Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

offf bugün detoksa başladım birinci gün çok zor diğer günler rahatta bugünü atlatsam bitti saycam biran evvel bugün bitsin istiyorum inşallah şimdi yağ yakıcı yağ var onu yaptım içicem sabahta metabolizma hızlandırıcı içmiştim hayırlısı inşallah

Selamın Aleyküm kızlarrrrr

Herkese iyi günler

Şükür kurstan gelebildim Bugünde baya iş yaptım ama cidden bu sabah zoraki gittim çok yorgunluk hissettim ama gidincede iyiki gitmişim diyorum

Yarın büyük gün Bakalım neler göreceğim tartıda
Hazır akşamlık yemeğim varken biraz dinlenip sonrada bir posta çamaşır yıkarım Nasılsa yarın öğlen olmadan evden çıkacağım kontrolden sonra eve uğrayıp az dinlendikten sonra tekrar Anneme çıkacağız ( Çarşamba malum Kandil ve o gün Annemler belediyeyle Konyaya geziye gidecekler bari bir gün önce kandilleşmiş bir arada oturmuş oluruz diye düşündük )
Akşam yemeğine Annemlerde olacağız yani ( bakalım kızkardeşim ailesiyle gelecekmi Annem onlara söyleyecekti ama sanmıyorum hafta içi çünkü kandil de olsa Annemlere gelmez yada gelirse ancak öğlen uğrayıp kaçar )

Bugun diyetisyenimle konustum aspir yağını kullanayım mı dedim kullan dedi. Siparisi verdim bakalım.

Bakalım bende yarın sorulacaklar arasına Aspir yağını da ekledim Bizimki bakalım ne diyecek

Selam guzel haftalar kizlar

Aleyküm selam canım

Sabır canım inşallah karşılığını bol eksi olarak alınca iyi ki dayanmışım diyeceksin
Maden suyu yada ayran içme şansın varmı bu detoksda en azından tıkar seni de biraz daha açlık bastırılmış olur

Merhaba arkdaşlar güzel bir haftamız olur inşallah ben pek iyi başlamadım demin bir küçük poğaça yedim akşam telafisi yapılacak tabi

Merhaba canım
Dediğin gibi inşallah çok güzel bir hafta olur hepimiz için Yalnız kuzum yanlış anlama ama o küçük poğça da olsa kahvaltı olarak ne seni doyurur nede besleyici değeri vardır Üstelik ne kadar hafif de görünse yağ oranı çok fazla hani evde kahvaltı edemezsen bile en azından simit tercih et ( hatta artık kepeklisi bile var )
Tabi en güzelide evde bol yeşillikli güzel bir kahvaltı tabağı Hee sabah vaktim pek olmuyor zaman kısıtlı dersen de bence geceden tabağını hazırlayıp streçleyebilirsin bir tek yumurta haşlayacağın zaman tabağın hazır olur sen yüzünü yıkayıp kendine gelene kadar zaten yumurta bile haşlanmış olur

yok canım sorun açlık değil detoksta zaten süt ve yoğurtla özel içecekler haxırlanıyo ilk gün içmesi pek keyifli değil yarın allahtan bu tarz şeyler yok

Kızlar akşam yemeğimi de yedim hatta aklımdayken yediklerimi de yazayım;

Uyanınca 06:15de ;
Bol bol su

Kahvaltı 07:15de;
1 adet etimek
1 dilim peynir
1 adet salatalık
1 fincan naneli limonlu Yeşil çay

ara 11:00de
1 adet Şekersiz Nescafe

Öğle 12:15de
1 kase mercimek çorbası ( Bol kırmızı biberli )
1 kase mevsim salata bol limonlu az nar ekşili

ara 16:30da
1 büyük bardak ayran
1 adet etimek ( iki ara öğünü bir edince ilave ettim akşama kadar tok tutsun diye )

Akşam; 18:40da
4 yk kıymalı kabak yemeği ( dünden kalanı bitirdim )
1 büyük kase mevsim salata ( bol limonlu )

Bu saatte kadar 3,4 litre su içtim
Yatana kadar az daha içerim tabiki

Kizlar merhaba,

malesef güzel haberlerle gelemiyorum.
Midemde büyük bi sorun varmis, ultrasonla degisiklikler gördü doktor. Kesin sonuc icin mideme hortumla bakmalari gerekiyormus. Radevu aldim ama taaaa iki hafta sonraya. Hatta hastahanelere kalsa agustosa verdiler randevuyu. Iki gündür yedigim bi lokma midemde kalmiyor. Sanki yumruk yemis gibi agri giriyor mideme.

