Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Hele şükür büyük kızın Performans ödevi bitti de bilgisayarı alabildim
Deli oldum bugün telefonunu da taktı şarja ben her iki yönden açıkta kaldım

Beslenme bugünde şükürler olsun çok çok güzel geçti 3 litreden az fazla su içtim
Hatta hemen aklımdayken yediklerimide yazayım;

Uyanınca ( 06:00da ) Bol bol su

Kahvaltı; 08:45de
1 dilim etimek
1 büyük dilim beyaz peynir
1 salatalık
5 - 6 dal Roka
1 fincan naneli limonlu Yeşil çay

ara; 11:00de
1 bardak chialı Ayran

Öğlen; 13:00de
2 kepçe mercimek çorbası ( unla terbiye yapmadım haşlama gibi bir şey oldu )
1 büyük kase salata ( göbek marul ve salatalık )

ara; 15:00de
1 bardak chialı Ayran

ara 17:00de
1 adet ananaslı Activya ( donmuş )

Akşam 19:15de
4 yk kıymalı ıspanak
bol salata ( göbek ve salatalık )

Gün içinde 3,3 litre su İçtiğim çayı ve ayranları saymıyorum tabiki

İnşallah yarın sabahda güzel bir bildirimle listeye dönüyorum Salıda bakalım diyetisyende ne çıkacağım ( malum evdeki oraya kıyasla daha fazla tartıyor )

.
Çok güzel özetlemişsin hep bunlar mutsuzluktan
Ya çok sık ileri gittiği olduğunda ben sınırını çiziyordum hatta gerekirse uzak durup konuşmama kararı alıyordum ama en geç 1 hafta sonra Annem üzülüp bana baskı yapıyordu sen büyüksün kızım Babanla biz üzülüyoruz ne olur yapma bari sen dediği an dayanamayıp hatır için hiç bir şey yokmuş gibi yine bir ortama giriyordum ama cidden artık bu ara yine canımı sıkmaya başladı Diyorum ya Annemlere dua etsin hakikaten yoksa bana bunu bir komşu yada her hangi biri yapsa hem çok kötü bozup hemde bir daha yüzüne bakmazdım
Bak benim KVde zamanında az yapmadı ve inan yenilir yutulur şeyler değildi hep eşimin hatrına tek kelime bile etmedim Anne demedim ama yinede bayramlarda dört dörtlük hizmetimi yaptım, toplum içinde asla belli etmedim ( tabi akrabaların dikkatini çekmiş benim Anne dememem )
Oda hep mutsuzluktan yapıyordu ( tabi kızlarının da etkisi büyüktü ) ama Allah için ben ona güzel yaklaştıkça yumuşayıp doğruyu gördü şimdi aklı gidiyor beni kıracak diye Hatta eşim hep diyor sen sabırla davranmasaydın asla Annemin yüreği yumuşamazdı diye heee hep diyorum bazı şeylerin üstünü örtmüş de olsam Rabbime havale ettim

Kızlar vadede kahveniz hazır

Seni burada görmek ne güzel Haticeciğim
Ellerine sağlık kahveni içtim farz et ama bundan sonra inşallah çok daha sık görelim senide burada

Canım aynı detoksu bende yapmıştım bir kaç kere çok işe yarıyor ama içine az zencefil de ekle
Tabi sonrasında dikkatli beslenmek şart ki giden gelmesin

Eklemiştim aslında yazmayı unutmuşum

Hayirli aksamlar ben geldim sabah yine okula yuruyerek gittim. Donuste de arkadasla buluşup carsida dolastik kendime tunik ve bluz aldim. Bu kez 44 aldim... (48 di ust bedenim). Bir tane sal alayım dedim yeni sallar gelmis cok pratik yuze gelen kısmına sunger koymuşlar dikmisler direk yuzune takiyorsun. Arkadasimin israriyla niveanin vücut sıkılastirici kremini aldım. Kas bakim yagi ve yuz kremide aldım. Cok para harcadım kısacası. Neyse mutluyum ama

