Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın güzeller

Sanada günaydın canım

Sorma valla hemde ne milli felaket
Sabah birde hiç bir şey olmamış gibi beni arıyor otobüs durağında mı buluşuyoruz diye ( birlikte Eminönüne gidecektik ya hesapta ) bende direk; Ben gitmekten vazgeçtim dedim Niye ki dedi canım istemiyor deyince fena bozuldu neyse sen bilirsin dedi kapattı
Dedim kesin Annemi yanına arkadaş çağırır gider ama şimdi Annemle konuştuk evde hatta bugün dinleneceğim dedi
Sanırım tek gitmemiştir oda vazgeçmiştir
Anlasın beni Annemi parmağında oynattığı gibi oraya buraya çekeleyemeyeceğini

Bundan sonra böyle işine gelirse Eşimle ben haftasonu gider eksiğimi alırım nasılsa gerçi tek de giderim de zaten adam 2 gün sonra yine kurtlanır gidelim diye
Bu sabah büyük kızım bile diyor ya bu teyzemle dayım ne sanıyorlar kendilerini bilmeyende onları büyük sanır biri ablalık taslıyor biri abilik hep onların dediği olsun istiyorlar diye
Dedim tek suçlu benim hep aman Annemler üzülmesin diye alttan alıyorum onları ama artık kusura bakmasın kimse hiç işim olmaz gelmişim 37 yaşına bu saatten sonra ikisinin de triplerini çekemem Ya düzgün davranır görüşürüz yada sadece Annem çağırdığında onların hatırına idare ederim

ama çok üzgünüm ya sabah tartıldım kilom aynı. yarına bi mucize olmazsa sabit olacak. geçen hafta o düzensizliğin içinde 500 gr verdim bu hafta kesin 1 kilo gider diyordum. dün çok yoruldum. spor, temizlik akşam da avm ye gittik alınacaklar değiştirilecekler vardı koştur koştur geçti. acaba şiştim mi ki. ay bi umut benimki de.

banucum kardeşin tam dayaklık.bence senin gibi ablası oldugu için şükretmeli.sanırım çok şımartılmış.birsüre yüz verme bence.hatalarının farkına varsın.kimse yi saf yerine koymasın bence.aile bulunmaz nimettir.degerini bilmiyor kardeşin

Günaydin kizlar,

hala ayni durumdayim, hatta bu sabah midemde hic iyi degil. Bi kendime gelemedim.

Y yediveren35 bende de durum ayni, mecbur ise geliyorum, dinlenemiyorum. Hafta sonuda dügün var. Offf offff

Günaydin kizlar,

hala ayni durumdayim, hatta bu sabah midemde hic iyi degil. Bi kendime gelemedim.

Y yediveren35 bende de durum ayni, mecbur ise geliyorum, dinlenemiyorum. Hafta sonuda dügün var. Offf offff

geçmiş olsun canım.çalışmak güzelde işte bu durumlarda çok zorlanıyor insan.düğne eşin gitsin sen dinlen canım

Canım bak bizim kilo vermemizin tek engeli stres Ben ne zaman ay gittimi diye düşündüysem geçmişte hep artı yada sabit çıktım ama şükür artık her gün bir önceki güne daha hafif uyandığıma inanıyorum ve cidden de hep eksi görebiliyorum çoğunlukla
Bugün suyu bol tut ve daha hafif şeyler yemeyi tercih et ki yarına eminim eksi göreceksin yeterki sıkıntı yapma kendine

günaydın arkadaşlar
ben hala tam iyileşemedim.sanırım dinlenemiyorum.çalıştıgım için izin biraz sıkıntı oluyor.

Allah yardımcın olsun canım çalışırken daha da zor sonuçta hastada olsan yorgunda olsan hem iş hem ev hemde o anki hastalıkla boğuşmak çok daha zor

Hemde ne dayaklık
Kız bekarken yapıyordu hadi diyordum çocuk aklı ama hakikaten derler ya bir insan 7sinde neyse 70inde de aynıdır diye cidden çok doğru tespit Bekarken Anneme bir keresinde af edersin bok vardı bunu doğurdun keşke tek çocuk olsaydım demişti ( nedense erkek kardeşimi o an yok saymadı ) o zamanlar belki 12 - 13 yaşlarındayız ki zaten aramızda 11 ay var Hiç umursamadım hatta gülmeye başladım len saftirik tek çocukta kalsaydı ben büyük olduğuma göre ben tek olurdum diye Annem o zaman ne gülmüştü kendi kendini yok ettireceksin o mantığa göre diye
İnsanın içinden geliyor işte Ufakken bile herkes beni cana yakın onu çok sessi olarak nitelendirirdi hatta Annem reşmende derdi valla büyük kızım çok çok iyi niyetli bakmayın okadar çan çan konuştuğuna ama ufağın sessiz olduğuna hele hiç aldanmayın saman altından su yürütüyor o diye
Küçükken kavga ederken benim herşey ortada olurdu ama o aksine çaktırmadan yapar sonrada benim fırça yememi izlerdi ( geçerken laf sokardı yada çimdiklerdi tabi benim bayramlık ağzım açılırdı seni gebertirim eşşek diye üzerine yürürdüm ve hooop Meloş beni yakalar döverdi )

