- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Benimki hevesli suan oturmaya zaten. Bende evdeyken baslayim diye dusunuyordum hatta bugun baslayacaktikta çarşı isimiz çıktı. Aksamda gozum kesmedi. Esimde evde insallah faydası olur bana. Calisiyor olmanin verdiği dez avantajdan dolayi iste gece o uyanmadikca bende cok agir uyuyorum. Aglama sesi disinda pek uyanmiyorum. Bilmiyorum belki kendide gece bezi birakmak istecek hayirlisi insallah...
Iyi geceler kızlar
Bugünkü menü
Sabah peynirli yumurta iki dilim ekmek
Ara dört çilek
Öğlen iki parça pirzola bir kozlenmis acı biber iki dilim ekmek bir bardak ayran
Ara iki top limonlu Vişneli dondurma
Iki saat sonra sade soda
Aksam fırın posetinde patetes kanat salata bir bardak ayran bir dilim ekmek
Son olarak çilek
Inşallah abla suyla zayiflansa bir deri bir kemik kalmam lazım benim ablaAleyküm selam canımEminim bir iki haftaya sende tekrar listemize dönmüş olursun Suyu her zamankinden biraz fazla iç emin ol daha çabuk gönderirsin fazlalıkları
Evet abla dondurma olmasaydı disardaydik bu gün eşim kizimla çok canım çekti yarın daha iyi olurum inş zira bebek Mevlütune gidiyorum gitmeden öğle yemeğimi yerim orada ayran içerim sadece ; )Hoş geldin canım
Ne güzel bir menüDonrudma olmasına rağmen gayet dengeli
Ha gayret canım gidecek o minik fazlalık ve sende tekrar en kısa zamanda listede olacaksın
Benim Ramazan'dan 1 hafta önce otelde eğitimim olacak ben hedefimiz 3 hafta üzerinden yapacağım o hafta neler olur bilmem şimdiki kilom 70.5 hedef 67Ramazanın ilk gününe kadar olan hedeflerimiz;
Oynakbasi34 ----------------110.9 -------------------Hedef 105 kg
Azmin zaferi -----------------71.6 --------------------Hedef 65 kg
türkmenkizi86 ---------------88.9----------------------
Hedef 84 kg
Inşallah abla suyla zayiflansa bir deri bir kemik kalmam lazım benim abla
Çok su içme hastalığım var benim
Beyindeki susama merkezindeki bez sinyal özelliğini kaybetmis doğuştan çok su içiyorum
Yazın tekrar hastaneye gitcem bir hafta yatiriyorlar verdikleri ilaç bana fayda etmiyor diğer hastalara etmiş ama benim ki psikolojik gibi
Su icince çok mutlu oluyorum
Evet abla dondurma olmasaydı disardaydik bu gün eşim kizimla çok canım çekti yarın daha iyi olurum inş zira bebek Mevlütune gidiyorum gitmeden öğle yemeğimi yerim orada ayran içerim sadece ; )
Cuma günkü menumu yazamadım ama bu günü yazayım
Sabah 2 bardak su ile 2 gün kurusu 1 sade Türk kahvesi
Kahvaltı kepekli lavasla bol yesilikli peynirli dürüm domates yeşil çay
Ara 1 armut
Öğlen 1 kepçe yoğurt çorbası 5-6 kaşık makarna salata
Ara 1 dilim karpuz
Akşam 5-6 kaşık tavuk sote 1 bardak ayran biraz acı sos turşu
Ara 7-8 tane yer fıstığı çay
Su 3 lt
Spor 50 dk eliptik bisiklet
Ne yaptın kaptanim hedef 67, 65 zorRamazanın ilk gününe kadar olan hedeflerimiz;
Oynakbasi34 ----------------110.9 -------------------Hedef 105 kg
Azmin zaferi -----------------71.6 --------------------Hedef 65 kg
türkmenkizi86 ---------------88.9------------------- Hedef 84 kg
Alya39-------------------------70.5--------------------Hedef 65 kg
Banu abla valla merak ettim sizin bu köy Nerede oluyor ne güzel bahçe yapıyorsunuz araziyi satinmi aldınızNeyse kızlar geç oldu ben yatayım
Yarın sabah yine erkenden kalkıp köydeki Bahçemize gidiyoruz
Sabah gitmeden yine bakarım nasılsagiderken şarj aletini de alacağım ki sizlere arada bakabileyim
Allaha emanet olun
İyi geceler
Ne yaptın kaptanim hedef 67, 65 zor
Banu abla valla merak ettim sizin bu köy Nerede oluyor ne güzel bahçe yapıyorsunuz araziyi satinmi aldınız
Bu arada bende Ramazanın ilk gününe 74 olmak istiyorum inş
Kaç aylık seninki benim kızında WC eğitimine bu aralar basliycam tirsiyorumYarin tuvalet egitimine baslayacagim Allah nasip ederse. Uyudugu saatte bez baglamayi dusunuyorum. Cunku uyku tulumu ile uyuyor bazen disina ciktigi halde uyanmiyor hasta ederim diye korkuyorum insallah yanlis dusunmuyorumdur. Annelerden fikir istiyorum.
