- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Burdayken menumu paylasayim. Cok sukur kacamaksiz bir gun gecirdim.
Sabah
Peynir zeytin domates salatalik biber maydonoz 1 dilim ekmek ve yesil cay
Ara
Tarcinli elma
Oglen
Kabak kavurmasi ve yogurt 1 dilim ekmek
Ara
Kuru kayısı
Aksam
Tavuk sote salata ayran ve 1 dilim ekmek
Ara
Tarcinli süt ve erik
Su cok icemedim 2 lt sanirim. Sporda yapamadim ama simdi leslie yapacagim sonrada yatarım insallah.
Sanırım herkes meşgul :) kimsecikler yok meydanda
Bende az evvel ekrana bakarken resmen gözlerim kapandı
Ufak ufak yatayım ben
Anam yaşlanıyoruz sanırımeskiden olsa hazır çocuksuz kalmışken sabaha kadar baş başa oturalım falan derdik şimdi bir köşede ben uyukluyorum bir köşede adamcağız yorgunluktan baygın düşmüş vaziyette
Neyse iyi olsun da varsın köşe minderi olsun kocacığım
İnşallah uyuyabilir de bende vicdan yapmadan yatar uyurum
Allaha emanet olun kocaman öpüyorum
Yatmadan da bakarım buraya...
Ben burdayim. Benimki oglani yatırırken uyuyakaldi. Hatta iki defa cagirdim yok uyanmadi. Kiyamadim bende kaldırmadım yarın kursa gidecek.
Bu arada bende leslie ile 10 bin adımımı tamamladım. 60 dk falan yaptım sanirim. Geri kalan kismida ev içindeki yuruyuslerim. Insallah cumaya guzel bir sonuc alirim. Insallah takimca yine birinci oluruz.
GünaydınSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırılı sabahlar ve hayırlı Pazarlar
Çok şükür her zamanki gibi olmasa da yine erken uyandım sayılır
Bir yandan taze Türk kahvemi yudumlarken bir yandan da sizlere bakayım dedim ama sanırım havaların güzelleşmesiyle gelen giden çok oluyor pek fırsat bulupta çok fazla gelen olmamış :)
Şükür dünki beslenme bana artı olarak yansımamışDemekki Bünye artık ufak ufak düzene giriyor ve eskisi gibi en ufak şeyi yediğimde 2 - 3 kg artı olarak dönmüyor Tabi bu rahat rahat kaçamak yapacağım anlamına gelmez sonuçta yolum uzun ve ben kesinlikle bu kiloları göndereceğim
Bugün kesinlikle listeye harfiyen uyacağımtabi yarında malum salı yine kontrolümüz var ve cidden wowww dedirtmek istiyorum Sibele
Maşallah canımeminim bu şekilde devam edip cumaya harika bir rakam göreceksin Aynen devam canım
Günaydındiyetisyene az kaldı demek. O kadar dayandin dun aksamkiler ödülün olsun. Insallah guzel sonuclarla dönersin
Günaydın kızlar mutlu pazarlar
Merhaba,
2 gün kısa bir tatil kaçamağı yaptık çok iyi geldi. yaklaşık bir ayı geçkin süredir op tan dolayı evdeydim sonra iş bunalmıştım.. Havam değişti... :)
Herkes çok iyidir umarım..
Bu hafta liste sonucumuza baktım iyi değil, olsun önümüzde ki hafta çok daha iyi oluruz...
sevindiğim diğer haber, banu yeniden listedesin hayırlısı olsun. Çok sevindim canım...
Yettim banucum kızımın sınıfıyla pazar kahvaltısı na gittik güzel eğlenceli bir yerdi kuzular baya hopladi zipladi bende çok kaçırdım zira yanimda köz Vardi ekmekleri ben kizarttim bayada yedim incecik diye bişey anlamadım kızarınca çok kaçtı çok esimde diyor senin içinden canavar çıktı hiç yemeyen kadın,temiz orman havasında sular değirmenler mis gibi yedim valla dedim tamam karim her hafta geliriz demezmi sen şaşırdın galiba dedim ben zayıflıycam bidaha yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?