Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sagolun hayırlısı olur insallah. Dun nobete gitti sabahtan hic gormedim ve konuşmadık da. Biraz sonra gelir.

Bugunku menumude yazayim burdayken

Sabah
Peynir zeytin domates salatalik 1 dilim ekmek form cayi

Ara
Elma ve galeta
Hibiskus cayi

Öglen
Ton balikli salata 1 dilim ekmek

Ara
3 kuru kayısı yeşil çay

Aksam
Bezelye yemegi salata ve yogurt 1 dilim ekmek olacak ins.

Ara
Süt ya da meyve olur

Su 2lt aksama 3 e tamamlamaya caliscam

Hosgeldin canım...

bütün evi temizledim bitti şükür yemeklerimde hazır bende yazıyım menümü
sabah 1 parça peynir 3 zeytin bol yeşillik 1 küçük dilim tb ekmeği
ara 1 soda 3 günkurusu
öğlen 1 kase çorba 1 kase yoğurt
ara 1 elma
akşam 1kase çorba biraz tavuk ızgara bol yeşil salata yağsız(daha yemedim)
45 dk yürüyüş 2 lt su yatana kadar 3.5 olur 2 fincanda yeşilçay
oh be dünya varmış düzenime geri döndüm gerçi cumartesi aile günümüz var allahtan gün bende bol bol yapıp işime gelenleri yiycem başkasına gidince yemezsen gönül koyuyolar kendi evinde olunca kimse farketmiyo

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Son ara öğünümüde yaptım hatta hemen aklımdayken yediklerimi de paylaşayım;

Uyanınca 07:00de
Bol bol su ( 1 litreye yakın )

Kahvaltı 07:45de
1 adet haşlanmış yumurta ( yeşillik canım istemedi )

ara 11:00de
1 fincan şekersiz Nescafe + 3 adet minik grisinilerden

Öğlen 12:30da
1 kase mercimek çorbası
1 ufak tabak mevsim salatası

ara 15:00de: 1 adet kivi + 1 bardak sıcak su

ara 16:00da; 1 adet kayısılı activya ( dondurma niyetine buzluğa attım tam donmadan aldım tabi )

Akşam 18:00de
3 parça Tavuk göğüs ızgara
Bol salata

son ara 21:00de
1 bardak chialı Ayran ( zerdeçal eklemedim midemi bulandırıyor diye )

Şimdide son bir yeşil çay içiyorum sonra yine bol su yatana kadar
Şu ana kadar 3 litreye yakın su içtim ama daha içmem lazım ki yarına az daha eksik çıkayım

Bende carsambaya randevu adlim. Bakalim ne gelcem. Hadi bakalim guzel sonucun olur insallah...

Selam kızlar,
Giremedim bayadir. Ne çok mesaj birikmiş:) Artık üç güne okurum :)
Hafta sonu bebisi sünnet ettirdik. Baya zorlayıcı geçti. Şimdi daha iyi ama hep bi miz miz hep emmek istiyor.
Şuraciga da menümü yazayım.
11.00
Bir haşlanmış yumurta
Yarın dilim peynir
Salatalık havuç marul biber
Bir avuç fındık
3 küçük ceviz

13.00
Sütlü türk kahvesi

17.00
1 tabak yeşil fasulye
1 küçük kase yoğurt
Biraz marul

20.00
4 köfte
Yeşil salata
Biber domates

Su 2.5 lt
Spor yok maalesef

Günaydın hayırlı sabahlar.
Eşimle aramı düzelttik şükür. Özür diledi benden hatalıydım sözlerim ağırdı dedi. Birde affetmem için bilezik almış bana. Ben şokBenim kredi kartım bu bilezik kadar geldi nerdeyse paramız var mı dedim hallederiz sana değer az bile dedi. O neye kızdığını ben neye kızdığımı anlattım. Birbirimizi daha iyi anladık. Çok üzgündüm günlerdir. Annemde bendeydi. Kavga ettiğimizi anladı. Nedenini de öğrenemedi sürekli bana uzatma alttan al kocanla konuş yapma kızım falan dedi. İnsallah bu son kavgamız olur. Rabbim herkesin yuvasına huzur versin....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

herkese hayırlı sabahlar

Bu sabahda az gecikmeli uyandım Küçük kuşum dün gece dişim ağrıyor diye tutturdu tabi kendi de uyumadı bizide uyutmadı şükür ağrısı geçtide geç de olsa uyudu
Dün gece hesapta abla kardeş erken yatmışlardı ve tam ben eşime başbaşayız kızlar uyumuş dedim bir baktım küçük odaya geldi dişim diye eşime diyorum ne bahtsız bedeviyim diye gülüyor dillendirmeyecektin bak birinden biri öyle durumlarda uyanıyor diye

Bugün malum diyetisyen günümüz Ayşeyle Bakalım ne çıkacağız oradaki tartıda
Birazdan kahvaltımı edeyim sonra gidene kadar bol su az daha eksik çıkarsam süper olur valla tartı için sıra beklerken su bile içmiyoruz çok fazla tabi öncesinde içiyoruz 1 saat kala kesiyorum
Yeni listem nasıl olacak çok merak ediyorum

Ben hic dikkat etmiyorum kahvaltıyı yapip çıkıyoruz ara öğünü atlamis oluyorum sadece. Hadi insallah güzel sonuclarin olur. Ayse ablaninda insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…