Aklima ilk olarak gelen ne oldu biliyormusunuz "iyi bari biraz zayiflarim"

Su instagramdan bi ikinci bi hesap acma isini bi bana anlatsaniz?

Hayırlı aksamlar bende gelmisken menumu paylaşayım.

Sabah
Yulaf ezmesi süt

Ara
Tarçınlı yoğurt

Öğlen peynirli salata 1 dilim ekmek

Ara
Türk kahvesi hurma

Akşam
Kareser köftesi
Salata ayran

Ara
Süt elma olacak

Su 3.5 lt
Spor 1 saat

Slm kızlar
Geçen hafta diyete pek uymadim sadece 400gr gitmiş
Şuan 76.6 kiloyum
Yarın dışarı çıkacağım unutmazsam chia tohumu alayım diyorum
Banu abla sen kullanıyorsun galiba nasıl etkileri var

Bu arada kızımla aynı yasit olan arkadaşım diyetisyene gidiyor metabolizma hızlandıran yağ yakıcı çay tarifi ve listesini gönderdi liste bilindik şeyler

Suan okadar açım ki

Bugün yediklerim
Sabah peynirli yumurta iki dilim ekmek
Zeytin

Ara elma bir bardak ılık su

Öğlen kendi yagiyla pişirilmiş tavuk avuçiçi kadar bir tabak salata bir dilim ekmek

Sade soda
Bir kivi

Aksam bir küçük fırında pişirilmiş karniyarik bir kase cacık bir dilim ekmek

Son olarak dört çilek

Canim farkli bir mail adresi al onunla yeni hesap ac.

yok kaptanım niye yanlış anlayayım tam tersi her bir öneri benim için çok değerli birbirimizi önemsediğimizi gösterir bu ben biraz yoğun çalışıyorum kaptanım gebelde zaten evde kahvaltı yapıyorum çok nadirde olsa dışardan yiyorum

Bugünkü menümü utanaraktan yazıyorum hakkınızı helal edin
Sabah bir poğaça bir yumurta zeytin peynir
Arada bir elma 15 badem
Öğlen bir kase yoğurt bir büyük tabak fasulye
Ara bir küçük havuç 2 ceviz
Akşam bir dilim börek yarım kase çorba
Su 2,5 spor 3 mil

Yediklerim

Sabah;
Küçük bir domates
Lor

Öğle;
Tarhana çorbası

Ara;
Protein içeceği

Aksam;
Kıymalı patlıcan ama pek yiyemedim biraz kiymasindan yedim 1 kaşığı kadar yoğurtla

Ara;
Kefir

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Akşam yemeğinden sonra küçük kuzu dişim diye tutturunca onu dişçiye götürdük ama Pedodonti müdahale etsin dedi ( yani çocuk dişçisi )
Bakalım ilk fırsatta randevu alabilecekmiyim mecbur bir kaç gün antibotik vereceğim dişindeki iltihap o zamana kadar kurusun da müdahale edilebilsin anında

Şimdi hazır kızçelerde uyumuşken bende kendime şekersiz bir türk kahvesi yaptım
Yarın sabah çok daha hafif uyanacağıma adım gibi eminim

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah tez zamanda şifa bulursun
Mideyi rahatsız edecek fazla baharatlı şeylerden uzak dur o zamana kadar en azından daha çok tahrip yaratma

Menün harika canım tebrik ederim

Canım chia metabolizmayı hızlandırıp doygunluk hissi veriyor ve bir çok şeye iyi geliyormuş
Kesinlikle mutlaka sende kullan canım
Yoğurduna ayranına ekleyebilirsin ben ayranla daha çok sevdim açıkçası Tabi millet yemeklerine bile ekliyormuş hatta İrem derici onunla zayıflamış kendi ağızıyla söyledi bir röportajında

Süpersin canım bu hafta herkesten harika rakamlar bekliyorum

Çok sık olmuyorsa zaten sıkıntı yok canım ama işte insan bir kere yedi mi beyin daha fazlasını istiyor maalesef ben kendi adıma çok da severim poğçayı :) hani en kilolu dönemimde rahat 3 tane yerdim herkesi kendim gibi sanıyorum ya korkuyorum bir kere başlarsanız devamı gelirde üzülürsünüz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…