Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

olur tabi abla saol

canim bende evleneli 6 sene oldu ilk zamanlar inan bizde oyleydik ama daha cok ben hersey rayina dengesine oturunca duzelicektir insallah laflarinada cok uzulme sinir aninda insanin gozu hicbisey gormez laflarinida dusunerek soylemedigine eminim ofke aninda hicbirimiz kontrollu olamiyoruz duzelir insallah canim araniz

canim cok saol persembe gunune kadar bana bildirirmisin ona gore okunmassa ben tamamliycamda canim olurmu

Anaaa kim gelmiş
Canım aslında şartlar fazla ağır değil hatta sana kısaca özetliyeyim

Her yarışmacıdan günde 5 mesaj bekliyoruz
Yediklerimizi ve yapıyorsak sporumuzu ( şart yok ) paylaşıyoruz her gün
Her cumada kilo bildirimi yapıyoruz öğlene kadar
Yeni gelen arkadaşlar ancak 3.cü kilo bildiriminde listeye dahil olabiliyor kural gereği
Hee listede olmasamda olur yeterki birlikte zayıflayalım diyenleride tabiki seve seve aramıza alıyoruz

Ay çok uzun zaman sonra tanıdık birini görmüş gibi oldum yaaa

Çok kırıldım sözlerine. Haketmedim.
Hayırlısı inşallah...

Canım insan sinir anında bazen istemediği şeylerde söyleyebiliyor eminim oda daha anında pişman olmuştur da artık belki biraz zaman geçsin diye bekliyordur
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin canım ama inşallah barışırsınız....aminnnnnn

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Kurstan öğlen kızımı alıpta geldim de iki gündür iş yapmayınca az evi temizliyeyim dedim Mutfak ampulü patlayınca bir oraya giremedim Bakayım bulabilirsem orayıda hallederim akşam yemeğini pişirirken Sabah aceleyle çıkınca hemen bulaşıkları bıraktım tabi öğlen kızlarınki de eklendi :)

Beslenme olarak da gayet güzel geçti ama akşam yemeğini saat 19:00da değil de 18:00de yemeyi planlıyorum ki yarın malum diyetisyen kontrolüm var bari az daha eksi çıkarım
Bol suyla sonra devam tabiki

Bugunku menum
Sabah
2galeta
1peynir
5zeytin
2yumurta
Yeşillik
Ara
Yeşilçay
Öyle
Patates salatası
Ayran
Ara
Yeşilçay
Akşam
Türlü
Yogurt

Canım gayet güzel bir menü aynen devam miktarlarda eminim yerindedir

Hadi gözün aydın telaşın bitmiş İnşallah bundan sonra her gün seni görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…