- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Günaydın güzeller
ama çok üzgünüm yaKahvaltımı da yaptım Elhamdüllillah
Büyük kız okuldan geri döndübumerang gibi atıyorsn geri geliyorlar Başı çok ağrıyormuş ama şükür şimdi biraz daha iyi Ödevlerini yapacakmış biraz sonra az daha kendine gelince Hazır evdeyken onları da aradan çıkarayım dedi
Bende şu bir türlü yapamadığım ütülerimi yapayım artıkütüler isyan edip kendi kendine düzlenecekler yoksa nasılsa sen yapmayacaksın yeterrrrrrrrr diye
Yarın kurs var istesemde yapamam
Beslenme ve bol suya devam bakalım yarın ne göreceğim tartıda
Harikasın canım inşallah aynı azimle devam edersin ve eminim çok kısa sürede çok güzel eksiler göreceksin
Harika bir menü canımSporda var daha ne olsun Yarın çok çok güzel bir rakam görürsün inşallah....Aminnnn
Sanada günaydın canım
Sorma valla hemde ne milli felaket
Sabah birde hiç bir şey olmamış gibi beni arıyor otobüs durağında mı buluşuyoruz diye ( birlikte Eminönüne gidecektik ya hesapta ) bende direk; Ben gitmekten vazgeçtim dedimNiye ki dedi canım istemiyor deyince fena bozuldu neyse sen bilirsin dedi kapattı
Dedim kesin Annemi yanına arkadaş çağırır gider ama şimdi Annemle konuştuk evde hatta bugün dinleneceğim dedi
Sanırım tek gitmemiştir oda vazgeçmiştir
Anlasın beni Annemi parmağında oynattığı gibi oraya buraya çekeleyemeyeceğini
Bundan sonra böyle işine gelirseEşimle ben haftasonu gider eksiğimi alırım nasılsa gerçi tek de giderim de zaten adam 2 gün sonra yine kurtlanır gidelim diye
Bu sabah büyük kızım bile diyor ya bu teyzemle dayım ne sanıyorlar kendilerinibilmeyende onları büyük sanır biri ablalık taslıyor biri abilik hep onların dediği olsun istiyorlar diye
Dedim tek suçlu benim hep aman Annemler üzülmesin diye alttan alıyorum onları ama artık kusura bakmasın kimse hiç işim olmazgelmişim 37 yaşına bu saatten sonra ikisinin de triplerini çekemem Ya düzgün davranır görüşürüz yada sadece Annem çağırdığında onların hatırına idare ederim
Günaydin kizlar,
hala ayni durumdayim, hatta bu sabah midemde hic iyi degil. Bi kendime gelemedim.
Y yediveren35 bende de durum ayni, mecbur ise geliyorum, dinlenemiyorum. Hafta sonuda dügün var. Offf offff
ama çok üzgünüm yasabah tartıldım kilom aynı. yarına bi mucize olmazsa sabit olacak. geçen hafta o düzensizliğin içinde 500 gr verdim bu hafta kesin 1 kilo gider diyordum. dün çok yoruldum. spor, temizlik akşam da avm ye gittik alınacaklar değiştirilecekler vardı koştur koştur geçti. acaba şiştim mi ki. ay bi umut benimki de.
günaydın arkadaşlar
ben hala tam iyileşemedim.sanırım dinlenemiyorum.çalıştıgım için izin biraz sıkıntı oluyor.
banucum kardeşin tam dayaklık.bence senin gibi ablası oldugu için şükretmeli.sanırım çok şımartılmış.birsüre yüz verme bence.hatalarının farkına varsın.kimse yi saf yerine koymasın bence.aile bulunmaz nimettir.degerini bilmiyor kardeşin
Maşllah canım ben dün yorgundum 2 mil ancak yürüdüm sen bide mekik çekmişsin bravoGünaydın kızlar
Dun cok yorulmusum ama mekigimi de tamamladım da uyudum. Insallah bugün de 10 bin adımı geçerim...
Geçmiş olsun canım çalışanların en büyük sıkıntılarından biri hasta da olsan işe gitmek zorundasın Evde dinelnip iyileşemiyorsunda hastalık uzayıp gidiyor Allah yardımcın olsungünaydın arkadaşlar
ben hala tam iyileşemedim.sanırım dinlenemiyorum.çalıştıgım için izin biraz sıkıntı oluyor.
