Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Akşam Yemeğimi de yedim Elhamdüllillah

Hazır aklımdayken yediklerimi de paylaşayım;

Uyanınca ; 07:15de Bol bol su

Kahvaltı: 08:30da
1 dilim etimek
1 dilim peynir
1 salatalık
5 dal roka
1 fincan naneli Limonlu Yeşil çay

ara: 11:45de
1 bardak chialı ayran

Öğlen; 13:45de
1 kase Yayla Çorbası ( bol nane ve biberli )
1 büyük kase salata

ara; 16:15 de
1 adet donmuş kayısılı activya

Akşam; 19:00da
4 yk kıyamlı Kabak ( bol naneli )
1 büyük kase salata

Bu saate kadar da 2,600 ml su içtim yatana kadar 1 litre daha garanti

herkese iyi akşamlar yoğun bir gündü sabah kahvaltı sonra çocukları dışarı çıkardık biraz hava alsınlar dedik e bide yarın detoksa başlıycam onun için alışveriş yaptık eve geldim kuzuları yıkadım yemek yedik şimdide yatırdım ohh dedim sonunda

Seninde baya yoğun geçmiş günün İnşallah detoksla çok güzel fark göreceksin cuma günü

Bende son ara öğünümü yapıyorum şimdi bir yarım saat sonra da türk kahvesi içerim en son :) nasılsa o her an serbest

Yarın kursum var elimdeki işi bitirip bir sonraki işe geçmek istiyorum
Birde Anneler günü için Annem ve Kayınvalideme hafta içi Tepsi yapmayı düşünüyorum
Daha doğrusu eşim ahşaptan portakal sandıkları yaptı ( tepsi boyutunda bende o tepsilerin içine onlara özel resimlerin çıktı alıp transfer uygulaması yapacağım inşallah
En azından ikiside hatıra saklarlar

Kullanacağım resimlere de karar verdim şimdi
Artık yarın akşam eşimle birlikte hallederiz iki dakikada

Kvye geçen Bayram toplandığımızda çekildiğimiz resmi yapacağım ( bütün evlatlar, torunlar, damatlar ve bendeniz )
Annemede geçen Ramazan bir toplu iftardayken Annem ve Babamın resmini çekmiştim benim büyük kızla birlikte keşke ufak cimcimede olsaydı tam süper olurdu :) hatta photoshopla eklesem mi dedim ama oda belli olur ilk göz ağrılarıyla olsun bari dedim

İnşallah ikiside çok beğenirler

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün kimse olmayınca ben uyudum arkamdan gelenler olmuş
Havalar ısındı ya artık herkes daha yoğun olur ama önemli değil yeter ki kaçamaksız geçsin günlerimiz

Bugün malum kursum var Aslında açıkçası bazen artık yeter sıkıldım demeye başlıyorum ( tabi gidene kadar ) oraya gidince de muhabbet keyifli oluyor ama işte günün çoğu gidince Pazartesi ve cuma günleri hiç bir şey yapamıyorum
Tabi bir yandan iyi oluyor en azından salı diyetisyene gittiğimiz için oyalanmış oluyoruz da vakit daha çabuk geçince kontrol daha çabuk gelmiş gibi oluyor

Ufak ufak her fırsatta işlerimi yapıyorum tabi ama şöyle bir 3 - 4 gün evden çıkmadan direk dip köşe Ramazana girmeden temizliğimi yapsaydım tam süper olurdu Ramazanın 2.ci haftası halılarımı yıkamaya vereceğim olmadı o arada 3 - 4 gün bir yere gitmeden hallederim hem bayramlık da olmuş olur ( Nedense bu ara duvarlarımı silesim, tülleri yıkayıp camları iyice temizleyesim var kilolar gittikçe sanırım daha bir enerjik oluyorum günlük yaptığım temizlik bana pek koymuyor hatta hafif kalıyor )

Gunaydin hayırlı sabahlar herkese...

Sanada günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…