Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ayy kızlar ben.once evımı temızledım araba tamırdeydı hatrlarsanız kamyon.carpmstı yapıldı sukur tabı 3 gun oldu elım.degmedı anca fırsat buldum dahada evde ısım var bıtmedı yanı kayınpederım koyden bırılerı gelmıs onları almaya gdcek boyle pıs pıs gıtmesın dedm bıde yarın esımın dayısının oglunun dugunu var e bızım arabayada bınılır dıye temızlemeye calısıyorum daha 7deyedıgım kahvaltıyla duruyorum valla oda pek bısey yemedydm neyse kımseden ses yok ben ısımı bıtırıyımde eve cıkıp hemen yemek yıyım malum cok acıkınca herseye saldırıyorum acken ben ben dıyılım vallaaa

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Bugün resmen ayağı yanmış kedi gibi dolaştım
Sabah eşimle Eminönüne gittik biraz dolaşmaya sonrada küçük kuşum uzun zamandır hiç bir etkinlik yapmıyoruz diye Anne kız günü yaptık Ablamız da o bahaneyle evde tek kalıp sessizliğin tadını çıkarıp biraz sınavlarına hazırlandı

Aslında hiç öyle bir planım yoktu ama küçük cimcime isyan bayrağını açtı sabah sabah Neymiş evde kendini hapis gibi hissediyormuş, yok efendim çok daralmış falan diye ağlamaya başladı sabah onu Eminönüne götürmeyeceğimizi öğrenince hadi dönüşte hazırlan senide Sinemaya götüreyim dedim inanılmaz mutlu oldu tabiki.

Patron Bebek filmine götürdüm cimcimeyi ( oda 3 D bir filmmiş valla gözlerim yoruldu öyle olunca )
Çıkışta gecikmeli de olsa öğle yemeğimi yiyeyim dedim
Uzun zamandır da kendime güneş gözlüğü almayı düşünürken birlikte birde Gözlükçüye gittik tabi bana biraz pahalıya patladı Hatunun kırmızı güneş gözlüğü varken bende istiyorum diye tuturdu ve mor bir güneş gözlüğü daha aldırdı kendine cadı Allahtan sinema bileti alırken indirim çeki vermişlerdi birde mağaza tekrar indirim yapınca cimcimenin gözlüğü bedavaya geldi sayılır

Eşimde sağ olsun dönüşte bizi gelip aldı ama nasıl yorulduysam eve gelince resmen koltukta uyuya kalmışım
Saat 18:30 gibi uyanıp hemen Akşam yemeğimi hazırlayıp yedim
Artık bu saatten sonrada ancak bol su ve saat 21:00de son ara öpünüm yani kivi ve sıcak su

Hee bu arada Tartım için pil aldım bakalım yarın sabah ne çıkacağım

Ohh ellerine sağlık canım seninde yoğun haftasonun ama ne güzel herşeye yetişiyorsun Umarım yarın da çok güzel vakit geçirirsiniz Dayı oğlunun düğününde

Slm kızlar dün tartildim 77kiloya çıkmışim bugün yediklerime dikkat ediyorum akşam yediklerimi yazarım inş biran önce 75kiloya düşüp listeye girerim

Aleyküm selam canım Eminim bir iki haftaya sende tekrar listemize dönmüş olursun Suyu her zamankinden biraz fazla iç emin ol daha çabuk gönderirsin fazlalıkları

Kendime şimdi bir filtre kahve yaptım ( yine türk kahvesini unuttum neyse artık marketten paket alırım )
Şükür diyetisyen ona sınırsız izin verdi ama yinede abartmıyorum sadece 1 tane

Aklıma gelmişken ben bugün yediklerimi paylaşayım bari :) ;

Uyanınca Bol bol su ( 06:15de )

Kahvaltı; ( 07:45 )
1 adet etimek
7 - 8 minik Peynir toplarından ( üzerine az baharat ekledim )
5 - 6 dal Roka
1 adet salatalık
1 fincan Bergamotlu Yeşil Çay

ara 11:00de
1 kutu ayran

ara 13:00de ( öğle yemeği gecikecek diye 1 ayran daha )

ÖğleN; 14:30da
1 kase Kırmızı Mercimek çorbası ( 1 Çay kaşığı kırmızı biber ekledim )
1 kase salata

Akşam; 18:45de
4 yk kıymalı Bezelye
1 tabak salata ( yağsız, bol limonlu az tuzlu )

Son aramı da biraz sonra yaparım 1 adet kivi + 1 bardak sıcak suyla

Şu saatte kadar 3.5 Lt su içtim ama yatana kadar bir 500 ml daha içerim kesin

Haa az daha unutuyordum :) sinemada kuzunun patlamış mısırından 3 avuç almışlığım var oda göz hakkı ( ne göz varmış bende de ) ama asla takılmıyorum ona çünkü zaten her anlamda düzgün besleniyorum oda kaçamaktan sayılmaz bence

saol abla valla ayaklarım sıstı resmen.

