Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Cok tuzlu bu aslinda bilmiyorum alsammi. Bizim popomuz lazımlığa sığmıyor. Cis yaparken disari yapiyor bazen ve bundan rahatsiz oldu tun gun. Bu nasil olur ki acaba. Gorup alayim ben bunu.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugün her zamankinden biraz geç uyandım nasıl yorulduysam artık :)
Şimdi bol suyumu içtim birazdan da kahvaltımı yaparım

Bu arada benim tartı dün beni motive etmek için kandırmış sanırım yada dünki yorgunluktan şiştim
Dün ne güzel 107.2'yi görmüştüm hatta emin olmak için defalarca tartıldım ama bu sabah tam 110 çıktım eskiden olsa oturup ağlardım ama artık takmıyorum çünkü çok yorulduğumda artı çıkmaya alıştım ve eminim cumaya daha az göreceğim tartıda En azından listeye kesin gireceğime eminim

Yine listeme uygun besleneceğim ve bol suyla devam ederim cumaya bakalım ne göreceğim
Tartı bozukmu diye kafama takılmadı değil artık en geç haftaya salı gerçeği öğreneceğiz pes etmeden devam

Günaydın kaptanım. Tartınla bir baskası tartılsa birde. Ben cumaları mutlaka esimide tartıya çıkarıyorum. cunku kiyafetlerimi bile çıkarsam rakam degismiyor en son olctugunu yazıyor.

Ay çok güzelmiş bizimki bunu oyuncak eder simdikine bile boşken ayak sokup sürüklüyor

Canim tartını yeni aldın diye hatırlıyorum.
Bozuk değildir bence. . Dediğin gibi çok yorgun oluncada ödem çok fazla oluyor. Ben de öyleyim. Cuma listede olman bile büyük Basarı..

Wc eğitimi hakikaten meşakatli ve zor bir süreç. . Kararlı olmak ve çocuğa hissettirmek gerekiyor.. Eğer çocuk 2 yaş üzerinde ise 3-4 gün de öğreniyor. .
Ben iki çocuğum da bezi gece gündüz bırakıp klozete moninjn bahsettiği klozet kapağıyla direk klozette oturtarak başlamıştım .. Çünkü bizde orda yapıyoruz mantigi yurutup uygulamaya geçip başarılı olmuştuk. .
Tabii her çocuk farklı ve en iyi anne tanır çocuğunu ...

Günaydın kaptanım. Tartınla bir baskası tartılsa birde. Ben cumaları mutlaka esimide tartıya çıkarıyorum. cunku kiyafetlerimi bile çıkarsam rakam degismiyor en son olctugunu yazıyor.

VAlla bende anlamadım dur bakayım birazdan bende kocayı bir yakalıyıp tartıya sürüklüyeyim cuma sabahı tekrar tartarım emin olmak için

Canim tartını yeni aldın diye hatırlıyorum.
Bozuk değildir bence. . Dediğin gibi çok yorgun oluncada ödem çok fazla oluyor. Ben de öyleyim. Cuma listede olman bile büyük Basarı..

Valla daha 1 sene ancak oldu alalı tartıyı belki okadar da değildir dediğin gibi belki ödemdir ama o rakamı bir an da olsa görmek beni çok motive etti Bugün bol suyla devam edip bakarım yarına ne olacak Belki o anki rakam fragmandı asıl gösteri daha sonra olacaktır

Huzurvemavi teog sınavına mi girdi kızın. ?
Başarılar diliyorum umarım dilediğiniz şekil de sonuçlanır. .

Tabii ki olabülü :))

Cok tuzlu bu aslinda bilmiyorum alsammi. Bizim popomuz lazımlığa sığmıyor. Cis yaparken disari yapiyor bazen ve bundan rahatsiz oldu tun gun. Bu nasil olur ki acaba. Gorup alayim ben bunu.
internetten uyguna hatta taksitli bulunur tatlım takip etmek gerekir mesela şu an en düşük fiyat 84 tl görünüyorçocuklar nedense lazımlıktan nefret ederlerböyle bir şeyi mesela banyoda klozetin yanına koyup çocuğa hiç git yap otur falan demeden çaktırmadan direk onun ilgisini çekmesi sağlanırsa başarılı olunur diye düşünüyorumsırf o sifona basmak için bile çişi gelebilirgerçi sifon sadece görsel mi çalışıyor mu bir fikrim yok araştırmak lazım
aleyküm selam banuşum
kız Allah iyiliğini versin dal gibi kal inşallah hemiii
yorgunluktan şişiyoruz canım ondandır hem bak ne güzel dün sabah o rakamı görmeseydin bahçede açık havada kaçamak yapma ihtimalin olabilirdi az da olsa
kızz yoksa tartın sibelin ajanı mı

