- 3 Haziran 2016
- 405
- 878
- 103
- 34
Kımsecıkler kalmamıs malum benım oglanın atesı cok ben oturuyorum bugun sahıle gıttık ogluslara ıyı gelsın dıye ama gece gene ateslendı cocugum atesdusurucu verdım onun etkısıyle uyuyo kuzum bende menumu yazayım
Sabah canım pekbısey ıstemedı yarım tabak etlı patateslı domateslı yesıl fasulye yemegı
Oglen yesıl fasulye 1 bıber dolması 1kase yogurt ıcıne chıa kattım 1 domates 1 salatalık
Aksam.1tane bıber dolması 3 4 parca orta boy tavuk tavada pısırdım kendı yagıyla 1 domates bor salatalık.
2 lıtre kalktıktan sonra su ıctım bıde 2lıtre kaynar suyun ıcıne yesıl cay 3 4 adet attım ıcıne 2 adet salatalık dogradım toz zencefıl ve tarcın attım ıctım tabı bundan 2 sulahı yaptım toplamda 2lıtre su 4 lıtrede yesıl cay ıctım
Spor 45 dakka yuruyus
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Gece çok geç yatmama rağmen yine şükür erkenden kalkabildimBünye nasıl alıştıysa artık saat kurmama bile gerek yok
Ay şu tartının pili de tam zamanında bittidünden beri çatlıyorum ne kadar gitti diye
Neyse bugün alayım da yeni pil artık yarın sabah öğrenirim kaç olduğumu
Yine bol suyla güne başladım kahvaltımı da 1 saat sonra falan yaparım sanırım
Umarım hepimiz için bol hareketli ama kaçamaksız bir haftasonu olur
Gunaydın bende erkenden kalktım oglumun 39 derece atesı var banu abla gece banyo yaptrdm ılac verdım gene dusmemıs sımdı balkona cıkarttm ınsallah duser
Gunaydın bende erkenden kalktım oglumun 39 derece atesı var banu abla gece banyo yaptrdm ılac verdım gene dusmemıs sımdı balkona cıkarttm ınsallah duser
saolasın canımAllah şifa versin kuzuya...
saol abla allahrazıolsunÇok çok geçmiş olsun canımRabbim yardımcın olsun gerçekten zor
Minik kuzu umarım çabucak iyileşir ....Aminnn
bende yaptım kahvaltımı bugun erken oldu sukur malum ayaktayız bKahvaltımı da ettim ohhh misssşimdide yeşil çayımı içiyorum ( çok sıcak içemiyorum hiç bir zaman çaylarımı )
Artık eşim kalkıncada Eminönüne gideriz bende gitmişken taze Türk kahvesi alırımKaç gündür güne kahveyle başlayamıyorum evde kalmamış diye
sanada gunaydın canımGünaydın kızlar
Insallah güzel gecmistir sınavı. Allah yardimciniz olsun.Gunaydin hayirli sabahlar kizlar...
Kizimi sinava getirdim bekliyorum insallah guzel bir sonuc alir ....
canım ınsallah cok guzel gecmıstır sınavı kuzununGunaydin hayirli sabahlar kizlar...
Kizimi sinava getirdim bekliyorum insallah guzel bir sonuc alir ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?