Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ins dilediğin sonucu görürsün canım.

günaydın kızlar,
çok yorucu bir hafta sonu geçirdim. şehir dışından kuzenlerim ve kardeşim geldi. onlarla birlikte hep dayımın yanındaydık. gece yatıya geldik eve sadece. çok yoruldum. hala kendime gelemedim. ama beni bu kadar yoran sanırım dayımın durumu. pek iyi değildi hafta sonu. rabbim tüm hastalara şifa versin.

abla gittinmi diyetsyene merak ettim kilonu donunce hemen yaz olurmu

Yarım saat sonra hazırlanmaya başlayacağım canım saat 12:50de randevum ama ben 12:30da en geç orada olmaya çalışacağım ki çok da fazla gecikirsem bekleme sürem uzamasın
Sonuç belli olur olmaz zaten yazarım buraya

Rabbim acil şifalar versin canım dayıcığına
Keşke güzel şeyler için bir araya toplanılsa ama inşallah iyileşir de o zaman tam bayram havasında toplanırsınız

Merhaba kızlar nerdesiniz napiyorsunuz sessiz kalmış buralar

Banu abla sonucu merakla bekliyorum

Bende mutfak dolabıni siliyorum içi dışı komple temizlik kızımı uyutmak için mola verdim uyusun yoksa silemeyecegim her yeri dağıtıyor

canim ben burdayim baska kimse yok sanirim kolay gelsin bende cocuklarin dolaplarini duzeltyorum yazliklarla kisliklarin yerlerini degistriyorum ohh afiyet olsun canim

inşallah canım ya o günleri de görelim.

Kizlar sarj az geçmişi okuyamiyorum ama sizlere hemen sonucu bildireyim

15 gun evvel 110.8 kgdim bu hafta 109 ciktim
1.8 kg kilodan
2.4 kgdu sanirim yagdan gitmiş yani toplam 4.2 kg kutleden gitmiş ben daha iyi sonuç bekliyordum dedim olurmu süper bir sonuc dedi :)

Demekki benim tartiyla pek fark yok arada

Yeni listemi de aksam eve geçince paylasirim şimdi annemlerdeyiz akşam yemeği sonrasi eve geceriz

Iki haftada o kadar yag kaybı harika ablacım tebrik ederim.

Maşallah kaptanım çok güzel kilo vermişsin hemde yağdan inşallah aynen devam edersin

Banu abla gayet güzel gitmiş haftada 800gr
Süper valla
Sporda yaparsan daha fazla gider kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…