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün nasıl yorulduysam eve geldikten sonra hemen yemek faslı falan derken resmen koltukta sızmışım
Pazarda baya dolandım hatta bütün pazarı 2 tur dolaştık küçük kuşumla ( önce fiyatlara bir baktık sonraki turda da alışverişimi yaptım
Dönüşte Allahtan eşim geldi bizi almaya da bir de pazar arabasıyla okadar yolu dönmek zorunda kalmadım
Beslenmede harika geçtiyalnız dışarda olunca fazla su içemedim tuvalet sorunu olmasın diye
Bu arada yine Freddynin kabusu yaptı yapacağını
Hatunla belli bir yerde buluştuk ( Annemle birlikte gittik ki ben haftalardır gitmiyordum o pazara )
Onun çocuklar okuldan yeni çıkmıştı tutturdu ille önce bizim eve gidelim diye ( evi de pazardan 4 - 5 sokak öte )
Neymiş ille çocukları acıkmış eve gidip onun çocuklarını doyurup sonra tekrar çıkacakmışızBoşuna okadar yolu yürümeyelim pazarda da yorulacağız, çocuklara al bir simit şimdilik yesinler dedi Annem Hatun bir bozuldu istediği yapılmıyor diye inatla hayır önce eve gidilecek diye tutturdu Tabi gidilecek derken Annemide peşinden sürüklemek istiyor maksat onun dediği olsun
En sonunda triplere girdi çocukları tuttu o zaman siz keyfinize bakın ben akşam eşimle pazara çıkarım diyip arkasını dönüp gitmeye başladıTabi Annem baktım ikilemde kaldı ( yapmak istediğinin farkında ama tatsızlıkta çıksın istemiyor ) Dedim sen git onunla madem ben tek de pazarımı yaparım diye Hatta Annem kızını da alayım yorulmasın dedi ama yok gerek yok kuzu bana arkadaş olur dedim
Yalnız dayanamadım dönüp Anneme yine yaptı yapacağını hani iki sohbet ederek keyifle bir pazar yapacaktık onuda baltaladı dedimKadıncağız gitti onunla oturup çocuklarına baktı ( o arada hanımefendi gidip pazarını yaptı ) daha sonra o eve geldikten sonrada Annem gidip pazarını yaptı ve benimle belli bir yerde buluştu
Anneme de dedim bir daha bu pazara değil de bizim oradaki pazara giderim ben diyeKadıncağız en azından iki arada kalmasın nasılsa diğerinin yüreği götürmüyor Annemle birlikte bir şey yaptığımızda onun dediğinin olmaması
Bazen cidden bir insan nasıl başkalarını parmağında oynatmak ister nasıl bir yürektir diye düşünüyorum
Canım o takimlar büyük ihtimalle üyeleri kalmadıysa kapanmıştırBazen öyle olabiliyor
Geçmişte bizim takımda kapanmanın eşiğine gelmiştikalmıştı benle birlikte 2 üye bir kaptan olarak ben birde bir üye daha sağ olsun diğer kaptanlar takımın kapanmaması için bütün yeni üyeleri bana yönlendirmişlerdi de kendimizi toparlayabildik sonrada sizler gelince iyice aile gibi oldu burası
Gözün aydın canımen azından artık içinizde acabalar olmaz Dediğin gibi bundan sonrası Rabbime kalmış ama inşallah en kısa zamanda sende bize müjdeli haberi verirsin artık stres yapma bak oda büyük bir engel
Bu arada tekrar geçmiş olsun canımYenanın dediği gibi zencefil iyi gelir
Menün gayet güzel canım aynen devam
Harikasın canımmaşallah baya adımda atılmış sende inşallah yarın çok çok güzel rakamlar görürsün tartıda
Bugün çok daha güzel beslenip bol limonlu ve zencefilli su yada çay içersen boğazlarında geçer inşallah
Sanada günaydın canım
Bende baygın düşmüştüm erkenden uyuyunca çok iyi geldi valla dinlenmiş vücudum
Maşllah canım ben dün yorgundum 2 mil ancak yürüdüm sen bide mekik çekmişsin bravo
Allah kolaylık versin valla kardeşin zor.
Ben hafta sonu guzel kacamaklar yaptim. He birde tarti gecen hafta resimden sonra daha fazla gösterdi ama ben paylasmitim. Duzeltmedimde cok fazla eksi beklemiyorum.
Canim toparlamam lazim diye yurudum. Birde soz verdim kendime 31 gunluk mekik prgramini yapacagim 7. Gundeyim.
allah kolaylık versin canım çok geçmiş olsun. ne iş yapıyordun sen.günaydın arkadaşlar
çok geçmiş olsun canım ya. kış çayları var ya onu bir bardakta demle, mümkünse poşet çay olasın. hani aktarlarda satılanlar var ya onlar daha iyi oluyor. içine de zencefilli bal koy. bir de limon. limonu biraz ılıyınca koyuyorum c vitamini ölmesin diye. benim eşim de çok sık hasta olur. bu çayla kaldırıyorum ayağa. Y yediveren35 sen de deneyebilirsin canım.Günaydin kizlar,
hala ayni durumdayim, hatta bu sabah midemde hic iyi degil. Bi kendime gelemedim.
