- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Hayırlı sabahlar
Bende 88.6 geldim
Fark 0.3
% 0 34
Bol eksileriniz olsun insallah.
Sanada hayırlı sabahlar canım
Tebrikler canım az da olsa gitmişeminim haftaya çok daha güzel eksiler göreceksin
Kesin ondan uykusuzluk ayakta kalmak yorulmak kabızlık az su içmek hepsi etken ben sabah uyanınca yere basamiyorum ayaklarım davul gibi hep şişiz bebeğin biraz büyüsün kendini kasma bence olur illaki verirsinoynakbasi34 kaptanım kilo bildirimim
geçen hafta: 94.6
bu hafta : 94.4
fark: 0.20
yüzde: 0.21
kızlar neden böyle oldu bilmiyorum.bu hafta hem yediklerime çok dikkat ettim hem sporuma. üzüldüm açıkçası. neyse önümüzdeki hafta da aynı şekilde devam edeyim yine olmazsa bi yerlerde bi yanlış yapıyorum demektir. gerçi çok yorgunum. resmen yorgun kalktım sabah. her yerim şiş gibi hissediyorum. dün akşam misafir vardı. bebek de gece çok uyandı. belki de bunlardandır.
listeye işledim kendimi bilmem işinize yarar mıoynakbasi34
Oynakbasi34 ( 110 / 108,8 / 1,2 / 0,07 % ) 502.Etapta izne ayrılan üye döndü, yüzdesi 15e bölündü
Diademe ( 70,2 / 70,1/ 0,1/ 0,14 % )
Yena ( 102 / / / % )
Huzurvemavi ( 89,1 / / / % )
saimeberen ( 62,2 / / / % )
Alya39 ( 70,5 / / / % )
türkmenkizi86 ( 88,9 / 88,6 / 0,3 / 0,34 % )
ela_hsn ( 94,6 /94,4 /0,20 /0,21 % )
Azmin zaferi ( 71,6 / / / % )
8.Takım Ortalaması; %
Hadi inşallah banucum dün baktım 12. Takıma bildirdim en son moni ve senden gelmiş yıllar önce çok eskidende buradaymişsiniz üzüldüm ne yalan soyliyim halen kilo vermeye calisiyorsunuz diye en kısa zamanda bitsin gitsin kilolariniz sağlıkla inşallah aminnnn
canım çok geçmiş olsun bebelere. arada öyle gitgeller olur. ama sakın vazgeçme. zaten en büyük hatamız bu oluyor. hemen pes ediyoruz. emeğimiz heba oluyor.sonuçta o kiloları veren sensin. yine dikkat eder yine verirsin. kaçamak yapınca maalesef istenilen sonuç olmuyor. önümüzdeki hafta hepimiz için süper olacak inşallah.Herkese hayırlı cumalar malum cocuklar hastaydı gıremedım butun hasta olan arkadaslara gecmıs olsun ve kılo verenlerı tebrık edıyorum ben cok kotu durumdayım vermek yerıne almısım motıvasyonum cok dusuk veremedıgıme gore herseyı yıycem modundayım herkes zayıflamıssın dedıklerı ıcın baya sımardım yaa
ay ben hep öyle uyanıyorum. ayaklarım davul. yere basamıyorum. sabırla koruk helva olurmuş. bizim totolar da erir inşallah ne diyelim :)Kesin ondan uykusuzluk ayakta kalmak yorulmak kabızlık az su içmek hepsi etken ben sabah uyanınca yere basamiyorum ayaklarım davul gibi hep şişiz bebeğin biraz büyüsün kendini kasma bence olur illaki verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?