Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kaptanım oynakbasi34 ben de ekledim kendimi. hadi bakalım hayırlısı. 89.9 da olsa şöyle seksenli rakamları bir görsem hayırlısı ile

Aslinda bende cok hazir degilim mahalle baskisi var uzerimde. Birde benimki cis yapcam diye tutturdu son zamanlarda. Aldigim lazimlik onu rahatsiz etti. Onunla devam etmeyeceğim. Esimde ilgili bu konuda. Arada beni cildirtacak yorumlar yapsa da. Tam hazırlıgımı yapip tekrar baslayacagim. Birde acaba gece bezi keseyim mi yoksa gece daha sonra mi baslanmali. Degisik yorumlar var bu konuda. Bilgin var mı?

Dijital tartilar deli ediyor zaten ben bir ara pillerini degistirmistim Annemde bize gelince mutlaka tartılır. Oglum da gordugu her fırsatta üzerine cikiyor zayiflamis olabilir pilleri.

Gece biraz daha geç oluyor. yani gündüz çiş eğitimini tamamlamış bir cocuk bile gece bez bağlamaya devam edebilir. bağlamazsan alışmaz gibi yorumlar da var ama bu konuda çocuğa göre şekil almak lazım bence. tamamen kuru kalkana kadar bez bağlanmaya devam ediliyor. yoksa çok zahmetli bir sürece dönüşebiliyor. ama ben yine de bi tekrar sorup sana yazarım canım.

Görürsün canım ben inaniyorum.
inşallah canım ya
Bu arada sordum tuvalet eğitimiyle ilgili sorunu. 2,5 3 yaş civarı eğitim kazandırılıyormuş. erkeklerde başlamak için 3 yaşa kadar müsaade varmış. kızlar biraz daha erken oluyormuş ama yine 2,5 yaş üstü en ideal. gece bezi kesme olayında da 5 yaşa kadar müsaade varmış. yani gece kendisi kuru kalkana kadar bağlamaya devam edebilirsin. 5 yaştan sonra hala devam ediyorsa o gece işemesi anlamına geliyormuş. inşallah soruna cevap olmuştur ve inşallah kolaylıkla atlatırsınız canım.

Kızlar bugünkü menümü şuracığa yazayım:

11.00(kahvaltı)
4 kaşık lifalif ve 4 kaşık yoğurt. içine 15 adet minik kuru üzüm.
2 adet küçük kuru kayısı

15.00
sütlü türk kahvesi
2 adet küçük kuru kayısı

16.30
1 tabak az yağlı kabak yemeği
4 kaşık yoğurt

19.15(akşam yemeği)
1 tabak kabak yemeği
1 büyük kase bulgurlu yeşil salata

su:3 lt yi geçti
spor: leslie ile 40 dk evde yürüyüş

Not: çayın yanında bir avuç kuru yemiş yerim

Ela_hsn canım Sağol vücuda zararı böbrek kanallarinin genişlemesi mesane büyüklüğü
Kanda kreatinin düşüklüğü idrar değerlerinin düşüklüğü Rabbim bütün hastalara şifa versin

Kızlar bende tuvalet eğitimine basliycam 18aylik olunca annem de 18aylikken ogretmis bana kardeslerime zor ama oldu diyor inş başarılı olurum

Lazimlik aldım görüp alissin diye ona bakıp cisss diyo yavrum
Bezine iseyince hemen egg diyo bezini gösterip kaka yaptiginda ağlıyor bezi tutup

Evet canim sorularima cok guzel cevap oldu. Allah razı olsun. Bugun yengemlede konusmustuk o tamamen kes dedi ama gece uykusunun bölünmesi konusu kafama takılıyordu. Gündüz uykusunu alamadığında bile bize kabusa dönüstüren bir çocuk. Tekrar tesekkur ederim.

allah kolaylık versin canım ya. beterinden saklasın diyelim. inşallah şifa bulursun.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

PAzar günü bahçede nasıl rüzgarı yediysek dün bütün gün ailecek sersem gibiydik
Gündüz büyük kız Performans ödevi için laptopa el koyunca bir türlü fırsat bulupta gelemedim sonrada zaten başıma felaket bir ağrı girdi bütün gün deli oldum
Eşim bu saadece rüzgar çarpması değil Nazara geldik diyip durdu
Pazar bahçede okadar çok resim çekilmiştik ki bende onları hatıra kalsın diye facee yükledim kem gözlü bir kaç kişinin varlığını bile bile adamcağız beni oku dediğimde ağzım yırtılacaktı yahu bu ne ağırlık üzerinde diyip durdu benimde hatta gözümden yaş geldi
Bir daha koyma şu resimlerimizi facede dedi

Bu arada dünki sersemliğe rağmen yinede beslenmemin dışına çıkmadım veee dün hakikaten ödem varmış bugün daha hafifim şükürler olsun

Şimdi küçük kızı okula hazırlayıp kendime kahvaltımıda hazırlarım Güne çok daha enerjik başladım Rabbime şükürler olsun

Günaydın

Hadi Azmin daim olsun inşallah. ..

Günaydın canım
Kesinlikle inan canım eminim çok çok güzel sonuçlar alacaksın

Günaydın

1 ay rapordan sonra ise gitmek pek çekici gelmiyor :)

Banucum ramazana kadar hedeflediğimiz kiloya ne yazSam bilemedim. Bu ayın sonu ramazan sanirim. 98 diyeyim ben de.. :)

Sanada günaydın canım
Kolay gelsin canım insan evde oturmaya alışınca çalışmak tabiki zor geliyordur Bende evde iki gün temizlik yapmadığımda zor geliyor ama kaçarı yok bugün temizlik yapacağım tabi eğer yine Annem arayıp ille gel kahve içelim yok kardeşinde geliyor demezse

Gunaydin hayirli sabahlar kizlar
Kalorisiz bol eksili haftalar olsun ...

Sanada günaydın canım Allahın izniyle bu hafta yine ilk 3e gireceğiz inanıyorum :)
Bol sulu kaçamaksız bir hafta olacak yine inşallah...Aminnn

Ramazanın ilk gününe kadar olan hedeflerimiz;

Oynakbasi34 ----------------110.9 -------------------Hedef 99 kg
Azmin zaferi -----------------71.6 --------------------Hedef 65 kg
türkmenkizi86 ---------------88.9------------------- Hedef 84 kg
Alya39-------------------------70.5--------------------Hedef 67 kg
serenalar---------------------- -------------------------Hedef 67 kg

Huzurvemavi ------------------89.1---------------hedef 86 kg
Ela_hsn ------------------94.6---------------hedef 89 kg

Yena--------------------- 102.5 kg ---------------Hedef 98 kg

ben kızıma aynı anda başlamıştım bundada aynı anda kestim alıştırma kilotları var onlardan kullanabilirsin dışarı çıkarken ve yatırırken nomal kilota benziyo yıkanıyo makinadada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…