Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kımsecıkler kalmamıs malum benım oglanın atesı cok ben oturuyorum bugun sahıle gıttık ogluslara ıyı gelsın dıye ama gece gene ateslendı cocugum atesdusurucu verdım onun etkısıyle uyuyo kuzum bende menumu yazayım

Sabah canım pekbısey ıstemedı yarım tabak etlı patateslı domateslı yesıl fasulye yemegı

Oglen yesıl fasulye 1 bıber dolması 1kase yogurt ıcıne chıa kattım 1 domates 1 salatalık

Aksam.1tane bıber dolması 3 4 parca orta boy tavuk tavada pısırdım kendı yagıyla 1 domates bor salatalık.

2 lıtre kalktıktan sonra su ıctım bıde 2lıtre kaynar suyun ıcıne yesıl cay 3 4 adet attım ıcıne 2 adet salatalık dogradım toz zencefıl ve tarcın attım ıctım tabı bundan 2 sulahı yaptım toplamda 2lıtre su 4 lıtrede yesıl cay ıctım

Spor 45 dakka yuruyus

İnşallah bu gece bir daha ateşlenmez canım Ilık bir duş aldırsaydın yatmadan

Ramazanın ilk gününe kadar olan hedeflerimiz;

Oynakbasi34 ----------------110.9 -------------------Hedef 105 kg
Azmin zaferi -----------------71.6 --------------------Hedef 65 kg

Kızlar aylık listemizi yukarı tekrar paylaştım kendini eklemek isteyen olursa başındaki ve sonundaki parantez içindeki kısmı sildikten sonra kendi bilgilerini de yazıp paylaşabilir
Olmadı ben yarın onu ilk fırsatta toparlar kendi bilgisayarıma da kayıt ederim

Bakalım 1 ay sonra kimler hedefini tutturmuş olacaktır

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Gece çok geç yatmama rağmen yine şükür erkenden kalkabildim Bünye nasıl alıştıysa artık saat kurmama bile gerek yok
Ay şu tartının pili de tam zamanında bitti dünden beri çatlıyorum ne kadar gitti diye
Neyse bugün alayım da yeni pil artık yarın sabah öğrenirim kaç olduğumu
Yine bol suyla güne başladım kahvaltımı da 1 saat sonra falan yaparım sanırım

Umarım hepimiz için bol hareketli ama kaçamaksız bir haftasonu olur

Günaydın... Bende erkencilerdenim...

Ramazanın ilk gününe kadar olan hedeflerimiz;

Oynakbasi34 ----------------110.9 -------------------Hedef 105 kg
Azmin zaferi -----------------71.6 --------------------Hedef 65 kg
türkmenkizi86 ---------------88.9----------------------
Hedef 84 kg

Gunaydın bende erkenden kalktım oglumun 39 derece atesı var banu abla gece banyo yaptrdm ılac verdım gene dusmemıs sımdı balkona cıkarttm ınsallah duser

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim yardımcın olsun gerçekten zor
Minik kuzu umarım çabucak iyileşir ....Aminnn

Kahvaltımı da ettim ohhh misss şimdide yeşil çayımı içiyorum ( çok sıcak içemiyorum hiç bir zaman çaylarımı )
Artık eşim kalkıncada Eminönüne gideriz bende gitmişken taze Türk kahvesi alırım Kaç gündür güne kahveyle başlayamıyorum evde kalmamış diye

bende yaptım kahvaltımı bugun erken oldu sukur malum ayaktayız b
Günaydın kızlar
sanada gunaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…