ohh sızde ne guzel.gezmıssınız havada guzeldı mınnosta mutlu olmus cok onemlı olanda o

ohh sızde ne guzel.gezmıssınız havada guzeldı mınnosta mutlu olmus cok onemlı olanda o

Sorma çok mutlu oldu ama hatun daha şimdiden alışveriş delisi ille her çıktığımızda birşeyler aldıracak Bugün Güneş gözlüğünü aldırdıktan sonra birde utanmadan ille oyuncakçıya da girsek diye tutturdu ama ordanda zararlı çıkarım diye girmedim
Büyük kızla çıksaydım daha az masraflı olurdu

Onunda sınavları var atlatsın bir günde onunla Anne kız günü yapacağız
İkisiyle aynı anda sinema günü yapsaydık gişede kesin kavga çıkardı biri çizgi film diğeri aksiyon diye tuttururdu Hem ayrı ayrı çıkınca kendilerini daha özel hissediyorlar üstelik büyük kızımla daha rahat uzun uzun sohbet edebiliyoruz yoksa cimcime ha bire araya giriyor

oo sımdıden boyleyse yandın abla neyse bunlar guzel seyler bencede yasları bırbırıne yakın olmadıgı ıcın catısma cıkması kacınılmaz olurdu sen ıyısını yapmıssın bence tek goturmekle dedıgın gıbı obur kızınlada sınavlarını hafıfletınce gıdersınız ınsallah

Sorma valla eşimle de konuşunca hep diyoruz büyükden yana rahatız ( gerçi oda sık sık alışveriş yapmaz ama aldımı da tam alır ille iyisi olacak ) ama ufaklık ocağımıza incir ağacı dikecek diye
Ablasına alışverişe diye çıkıyoruz hemen başlıyor benim giyecek birşeyim kalmadı diye duygu sömürü yapmaya ama inan dolabı kaynıyor
İleride erkek arkadaş konusunda da ufaklık anamı ağlatacak diyor eşim
Ne zaman bir yakışıklı görse hayran hayran bakıyor 4 yaşını bitirmek üzereyken ablasının mezuniyeti için gittiğimiz kuaförde çalışan 19 yaşındaki çalışan onula çok ilgilendi diye dönüşte duruduk yere arabanın camını açıp dışarıya doğru ben aşık oldum diye bağırmışlığı var tabi biz ablasıyla şok
Birde düğün salonun önünden geçerkende demezmi karar verdim ben onunla evleneceğim hatta Anne bu salonu düğün için tutarız tamam mı diye Ablasıda hazır ben süslendim o zaman hemen yapalım düğünü diye dalga geçince ablasına; Saçmalama abbacık ben daha ufağım şimdi beni almaz ki o ama ben büyüdüğümde onunla evleneceğim o benim aşkım demişti
1 sene sonra Anaokuluna başladı bu seferde BİLALimiz oldu Anam hep dibinde çocuğun ( oda aksine çok utangaç ) devamlı ondan bahsediyordu, haftasonu ağlıyordu ille Bilallere kahve içmeye gidelim işte sen niye annesini davet etmiyorsun diye resmen bütün Anasınıfı Velileride anlamışlardı ( yüzüne bir şey demiyordu ama onu görünce hareketleri değişiyordu hatta her etkinlikte ille bizim resmimizi çeksene diyordu )
Okula başladı ayrı sınıflara düştülerde o ilgisi azaldı Devamlı daha ufaksın siz arkadaşsınız hatta kardeş sayılırsınız falan diye konuştuk onunla baktık olmuyor ablası devreye girdi bir daha ağzından Bilali duyarsam senin ağzını burnunu kırarım saçmalama daha çocuksun sen diye fırça attıda dilinden düştü
Valla bizden çekinmiyor ablasından çekindiği kadar ama hep diyorum ablasının hakkını asla ödeyemez ben doğurdum o büyüttü desem yalan olmaz hep ikinci anne rolündeydi

