Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hepimizin kandili mubarek olsun
Rabbim bu mubarek gunun hatrina kabul olmayan dua birakmasin onsallah
Herkesin gonlundekini nasip etsin insallah

Aminnnn sizlerinde kandili mübarek olsun
Rabbim tüm gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı olarak en kısa zamanda nasip eder inşallah....Aminnnn

Simdi corek otu yagimla
Sicak suyumu ictim
Kizlar 1haftayi gecti ben corek otu yagi kullaniyorum bakalim bi fark olacakmi

İnşallah çok güzel fayda görürsün canım aslında benimde evde var ama sormuştum ilk başta şimdilik sade iç sabah suyunu demişti acaba yinede içsem mi zararı olmaz faydası olur bence

Banucum yeni listen hayıri olsun bol eksilere inşallah. .
Listelerin de yumurta yok dimi sebebini açıkladımı canım .?

Bu arada kızlar normalde benim listelerde tuz ve yağ olmaması gerekiyor en azından salatalarda
Ben başladığımdan beri çok az yağ ve tuz kullanıyordum ( yemeklere zaten az atıyordum tuz ve yağ )

Bu hafta tamamen tuzsuz yemeğe karar verdim Salatalarıma da hiç yağ eklemeyeceğim ve Diyetisyenin dediği gibi de 4 gün 45 dakika yürüyüş yapmaya kararlıyım dışarı çıkamadığım zamanlarda evde epileptik bisikletimi kullanacağım
Bakalım o zaman nasıl bir rakam göreceğim tartıda

Şimdi şu tarifini aldığım yağ yakıcı çorbayı ateşe koyup biraz ev işi yapayım Malum akşam üzere akrabaları kandillik dolaşacağız bari geç saate iş bırakmıyayım ki yarın daha rahat olayım

Banucum yeni listen hayıri olsun bol eksilere inşallah. .
Listelerin de yumurta yok dimi sebebini açıkladımı canım .?

Teşekkür ederim canım Valla sanırım dönüşümlü olarak peynir ve yumurtayı veriyor aslında koletrolüm yüksek değil ama sanırım proteini peynirden almak daha doyurucu olarak mı geliyor diyetisyene bilemedim açıkçası sormadım da direk ama tahminim haftaya yine yumurta da ilave eder

Selam kizlar,

cok tesekkür ederim hepinize.

Su anda raporluyum evdeyim. Bol bol uyuyuorum, daha dogrusu kafami kaldiramiyorum.

Belli ki vücudun dinlenmeye ihtiyaci var.

Bende bu haftayi degerlendirip yoga falan yapmak istiorum

Kızlar çorbam pişti mis gibi kokuyor bugün biraz erken yerim öğle yemeğimi ki okul dağılmadan kandillik çocuklara birşeyler alıp dağıtmak istiyorum maksat çocuklar sevinsin

süpersin canım ya 2,5 kilo yağdan gitmesi süper bişi. darısı başımıza:)

KIzlar saat 11:30 gibi yine Öğretmen aradı
Adamcağızı Şaban Hoca diye kayıt etmiştim ya bir an Allah Allahhhh benim Hocayla Hacıyla işim yoktu bu Hocayı ne zaman kayıt ettim diye boş bulundum sonra kendi kendime ne güldüm

Meğer kuşum yine yere düşmüş ama şükür hiç birşeyi yok Öğretmen pantalonu battı getirebilirmisin yedek diye aramış beni
Hazır çıkmışken Markete uğrayıp Kandillik çocuklara kek ve meyve suyu alayım dedim çocuklar nasıl sevindi
Hatta başka iki veli daha çikolata ve çubuk kraker alıp getirmişler

Eve gelir gelmez de Öğle yemeğimi yedim
Bir saat gecikti ama olsun
Akşam yemeğimi de Kayınvalidemde yiyeceğiz gerçi ne yapacak bilmiyorum ama olmadı yine çorba ve salatayla kapatırım günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…