Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Iyi geceler kızlar
Bugünkü menü
Sabah peynirli yumurta iki dilim ekmek

Ara dört çilek

Öğlen iki parça pirzola bir kozlenmis acı biber iki dilim ekmek bir bardak ayran

Ara iki top limonlu Vişneli dondurma

Iki saat sonra sade soda

Aksam fırın posetinde patetes kanat salata bir bardak ayran bir dilim ekmek

Son olarak çilek

İnşallah çabucak öğrenir canım dediğin gibi çalışırken çok daha zor ama eminim gündüz bezsiz dolaşmanın keyfine varınca gece de istemeyecektir bezini

Hoş geldin canım
Ne güzel bir menü Donrudma olmasına rağmen gayet dengeli
Ha gayret canım gidecek o minik fazlalık ve sende tekrar en kısa zamanda listede olacaksın

Aleyküm selam canım Eminim bir iki haftaya sende tekrar listemize dönmüş olursun Suyu her zamankinden biraz fazla iç emin ol daha çabuk gönderirsin fazlalıkları
Inşallah abla suyla zayiflansa bir deri bir kemik kalmam lazım benim abla
Çok su içme hastalığım var benim
Beyindeki susama merkezindeki bez sinyal özelliğini kaybetmis doğuştan çok su içiyorum

Yazın tekrar hastaneye gitcem bir hafta yatiriyorlar verdikleri ilaç bana fayda etmiyor diğer hastalara etmiş ama benim ki psikolojik gibi

Su icince çok mutlu oluyorum

Hoş geldin canım
Ne güzel bir menü Donrudma olmasına rağmen gayet dengeli
Ha gayret canım gidecek o minik fazlalık ve sende tekrar en kısa zamanda listede olacaksın
Evet abla dondurma olmasaydı disardaydik bu gün eşim kizimla çok canım çekti yarın daha iyi olurum inş zira bebek Mevlütune gidiyorum gitmeden öğle yemeğimi yerim orada ayran içerim sadece ; )

Benim Ramazan'dan 1 hafta önce otelde eğitimim olacak ben hedefimiz 3 hafta üzerinden yapacağım o hafta neler olur bilmem şimdiki kilom 70.5 hedef 67

Oyy Rabbim şifa versin aslında görünürde senin açından sıkıntı yok ama doktorlar yatırdığına göre mutlaka bir sıkıntı yaratır ileride
Umarım faydası olacak bir ilaç bulurlar Hastane sürecinde eminim kiloda gider sonuçta hastanede kaçamak şansı yok üstelik yemeklerde maşallah hep diyet gibi :)

Evet abla dondurma olmasaydı disardaydik bu gün eşim kizimla çok canım çekti yarın daha iyi olurum inş zira bebek Mevlütune gidiyorum gitmeden öğle yemeğimi yerim orada ayran içerim sadece ; )

Belki benim menülerde dikkatini çekmiştir ben dondurma niyetine activya donduruyorum
İlk iki kere yaptıktan sonra kontrolde diyetisyene söyledim oda bayıldı hatta bu fikrime Ne güzel düşünmüşsün yazın sıcaklarda herkes dondurma yerken sende o şekilde nefsini körlersin dedi
Hani aklında olsun hadi arada yine dışarda da yenir ama ben genelde yemeden 2 saat önce koyuyorum buzluğa ve cidden çok güzel oluyor üstelik meyve çeşitleride var ( orman meyvelinin antioksidan özelliği daha fazlaymış ama ben kayısı alıyorum genelde yoksa evdekiler benden önce yiyip bitirir )

Cuma günkü menumu yazamadım ama bu günü yazayım
Sabah 2 bardak su ile 2 gün kurusu 1 sade Türk kahvesi
Kahvaltı kepekli lavasla bol yesilikli peynirli dürüm domates yeşil çay
Ara 1 armut
Öğlen 1 kepçe yoğurt çorbası 5-6 kaşık makarna salata
Ara 1 dilim karpuz
Akşam 5-6 kaşık tavuk sote 1 bardak ayran biraz acı sos turşu
Ara 7-8 tane yer fıstığı çay
Su 3 lt
Spor 50 dk eliptik bisiklet

Ramazanın ilk gününe kadar olan hedeflerimiz;

Oynakbasi34 ----------------110.9 -------------------Hedef 105 kg
Azmin zaferi -----------------71.6 --------------------Hedef 65 kg
türkmenkizi86 ---------------88.9------------------- Hedef 84 kg
Alya39-------------------------70.5--------------------Hedef 65 kg

Harika bir menü canım tebrik ederim
Eminim güzel rakamlar göreceksin yine

Neyse kızlar geç oldu ben yatayım

Yarın sabah yine erkenden kalkıp köydeki Bahçemize gidiyoruz
Sabah gitmeden yine bakarım nasılsa giderken şarj aletini de alacağım ki sizlere arada bakabileyim

Allaha emanet olun
İyi geceler

Ne yaptın kaptanim hedef 67, 65 zor

Banu abla valla merak ettim sizin bu köy Nerede oluyor ne güzel bahçe yapıyorsunuz araziyi satinmi aldınız

Bu arada bende Ramazanın ilk gününe 74 olmak istiyorum inş

Ramazanın ilk gününe kadar olan hedeflerimiz;

Oynakbasi34 ----------------110.9 -------------------Hedef 105 kg
Azmin zaferi -----------------71.6 --------------------Hedef 65 kg
türkmenkizi86 ---------------88.9------------------- Hedef 84 kg
Alya39-------------------------70.5--------------------Hedef 67 kg
serenalar---------------------- --------------------Hedef 74 kg