Hakikaten yaaa o gazla gram kaçamak yapmadım Aynı rakamı görseydim belkide Annemin Amcakızının getirdiği hamurlardan 1 tanecik yerdim
Biraz evvel eşimi tarttım oda 2 kg fazla çıktı Belkide kilo yükseldiğinde tartı sapıtıyor olabilir çünkü 10 litrelik suyu tarttım o doğru çıktı Neyse aynen devam en azından listeye girebileceğim rakamı gördüm haftaya da sibelde doğru rakamı görürüm
Olmadı artık sadece Sibelde tartılırım bir müddet hem banada sürpriz olur

kolay gelsin canım bizde bugün başladık allah yardımcımız olsun

Günaydn kizlar,

yine klasik bi hafta sonu gecirdik, ev isi temizlik cocuk alisveris derken hic birseye firsat bulamadim, tabi internete girmeyede öyle.
Bide kardeslerimin kavgasi var. Bir haftadir ömrümden ömür gitti resmen ikisini de sakinlestiricem diye. Ikiside dayaklik. Neyse.

Bugün malum tatil günü. Bende kalktim kendime tarcinli kahve yaptim, troid ilacimi aldim. Balkon balkonlukdan cikti camasir haneye döndü. Kahvemi icip camasirlara girismem lazim. Bitmez benim isim bitmezzzzz

ne yorulmuşum hafta sonu elim kolum kalkmıyo okadar misafirin için de bulaşık mak. bozuldu hortumu patladı mutfak su içinde kaldı yağlı yağlı perişan oldum resmen aksilik işte

Selam Kızlar,
ne çok mesaj birikmiş. sabahtan beri onları okuyorum:) bu hafta benim için daha sakin olcak gibi. inşallah menülerimi de yazmaya başlayacağım tekrar. zaten bebiş yeterince vaktimi alıyor. bir de dayımın durumundan dolayı gelen giden bol oldu. biz de pek evde değildik. böyle karışık bi hafta yaşadık. neyse ki iyi haberler aldık. vücudun başka bir yerinde yokmuş. kemoterapiye başlanacak. doktorlar umutlu konuşuyor. rabbim tüm hastalara da dayıma da şifa versin.

Ben vazgeçtim cok agladi
Insallah seninki cabucak öğrenir...

kızlar allah kolaylık versin. bizim daha çok zamanımız var o günlere ama ablamdan gördüğüm kadarıyla yazayım size. kendisi psikolog. bana çok yardımcı oluyor sağolsun. önce zihnen hazırlamak gerekiyor bebişleri. yani bir kaç hafta karşılıklı konuşarak hikayeler anlatarak nasıl olacağından bahsedilebilir. o zman süreç daha kolay oluyor. bunun için bi kaç hafta vermek lazım. gece eğitimi hemen olmuyor. önce gündüz oturtuluyor. bir de eğitime başlamak için üç yaş yani 36 aya kadar izin var. kesinlikle kızıp bağırmadan eğitim vermek gerekiyor ama çok gevşek bir eğitim de sakıncalı imiş. bir de mahremiyeti öğretmek adına tuvalet eğitiminin tuvalette verilmesi gerekiyor imiş. bunun için tuvaleti süslemek olabilir mesela. bir de çocuklar kakalarından ayrılmak istemiyorlar :) lazımlığa yapılan kakaları tuvalete dökerken hikayeler anlatılabilir. misal şimdi hadi bu kakayı ailesiyle buluşturalım ya da hadi büyük denizlere gidip maceralar yaşamasına izin verelim gibi. ay çok fena bir muhabbet oldu ama napalım hayatın gerçekleri:)

Canım hiç duymamıştım böyle bir rahatsızlık. allah şifa versin. seni zorlayan bir yanı var mı?

Bana da oluyor aynısı bazen. ben de bi tek bana mı oluyor diyordum bak içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…