Menume gelince
Sabah
Omlet domates salatalık biber maydonoz roka 1 dilim ekmek ve yesil cay

Ara
1 elma

Öglen
Taze fasulye
Yogurt
Salata
1 parca simit
(Diyetisyen hemen yorum yazmış 1 simit 4 dilim ekmek diye)

Ara
Türk kahvesi ve hurma

Aksam
Mantar sote
Yogurt
1 kaşık pilav
Salata
1 dilim ekmek
(hatun pilavdan dolayi beğenmedi menumu )

Ara
Kuru kayısı ve Tarcinli süt

Bugunde 13 bin adım attim
Yatmadan mekigimi cekerim
3 lt su ictim.

Kaptanım benimde bir ablam senin kardeşin gibi büyük olmasına rağmen çocuk gibi hateketleri var bende onunla bozuğum ben bu duruma çok üzülüyorum ama Allahtan diğer ablalarım çok iyiler açığı kapatıyolar

Son ara öğünümü 1 saat gecikmeli yaptım
Arkadaş arayınca çeneye dalmışız

Şimdide sıcak suyumu içiyorum ( son ara öğünle içecektim unuttum )

Evet kaptancım bugun içtim ve inşallah eksi cıkarım

İnşallah canım sabah ola hayrola

Yeni cicilerini güle güle kullan canım inşallah bir sonraki alışverişinde daha ufak beden alacaksın
Menün gayet güzel bence 1 kaşık pilav bizim dolguları doldurmaz kız nesini beğenmiyor haspam
Adımlarda süper daha ne olsun

Simdi son ara ögünümü begenmis kadın. Eklemeseydim acaba diyorum. Yemeklerin cok yagli ve salcalı diyor. Yagi anladimda salcaya kizmasi niye onu anlamadım. Annem yapinca biraz daha yağlı oluyor sanırım yemekler.

Canım birazda resimde öyle görünüyordur sonuçta flaş yansıyor sen efektlerden soldur onu biraz bir dahakine

Hep diyorum her ailede bir tane numunelik var sanki
Benim tüm çevremde var birer tane
Valla bende eskiden çok üzülüyordum ama artık umurum değil sonuçta ekmeğimi vermiyor suyumu vermiyor benim anlaşamadığım çok çok az insan vardır, inan bu güne kadar çocukluğumda dahil 37 sene içinde en fazla 5 kişiyle kavga etmiş ilişkimi kesmişimdir Kız erkek arkadaşlarımla bile ayrılırık olduğunda gayet güle oynaya olmuyor demiştim düşün yani
Kendimi hiç kimse için üzdüğüme deymez evlatlarım eşim iyi olsunlar sağlıklı olsunlar bana yeter bak geçen sene erkek kardeşimle de kapıştık daha yeni yeni yazışıyoruz ( o almanya biz burada ) ve bir ara o konun uzamasında da bizim freddynin parmağı olduğunu anladım ( telefonundan yeğenin resimlerine bakacaktım erkek kardeşimin yolladığı anam az daha geçmişe bakayım dedim de hatun görünce resmen panter gibi atladı benim özelim o diye Annem bile anladı sonuçta benim içim rahatsa herkese veririm isterse bütün yazışmalarımı okusun )
Oda Annem almanaya gittiğinde erkek kardeşimi bir güzel haşlamış ablan haklı ayıp hem suçlusun hem güçlü hesabı oda geçen kandil ilk mesajını attı bende dün yeğenin doğum günü için yazmıştım

Konuşmamak da beni rahatsız etmiyor artık o yuvasında huzurlu olsun, sağlıklı olsun benim huzurumu bozmasın bana yeter sende takma kafana büyük büyüklüğünü göstermiyorsa ufaktan da bir şey beklemesin ( gerçi bizde gösterdiğim halde anlamıyor ama ne yaparsın nato kafa nato mermer derler ya bizim kızda o hesap )

