- 3 Haziran 2016
- 405
- 878
- 103
- 34
canim menun gayet guzel insallah sonuda guzel olurBende menumu yazayim
Sabah
Yulaf ezmesi sut
Ara
Fındık
Muz
Oglen
Ton balikli salata
1 dilim ekmke
Ara
Yok
Aksam
Ispanak kavurma.
Yogurt
2 kasik mantı
1.5 dilim ekmek
Ara
Süt ya da meyve olur
2 lt su ictim aksama 3 olur
Oglum uyumadi yine artik onu uyutunca temizlige devam edecegim onu da spordan sayalım. Gece gorusuruz insallah...
sanada canim sen devam et oluyo aradabi kacamaklar telafi edersek obur gunler sorun olmaz insallah buarada bebek icin uzulme herseyde vardir bi hayir senin icin bebek icin vakti diyildir belki herseyin bi vakti bi zamani var insallah zamani gelince olur bi evladin var cok sukur allah ona saglik sihhat versinHaftasonu tatili şimdi başladı benim için.ve isdeki arkadaşlarım böyle devam et zayifliyorsun diye gözleri hergün bende ne yiyorum.Haftasonu yapsam manken olucam ama yapamıyorum diyyorum bende:)
Güzel haftasonları dilerim herkese
saol canimHaftasonu tatili şimdi başladı benim için.ve isdeki arkadaşlarım böyle devam et zayifliyorsun diye gözleri hergün bende ne yiyorum.Haftasonu yapsam manken olucam ama yapamıyorum diyyorum bende:)
Güzel haftasonları dilerim herkese
tebrik ediyorum banum inşallah her hafta güzel sonuçlar alırsınızKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hala gözlerime inanamıyorummmmmmmmm
Takımımız Birinci olduuuuuuuu
Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum
İnşallah önümüzdeki haftada aynı şekilde güzel bir sonuç alırız da bir nota daha gider
Haydı kızlar gösterelim kendimizi
canim sanada iyi aksamlar evet insallah devami gelirHayirli aksamlar 8.takim hatunlari tebrik ederim 1. Olmusuzdevami gelir hep boyle motive oluruz insallah
canim kuzunun dogum gunu kutlu olsun cok guzel mutlu bi omru.olsun insallah ne guzel yapmissiniz kizin mutlu olmusturBugun guzel kizim melegim 11 yasina girdi
Sozum vardi bugun ne istese yaptim aldim guzel bir gun gecirdik sinema ya gittik sirinleri izledik
Avm gezdik alis veris yaptik mutlu oldu
Allah evlatlarimizin yuzunu guldursun hep saglikli mutlu olsunlar insallah ...
Hayirli geceler kizlar cok yoruldum dinleneyim biraz 6000 adim yurumusum bugun azmi
İyiyim rakibem bi düğündeyim akşam girerrm inşallaEvet canim bitmiyor malesef. Birde kv kaldi benim bir sure yanimda. Yerden bir copy kaldirip koydugunu gormedim calisinca bende yetemedim her ise. Birde oglum kucuk hem elime ayagima dolaniyor hem uyurken süpürge açamıyorum iki kat zorlaşıyor is yapmak.
Kvdene bayildim. Benimkide dolandigi yerde yer bizle sofraya oturdugunu gormem marasta. Temizlik desen yok iste umrunda değil. Kilo verince insanin daha kendisine bakasi geliyor dimi
Okulda bayanlarin gozu ustumde valla benimde
Yarin kandilmis ben farkinda degilim. Yasinli oluyor gün zaten denk gelmis aslinda.
Yemek de insallah istedigin gibi olur. Benim diyetisyen böyle durumlarda tabagindakinin %70ini yiyin diyor.
Nasılsın rakibem?
Ohh ne guzel birde ben atlatsam misafirleri.
Salonun camlarini ve yerlerini sildim sadece. Birde supurdum. Oğlum uyursa kalan yerlerin tozunu alacağım. Kalkincada süpürürüm artik. Yemekte yapmayacağım. Eşim pek kılını kıpırtdatmıyor. Bana yardim etmezse disardan soyle diycem. Tamam bir gun tatili var ama bana hic yok ayagimi uzatip yattigimi hic hatirlamiyorum oglan dogali beri...
