- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
canim bende evleneli 6 sene oldu ilk zamanlar inan bizde oyleydik ama daha cok ben hersey rayina dengesine oturunca duzelicektir insallah laflarinada cok uzulme sinir aninda insanin gozu hicbisey gormez laflarinida dusunerek soylemedigine eminim ofke aninda hicbirimiz kontrollu olamiyoruz duzelir insallah canim araniz
Canım insan sinir anında bazen istemediği şeylerde söyleyebiliyoreminim oda daha anında pişman olmuştur da artık belki biraz zaman geçsin diye bekliyordur
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin canım ama inşallah barışırsınız....aminnnnnn
Gunaydin canim masallah sana cok guzel gidiyorsun.beni hatırladın mı.eğer şartlarınız çok ağır degilse bende katılmak istiyorum canım. seni boyle hırslı görünce bende aşka geldim.çalışıyorm fazla sohbetlere katılamam ama elimden geldiğince yazmaya calısırım.
Bugün yediklerim.
Sabah ;
Domatesli yumurta
Ara;
1 çay bardağı süt
Öglen;
Yoğurtlu pancar
Ara;
Ayran
Aksam;
Yoğurtlu semizotu
Ara;
Proteinli içecek.
35 dk yürüyüş
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Son ara öğünümüde yaptım hatta hemen aklımdayken yediklerimi de paylaşayım;
Uyanınca 07:00de
Bol bol su ( 1 litreye yakın)
Kahvaltı 07:45de
1 adet haşlanmış yumurta ( yeşillik canım istemedi )
ara 11:00de
1 fincan şekersiz Nescafe + 3 adet minik grisinilerden
Öğlen 12:30da
1 kase mercimek çorbası
1 ufak tabak mevsim salatası
ara 15:00de: 1 adet kivi + 1 bardak sıcak su
ara 16:00da; 1 adet kayısılı activya ( dondurma niyetine buzluğa attımtam donmadan aldım tabi )
Akşam 18:00de
3 parça Tavuk göğüs ızgara
Bol salata
son ara 21:00de
1 bardak chialı Ayran ( zerdeçal eklemedim midemi bulandırıyor diye )
Şimdide son bir yeşil çay içiyorum sonra yine bol su yatana kadar
Şu ana kadar 3 litreye yakın su içtim ama daha içmem lazım ki yarına az daha eksik çıkayım
Yuruyuse de baslamissin. Masallah. Cuma güzel sonuc gelecek o zaman :)
oo canim hadi hayirlisi sendende banu abla gibi guzel sonuclar bekliyoruz canim insallahBende carsambaya randevu adlim. Bakalim ne gelcem. Hadi bakalim guzel sonucun olur insallah...
Amim canim insallah. Bende 50 tane tefriciye okuyayım canım gece insallah.oo canim hadi hayirlisi sendende banu abla gibi guzel sonuclar bekliyoruz canim insallah
tamam canim okuyabilirsen senin malum cocuk var okuyamassan skntya girme canimAmim canim insallah. Bende 50 tane tefriciye okuyayım canım gece insallah.
Bende carsambaya randevu adlim. Bakalim ne gelcem. Hadi bakalim guzel sonucun olur insallah...
Askermi eşin?Sagolun hayırlısı olur insallah. Dun nobete gitti sabahtan hic gormedim ve konuşmadık da. Biraz sonra gelir.
Askermi eşin?
Yeşil çayımıda içtim bol suyla devamsalonla tuvalet arasında 10 000 tamalayacağım neredeyse
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
herkese hayırlı sabahlar
Bu sabahda az gecikmeli uyandımKüçük kuşum dün gece dişim ağrıyor diye tutturdu tabi kendi de uyumadı bizide uyutmadı şükür ağrısı geçtide geç de olsa uyudu
Dün gece hesapta abla kardeş erken yatmışlardı ve tam ben eşime başbaşayız kızlar uyumuş dedim bir baktım küçük odaya geldi dişim diyeeşime diyorum ne bahtsız bedeviyim diye gülüyor dillendirmeyecektin bak birinden biri öyle durumlarda uyanıyor diye
Bugün malum diyetisyen günümüz AyşeyleBakalım ne çıkacağız oradaki tartıda
Birazdan kahvaltımı edeyim sonra gidene kadar bol suaz daha eksik çıkarsam süper olur valla tartı için sıra beklerken su bile içmiyoruz çok fazla tabi öncesinde içiyoruz 1 saat kala kesiyorum
Yeni listem nasıl olacak çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?