Bugünkü menüm
Sabah
Bir su bardağı laktozsuz süt 6 kaşık müsli 3 kayısı
Ara
1 küçük salatalık
Öğle
3 yumurtalı peynirli omlet bir kase buğdaylı çorba çok azda yarım dilim kadar ekmek
Ara
1 yeşil elma 3 ceviz
Akşam bol peynirli salata bir küçük köfte
Saat 9.30 da yoğurt kürü yaptım
3 lt su 2 mil leslie

O begenmeyince kendimi suçlu gibi hissediyorum

Dunya kadar adim attim ve gercekten 1 saat bile hareketsiz durmuyorum. Hani akilli bileklik aldım ya. Gecen toplantida uyarı verdi ilk defa kalk yuru diye alali iki uc hafta oldu sanırım. Ben gun içinde hakikaten yatak disinda rahat yuzu gormuyorum

Kızlar 12.takim açılmış yarın sahalara dönüyorlar hadi hayırlısı olsun daha dün sormuştum bende neden kapandı acaba diye bugün açıldı 2-3 yıl aradan sonra valla kalbim temizdir hep böyle olur reelde de

neden kapanmışmış acaba kimse girmiyo diyemi

Selamın Aleyküm Kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı Cumalar
Rabbim gönlümüzden geçenleri bu mübarek günün hürmetine bizlere tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnn

Şükür bu sabahda yine erkenden uyanabildim Büyük kızı okula geçirip hemen banyoya koştum
Malum geçen hafta gram farkıyla listeye girememiştim
Evdeki tartı biraz kafasına göre takıldığı için mecbur onu baz alınca rakamlarda gram bile fark varken tamam ben 110 oldum diyip listeye giremezdim zaten ama şükür bu sefer daha aşağısını da gördüm

Birazdan listemizi düzenleyip eklerim kendimide

İnşallah herkes bol eksiler görmüştür de yine ilk 3 e gireriz

Evett cidden kalbin çok temizmiş 12. takım açılacak bir iki haftaya kalmaz da bizim Moni 13.cü takımı açmayı düşünüyormuş Rakipler çoğalıyor ama olsun bizim takımın maşallahı var hem hedeflere ulaşıp hemde dereceler almaya devam

neden kapanmışmış acaba kimse girmiyo diyemi

Bildirim yapacak sadece 1 kişi olunca mecbur kapanıyordu ama yaza yaklaşınca herkes biraz daha canlandı o yüzden bence tam zamanında takımları tekrar açmaya karar vermişler hem daha fazla kişiye faydamız olur hemde rekabet çoğalınca daha zevkli hale gelir

***8. Takım 516. Etap***

Oynakbasi34 ( 110 / 108,8 / 1,2 / 0,11 % ) 502.Etapta izne ayrılan üye döndü, yüzdesi 15e bölündü
Diademe ( 70,2 / / / % )
Yena ( 102 / / / % )
Huzurvemavi ( 89,1 / / / % )
saimeberen ( 62,2 / / / % )
Alya39 ( 70,5 / / / % )
türkmenkizi86 ( 88,9 / / / % )
ela_hsn ( 94,6 / / / % )
Azmin zaferi ( 71,6 / / / % )

8.Takım Ortalaması; %

Ahhh ahhh şu izin dönüşü etap sayısı kadar bölme olayı olmasaymış ne güzel 1.09 % yüzdem olacaktı ama neyse haftaya inşallah çok daha güzel bir yüzdeyle devam eder takımada katkıda bulunurum
Bugünki yüzdem minnak bir şey artık idare edin

***8. Takım 516. Etap***

Oynakbasi34 ( 110 / 108,8 / 1,2 / 0,07 % ) 502.Etapta izne ayrılan üye döndü, yüzdesi 15e bölündü
Diademe ( 70,2 / / / % )
Yena ( 102 / / / % )
Huzurvemavi ( 89,1 / / / % )
saimeberen ( 62,2 / / / % )
Alya39 ( 70,5 / / / % )
türkmenkizi86 ( 88,9 / / / % )
ela_hsn ( 94,6 / / / % )
Azmin zaferi ( 71,6 / / / % )

8.Takım Ortalaması; %

Anam kafadan yüzdeyi yanlış hesaplıyordum düzelttim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…