olur tabi abla saolSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Sabahtan 23 Nisan gösterileri, Öğleden sonra da kandilleşme faslı derken saat 20:00de ancak eve girdik
Ben dün gece gelir gelmez kafayı yastığa koyup uyudum ama güzel kızım akıl edip oruca niyetlenmiş
Bugün ailemizde tek oruçlu olan oydu
Tabi iftarı bekledikbende ilk kez liste dışına çıktım ve çiğ köfte yedim ( oda köfte sonuçta ) şaka bir yana vicdanen hiç rahatsız değilim aksine kendimi gayet hafif hissediyorum tabi ara öğün yapmam bu saatten sonra
Yarında bol su ve hafif bir beslenme ile dengeler salı çok güzel bir rakam görürüm Allahın izniyle Diyetisyende
Tabi bundan sonra uzun bir süre liste dışına çıkmayacağım çünkü bunu alışkanlık haline getirmek istemiyorumaynı istikrarla devam
Sizlerde sanırım Kandillik gelen gidenlerle uğraşıyorsunuzdur yada büyükleri ziyarete gittinizumarım hasarsız atlatırsınız
Canım cuamaya kadarsa bende okuyabilirsem sana sayıyı belirtirimşimdi 100 derim okadar olmazsa üzülürüm İnternetten telefona selati tefriciyenin ekran görüntüsünü kayıt edeyim de boş kaldıkça okurum nasılsa
Her gün sana kaç tane okuyabildiysem rakam belirtsem olurmu
Aminnnnnnnn canımŞansa hava kötüydü ama şükür yağmur başlamadı gösteri bitene kadar
Kuşum yinede çok üşüdü giydikleri kıyafetler kızların kısa kollu olduğu için
canim bende evleneli 6 sene oldu ilk zamanlar inan bizde oyleydik ama daha cok ben hersey rayina dengesine oturunca duzelicektir insallah laflarinada cok uzulme sinir aninda insanin gozu hicbisey gormez laflarinida dusunerek soylemedigine eminim ofke aninda hicbirimiz kontrollu olamiyoruz duzelir insallah canim aranizBugun misafirleri atlattim çok sukur. Diyet listesine uymadim ama agir yedigimide dusunmuyorum oglen ve aksam pastates salatasi yedim. Annemin yaptigi hamur işlerinden 1 ısırık aldim. Biri pismis mi diye birini de çok özledim diye. Ekmek yemedim öglen ögununde aksamda yarim dilim yedim. Iki uc kasik kadar un helvasi yedim. Dayanamadığımdan degilde kendimi kısıtlayınca bu istedigim katlanarak buyuyor diger gunlerde...
Gece 2ye kadar temizlik yaptım. 3 gibi uyuyabildim. Sabahta erken kalktim ve gun boyu hareketliydim. Yediklerimi yakmisimdir insallah.
Gelelim asıl sıkıntıma. Esimle dun ciddi kavga ettik bana cok sinirlendi açtı ağzını yumdu gözünü. Söyledigi sozleri hak etmiyordum. Bende canını acıyacak bir soz soyledim o an canım cok yanıyordu. Üstüne annemler geldi. Bes dk önce gelseler duyacaklardı tüm tartismayi. Sonrasında da mecbur kalmadikca konusmadik. Uc bucuk yıllık evliliğimizde yaptiğımız en ciddi kavga. Benim canım cok yanıyor. Onu 15 tatilde uyarmıştım bu son uyarışım seni sen kendine düzen vermezsen bu evlilik devam etmez diye. Velhasıl düzelmesi için değil de hakkımızda hayırlısı olması için bu gece beni de katarsanız dualarınıza sevinirim. Hayırlı geceler...
sanada canimHayırlı haftalar..
canim cok saol persembe gunune kadar bana bildirirmisin ona gore okunmassa ben tamamliycamda canim olurmuherkese iyi günler şükür gelebildim yoktum 2 gündür telaşımız bitti artık burdayım A Azmin zaferi ben 100 tane okurum inşallah allah şifasını versinoynakbasi34 1. olmuşuz çok sevindim allah devamını getirsin inşallah
ben bugün okurum canım hızlı okuyorum ezberimde var merak etme bitince haber veririm sanacanim cok saol persembe gunune kadar bana bildirirmisin ona gore okunmassa ben tamamliycamda canim olurmu
saolasin canim ozaman valla cok makbule gectiben bugün okurum canım hızlı okuyorum ezberimde var merak etme bitince haber veririm sana
okudum canım 100 tane allah yerini buldursunsaolasin canim ozaman valla cok makbule gecti
ayyokudum canım 100 tane allah yerini buldursun
ayy saol canim allah razi olsunokudum canım 100 tane allah yerini buldursun
rica ederim nedemek bi faydam olduysa ne mutlu bana tek diyet için burda değilizkiayy
ayy saol canim allah razi olsun
oldu tabi canim olmazmi aynenrica ederim nedemek bi faydam olduysa ne mutlu bana tek diyet için burda değilizki
Gunaydin canim masallah sana cok guzel gidiyorsun.beni hatırladın mı.eğer şartlarınız çok ağır degilse bende katılmak istiyorum canım. seni boyle hırslı görünce bende aşka geldim.çalışıyorm fazla sohbetlere katılamam ama elimden geldiğince yazmaya calısırım.
Çok kırıldım sözlerine. Haketmedim.
Hayırlısı inşallah...
Bugunku menum
Sabah
2galeta
1peynir
5zeytin
2yumurta
Yeşillik
Ara
Yeşilçay
Öyle
Patates salatası
Ayran
Ara
Yeşilçay
Akşam
Türlü
Yogurt
herkese iyi günler şükür gelebildim yoktum 2 gündür telaşımız bitti artık burdayım A Azmin zaferi ben 100 tane okurum inşallah allah şifasını versinoynakbasi34 1. olmuşuz çok sevindim allah devamını getirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?