Suan lazimliga cok israr edip yapiyor bazen ama korkuyor. Esimle kavga ettigimiz gun bezini baglatmamisti ve sandelyeyede yapmis.... Mutlaka kazalar olacak insallah cabuk öğrenir.
Günaydın canım çok sevindim tebrik ederim maşallahSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve iyi pazarlar
Çok şükür bugünde erkenden uyanabildim geç yatmama rağmen
Daha doğrusu bu sabah 05:30da uyandımkaç gündür tartılmadım üstelik öncesinde de tartının pili zayıftı acaba doğrumuydu yanlışmıydı rakam diye meraktan uyuyamadım
Eminim sizlerde en az benim kadar merak ediyorsunuzdur sonucu
Birazda sabah şişliği insin diye oyalandım veeeeeee kendimi çığlık atmamak için zor tuttum sabahın köründe
İlk tartının pilini değiştirdikten sonra tartıya çıktım ve ben şok111.7 gösterdi
Olamaz mümkün değil derken Tartıya bir iki kere çıktım sonuç yine aynıydıtam ağlayacak pozisyona gelmişken tartıda C harfi çıktı bir kaç saniyeliğine ve tekrar sıfırlandı Sanırım beyin kendine geldi o arada Yeni pili bir sindirdi
Hadi bismillah dedim tekrar çıktım ve bu sefer ben daha büyük şok
Gözlerime inanamadım o an
Resmen 107,2 çıktım
Yok bu rakamda da vardır bir durum kesinlikle tartı kafayı yedi diye düşündüm ve kesin bir 10 kere bir kaç saniye aralıklarla tartıya çıktım veeeeeeeeeeeeeeeeee Rakam resmen hep aynı çıktı
Valla o an sevinçten çığlık atmamak için zor tuttum kendimi sonuçta hem daha sabahın körü hemde evdekiler ne oluyor diye yataklarından fırlarlardı kesin
Hala ekran başında bile deli gibi sırıtıyorum rakam gözümün önüne geldikçe
Allahım ne olur Tartı doğru olsun diye içimden dua ediyorum duruyorum ( gerçi eşim her geçen gün fark ediyorsun diyip duruyor ) Artık evdekini tabiki baz alacağım ama bu salı değil bir sonraki salı diyetisyen kontrolünde doğru mu değilmi netleşecekAma şu an cidden dünyanın en mutlu insanı benim herhalde çünkü 2li rakamlara çok az kaldı ve inanıyorum ki evlilik yıldönümümüze kadar ben kiloların çoğunu göndermiş olacağım
Günaydın canım çok sevindim tebrik ederim maşallah
Valla bende onu diyecektim Ramazan hedefin 105 olmaz arık biz ona 99 diyelim olduda bitti maşallahSorma canım resmen havalarda uçuyorumBu gazla ben çok çok daha dikkatli olurum
İnşallah tartıda bir sıkıntı yokturda doğrudur o zaman belki Ramazana kadar 2li rakamları bile ucundan da olsa görürümArtık haftaya salı diyetisyende dananın kuyruğu kopacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?