Telefon otomatik çeviriyor. Cafe de demek istedimKız o ne vadede
allah kolaylık versin canım çok geçmiş olsun. ne iş yapıyordun sen.
çok geçmiş olsun canım ya. kış çayları var ya onu bir bardakta demle, mümkünse poşet çay olasın. hani aktarlarda satılanlar var ya onlar daha iyi oluyor. içine de zencefilli bal koy. bir de limon. limonu biraz ılıyınca koyuyorum c vitamini ölmesin diye. benim eşim de çok sık hasta olur. bu çayla kaldırıyorum ayağa. @yediveren35 sen de deneyebilirsin canım.
evet kaptanım stres yapmamak lazım aslında da insan baskülde eksi görünce de bi gaza geliyor yani. neyse öyle ya da böyle gidecek artık. vazgeçmek yok allahın izniyle.
bu arada senin kardeş de tam sopalık. biri onun kulağını çekse iyi olur. ama muhtemelen her zaman ortamlarda sen daha cana yakındın o da bunu kıskanıyor. belirli bi yaştan sonra da insanın kendine bi bakması ben nerede hata yapıyorum demesi lazım yani. sürekli hayatı çevresindekilere dar edenler yalnız kalıyor sonunda maalesef. bu işin yaşlılığı da var. benim kayınvalidemle kayınpederim öyle. hep huysuzlar, hep haklılar, bi türlü mutlu olmazlar. sürekli çocuklarına laf sokarlar. kimse kalmamış etraflarında. çocuklarında allah korkusu var da anadır babadır diye yine bırakmıyorlar. ona rağmen hala mutlu olmazlar.
Kızlar vadede kahveniz hazır
Evet bugun detoksumu yaptım
İnşallah yarına güzel sonuc alırım detoks suyum
1,5 lt suya 2y elma kabugu
1limon
1tutam maydonoz
4-5 tane karabiber
1ç k yeşil cay
4-5 karanfil
Tarcın olması gerekiyodu ben bulamadım
Bunlar kaynayana kadar yüksek ateşte kaynadıktan sonra 5 dk kısık ateşte kaynatıp tüm gün boyunca içtim
Ögle yemeginde 2 haşlanmış yumurta
1olması lazımdı ama ben kahvaltı yapmadıgım için onun yerine 2 yaptım
Zaten sarılarını yiyemiyorum
Kabugunu suya koydugum 1elma yedim
Akşam 6 .30
1haşlanmış yumurta
1 salatalık
Cok acıkırsam 1kivi yemeyi düşünüyorum
Meyve yenebiliyo bikactane
İnşallah yarına eksi görürüm
Eklemiştim aslında yazmayı unutmuşumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Hele şükür büyük kızın Performans ödevi bitti de bilgisayarı alabildim
Deli oldum bugüntelefonunu da taktı şarja ben her iki yönden açıkta kaldım
Beslenme bugünde şükürler olsun çok çok güzel geçti3 litreden az fazla su içtim
Hatta hemen aklımdayken yediklerimide yazayım;
Uyanınca ( 06:00da ) Bol bol su
Kahvaltı; 08:45de
1 dilim etimek
1 büyük dilim beyaz peynir
1 salatalık
5 - 6 dal Roka
1 fincan naneli limonlu Yeşil çay
ara; 11:00de
1 bardak chialı Ayran
Öğlen; 13:00de
2 kepçe mercimek çorbası ( unla terbiye yapmadım haşlama gibi bir şey oldu )
1 büyük kase salata ( göbek marul ve salatalık )
ara; 15:00de
1 bardak chialı Ayran
ara 17:00de
1 adet ananaslı Activya ( donmuş )
Akşam 19:15de
4 yk kıymalı ıspanak
bol salata ( göbek ve salatalık )
Gün içinde 3,3 litre suİçtiğim çayı ve ayranları saymıyorum tabiki
İnşallah yarın sabahda güzel bir bildirimle listeye dönüyorumSalıda bakalım diyetisyende ne çıkacağım ( malum evdeki oraya kıyasla daha fazla tartıyor )
.
