeki arkadaşlarım böyle devam et zayifliyorsun diye gözleri hergün bende ne yiyorum.Haftasonu yapsam manken olucam ama yapamıyorum diyyorum bende:)
Güzel haftasonları dilerim herkese

Menum yok gibi canim birsey istemiyor hala biraz hastayım.
Sabah beyaz ekmek arası kasar salata evet bulandi çok midem çünkü
Öğle
Kör peynirli 2yumurta
Akşam
Sut+nesfit yemeyi düşünüyorum.
Bol su ve soda yeşilçay

Yemek yapmayıp iki gun tatil yapmak falan insanın içi rahat etmeli yahu:) tamam vizde bazen tatil yapip dışardan söyleriz gideriz ama herhafta sonu iyiymis:)))
Öyle yapmak kendine bakmak lazım herşeyi yapana madalya mi takıyorlar çok guzel paylasimlar guldum bu yorgunlukla sağolun :))

Bende menumu yazayim

Sabah
Yulaf ezmesi sut

Ara
Fındık
Muz

Oglen
Ton balikli salata
1 dilim ekmke

Ara
Yok

Aksam
Ispanak kavurma.
Yogurt
2 kasik mantı
1.5 dilim ekmek

Ara
Süt ya da meyve olur

2 lt su ictim aksama 3 olur
Oglum uyumadi yine artik onu uyutunca temizlige devam edecegim onu da spordan sayalım. Gece gorusuruz insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…