- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Hayırlı sabahlar herkese hafta sonunu kacamaksiz atlatmak umidiyle...
Afiyet olsun valla bende altida uyandim bir daha da uyuyamadım.Sanırım herkes hala uyuyorKahvaltımı ettim bol suya devam
Kiyamam kız sana her hafta hamurisi yapan bir gelinGünaydın kızlar napıyosunuz inşallah kacamaksız bi hafta sonu olur burda yine p.tesi tatil kv delerdeyim 3 gün başladı gelir gelmez hamurişi yapalım demeye
Sanki kendi yapıyo
Neyse inşallah dikkat edebiliri yoksa haftaya yine detoks
günaydın arkadaşlar.
ben dün diyetisyene gittim. gerçi pek sevmedim kendisini. çok ciddi bir tip. hatta suratsız bile diyebilirim. ama tartılmış oldum. akşam beş olmasına rağmen 94 çıktım. bana bi liste verdi maşallah. o listeyle kilo almam inşallah. kilo veremememin sebebini sordum proteini az tükettiğimden olabilirmiş. yani et yiyecekmişim. onun verdiği listenin yarısı kadar yemiyorum ben yabazen az yemek de vermeye engel oluyor gerçi. bugün vakit bulabilirsem verdiği listeyi paylaşırım sizinle.
Her hafta 3 gün hamur 4 gün detoksbunyede hallaç pamuğu na döndü didem
Ay sorma kuzu ya bende bıktım ama yapmayıncada bu sefer benim elim tutmuyoda , ben yapmayınca kimse yapmıyo diye küsmeye başlıyoKiyamam kız sana her hafta hamurisi yapan bir gelin
Çılbır yap çok basit ve doyurucu iki üç yumurtayı kaynayan tavadaki suya kır tabağa yoğurt dök üstüne pişen yumurtaları koy birde tereyağına nane pul biber kızdır onuda üstüne dök oh mis afiyet olsun ha bu arada tereyağı ndan korkma ben bol bol yiyerek kilo verdim Karatay diyetiAksama diyetimi bozmayacak bir yemek ariyorum ama ne yesem karar veremedim... Etli tavuklu birsey olması lazım öglen kabak yedim.
Bu bir vitamin eksikliği imiş canım bir kan Verde baktırSelam kizlar kacamaksiz haftalar nasilsiniz
Ben pek iyi degilim bugunlerde nisan yagmuru gibiyim dokunsalar aglarim nedr bu duygu yogunlugu anlamadim
Bahar gelince insan neselenir mutlu olur ben anlamadim bu hallerimi varmi benim gibi olan ?
Bizde öyleydik valla anne babamin evinde hamursuz günümuz geçmezdi onlar yaslandı diye bende kilo vereyim diye birazcık azalttık kiloların tek sebebi babamın meşhur sandwicleri annemin hamurlariAy sorma kuzu ya bende bıktım ama yapmayıncada bu sefer benim elim tutmuyoda , ben yapmayınca kimse yapmıyo diye küsmeye başlıyo
Sagolası saglamken de kendi yapardı haftada 2-3 gün
Ramazanda hergece hamur
İşi yapıyodu kp o olmadan tutamıyomuş
günaydın arkadaşlar.
ben dün diyetisyene gittim. gerçi pek sevmedim kendisini. çok ciddi bir tip. hatta suratsız bile diyebilirim. ama tartılmış oldum. akşam beş olmasına rağmen 94 çıktım. bana bi liste verdi maşallah. o listeyle kilo almam inşallah. kilo veremememin sebebini sordum proteini az tükettiğimden olabilirmiş. yani et yiyecekmişim. onun verdiği listenin yarısı kadar yemiyorum ben yabazen az yemek de vermeye engel oluyor gerçi. bugün vakit bulabilirsem verdiği listeyi paylaşırım sizinle.
Günaydın kızlar napıyosunuz inşallah kacamaksız bi hafta sonu olur burda yine p.tesi tatil kv delerdeyim 3 gün başladı gelir gelmez hamurişi yapalım demeye
Sanki kendi yapıyo
Neyse inşallah dikkat edebiliri yoksa haftaya yine detoks
Selam kizlar kacamaksiz haftalar nasilsiniz
Ben pek iyi degilim bugunlerde nisan yagmuru gibiyim dokunsalar aglarim nedr bu duygu yogunlugu anlamadim
Bahar gelince insan neselenir mutlu olur ben anlamadim bu hallerimi varmi benim gibi olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?