Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ay oyle yoruldumki dun temizlik bugun camlar pestilim cikti obur balkonumun camlari kaldi bitmedi halaama cok yoruldum oda yarina kaldi artik dun oyle yorulmusumki esim gece isten geldi onu bile duymamisim allahtan anahtari varda kapida kalmadi dun bildirimimide yapamadim kaptanim bu arada kacamak yapmadim seytana uymadim bildirimlerimide aksam ikisini bir yaparim insallah

canim menun gayet guzel insallah sonuda guzel olur

sanada canim sen devam et oluyo aradabi kacamaklar telafi edersek obur gunler sorun olmaz insallah buarada bebek icin uzulme herseyde vardir bi hayir senin icin bebek icin vakti diyildir belki herseyin bi vakti bi zamani var insallah zamani gelince olur bi evladin var cok sukur allah ona saglik sihhat versin

tebrik ediyorum banum inşallah her hafta güzel sonuçlar alırsınız

Bugun guzel kizim melegim 11 yasina girdi
Sozum vardi bugun ne istese yaptim aldim guzel bir gun gecirdik sinema ya gittik sirinleri izledik
Avm gezdik alis veris yaptik mutlu oldu
Allah evlatlarimizin yuzunu guldursun hep saglikli mutlu olsunlar insallah ...
Hayirli geceler kizlar cok yoruldum dinleneyim biraz 6000 adim yurumusum bugun azmi

canim kuzunun dogum gunu kutlu olsun cok guzel mutlu bi omru.olsun insallah ne guzel yapmissiniz kizin mutlu olmustur

İyiyim rakibem bi düğündeyim akşam girerrm inşalla

Allah uzun ömür versin kuzuya.

Benimki de büyüsede gezsek oyle. Tabi insallah fit bir anne olacagim icin hic yorulmayacagim pesinde amiinn...

Menulerimi yazayim
Dunki
Sabah 1 dilim ekmek yumurta peynir

Oglen 1 tabak melemen 1 dilim ekmek

7 8 tane.cilek

Aksam 1 salatalik 1 dilim ekmek 1 tabak melemen 3 litre su
Spor butun gun temizlik yaptim spor yerine gecmistir galiba.

Bugunki menum

Sabah 2 haslanmis yumurta yarim salatalik 1 dilim ekmek

Oglen bir bardak ayran 1 tabak turlu yemegi

Aksam 1 tabak yogurt corbasi 1 dilim ekmek

7 gibi 1 bardak sutlu kahve

2 litre su

Mutlu seneler. inşallah bir ömür boyu dilediği şekil de bir yaşamı olur prensesin..

Güzel kızının doğum günü kutlu olsun canım mutlu yıllar dilerim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Kandiliniz mübarek olsun
Rabbim hepimize şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah......Aminnnnnn

Dün gece yarısı eve gelince fırsat bulupta sizlere bakamadım çünkü o kadar yorulmuştum ki hemen üzerimi değiştirip yatağa attım kendimi
Öğlen kızın provasından sonra kuaföre gidip kaşlarımı aldırdım ordanda az Anneme geçtim tam Annemle oturur kahve içeriz derken arkadaşım arayıp sizin o tarafa geliyorum gel çay içelim bir yerde dedi haydeee kendimi yine sokakta buldum 1 saatçikte olsa oturup sohbet ettik bir çay bahçesinde tam Anneme döndüm şimdi kahve içeriz derken bir baktım bu seferde Annemler kapıya indiler hadi Amcanlara gidiyoruz diye

Çok şükür kaçamak yapmadım ama tabi o koşturmaca içinde ara öğünlerim şaştı
Yengem sağ olsun zaten öyle abartılı sofra kurmaz yiyecek birşeyler bulurum diye rahattım ve şansıma listemde de olan tavuk sote vardı
1 /2 kepçe kadar çorba içtim ( 3 kaşık ancak vardı )
4 kaşık tavuk sote
ve bol salatayla sofradan hasarsız kalktım

Sarma, pilav, patates kızartması ve barbunya ya elimi dahi sürmedim
Tatlı olarak küçük kuplarda muhallebi gibi bir şey yapmış aralara bisküvi kırıntıları falan hatta birde en üste dondurma koymuş ama onunda asla tadına dahi bakmadım

Evde olduğu kadar olmasa da bol su içtim

Bugünde 23 Nisan gösterimiz var gerçi hava baya kapalı inşallah bir iki saate düzelir de bari çocuklar diledikleri gibi eğlenirler Malum bugün kandil artık sonrasında da Annemlerden başlar eşimin halalarında kandilleşme faslını bitiririz Yine çok yoğun ve koşturmalı bir gün beni bekliyor ama olsun ben böyle çok da mutluyum

Bu sabah düne nazaran eksi yok ama sıkıntı değil reglm yeni bitti ve bugün yarın çok dikkatli olur diyetisyende eminim çok çok güzel bir rakam görürüm

Hep derim ben kendini yırtanda bir yan gelip yatanda diye
Valla KVmi görsen hiç yıpranmamış geçmişte eşi sağken de borç mu var umuru olmazdı Para lazımsa da KP direk gider borç alırdı ( genelde bizden ve geri ödeme hiç bir zaman olmazdı ) Ben evlendikten sonra sayelerinde hiç borçdan kurtulamadım yeri geldi kredi bile çektik kendimizi onlar için yaptığımızı borcu kapatıp kurtarmak için ama şimdi diyorum benden habersiz kuş uçarsa o kuşu vururum diye eşimde sağ olsun ne olsa bana söyler heee KVde şimdi bir eşinden birde annesinden emekli maaşı olduğu için bırakın harcamayı biriktiriyor birde
Bende eşime açıkça diyorum biriktirsin biriktirsin sonra yerük nasılsa

tebrik ediyorum banum inşallah her hafta güzel sonuçlar alırsınız

İnşallah canımm Birincilikten öte ben notanın silinmesine sevindim
Kilolarımız gitsinde birinci olmasakta olur

Canım güzel kızının doğum günü kutlu olsun
Rabbim tahtını da bahtını da açık etsin, sağlıklı nice yıllar nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnn

coook tesekkur ederimmm

Resmen bomba etkisi yarattın kız

Bu arada Birinciler başarı hikayelerini kısaca paylaşmaları gerekiyor derken bir baktım onu da yapmışsın bile maşallahın var kız :)

Kızlar nerelerdesiniz :) yoksa sizde 23 nisan hazırlıkları mı yapıyorsunuz :)
Ben kuşumu hazırlamaya başlıyorum sonrada ben hazırlanırım da 09:15de okulda oluruz
Hava hala kapalı Rabbim inşallah nasip ederde çocuklar diledikleri gibi eğlenirler

Yedek kıyafetlerinide alayımda kostümleri değiştirdikten sonra direk kandilleşmeye geçeriz
Ancak geç saatte yine gelebilirim
O zamana kadar kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun

ablacim cok cok tesekkur ederim hep beraber daha guzel sonuclar aliriz insallah bizzde gidicektik normalde gosteriye ama cocuklar uyur diye vazgectik abla sende bu azimle gidersen cok cok guzel sonuclar goruceksin ben buna eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…