Çok güzel özetlemişsin hep bunlar mutsuzluktan
Ya çok sık ileri gittiği olduğunda ben sınırını çiziyordum hatta gerekirse uzak durup konuşmama kararı alıyordum ama en geç 1 hafta sonra Annem üzülüp bana baskı yapıyordu sen büyüksün kızım Babanla biz üzülüyoruz ne olur yapma bari sen dediği an dayanamayıp hatır için hiç bir şey yokmuş gibi yine bir ortama giriyordum ama cidden artık bu ara yine canımı sıkmaya başladıDiyorum ya Annemlere dua etsin hakikaten yoksa bana bunu bir komşu yada her hangi biri yapsa hem çok kötü bozup hemde bir daha yüzüne bakmazdım
Bak benim KVde zamanında az yapmadı ve inan yenilir yutulur şeyler değildi hep eşimin hatrına tek kelime bile etmedimAnne demedim ama yinede bayramlarda dört dörtlük hizmetimi yaptım, toplum içinde asla belli etmedim ( tabi akrabaların dikkatini çekmiş benim Anne dememem )
Oda hep mutsuzluktan yapıyordu ( tabi kızlarının da etkisi büyüktü ) ama Allah için ben ona güzel yaklaştıkça yumuşayıp doğruyu gördüşimdi aklı gidiyor beni kıracak diye Hatta eşim hep diyor sen sabırla davranmasaydın asla Annemin yüreği yumuşamazdı diye heee hep diyorum bazı şeylerin üstünü örtmüş de olsam Rabbime havale ettim
Seni burada görmek ne güzel Haticeciğim
Ellerine sağlık kahveni içtim farz etama bundan sonra inşallah çok daha sık görelim senide burada
Canım aynı detoksu bende yapmıştım bir kaç kere çok işe yarıyorama içine az zencefil de ekle
Tabi sonrasında dikkatli beslenmek şart ki giden gelmesin
Eklemiştim aslında yazmayı unutmuşum
Evet kaptancım bugun içtim ve inşallah eksi cıkarımBugün içtin dimi onu
Yarın bakalım neler göreceğiz hepimiz tartıdagerçi eminim yine çok güzel rakamlar göreceğiz
Insallah canım. Bende eksi cikmak icin dua ediyorum.Evet kaptancım bugun içtim ve inşallah eksi cıkarım
Kaptanım benimde bir ablam senin kardeşin gibi büyük olmasına rağmen çocuk gibi hateketleri var bende onunla bozuğum ben bu duruma çok üzülüyorum ama Allahtan diğer ablalarım çok iyiler açığı kapatıyolarCanım bak bizim kilo vermemizin tek engeli stresBen ne zaman ay gittimi diye düşündüysem geçmişte hep artı yada sabit çıktım ama şükür artık her gün bir önceki güne daha hafif uyandığıma inanıyorum ve cidden de hep eksi görebiliyorum çoğunlukla
Bugün suyu bol tut ve daha hafif şeyler yemeyi tercih et ki yarına eminim eksi göreceksin yeterki sıkıntı yapma kendine
Allah yardımcın olsun canım çalışırken daha da zor sonuçta hastada olsan yorgunda olsan hem iş hem ev hemde o anki hastalıkla boğuşmak çok daha zor
Hemde ne dayaklık
Kız bekarken yapıyordu hadi diyordum çocuk aklı ama hakikaten derler ya bir insan 7sinde neyse 70inde de aynıdır diye cidden çok doğru tespitBekarken Anneme bir keresinde af edersin bok vardı bunu doğurdun keşke tek çocuk olsaydım demişti ( nedense erkek kardeşimi o an yok saymadı ) o zamanlar belki 12 - 13 yaşlarındayız ki zaten aramızda 11 ay var Hiç umursamadım hatta gülmeye başladım len saftirik tek çocukta kalsaydı ben büyük olduğuma göre ben tek olurdum diye Annem o zaman ne gülmüştü kendi kendini yok ettireceksin o mantığa göre diye
İnsanın içinden geliyor işteUfakken bile herkes beni cana yakın onu çok sessi olarak nitelendirirdi hatta Annem reşmende derdi valla büyük kızım çok çok iyi niyetli bakmayın okadar çan çan konuştuğuna ama ufağın sessiz olduğuna hele hiç aldanmayın saman altından su yürütüyor o diye
Küçükken kavga ederken benim herşey ortada olurdu ama o aksine çaktırmadan yapar sonrada benim fırça yememi izlerdi ( geçerken laf sokardı yada çimdiklerdi tabi benim bayramlık ağzım açılırdı seni gebertirim eşşek diye üzerine yürürdüm ve hooop Meloş beni yakalar döverdi)
Ne çektim ben beee
Valla açıkçası hiç umurum değil hatta geçen de anlatmıştım ya Annemin yanında bile yüzüne dedim sen yat kalk Annemlere dua et yoksa yeminle yüzüne bakmazdım hatta Allah geçinden versin Annemlere bir şey olursa ilk işim seni evire çevire bir güzel dövmek sonrada ister konuş benle ister bir daha yüzüme bakma diyeAnnem nasıl gülüyor birde söylüyorsun diye dedim bende yalan yok iki yüzlülük yok açık seçik söylüyorum ona göre adımlarına dikkat etsin diye
Bundan sonra biraz uzak duracağımHee kursa oda geliyor mecbur orda bir arada olacağız ama artık eskisi gibi oturup hiç bir şey yokmuş gibi gırgır şamata yapmayacağım onunla Diğer hatunlarla oturup sohbet ediyorum nasılsa o yeterli bana
Evet kaptancım bugun içtim ve inşallah eksi cıkarım
Hayirli aksamlar ben geldim sabah yine okula yuruyerek gittim. Donuste de arkadasla buluşup carsida dolastik kendime tunik ve bluz aldim. Bu kez 44 aldim... (48 di ust bedenim). Bir tane sal alayım dedim yeni sallar gelmis cok pratik yuze gelen kısmına sunger koymuşlar dikmisler direk yuzune takiyorsun. Arkadasimin israriyla niveanin vücut sıkılastirici kremini aldım. Kas bakim yagi ve yuz kremide aldım. Cok para harcadım kısacası. Neyse mutluyum ama
Menume gelince
Sabah
Omlet domates salatalık biber maydonoz roka 1 dilim ekmek ve yesil cay
Ara
1 elma
Öglen
Taze fasulye
Yogurt
Salata
1 parca simit
(Diyetisyen hemen yorum yazmış 1 simit 4 dilim ekmek diye)
Ara
Türk kahvesi ve hurma
Aksam
Mantar sote
Yogurt
1 kaşık pilav
Salata
1 dilim ekmek
(hatun pilavdan dolayi beğenmedi menumu)
Ara
Kuru kayısı ve Tarcinli süt
Bugunde 13 bin adım attim
Yatmadan mekigimi cekerim
3 lt su ictim.
