- 3 Haziran 2016
- 405
- 878
- 103
- 34
saol canım evet aynen duraklama zamanındayım galıba sabıt kalsam bıle sukretcektım ama malesef almısım neyse ınsallah haftaya ıyı sonuclar alırız canımcanım çok geçmiş olsun bebelere. arada öyle gitgeller olur. ama sakın vazgeçme. zaten en büyük hatamız bu oluyor. hemen pes ediyoruz. emeğimiz heba oluyor.sonuçta o kiloları veren sensin. yine dikkat eder yine verirsin. kaçamak yapınca maalesef istenilen sonuç olmuyor. önümüzdeki hafta hepimiz için süper olacak inşallah.
İzin alıp çıkamıyor musun canım nerde çalışıyosun ki devlet kurumu mu özel miNe güzel cogunluk kilo verebilmis.
Kizlar ben su an isteyim, atesim var basim dönüyo, gözlerim karariyo. Yerimi birakip gidebilecegim kimse yok ama malesef. Düsüp bayilacam o olacak.
duraklama zamanlarında vücudu şaşırtmak lazımmış 2 günlük bi detoks iyi gelebilir belki ayran detoksu var bi yapması çok kolay bi deneyebilirsin istersensaol canım evet aynen duraklama zamanındayım galıba sabıt kalsam bıle sukretcektım ama malesef almısım neyse ınsallah haftaya ıyı sonuclar alırız canım
Selam arkadaşlr hayırlı cumalar ben listeye girmedim ama kilo bildirimim 87,8 hastalık dönemimde 89,3 e kadar çıktım biraz dikkat edince gidiyor bide kaptanım ben listeye ne zaman girerim ne lazım girmek için bi kıstas var mı
kızlar zorda olan bi aile için salavatı tefriciye okuyoruz eğer sizlerde kaç tane olduğu önemli değil okuyabilirseniz çok makbule geçer adet söylemeniz yeterli şimdiden allah razı olsun
teşekkür ederim canım allah razı olsunSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Biraz evvel eve girebildim ancakKurs çıkışı bir kaç eksik için manav ve marketide aradan çıkardım
Allahtan akşamlık yemeğim var sadece salata yapacağım
Bugün baya iş yaptım kurstahatta elimdeki de sanırım bir kaç güne biter dikişi kalıyor onuda evde yaparım nasılsa bir ara
Yarın yine sabahtan eşimle Eminönüne gideceğizadamcağızın haberi yok henüz ama yine kumaş alıp bir masa örtüsü daha yapacağım eee iki kız var hazır hevesliyken ikisine de 1er tane olsun nasılsa ileride başka şeyleri öğrenmeye kalkışırsam o işleri yapmam bu seferde kızlar birbirini yer o benim bu benim diye gerçi bunun örneği farklı olunca da bu benim o benim diye kapışırlar ( ufak fena ) ama olsun benden hatıra kalsın ikisinede birer tane
Canım 3.cü bildirimde listeye dahil olabiliyorsunyanılmıyorsam senin bu hafta ikinci bildirimin dimi
Ona göre haftaya listeye girebileceksin
Canım daha yeni geldim az dinlenip okurum bende Allahın izniyleSana kaç tane okuduğumu yazarım gece
İyi skşamlar arkadaşlar bugünkü menüm
Sabah yine müsli
Ara öğün yok
Öğle bir dilim ekmek peynir ve soğan öldürmesi 4 yemek kaşığı kadar
Ara 3 ceviz 1 portakal
Akşam bir kase mercimek çorbası bir tabak taze fasulye böreğin ucundan azıcık aldım
Deminde bezelye ayıklarken bir avuç kadar yedim sanırım yemeseydim iyiydi ya neyse
Su 2 lt spor yok
banum maşallah sanaKizlar rakalara takilmiyoruz eminim haftaya cok daha güzel gideraz da olsa gitmis hepimizde sonuçta
Bu arada Yena mesaj atmış bana 101 kg çıkmışAkşam listee eklerim yuzdesini hesaplayip size motivasyon olsun diye yazdim
