Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün büyük günBakalım Öğlen ne çıkacağım Diyetisyende
Acıkcası benim evdeki tartıya güvenemiyorum bir öyle bir böyle gösterdiği için ama orada zaten vücut analizi de olacağı için yanılma payı sıfır
Sabah uyanır uyanmaz şekersiz Türk kahvemi içtim birazdan da kahvaltımı yaparım sonrada az iş yaptıktan sonra 11 gibi hazırlanmaya başlarım
İnşallah çok çok güzel haberlerle döneriz Ayşede bende
Tabi şimdi az keyif zamanı
Bir iki isim verdi onlardan evde olan vardı ona başladım
abla gittinmi diyetsyene merak ettim kilonu donunce hemen yaz olurmu
günaydın kızlar,
çok yorucu bir hafta sonu geçirdim. şehir dışından kuzenlerim ve kardeşim geldi. onlarla birlikte hep dayımın yanındaydık. gece yatıya geldik eve sadece. çok yoruldum. hala kendime gelemedim. ama beni bu kadar yoran sanırım dayımın durumu. pek iyi değildi hafta sonu. rabbim tüm hastalara şifa versin.
bekliyoruz guzel sonuclarinizi insallahKızlar ben hazırlanıp çıkıyorumİnşallah müjdeli haberlerle dönerim
İlk fırsatta size iletirim sonuçlarımızı
canim ben burdayim baska kimse yok sanirim kolay gelsin bende cocuklarin dolaplarini duzeltyorum yazliklarla kisliklarin yerlerini degistriyorum ohh afiyet olsun canimMerhaba kızlar nerdesiniz napiyorsunuz sessiz kalmış buralar
Banu abla sonucu merakla bekliyorum
Bende mutfak dolabıni siliyorum içi dışı komple temizlik kızımı uyutmak için mola verdim uyusun yoksa silemeyecegim her yeri dağıtıyor
Afiyet olsun valla ben benimki ile cesaret edemiyorum is yapmaya ancak gece yapabiliyorum.Şekersiz bol köpüklü bi kahve yapiyim kendime
Sonra kaldığım yerden devam ederim
canim ben burdayim baska kimse yok sanirim kolay gelsin bende cocuklarin dolaplarini duzeltyorum yazliklarla kisliklarin yerlerini degistriyorum ohh afiyet olsun canim
saol canim sanada simdiden kolay gelsinSanada kolay gelsin canim. Ben benimkini yapabildim sadece hafta sonuda esiminkileri yapcam insallah...
inşallah canım ya o günleri de görelim.Yarım saat sonra hazırlanmaya başlayacağım canımsaat 12:50de randevum ama ben 12:30da en geç orada olmaya çalışacağım ki çok da fazla gecikirsem bekleme sürem uzamasın
Sonuç belli olur olmaz zaten yazarım buraya
Rabbim acil şifalar versin canım dayıcığına
Keşke güzel şeyler için bir araya toplanılsa ama inşallah iyileşir de o zaman tam bayram havasında toplanırsınız
Kizlar sarj az geçmişi okuyamiyorum ama sizlere hemen sonucu bildireyim
15 gun evvel 110.8 kgdim bu hafta 109 ciktim
1.8 kg kilodan
2.4 kgdu sanirim yagdan gitmiş yani toplam 4.2 kg kutleden gitmişben daha iyi sonuç bekliyordum dedim olurmu süper bir sonuc dedi :)
Demekki benim tartiyla pek fark yok arada
Yeni listemi de aksam eve geçince paylasirim şimdi annemlerdeyiz akşam yemeği sonrasi eve geceriz
Maşallah kaptanım çok güzel kilo vermişsin hemde yağdan inşallah aynen devam edersinKizlar sarj az geçmişi okuyamiyorum ama sizlere hemen sonucu bildireyim
1.8 kg kilodan
2.4 kgdu sanirim yagdan gitmiş yani toplam 4.2 kg kutleden gitmişben daha iyi sonuç bekliyordum dedim olurmu süper bir sonuc dedi :)
Yeni listemi de aksam eve geçince paylasirim şimdi annemlerdeyiz akşam yemeği sonrasi eve geceriz
Banu abla gayet güzel gitmiş haftada 800grKizlar sarj az geçmişi okuyamiyorum ama sizlere hemen sonucu bildireyim
1.8 kg kilodan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?