Simdi son ara ögünümü begenmis kadın. Eklemeseydim acaba diyorum. Yemeklerin cok yagli ve salcalı diyor. Yagi anladimda salcaya kizmasi niye onu anlamadım. Annem yapinca biraz daha yağlı oluyor sanırım yemekler.
Kaptanım benimde bir ablam senin kardeşin gibi büyük olmasına rağmen çocuk gibi hateketleri var bende onunla bozuğum ben bu duruma çok üzülüyorum ama Allahtan diğer ablalarım çok iyiler açığı kapatıyolar
Son ara öğünümü 1 saat gecikmeli yaptım
Arkadaş arayınca çeneye dalmışız
Şimdide sıcak suyumu içiyorum ( son ara öğünle içecektim unuttum )
İnşallah canımsabah ola hayrola
Yeni cicilerini güle güle kullan canıminşallah bir sonraki alışverişinde daha ufak beden alacaksın
Menün gayet güzel bence1 kaşık pilav bizim dolguları doldurmaz kız nesini beğenmiyor haspam
Adımlarda süper daha ne olsun
Canım birazda resimde öyle görünüyordur sonuçta flaş yansıyorsen efektlerden soldur onu biraz bir dahakine
Hep diyorum her ailede bir tane numunelik var sanki
Benim tüm çevremde var birer tane
Valla bende eskiden çok üzülüyordum ama artık umurum değil sonuçta ekmeğimi vermiyor suyumu vermiyorbenim anlaşamadığım çok çok az insan vardır, inan bu güne kadar çocukluğumda dahil 37 sene içinde en fazla 5 kişiyle kavga etmiş ilişkimi kesmişimdir Kız erkek arkadaşlarımla bile ayrılırık olduğunda gayet güle oynaya olmuyor demiştim düşün yani
Kendimi hiç kimse için üzdüğüme deymezevlatlarım eşim iyi olsunlar sağlıklı olsunlar bana yeter bak geçen sene erkek kardeşimle de kapıştık daha yeni yeni yazışıyoruz ( o almanya biz burada ) ve bir ara o konun uzamasında da bizim freddynin parmağı olduğunu anladım ( telefonundan yeğenin resimlerine bakacaktım erkek kardeşimin yolladığı anam az daha geçmişe bakayım dedim de hatun görünce resmen panter gibi atladı benim özelim o diye Annem bile anladı sonuçta benim içim rahatsa herkese veririm isterse bütün yazışmalarımı okusun )
Oda Annem almanaya gittiğinde erkek kardeşimi bir güzel haşlamış ablan haklı ayıp hem suçlusun hem güçlü hesabı oda geçen kandil ilk mesajını attıbende dün yeğenin doğum günü için yazmıştım
Konuşmamak da beni rahatsız etmiyor artıko yuvasında huzurlu olsun, sağlıklı olsun benim huzurumu bozmasın bana yeter sende takma kafana büyük büyüklüğünü göstermiyorsa ufaktan da bir şey beklemesin ( gerçi bizde gösterdiğim halde anlamıyor ama ne yaparsın nato kafa nato mermer derler ya bizim kızda o hesap )
Ok geliriz tabiki o haldeTelefon otomatik çeviriyor. Cafe de demek istedim
neden kapanmışmış acaba kimse girmiyo diyemiKızlar 12.takim açılmış yarın sahalara dönüyorlar hadi hayırlısı olsun daha dün sormuştum bende neden kapandı acaba diye bugün açıldı 2-3 yıl aradan sonra valla kalbim temizdir hep böyle olur reelde de
Kızlar 12.takim açılmış yarın sahalara dönüyorlar hadi hayırlısı olsun daha dün sormuştum bende neden kapandı acaba diye bugün açıldı 2-3 yıl aradan sonra valla kalbim temizdir hep böyle olur reelde de
neden kapanmışmış acaba kimse girmiyo diyemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?