Haklisin vanim bende hep onu diyorum senelerdir ayseyle buradayiz al ver derken zamanimiza olan oldu ama şükür artik çok güzel gidiyor ve bizde basari hikaylerimizi yazip mezun olacagimiz gunude göreceğiz Allahin iznileInanmaya devam azimle geliyoruz
banum maşallah sana
ISILDURU tatlım senin de dediğin gibi çok uzun yıllardır buradayız banumla bir çok kez kilo verdik ama geri aldık malesef,neden böyle oldu aslında inan bilmiyorum çok da bilinçsiz kişilerde değiliz ama yada.. bazen fazla bilmek de başa dert olabiliyor sanırım
yine yıllar önceYENA mın yazmış olduğu bir cümle vardı:'buraya üye olalı 36 ay olmuş her ay 1 kilo verseydim kilo sorunum biterdi..'ne kadar doğru bir tespit aslında biz o ayları yılları heba ettik
ama artık inşallah bu sefer son kez bu işi bitiricez ben bize inanıyorum
Kesinlikle bu kez gidenler geri gelmeyecek bende canı gönülden inanıyorum
Bizim sanırım hatamız dediğin gibi çok bildiğimiz için biz bu işi çözdük havalarımızdıhele ben resmen 92i görünce nasılsa devamı gelecek hesabı manken oldum havalarına girmekti
Şimdi inan eşim Aşkım gün geçtikçe ufalıyorsun ( zayıflıyorsun anlamında söylüyor) dedikçe doğrudur aşkım ama yolum uzun ve ben bunu bu kez kesinlikle başaracağım diye cevap veriyorum
Bugün kurstaki 72 yaşındaki tatlı teyzemi kırmadım şekeri yedim ama inan o an vicdan yaptım sonuçta emek veriyorum ve o minicik şeker bir şey etkilemese de hak ettiğimi düşünmüyorum
Hatta bugün kurstaki Gürkan kubilaya 1 senedir giden Abla bir kaç hafta sonra kurs kapanmadan ölmüşlerinin ruhuna gitsin diye bir şey alacağım yermişin dediNe alacaksın abla ona göre cevap vereceğim dedim Güveç alacakmış ve sende az da olsa yersin dimi dedi yarım yerim dedim ama içimden ben nasılsa çaktırmadan yemeden yırtarım dedim içimden artık gününü öğreneyimde yanıma bir kaba domates salatalık falan doğrarım birde ayran alırım nasılsa kalabalıkta anlamaz bende sonradan ay hatır için listeden çıktım ama diğer şeylerle tıkadım kendimi ayağına yatarım ( hesapta yarım yemiş gibi gösteririm kendimi )
İnan hiç canım istemiyor o tür şeyleri artıkhatta bana kalsa dışarda kırk yılın başı yemek zorunda da olsam diyet listemde ne varsa onu yemek isterim ( hani eşimlede bir ara çıkarsak yemeğe )
Kızzz aslında canım bir tek şey istiyorbilmiyorum sen daha evvel yedin mi ama şu Belediye tesislerinde balık çorbası oluyor bol sebzeli inanılmaz lezzetli ama büyük ihtimalle onda krema vardır neyse şimdilik beklemedeyim Evlilik yıldönümümüze kadar çok güzel kilolar vermiş olursam kendime onu ödül olarak düşünüyorum ( eskiden olsa patates kızartması, cips çikolata tarzı şeyler yerdim kesin şimdi en azından daha sağlıklı şeyleri düşünüyorum tabi yanına sadece salata yemem gerek ki fazla kaçmamış olsun
Kaptanım hemde nasıl hareketli geçti hiç sorma iş zaten yoğun eve geldim benim ufaklığık sağolsun baya yordu yemekti bulaşıktı ev toparlamısı derken adım atacak halim kalmadıMenün gayet güzel canımSpor yapmamış olsan da eminim hareketli geçmiştir günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?