Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yediklerim

Sabah;
Küçük bir domates
Lor

Öğle;
Tarhana çorbası

Ara;
Protein içeceği

Aksam;
Kıymalı patlıcan ama pek yiyemedim biraz kiymasindan yedim 1 kaşığı kadar yoğurtla

Ara;
Kefir

Yenacığım menün harika ha gayret ikili rakamlara az kaldı

gecmis olsun canim

oynakbasi34 Banu abla chia tohumu araştırdım şimdi emziren anneler ve bebekleri için riskli yazıyor benim hayaller suya düştü iyiki okumusum

Neyse böyle devam ederim artık
Yarın sabah diyetisyen kontrolün var dimi abla inş güzel geçer yağdan gitmiştir hepsi

Listen gayet güzel iradelisinde

Sanada iyi geceler canım

Kız nasıl daldıysam kendi kendime Allah Allah ne oldu ki Yena bana geçmiş olsun dedi dedim sonra jeton düştü cimcime için dedin diye Ay şu b12 eksikliği deli edecek beni
Banucum hangi hapı kullanacağını bir dr.sor bence zararı olmasın cimcimeye geçmiş olsun öperim minnakini

Sanada iyi geceler canım

Kız nasıl daldıysam kendi kendime Allah Allah ne oldu ki Yena bana geçmiş olsun dedi dedim sonra jeton düştü cimcime için dedin diye Ay şu b12 eksikliği deli edecek beni

Haklısın ben de belirtmedim canım. :))

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugün büyük gün Bakalım Öğlen ne çıkacağım Diyetisyende
Acıkcası benim evdeki tartıya güvenemiyorum bir öyle bir böyle gösterdiği için ama orada zaten vücut analizi de olacağı için yanılma payı sıfır

Sabah uyanır uyanmaz şekersiz Türk kahvemi içtim birazdan da kahvaltımı yaparım sonrada az iş yaptıktan sonra 11 gibi hazırlanmaya başlarım
İnşallah çok çok güzel haberlerle döneriz Ayşede bende
Tabi şimdi az keyif zamanı

Banucum hangi hapı kullanacağını bir dr.sor bence zararı olmasın cimcimeye geçmiş olsun öperim minnakini

Bir iki isim verdi onlardan evde olan vardı ona başladım

Günaydın hayırli sabahlar herkese. Bugun bos gunum evdeyim. Bir pazara gidip gelcem sabahtan yapmaliyim oglen yagis gosteriyor. Regli gunum yaklasti karnim sisti. Cumaya kadar olur insallah. Kilo vermem yavaşladı hatta durdu resmen. Bugun aspir yagimda gelir insallah. Insallah ise de yarar...

oynakbasi34
Banu abla guzel haberlerle gel Insallah. ❤

Sanada Günaydın canım
Kolay gelsin sana Bu arada kilo vermem durdu diye düşünme sonuçta herşey beyinde bitiyor ben aksine hep patır patır gidiyor, metabolizman düzene girdi, insülin direnci diye bir şey kalmadı ve kesinlikle her hafta harika kilolar veriyorum diye güne başlıyorum
Eminim Aspir yağının da faydasını fazlasıyla göreceksin

İnşallah dediğin gibi harika bir rakamla döneceğim Bakalım bende bugün sorayım Aspir yağını bizimki ne diyecek

Kahvaltımı da aheste aheste yaptım büyük bir keyifle
Gece minik kuşumun yine dişi tutmuş eşimi uyandırmış oda sağ olsun beni ellememiş kendi kuzuyla uğraşmış Sabah kalktığımda bir baktım hatun babacığı ile sarmaş dolaş koltukta uyuyor
Şimdide uyanmış gece ben hiç uyuyamadım az geç gitsem okula diyor :) dedim 15 dakika daha uyu öyle hazırlanırsın tabi daha okul zamanına vakit olduğu için geç kalmamış olacak ama o aklı sıra az geç gidecek

günaydın herkese bu sabah tartıya çıkmamak için kendimle savaş verdim sanki sık tartılırsam az kilo vercekmişim gibi geliyo sırf tartılamayım diye kalkar kalkmaz su içtim A Azmin zaferi içecek yeşillik ve baharat ağırlıkli bi detoks canım dün çok zor geçti dün sırf içecek vardı ama ben zor içtim midem kalktı bugün daha rahat en azından garip şeyler içilmiyo bakalım c.tesi çıkcak sonuç ortaya

oynakbasi34 cuma tartılarından ziyade böyle arada kontrolünüz varya gidiyosunuz sonuç güzel geliyo ben acayip motive oluyorum malum benim don kilolar inşallah gramla gidiyo güzel kilo verenleri görünce suçluluk hissedip yiyemiyırum heyecanla bekliyorum sonuçlarınızı
dünkü memümü yazmaya gerek yok yazcak şeyler değil zaten su 3 litre 3 büyük kupa detoks çayları toplam 90 dk yürüyüş

İnşallah karşılığını fazla fazla alacaksın da sabrının karşılığı olacak
Bende çoğu zaman dayanamadan tartılıyorum güzel taktikmiş bende mi yapsam

Aynen canım salı günü kontrolün olması süper oluyor hem cuma hem salı derken arada kaçamak yapmaya fırsat olmuyor gerçi ben hayatta yapmayıda düşünmüyorum sonuçta her kaçamağım bana hedefime 1 haftalık gecikme olarak döner ve ben bunu kesinlikle ertelemek istemiyorum

Günaydın güzeller

Sanada günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…