Büyük tam tersi orta 2de arkadaşları sınıfdakilerle çıkmaya başlayınca hepsine fırça atmıştı sapıkmısınız daha çocuğuz ne aşkı diye Lise 2.ye gidiyor hala hiç erkek arkadaşı olmadı ( herkese çok mesafeli hani ona duygusu olduğunu bizim bile anladığımız bir sınıf arkadaşı vardı orta sonda valla çocuk cesaret edip yanaşamadı bile )
Bazen konuşuyoruz Ana kız hemen diyor ya anlamıyorum şu şimdiki kızları ne var yani erkek arkadaşın olunca sadece okulundaki derslerini etkiler Şu an kimse kusura bakmasın benim için okulum herşeyden önce gelir heee Üniversite 2.ci sınıfta düşünebilirim ( ilk sene alışma süresi olacağı için dersleri çok iyi takip etmesi gerekecekmiş )
Sırf kısa süre mutlu olacağım diye geleceğimi riske atamam yarın öbür gün hayatımdan çıktığı an benim okulum toparlanamayacak kadar kötü olursa kim kurtaracak beni geleceğimi sağlam kurmam için bu şart nasılsa belli bir yaştan sonra hayatıma birirleri girecek ama oda ancak ciddi olacaksa olur benim boş insanlarla vakit kaybetme lüksüm yok der hep

Eşim diyor büyüğü ordunun içine sok bir şey olmaz ama ufaklık orduya girse ( hani 18 yaşlarında ) valla orduyu birbirine katar diye
İnşallah oda büyüdüğünde ablası gibi sağlam ve olgun olur ( büyükte ufakken aslında çabuk hayran kalırdı ama okula başlayınca geçti gerçi küçükte bu ara sessiz o konularda )

Ay cok guldum cimcimeye. Buyuğe de hayran kaldım masallah ikisinde.

Yarin tuvalet egitimine baslayacagim Allah nasip ederse. Uyudugu saatte bez baglamayi dusunuyorum. Cunku uyku tulumu ile uyuyor bazen disina ciktigi halde uyanmiyor hasta ederim diye korkuyorum insallah yanlis dusunmuyorumdur. Annelerden fikir istiyorum.
Suan lazimliga cok israr edip yapiyor bazen ama korkuyor. Esimle kavga ettigimiz gun bezini baglatmamisti ve sandelyeyede yapmis.... Mutlaka kazalar olacak insallah cabuk öğrenir.

Ay cok guldum cimcimeye. Buyuğe de hayran kaldım masallah ikisinde.

Sağ olasın canım İnşallah bütün evlatlarımız büyüdüklerinde doğru dürüst olurlar da o zaman daha çok gurur duyarız

Canım tuvalet eğitimini oyun haline getirirsen çok daha çabuk alışır benim ufaklık 1.5 yaşında öğrendi ( Annem kızkardeşimin ikizlerine öğretirken bizimkide öğrendi )
Ben lazımlığını salonda tutuyordum ve 10 dakika arayla hadi bakalım şaarr diye ses çıkarabilecekmisin diyordum tabi her lazımlığa yaptığında bizde alkış kıyamet kopuyordu onunda çok hoşuna gittiği için çişi olsun olmasın sık sık lazımlığına oturup ıkınırdı
Altınada yapsa sakın kızma Biz çizgi filmleri bile lazımlıkta oturarak izlerdik devamlı sen abla oldun bak bez pis kokuyor işte ay çok rahat bezsiz diyip durduk Gece bez bağlasan bile yatmadan mutlaka tuvalete oturması gerektiğini çişini yapması gerektiğini hatırlat Kalkıncada tuvalete gidilir diye devamlı söyle
Bak benim cimcime 7 yaşına geldi her akşam yatmadan tuvalete gidip yatayım der sabahta daha tek gözü kapalıyken uyanınca şiş yapılır diye diye bilinç altına yerleşmişim hemen tuvalete gider Bazen çişim yok dediği de oluyor o zaman sabah kalkınca ne yapılır dediğimde tamam önce tuvalete gidiyorum sonra yüzümü yıkıyorum der

İnan baştan hiç öğrenemeyecek gibi gelir ( aynı şeyi ben okula başladığında okuma içinde söylemiştim şimdi maşallah ne bulsa okuyor minik kitap kurdum ) ama 3 gün sabırla devam et emin ol çabucak öğrenir ve sonra bezini gecede bağlama ( ben yatağının üzerine altı naylon olan alezlerden sermiştim ne olur ne olmaz diye yoksa poşet bile olur üzerine eski bir çarşafla ) özellikle gece bezine güvenmemeyi öğrenir o şekilde

Allah yardımcın olsun canım ama inanıyorum bir kaç güne kurtulmuş olursun

Benimki hevesli suan oturmaya zaten. Bende evdeyken baslayim diye dusunuyordum hatta bugun baslayacaktikta çarşı isimiz çıktı. Aksamda gozum kesmedi. Esimde evde insallah faydası olur bana. Calisiyor olmanin verdiği dez avantajdan dolayi iste gece o uyanmadikca bende cok agir uyuyorum. Aglama sesi disinda pek uyanmiyorum. Bilmiyorum belki kendide gece bezi birakmak istecek hayirlisi insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…