- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Yediklerim
Sabah;
Küçük bir domates
Lor
Öğle;
Tarhana çorbası
Ara;
Protein içeceği
Aksam;
Kıymalı patlıcan ama pek yiyemedim biraz kiymasindan yedim 1 kaşığı kadar yoğurtla
Ara;
Kefir
canim bu detoks nasil yapiliyoinşallah 5 kiloya kadar veriliyomuş ama uzun süredir diyet yapanlarda okadar çok plmuyomuş ben 2 ye razıyım yani 60 görürüm inşallah
gecmis olsun canimKizlar merhaba,
malesef güzel haberlerle gelemiyorum.
Midemde büyük bi sorun varmis, ultrasonla degisiklikler gördü doktor. Kesin sonuc icin mideme hortumla bakmalari gerekiyormus. Radevu aldim ama taaaa iki hafta sonraya. Hatta hastahanelere kalsa agustosa verdiler randevuyu. Iki gündür yedigim bi lokma midemde kalmiyor. Sanki yumruk yemis gibi agri giriyor mideme.
Aklima ilk olarak gelen ne oldu biliyormusunuz "iyi bari biraz zayiflarim"
Su instagramdan bi ikinci bi hesap acma isini bi bana anlatsaniz?
İyi geceler herkese
Banucum hangi hapı kullanacağını bir dr.sor bence zararı olmasın cimcimeye geçmiş olsun öperim minnakiniSanada iyi geceler canım
Kız nasıl daldıysam kendi kendime Allah Allah ne oldu ki Yena bana geçmiş olsun dedi dedimsonra jeton düştü cimcime için dedin diye Ay şu b12 eksikliği deli edecek beni
Sanada iyi geceler canım
Kız nasıl daldıysam kendi kendime Allah Allah ne oldu ki Yena bana geçmiş olsun dedi dedimsonra jeton düştü cimcime için dedin diye Ay şu b12 eksikliği deli edecek beni
Banucum hangi hapı kullanacağını bir dr.sor bence zararı olmasın cimcimeye geçmiş olsun öperim minnakini
Günaydın hayırli sabahlar herkese. Bugun bos gunum evdeyim. Bir pazara gidip gelcem sabahtan yapmaliyim oglen yagis gosteriyor. Regli gunum yaklasti karnim sisti. Cumaya kadar olur insallah. Kilo vermem yavaşladı hatta durdu resmen. Bugun aspir yagimda gelir insallah. Insallah ise de yarar...
oynakbasi34
Banu abla guzel haberlerle gel Insallah. ❤
günaydın herkese bu sabah tartıya çıkmamak için kendimle savaş verdim sanki sık tartılırsam az kilo vercekmişim gibi geliyo sırf tartılamayım diye kalkar kalkmaz su içtim A Azmin zaferi içecek yeşillik ve baharat ağırlıkli bi detoks canım dün çok zor geçti dün sırf içecek vardı ama ben zor içtim midem kalktı bugün daha rahat en azından garip şeyler içilmiyo bakalım c.tesi çıkcak sonuç ortaya
oynakbasi34 cuma tartılarından ziyade böyle arada kontrolünüz varya gidiyosunuz sonuç güzel geliyo ben acayip motive oluyorum malum benim don kilolar inşallah gramla gidiyo güzel kilo verenleri görünce suçluluk hissedip yiyemiyırum heyecanla bekliyorum sonuçlarınızı
dünkü memümü yazmaya gerek yok yazcak şeyler değil zaten su 3 litre 3 büyük kupa detoks çayları toplam 90 dk yürüyüş
Günaydın güzeller
abla gittinmi diyetsyene merak ettim kilonu donunce hemen yaz olurmuSanada iyi geceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?