Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ramazanın ilk gününe kadar olan hedeflerimiz;

Oynakbasi34 ----------------110.9 -------------------Hedef 99 kg
Azmin zaferi -----------------71.6 --------------------Hedef 65 kg
türkmenkizi86 ---------------88.9------------------- Hedef 84 kg
Alya39-------------------------70.5--------------------Hedef 67 kg
serenalar---------------------- --------------------Hedef 74 kg

Selamın aleyküm kizlar

Anam ben gittigimden beri bir Allahın kulu ugramamis ya
Bebim herşey çok güzel gidiyor hatta öğle yemeği bile yedim demin Annemin amca kizi geldi sağ olsun hamur kizartmis ama bir tane bile yemedim

Eve gidene kadar aynen devam Aksamlik da izgara salata olacak ama benim sinir belli 3 en fazla 4 köfte yenilebilir bol salatayla

canım ıslatcak tabıı benım buyuk gec bıraktı gece 1 2 kere kaldrmassam cıs yapıyo ama kucuk 2 yas demeden bezı bıraktık gecede cısı gelınce aglyo cısım geldı dyo tuvalete gıdyrz demek ıstedgm sen sık sık sor yok desede lazımlık yada kucuk kapaklar var resımlı klozet kapagı ben pepelı almıstım hevesyle alıstlar e kazalar olucak tabı benım buyuk bıle arada yapıyo o daha yenı ogrenıyo ıllakı olucakk bn ılk alıstrmya bsladgımda ınan gıydırcek elbıse bulamydum boydan boya balkon cocuk elbısesyle doluyodu ıllakı ogrencek oda kolay gelsın

Insallah canım ramazana kadar öğrenir insallah umut ediyorum...

Bez masrafiniz yetti millet öğrendi siz işeyin hala diyor bizimkide sonrada tamam neyse hasta olmasında sen bilirsin diyor

banumm o 99 ramazanda görülecek ben canı gönülden inanıyorum bitanem

Ramazanın ilk gününe kadar olan hedeflerimiz;

Oynakbasi34 ----------------110.9 -------------------Hedef 99 kg
Azmin zaferi -----------------71.6 --------------------Hedef 65 kg
türkmenkizi86 ---------------88.9------------------- Hedef 84 kg
Alya39-------------------------70.5--------------------Hedef 67 kg
serenalar---------------------- --------------------Hedef 74 kg

Huzurvemavi ------------------89.1---------------hedef 86 kg

Bende büyük kızın WC eğitimini TV karşısında lazimlikla yapmıştım çizgi filmini bırakıp gitmiyor du çünkü bu onuda izlemiyor oturmakta istemiyor sıkılıyor ufaklık için ne yapıcam kara kara düşünüyorum fikri olan varmı?

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Daha yeni eve geldik ve felaket yorgunum
Yolda bile resmen yorgunluktan uyumuşum
Gündüz hava çok güzeldi ama akşam üzere hava resmen buz gibi oldu ve yemeğimizi 19:30 gibi çabucak yiyip hemen yola döküldük ama tabi trafik felaket olunca ancak eve gelebildik
Çok şükür bahçede bol bol hareket ettik, eğlendik ve ben Annemin Amcakızının getirdiği hamurlara rağmen beslenmenin dışına pek çıkmadım ( sadece fazladan 3 yk kadar patates salatası yedim dayanamayıp )

Bol bol su içtim ve ara öğünlerimide ufak gecikmeler de olsa yaptım

Akşam soğuğu yiyince kesinlikle 1 ay daha piknik havası olmadığına karar verdik İnşallah hasta olmayız

Birde çok su ve süt içiyor dakka başı cisi geliyor of of

Allah yardımcınız olsun canım Umarım kuzular bir an önce tuvalet eğitimlerini çabucak öğrenirler
Biz genelde çişini lazımlığa yaptığında deli gibi alkışlayıp tezahürat yapmıştık kuzunun da çok hoşuna gidince sırf o tezahüratlar için sık sık tuvalete oturuyordu

Iyı aksamlar kızlar bızde eve yenı donduk topukluların ustunde ayaklarım pert oldu valla ama cok sevıyorum topuklu gıymeyı nıkah gayet guzel gectı ordanda dayımlara yemek yemeye gıttk e malum cok bana gore bısey yoktu bugun mecbur bıraz bozdum benım oglanlar yorulmuslar hemen uyudular bende telefonu aldım elıme bısıkletıme bınıyorum bı bardakta yesıl cay ıcıyom yedıklerımı erıtıyım cok yemedım ama olsun

ıyı aksamlar sanada evet hava acayıp soguk abla ya cok guzel gıdıyosun yakında cok cok guzel sonuclar alıcaksın valla bu gıdıslee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…