- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
herkese iyi akşamlar yoğun bir gündü sabah kahvaltı sonra çocukları dışarı çıkardık biraz hava alsınlar dedik e bide yarın detoksa başlıycam onun için alışveriş yaptık eve geldim kuzuları yıkadım yemek yedik şimdide yatırdım ohh dedim sonunda
inşallah 5 kiloya kadar veriliyomuş ama uzun süredir diyet yapanlarda okadar çok plmuyomuş ben 2 ye razıyım yani 60 görürüm inşallahSeninde baya yoğun geçmiş gününİnşallah detoksla çok güzel fark göreceksin cuma günü
Gunaydin hayırlı sabahlar herkese...
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün kimse olmayınca ben uyudum arkamdan gelenler olmuş
Havalar ısındı ya artık herkes daha yoğun olur ama önemli değil yeter ki kaçamaksız geçsin günlerimiz
Bugün malum kursum varAslında açıkçası bazen artık yeter sıkıldım demeye başlıyorum ( tabi gidene kadar ) oraya gidince de muhabbet keyifli oluyor ama işte günün çoğu gidince Pazartesi ve cuma günleri hiç bir şey yapamıyorum
Tabi bir yandan iyi oluyor en azından salı diyetisyene gittiğimiz için oyalanmış oluyoruz da vakit daha çabuk geçince kontrol daha çabuk gelmiş gibi oluyor
Ufak ufak her fırsatta işlerimi yapıyorum tabi ama şöyle bir 3 - 4 gün evden çıkmadan direk dip köşe Ramazana girmeden temizliğimi yapsaydım tam süper olurduRamazanın 2.ci haftası halılarımı yıkamaya vereceğim olmadı o arada 3 - 4 gün bir yere gitmeden hallederim hem bayramlık da olmuş olur ( Nedense bu ara duvarlarımı silesim, tülleri yıkayıp camları iyice temizleyesim var kilolar gittikçe sanırım daha bir enerjik oluyorum günlük yaptığım temizlik bana pek koymuyor hatta hafif kalıyor )
Sanada günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?