Ne çektim ben beee
Valla açıkçası hiç umurum değil hatta geçen de anlatmıştım ya Annemin yanında bile yüzüne dedim sen yat kalk Annemlere dua et yoksa yeminle yüzüne bakmazdım hatta Allah geçinden versin Annemlere bir şey olursa ilk işim seni evire çevire bir güzel dövmek sonrada ister konuş benle ister bir daha yüzüme bakma diye Annem nasıl gülüyor birde söylüyorsun diye dedim bende yalan yok iki yüzlülük yok açık seçik söylüyorum ona göre adımlarına dikkat etsin diye

Bundan sonra biraz uzak duracağım Hee kursa oda geliyor mecbur orda bir arada olacağız ama artık eskisi gibi oturup hiç bir şey yokmuş gibi gırgır şamata yapmayacağım onunla Diğer hatunlarla oturup sohbet ediyorum nasılsa o yeterli bana

günaydın arkadaşlar
ben hala tam iyileşemedim.sanırım dinlenemiyorum.çalıştıgım için izin biraz sıkıntı oluyor.
Geçmiş olsun canım çalışanların en büyük sıkıntılarından biri hasta da olsan işe gitmek zorundasın Evde dinelnip iyileşemiyorsunda hastalık uzayıp gidiyor Allah yardımcın olsun

Allah kolaylık versin valla kardeşin zor.
Ben hafta sonu guzel kacamaklar yaptim. He birde tarti gecen hafta resimden sonra daha fazla gösterdi ama ben paylasmitim. Duzeltmedimde cok fazla eksi beklemiyorum.

Maşllah canım ben dün yorgundum 2 mil ancak yürüdüm sen bide mekik çekmişsin bravo

Canim toparlamam lazim diye yurudum. Birde soz verdim kendime 31 gunluk mekik prgramini yapacagim 7. Gundeyim.

Sağ olasın canım işte atsan atılmıyor satsan satılmıyor
Şimdi aradı hatun tek gitmiş Annemi de çağırmaması tuhaf belli ki Annem dün ona sağlam bir fırça atmış yoksa hayatta tek gitmezdi ( hep der oraya tek gitmeyi sevmiyorum bana arkadaş olsana diye )

günaydın arkadaşlar
allah kolaylık versin canım çok geçmiş olsun. ne iş yapıyordun sen.

Günaydin kizlar,

çok geçmiş olsun canım ya. kış çayları var ya onu bir bardakta demle, mümkünse poşet çay olasın. hani aktarlarda satılanlar var ya onlar daha iyi oluyor. içine de zencefilli bal koy. bir de limon. limonu biraz ılıyınca koyuyorum c vitamini ölmesin diye. benim eşim de çok sık hasta olur. bu çayla kaldırıyorum ayağa. Y yediveren35 sen de deneyebilirsin canım.

evet kaptanım stres yapmamak lazım aslında da insan baskülde eksi görünce de bi gaza geliyor yani. neyse öyle ya da böyle gidecek artık. vazgeçmek yok allahın izniyle.
bu arada senin kardeş de tam sopalık. biri onun kulağını çekse iyi olur. ama muhtemelen her zaman ortamlarda sen daha cana yakındın o da bunu kıskanıyor. belirli bi yaştan sonra da insanın kendine bi bakması ben nerede hata yapıyorum demesi lazım yani. sürekli hayatı çevresindekilere dar edenler yalnız kalıyor sonunda maalesef. bu işin yaşlılığı da var. benim kayınvalidemle kayınpederim öyle. hep huysuzlar, hep haklılar, bi türlü mutlu olmazlar. sürekli çocuklarına laf sokarlar. kimse kalmamış etraflarında. çocuklarında allah korkusu var da anadır babadır diye yine bırakmıyorlar. ona rağmen hala mutlu olmazlar.

neymiş canım o program. bizimle de paylaşır mısın? sezeryandan sonra altı ay çok ağır bir şey yapılmaması gerekiyormuş ama çok ağır değilse ben de yaparım.

Evet evet şiştin bol su iç akşam erken yat dinlen sabah geçecek bende yazlık çıkardigim gün onu dene bunu dene derken çok ayakta kaldım iki kilo fazla çıkmıştı bu taktikle ertesi gün hepsi gitti

Evet evet şiştin bol su iç akşam erken yat dinlen sabah geçecek bende yazlık çıkardigim gün onu dene bunu dene derken çok ayakta kaldım iki kilo fazla çıkmıştı bu taktikle ertesi gün hepsi gitti
ay inşallah. hadi bakalım. dua yerine geçsin

Evet bugun detoksumu yaptım
İnşallah yarına güzel sonuc alırım detoks suyum
1,5 lt suya 2y elma kabugu
1limon
1tutam maydonoz
4-5 tane karabiber
1ç k yeşil cay
4-5 karanfil

Tarcın olması gerekiyodu ben bulamadım
Bunlar kaynayana kadar yüksek ateşte kaynadıktan sonra 5 dk kısık ateşte kaynatıp tüm gün boyunca içtim
Ögle yemeginde 2 haşlanmış yumurta
1olması lazımdı ama ben kahvaltı yapmadıgım için onun yerine 2 yaptım
Zaten sarılarını yiyemiyorum
Kabugunu suya koydugum 1elma yedim
Akşam 6 .30
1haşlanmış yumurta
1 salatalık
Cok acıkırsam 1kivi yemeyi düşünüyorum
Meyve yenebiliyo bikactane
İnşallah yarına eksi görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…