Y yediveren35 bende de durum ayni, mecbur ise geliyorum, dinlenemiyorum. Hafta sonuda dügün var. Offf offff
Canım bak bizim kilo vermemizin tek engeli stresBen ne zaman ay gittimi diye düşündüysem geçmişte hep artı yada sabit çıktım ama şükür artık her gün bir önceki güne daha hafif uyandığıma inanıyorum ve cidden de hep eksi görebiliyorum çoğunlukla
Bugün suyu bol tut ve daha hafif şeyler yemeyi tercih et ki yarına eminim eksi göreceksin yeterki sıkıntı yapma kendine
Allah yardımcın olsun canım çalışırken daha da zor sonuçta hastada olsan yorgunda olsan hem iş hem ev hemde o anki hastalıkla boğuşmak çok daha zor
Hemde ne dayaklık
Kız bekarken yapıyordu hadi diyordum çocuk aklı ama hakikaten derler ya bir insan 7sinde neyse 70inde de aynıdır diye cidden çok doğru tespitBekarken Anneme bir keresinde af edersin bok vardı bunu doğurdun keşke tek çocuk olsaydım demişti ( nedense erkek kardeşimi o an yok saymadı ) o zamanlar belki 12 - 13 yaşlarındayız ki zaten aramızda 11 ay var Hiç umursamadım hatta gülmeye başladım len saftirik tek çocukta kalsaydı ben büyük olduğuma göre ben tek olurdum diye Annem o zaman ne gülmüştü kendi kendini yok ettireceksin o mantığa göre diye
İnsanın içinden geliyor işteUfakken bile herkes beni cana yakın onu çok sessi olarak nitelendirirdi hatta Annem reşmende derdi valla büyük kızım çok çok iyi niyetli bakmayın okadar çan çan konuştuğuna ama ufağın sessiz olduğuna hele hiç aldanmayın saman altından su yürütüyor o diye
Küçükken kavga ederken benim herşey ortada olurdu ama o aksine çaktırmadan yapar sonrada benim fırça yememi izlerdi ( geçerken laf sokardı yada çimdiklerdi tabi benim bayramlık ağzım açılırdı seni gebertirim eşşek diye üzerine yürürdüm ve hooop Meloş beni yakalar döverdi)
Ne çektim ben beee
Valla açıkçası hiç umurum değil hatta geçen de anlatmıştım ya Annemin yanında bile yüzüne dedim sen yat kalk Annemlere dua et yoksa yeminle yüzüne bakmazdım hatta Allah geçinden versin Annemlere bir şey olursa ilk işim seni evire çevire bir güzel dövmek sonrada ister konuş benle ister bir daha yüzüme bakma diyeAnnem nasıl gülüyor birde söylüyorsun diye dedim bende yalan yok iki yüzlülük yok açık seçik söylüyorum ona göre adımlarına dikkat etsin diye
Bundan sonra biraz uzak duracağımHee kursa oda geliyor mecbur orda bir arada olacağız ama artık eskisi gibi oturup hiç bir şey yokmuş gibi gırgır şamata yapmayacağım onunla Diğer hatunlarla oturup sohbet ediyorum nasılsa o yeterli bana
neymiş canım o program. bizimle de paylaşır mısın? sezeryandan sonra altı ay çok ağır bir şey yapılmaması gerekiyormuş ama çok ağır değilse ben de yaparım.Allah kolaylık versin valla kardeşin zor.
Ben hafta sonu guzel kacamaklar yaptim. He birde tarti gecen hafta resimden sonra daha fazla gösterdi ama ben paylasmitim. Duzeltmedimde cok fazla eksi beklemiyorum.
Canim toparlamam lazim diye yurudum. Birde soz verdim kendime 31 gunluk mekik prgramini yapacagim 7. Gundeyim.
Evet evet şiştin bol su iç akşam erken yat dinlen sabah geçecek bende yazlık çıkardigim gün onu dene bunu dene derken çok ayakta kaldım iki kilo fazla çıkmıştı bu taktikle ertesi gün hepsi gittiama çok üzgünüm yasabah tartıldım kilom aynı. yarına bi mucize olmazsa sabit olacak. geçen hafta o düzensizliğin içinde 500 gr verdim bu hafta kesin 1 kilo gider diyordum. dün çok yoruldum. spor, temizlik akşam da avm ye gittik alınacaklar değiştirilecekler vardı koştur koştur geçti. acaba şiştim mi ki. ay bi umut benimki de.
ay inşallah. hadi bakalım. dua yerine geçsinEvet evet şiştin bol su iç akşam erken yat dinlen sabah geçecek bende yazlık çıkardigim gün onu dene bunu dene derken çok ayakta kaldım iki kilo fazla çıkmıştı bu taktikle ertesi gün hepsi gitti
Kız o ne vadedeKızlar vadede kahveniz hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?