Bugun guzel kizim melegim 11 yasina girdi
Sozum vardi bugun ne istese yaptim aldim guzel bir gun gecirdik sinema ya gittik sirinleri izledik
Hayirli geceler kizlar cok yoruldum dinleneyim biraz 6000 adim yurumusum bugun azmi
Güzel kızının doğum günü kutlu olsun canım mutlu yıllar dilerimBugun guzel kizim melegim 11 yasina girdi
coook tesekkur ederimmm514. Etap birincisi A Azmin zaferi tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
Yemek yapmayıp iki gun tatil yapmak falan insanın içi rahat etmeli yahu:) tamam vizde bazen tatil yapip dışardan söyleriz gideriz ama herhafta sonu iyiymis:)))
Öyle yapmak kendine bakmak lazım herşeyi yapana madalya mi takıyorlar çok guzel paylasimlar guldum bu yorgunlukla sağolun :))
tebrik ediyorum banum inşallah her hafta güzel sonuçlar alırsınız
coook tesekkur ederimmm
ablacim cok cok tesekkur ederim hep beraber daha guzel sonuclar aliriz insallah bizzde gidicektik normalde gosteriye ama cocuklar uyur diye vazgectik abla sende bu azimle gidersen cok cok guzel sonuclar goruceksin ben buna eminimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Kandiliniz mübarek olsun
Rabbim hepimize şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah......Aminnnnnn
Dün gece yarısı eve gelince fırsat bulupta sizlere bakamadım çünkü o kadar yorulmuştum ki hemen üzerimi değiştirip yatağa attım kendimi
Öğlen kızın provasından sonra kuaföre gidip kaşlarımı aldırdım ordanda az Anneme geçtimtam Annemle oturur kahve içeriz derken arkadaşım arayıp sizin o tarafa geliyorum gel çay içelim bir yerde dedi haydeee kendimi yine sokakta buldum 1 saatçikte olsa oturup sohbet ettik bir çay bahçesinde tam Anneme döndüm şimdi kahve içeriz derken bir baktım bu seferde Annemler kapıya indiler hadi Amcanlara gidiyoruz diye
Çok şükür kaçamak yapmadım ama tabi o koşturmaca içinde ara öğünlerim şaştı
Yengem sağ olsun zaten öyle abartılı sofra kurmaz yiyecek birşeyler bulurum diye rahattım ve şansıma listemde de olan tavuk sote vardı
1 /2 kepçe kadar çorba içtim ( 3 kaşık ancak vardı)
4 kaşık tavuk sote
ve bol salatayla sofradan hasarsız kalktım
Sarma, pilav, patates kızartması ve barbunya ya elimi dahi sürmedim
Tatlı olarak küçük kuplarda muhallebi gibi bir şey yapmış aralara bisküvi kırıntıları falan hatta birde en üste dondurma koymuş ama onunda asla tadına dahi bakmadım
Evde olduğu kadar olmasa da bol su içtim
Bugünde 23 Nisan gösterimiz var gerçi hava baya kapalı inşallah bir iki saate düzelir de bari çocuklar diledikleri gibi eğlenirlerMalum bugün kandil artık sonrasında da Annemlerden başlar eşimin halalarında kandilleşme faslını bitiririz Yine çok yoğun ve koşturmalı bir gün beni bekliyor ama olsun ben böyle çok da mutluyum
Bu sabah düne nazaran eksi yok ama sıkıntı değil reglm yeni bitti ve bugün yarın çok dikkatli olur diyetisyende eminim çok çok güzel bir rakam görürüm
Hep derim ben kendini yırtanda bir yan gelip yatanda diye
Valla KVmi görsen hiç yıpranmamışgeçmişte eşi sağken de borç mu var umuru olmazdı Para lazımsa da KP direk gider borç alırdı ( genelde bizden ve geri ödeme hiç bir zaman olmazdı ) Ben evlendikten sonra sayelerinde hiç borçdan kurtulamadım yeri geldi kredi bile çektik kendimizi onlar için yaptığımızı borcu kapatıp kurtarmak için ama şimdi diyorum benden habersiz kuş uçarsa o kuşu vururum diye eşimde sağ olsun ne olsa bana söyler heee KVde şimdi bir eşinden birde annesinden emekli maaşı olduğu için bırakın harcamayı biriktiriyor birde
Bende eşime açıkça diyorum biriktirsin biriktirsin sonra yerük nasılsa
İnşallah canımmBirincilikten öte ben notanın silinmesine sevindim
Kilolarımız gitsinde birinci olmasakta olur
Canım güzel kızının doğum günü kutlu olsun
Rabbim tahtını da bahtını da açık etsin, sağlıklı nice yıllar nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnn
Resmen bomba etkisi yarattın kız
Bu arada Birinciler başarı hikayelerini kısaca paylaşmaları gerekiyor derken bir baktım onu da yapmışsın bilemaşallahın var kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?