Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Neyse kızlar benim koca geldi sizdende kimse olmadığına göre ben yatarım :)

Kocaman öpüyorum herkesi

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Gece çok geç yatınca ancak bu saatte uyanabildim
Bol suyla güne başladım biraz kendime geleyim de kahvaltımıda yaparım

Eşimle Eminönüne ineceğiz daha sonra az daha uyusun da adamcağız
Dün nasıl yorulduysa baygın düştü

Hayırlı sabahlar herkese hafta sonunu kacamaksiz atlatmak umidiyle...

Sanada hayırlı sabahlar canım

günaydın arkadaşlar.
ben dün diyetisyene gittim. gerçi pek sevmedim kendisini. çok ciddi bir tip. hatta suratsız bile diyebilirim. ama tartılmış oldum. akşam beş olmasına rağmen 94 çıktım. bana bi liste verdi maşallah. o listeyle kilo almam inşallah. kilo veremememin sebebini sordum proteini az tükettiğimden olabilirmiş. yani et yiyecekmişim. onun verdiği listenin yarısı kadar yemiyorum ben ya bazen az yemek de vermeye engel oluyor gerçi. bugün vakit bulabilirsem verdiği listeyi paylaşırım sizinle.

Günaydın kızlar napıyosunuz inşallah kacamaksız bi hafta sonu olur burda yine p.tesi tatil kv delerdeyim 3 gün başladı gelir gelmez hamurişi yapalım demeye
Sanki kendi yapıyo
Neyse inşallah dikkat edebiliri yoksa haftaya yine detoks

Kiyamam kız sana her hafta hamurisi yapan bir gelin

Canım benim diyetisyenimde et yemezsen kilo veremezsin diyor. Annem diyetisyenin verdiginden az yedigi icin bu ay hic verememis canlı sahidiyim ben.
Bende diyetisyenimi sevmiyorum
Doğru beslenmeyi öğrenmis olursun insallah...

Kiyamam kız sana her hafta hamurisi yapan bir gelin
Ay sorma kuzu ya bende bıktım ama yapmayıncada bu sefer benim elim tutmuyoda , ben yapmayınca kimse yapmıyo diye küsmeye başlıyo
Sagolası saglamken de kendi yapardı haftada 2-3 gün
Ramazanda hergece hamur
İşi yapıyodu kp o olmadan tutamıyomuş

Selam kizlar kacamaksiz haftalar nasilsiniz
Ben pek iyi degilim bugunlerde nisan yagmuru gibiyim dokunsalar aglarim nedr bu duygu yogunlugu anlamadim
Bahar gelince insan neselenir mutlu olur ben anlamadim bu hallerimi varmi benim gibi olan ?

Aksama diyetimi bozmayacak bir yemek ariyorum ama ne yesem karar veremedim... Etli tavuklu birsey olması lazım öglen kabak yedim.
Çılbır yap çok basit ve doyurucu iki üç yumurtayı kaynayan tavadaki suya kır tabağa yoğurt dök üstüne pişen yumurtaları koy birde tereyağına nane pul biber kızdır onuda üstüne dök oh mis afiyet olsun ha bu arada tereyağı ndan korkma ben bol bol yiyerek kilo verdim Karatay diyeti

Ben pek iyi degilim bugunlerde nisan yagmuru gibiyim dokunsalar aglarim nedr bu duygu yogunlugu anlamadim
Bahar gelince insan neselenir mutlu olur ben anlamadim bu hallerimi varmi benim gibi olan ?
Bu bir vitamin eksikliği imiş canım bir kan Verde baktır

Bizde öyleydik valla anne babamin evinde hamursuz günümuz geçmezdi onlar yaslandı diye bende kilo vereyim diye birazcık azalttık kiloların tek sebebi babamın meşhur sandwicleri annemin hamurlari

SElamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Sabah bir çıktık evden daha yeni girdik oda kısa süreliğine
Eşimle Eminönünün altını üstüne getirdik tam 3 saat oralarda dolandık
Dönüşte küçük kuşumu ve Annemi evden alıp Hamak iskelesi bakmaya gittik ordanda KVye Kahve içmeye
Burada bir yağmur bastırdı anlatamam resmen göz gözü görmedi tabi öyle olunca büyük kızı okçuluk kursundan almaya gittk KVden çıktığımızda Arkadaşlarıda vardı onlarıda tek tek evlerine bıraktık

Çok hareketli bir gün oldu benim açımdan ama listemdeki şeyleri saattinde yiyemedim İlk ara öğün saatimde Eminönüne yeni varmıştık eşim karşımda börekleri götürürken ben ayranımı içtim uslu uslu En son işimiz bittiğinde arabaya giderken saatte bir baktım 13:30 yani öğle yemeği saatim ama tabi büyük kız okçuluğa yetişecek diye 1 ayran daha içtim Kvde yerim diye düşündüm ama sağ olsun yine ne sebze ne bir şey yoktu evinde hadi eşimde activya bulamayınca danissimo almış ( gerçi onda şeker vardır az da olsa ama ekmek arası yemekten iyidir )
Kızları topla evlerine dağıt derken saat 19:00du eve geldiğimizde

Bugün büyük kız Babannesinde Kuzenlerle toplanacakmış bizde fırsat o fırsat küçüğünüde Ananneye postaladık Birlikte baş başa yemek yer sinemaya gideriz diyorduk ama eşimin biraz gözleri ağrıyor ( beyin felcinden sonra çok yorulduğunda direk gözlerine vurur ) bende öyle olunca ya boşver sinemayı dedim
Az dinlensin hemen büyük kızı Babannesine bırakıp yemeğe gideceğiz tabi olabildiğince hafif ve listeme uygun birşeyler seçerim gerçi saat biraz gecikmeli olacak ama son ara öğünümü yapmam o zaman da

Eve çok geç gelmeyiz sonrada zaten o oyun konsolunun başına bende sizlerin yanına koşarım
Müzik dinler bir yandan sohbet ederiz nasılsa

Şu ana kadar 2 litre su içtim ama tabi yatana kadar o 3 litreyi geçer

Canım boşver sevmeye gerek yok küçük oğlumuza almayacağız nasılsa
Ne güzel bak 94 olduğuna eminsin artık ki aç karnına daha da az çıkarsın
Listende ne yazıyorsa harfiyen uy canım eminim çok daha güzel sonuçlar elde edeceksin

Allah yardımcın olsun canım inşallah hasarsız atlatırsın o 3 günüde

Çok geçmiş olsun canım Yağmurda bende genelde biraz daha melankolik olurum kesinlikle hava etkiliyor hatta dolunay bile beni çok etkiler Umarım en kısa zamanda yine eski enerjine kavuşursun
Tabi yinede ihmal etme bir ara değerlerine baktır çünkü bazen vitamin eksikliği bile sebep olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…