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve iyi pazarlar

Çok şükür bugünde erkenden uyanabildim geç yatmama rağmen
Daha doğrusu bu sabah 05:30da uyandım kaç gündür tartılmadım üstelik öncesinde de tartının pili zayıftı acaba doğrumuydu yanlışmıydı rakam diye meraktan uyuyamadım

Eminim sizlerde en az benim kadar merak ediyorsunuzdur sonucu

Birazda sabah şişliği insin diye oyalandım veeeeeee kendimi çığlık atmamak için zor tuttum sabahın köründe
İlk tartının pilini değiştirdikten sonra tartıya çıktım ve ben şok 111.7 gösterdi
Olamaz mümkün değil derken Tartıya bir iki kere çıktım sonuç yine aynıydı tam ağlayacak pozisyona gelmişken tartıda C harfi çıktı bir kaç saniyeliğine ve tekrar sıfırlandı Sanırım beyin kendine geldi o arada Yeni pili bir sindirdi

Hadi bismillah dedim tekrar çıktım ve bu sefer ben daha büyük şok

Gözlerime inanamadım o an

Resmen 107,2 çıktım

Yok bu rakamda da vardır bir durum kesinlikle tartı kafayı yedi diye düşündüm ve kesin bir 10 kere bir kaç saniye aralıklarla tartıya çıktım veeeeeeeeeeeeeeeeee Rakam resmen hep aynı çıktı
Valla o an sevinçten çığlık atmamak için zor tuttum kendimi sonuçta hem daha sabahın körü hemde evdekiler ne oluyor diye yataklarından fırlarlardı kesin

Hala ekran başında bile deli gibi sırıtıyorum rakam gözümün önüne geldikçe
Allahım ne olur Tartı doğru olsun diye içimden dua ediyorum duruyorum ( gerçi eşim her geçen gün fark ediyorsun diyip duruyor ) Artık evdekini tabiki baz alacağım ama bu salı değil bir sonraki salı diyetisyen kontrolünde doğru mu değilmi netleşecek Ama şu an cidden dünyanın en mutlu insanı benim herhalde çünkü 2li rakamlara çok az kaldı ve inanıyorum ki evlilik yıldönümümüze kadar ben kiloların çoğunu göndermiş olacağım

Ne yaptın kaptanim hedef 67, 65 zor

Kız 3ün 5in lafımı olur aramızda Şaka bir yana canım düzeltim nedense bildirimin gözümün önünde olduğu halde 65 yazmışım Allah mı söyletti ne

Banu abla valla merak ettim sizin bu köy Nerede oluyor ne güzel bahçe yapıyorsunuz araziyi satinmi aldınız

Bu arada bende Ramazanın ilk gününe 74 olmak istiyorum inş

Senide listeye ekledim canım da şu anki güncel kilonu da yazarsan onuda eklerim

Bahçe rahmetli Dedemden kalma
Annemin kardeşleri o araziden haklarını satmışlar Annemde ben babamdan bir hatıra kalsın istiyorum bir pikniğe gittiğimizde yeşillik alan bulamıyoruz yada pislik içinde toprakta oturuyoruz bari burayı değerlendirelim dedi
Yerin yarısına kendi ekip biçiyor birşeyler ( tabi bizde yardım ediyoruz ) diğer yarısına da büyük bir çardak yaptırdık Bahçenin etrafınada her çeşit meyve ağacı diktik ( henüz fide tabi ama bir kaçı geçen sene meyve bile verdi )
Sulama sistemi su deposu falanda konulunca eşimde tuvalette yaptıralım ki eziyet olmasın dedi
Şimdi yaz gelince hatun neredeyse her haftasonu tutturuyor ille bahçeye gidelim diye Bazen ben istemiyorum çünkü hep kızkardeşimde geliyor ve onun ikizleri maşallah tam birer haydut eee aman tatsızlık çıkmasın diye ses etmezsem küçük kızım ağlıyor ses edersemde kızkardeşim tartışma çıkarmaya çalışıyor ( onlarınkine git öte demeyeceksin )

Bakalım bugünde gideceğiz Allahın izniyle Annem bir kaç yer çapalanacak sulanacak hemde piknik yaparız diyor tabi hatun birde daha görmedi döşenen çimleri :) onlarıda merak ediyor nasıl oldu diye
Ben yine ara oğunlerimi ( gerçi ilk ara öğün yapacağım kahvaltıyı orda hep birlikte yapalım diye ) yanıma alacağım Bol su zaten sıkıntı değil eee tam teçisatlıyız çay kahvede sınırsız hareket zaten fazla fazla olacak :) Akşamda en son bir mangal yapıp döneriz diyorlar tabi ben sadece 4 köfte ve bol salata yiyeceğim öğlenlikte kendime çorba pişirip yine salatayla yerim
Kaçamaksız ve bol hareketli bir gün olacak inşallah heleki bu sabah gördüğüm rakamdan sonra

Kaç aylık seninki benim kızında WC eğitimine bu aralar basliycam tirsiyorum

Günaydın canım çok sevindim tebrik ederim maşallah

Günaydın canım çok sevindim tebrik ederim maşallah

Sorma canım resmen havalarda uçuyorum Bu gazla ben çok çok daha dikkatli olurum
İnşallah tartıda bir sıkıntı yokturda doğrudur o zaman belki Ramazana kadar 2li rakamları bile ucundan da olsa görürüm Artık haftaya salı diyetisyende dananın kuyruğu kopacak

Valla bende onu diyecektim Ramazan hedefin 105 olmaz arık biz ona 99 diyelim olduda bitti maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…