- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
kızlar hayırlı geceler
çocuklara tuvalet eğitimi sanırım konu ben geçenlerde şöyle bir şey gördüm kraftın çocuk klozeti çok beğendim bizim bebiş için zamanı gelince alıcamhatta dayanamayıp alıyodum da o zaman daha 40 ı çıkmamıştı
sevdirmeye yönelik iş e yarayabilir
http://www.akakce.com/tuvalet-egitim-urunu/en-ucuz-kraft-muzikli-lazimlik-fiyati,831847.html
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün her zamankinden biraz geç uyandımnasıl yorulduysam artık :)
Şimdi bol suyumu içtim birazdan da kahvaltımı yaparım
Bu arada benim tartı dün beni motive etmek için kandırmış sanırımyada dünki yorgunluktan şiştim
Dün ne güzel 107.2'yi görmüştüm hatta emin olmak için defalarca tartıldım ama bu sabah tam 110 çıktımeskiden olsa oturup ağlardım ama artık takmıyorum çünkü çok yorulduğumda artı çıkmaya alıştım ve eminim cumaya daha az göreceğim tartıda En azından listeye kesin gireceğime eminim
Yine listeme uygun besleneceğim ve bol suyla devam ederimcumaya bakalım ne göreceğim
Tartı bozukmu diye kafama takılmadı değilartık en geç haftaya salı gerçeği öğreneceğiz pes etmeden devam
Ay çok güzelmiş bizimki bunu oyuncak eder simdikine bile boşken ayak sokup sürüklüyorkızlar hayırlı geceler
çocuklara tuvalet eğitimi sanırım konu ben geçenlerde şöyle bir şey gördüm kraftın çocuk klozeti çok beğendim bizim bebiş için zamanı gelince alıcamhatta dayanamayıp alıyodum da o zaman daha 40 ı çıkmamıştı
sevdirmeye yönelik iş e yarayabilir
http://www.akakce.com/tuvalet-egitim-urunu/en-ucuz-kraft-muzikli-lazimlik-fiyati,831847.html
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu arada benim tartı dün beni motive etmek için kandırmış sanırımyada dünki yorgunluktan şiştim
Dün ne güzel 107.2'yi görmüştüm hatta emin olmak için defalarca tartıldım ama bu sabah tam 110 çıktımeskiden olsa oturup ağlardım ama artık takmıyorum çünkü çok yorulduğumda artı çıkmaya alıştım ve eminim cumaya daha az göreceğim tartıda En azından listeye kesin gireceğime eminim
Yine listeme uygun besleneceğim ve bol suyla devam ederimcumaya bakalım ne göreceğim
Tartı bozukmu diye kafama takılmadı değilartık en geç haftaya salı gerçeği öğreneceğiz pes etmeden devam
Günaydın kaptanım. Tartınla bir baskası tartılsa birde. Ben cumaları mutlaka esimide tartıya çıkarıyorum.cunku kiyafetlerimi bile çıkarsam rakam degismiyor en son olctugunu yazıyor.
Canim tartını yeni aldın diye hatırlıyorum.
Bozuk değildir bence. . Dediğin gibi çok yorgun oluncada ödem çok fazla oluyor. Ben de öyleyim. Cuma listede olman bile büyük Basarı..
VAlla bende anlamadım dur bakayım birazdan bende kocayı bir yakalıyıp tartıya sürüklüyeyim cuma sabahı tekrar tartarım emin olmak için
Valla daha 1 sene ancak oldu alalı tartıyı belki okadar da değildirdediğin gibi belki ödemdir ama o rakamı bir an da olsa görmek beni çok motive etti Bugün bol suyla devam edip bakarım yarına ne olacak Belki o anki rakam fragmandı asıl gösteri daha sonra olacaktır
internetten uyguna hatta taksitli bulunur tatlım takip etmek gerekir mesela şu an en düşük fiyat 84 tl görünüyorCok tuzlu bu aslinda bilmiyorum alsammi. Bizim popomuz lazımlığa sığmıyor. Cis yaparken disari yapiyor bazen ve bundan rahatsiz oldu tun gun. Bu nasil olur ki acaba. Gorup alayim ben bunu.
aleyküm selam banuşumSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
aleyküm selam banuşum
kız Allah iyiliğini versin dal gibi kal inşallah hemiii
yorgunluktan şişiyoruz canım ondandır hem bak ne güzel dün sabah o rakamı görmeseydin bahçede açık havada kaçamak yapma ihtimalin olabilirdi az da olsa
kızz yoksa tartın sibelin ajanı mı
kolay gelsin canım bizde bugün başladık allah yardımcımız olsunYarin tuvalet egitimine baslayacagim Allah nasip ederse. Uyudugu saatte bez baglamayi dusunuyorum. Cunku uyku tulumu ile uyuyor bazen disina ciktigi halde uyanmiyor hasta ederim diye korkuyorum insallah yanlis dusunmuyorumdur. Annelerden fikir istiyorum.
Suan lazimliga cok israr edip yapiyor bazen ama korkuyor. Esimle kavga ettigimiz gun bezini baglatmamisti ve sandelyeyede yapmis.... Mutlaka kazalar olacak insallah cabuk öğrenir.
kolay gelsin canım bizde bugün başladık allah yardımcımız olsun
küçük biz 3.5 olduk ona kalsa hep bezle yaşıycak ama ramazana kadar halledelim istiyorum inşallah benimki inat gelince söyliycekmisin diyorum hayır diyoBen vazgeçtim cok agladi
Insallah seninki cabucak öğrenir...
Yarin tuvalet egitimine baslayacagim Allah nasip ederse. Uyudugu saatte bez baglamayi dusunuyorum. Cunku uyku tulumu ile uyuyor bazen disina ciktigi halde uyanmiyor hasta ederim diye korkuyorum insallah yanlis dusunmuyorumdur. Annelerden fikir istiyorum.
Suan lazimliga cok israr edip yapiyor bazen ama korkuyor. Esimle kavga ettigimiz gun bezini baglatmamisti ve sandelyeyede yapmis.... Mutlaka kazalar olacak insallah cabuk öğrenir.
Ben vazgeçtim cok agladi
Insallah seninki cabucak öğrenir...
Canım hiç duymamıştım böyle bir rahatsızlık. allah şifa versin. seni zorlayan bir yanı var mı?Inşallah abla suyla zayiflansa bir deri bir kemik kalmam lazım benim abla
Çok su içme hastalığım var benim
Beyindeki susama merkezindeki bez sinyal özelliğini kaybetmis doğuştan çok su içiyorum
Yazın tekrar hastaneye gitcem bir hafta yatiriyorlar verdikleri ilaç bana fayda etmiyor diğer hastalara etmiş ama benim ki psikolojik gibi
Su icince çok mutlu oluyorum
Bana da oluyor aynısı bazen. ben de bi tek bana mı oluyor diyordum bak içim rahatladıGünaydın kaptanım. Tartınla bir baskası tartılsa birde. Ben cumaları mutlaka esimide tartıya çıkarıyorum.cunku kiyafetlerimi bile çıkarsam rakam degismiyor en son olctugunu yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?