- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün nasıl yorulduysam yatağa yatar yatmaz uyumuşum
Yinede erken uyandım şükürgerçi büyük kız Anne diye seslenmeseydi belki daha yeni kalkmış olurdum
Bu arada kızlar dün eşimin Amcasına gitmiştik yagiderken benim listelerin fotokopisini de götürdüm
Eşimin yengesi sağ olsun baya kilolu ( hatta kilosundan çok daha fazla gösteriyor, tamamen yuvarlak bir hatun bel oyuntusu sıfırdı ) Aşırı kilodan disk kayması yaşayıp ameliyat olmuştu bir ay evveltabi hastanede kaldığı süe içinde ( öncesinde de bir iki kere yatırdılar sonra ameliyat birşeyler olunca hep aksadı )
Hatun dün baktım da baya zayıflamış ( gerçi hala çok var ama hesapta 89 kiloya düşmüş ki eşim onu duyduğu halde len o senden kilolu diyip duruyordu)
Benim gittiğim diyetisyene çok istedi ama Kadın yatalak hastayı ( o dönem yerinden kalkamıyordu ) kabul edemem demişti sonuçta ölçüm yapılması gerekiyor üstelik kadın yürüyüş de veriyor herkeseYengesi bana baya bir ısrar etti hatta arabam olduğu için sen beni götür getir seninkini de üstleneceğim falan dedi Bende açıkçası o zaman sinir oldum sonuçta taksiyle gitse okadar tutmaz üstelik ben asla kimseye güvenipte başlamadım ve onun bu desteğine şükür ihtiyacım yok Hani nasıl bir inatsa ( benim zayıfladığımı gördükten sonra sanırım onu geçip daha ince olacağımdan mı endişe etti nedir ) ille ona gitmek için elinden geleni yaptı ama en sonra Diyetisyen ben danışan almayı bir müddet yoğunluğu azaltmak için bıraktım diyince bu seferde o zaman bana listelerini ver dedi Hatta ben yazarım sana yenge dediğimde de ısrarla yok fotokopisini istiyorum dedi sanki listeleri eksik yazacağım o az kilo versinde bende onu geçeyim diye
gunaydinnnnnGünümüz aydın olsun ..
olsun abla senden azim alip zayiflamasi gayet guzel herkes zayiflasin dimiSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün nasıl yorulduysam yatağa yatar yatmaz uyumuşum
Yinede erken uyandım şükürgerçi büyük kız Anne diye seslenmeseydi belki daha yeni kalkmış olurdum
Bu arada kızlar dün eşimin Amcasına gitmiştik yagiderken benim listelerin fotokopisini de götürdüm
Eşimin yengesi sağ olsun baya kilolu ( hatta kilosundan çok daha fazla gösteriyor, tamamen yuvarlak bir hatun bel oyuntusu sıfırdı ) Aşırı kilodan disk kayması yaşayıp ameliyat olmuştu bir ay evveltabi hastanede kaldığı süe içinde ( öncesinde de bir iki kere yatırdılar sonra ameliyat birşeyler olunca hep aksadı )
Hatun dün baktım da baya zayıflamış ( gerçi hala çok var ama hesapta 89 kiloya düşmüş ki eşim onu duyduğu halde len o senden kilolu diyip duruyordu)
Benim gittiğim diyetisyene çok istedi ama Kadın yatalak hastayı ( o dönem yerinden kalkamıyordu ) kabul edemem demişti sonuçta ölçüm yapılması gerekiyor üstelik kadın yürüyüş de veriyor herkeseYengesi bana baya bir ısrar etti hatta arabam olduğu için sen beni götür getir seninkini de üstleneceğim falan dedi Bende açıkçası o zaman sinir oldum sonuçta taksiyle gitse okadar tutmaz üstelik ben asla kimseye güvenipte başlamadım ve onun bu desteğine şükür ihtiyacım yok Hani nasıl bir inatsa ( benim zayıfladığımı gördükten sonra sanırım onu geçip daha ince olacağımdan mı endişe etti nedir ) ille ona gitmek için elinden geleni yaptı ama en sonra Diyetisyen ben danışan almayı bir müddet yoğunluğu azaltmak için bıraktım diyince bu seferde o zaman bana listelerini ver dedi Hatta ben yazarım sana yenge dediğimde de ısrarla yok fotokopisini istiyorum dedi sanki listeleri eksik yazacağım o az kilo versinde bende onu geçeyim diye
Bende dun biraz kacirdim yaprak sarmasi yaptim baya bi ic yedim ama dunde bisiklet surdum simdide kalkip kendime bi.sade kahve yaptim suyumda yanimda bi yandan televzyn izliyorum bi yandan bisiklet suruyorum bi yandanda kahve iciyorum dun yediklerimi bari eritiyim bu haftada eksi goremiycem galiba
evet aynen bari cok arti cikmiyim diye ugrasiyorum canimÇok iyi 3 ü bir arada :)
Ay cok guldum yengeye. Insallah o da zayıflar...
Günümüz aydın olsun ..
kızlar günaydın dün tel bozuldu servise gitti hafta başına kadar yok eşimin tel girdim şimdi o çıkmadan bir kaç gün yokum malesef ama yarın eşim çıkmadan nildirimimi yaparım aradada yine bulursam bişeyler girerim kendinize iyi bakın
olsun abla senden azim alip zayiflamasi gayet guzel herkes zayiflasin dimi
Bende dun biraz kacirdim yaprak sarmasi yaptim baya bi ic yedim ama dunde bisiklet surdum simdide kalkip kendime bi.sade kahve yaptim suyumda yanimda bi yandan televzyn izliyorum bi yandan bisiklet suruyorum bi yandanda kahve iciyorum dun yediklerimi bari eritiyim bu haftada eksi goremiycem galiba
yakin olsak getirirdim tabi sen yemezdin ben eminim gayet istikrarli bi sekilde ilerliyosun. abla insallah istedigin kiloya dustugunde kendine odul olarak cok kacirmamak sartiyla yersin insallahİnşallah canım ama cidden tavrı beni deli etti
Diyetisyenin onu bekletmeden ( biz malum en az 1.5 saat bekliyoruz ) kabul etmeyeceğini duyunca önce bir diyetisyene saydırdısonra çok istiyor deseydin dedi dedim Yengeciğim ama orda kimseye imtimam geçemeyeceğini söyledi ancak özel hastanede belki bunu yaptırabilir olmadı öyle yapsın dediğinde bu seferde heee ona soracaktım ne yapacağımı diyince koptum evet o ne derse onu yapmak zorundayız sağlık için diyince de yani tabiki de ama işte ne var sanki beni bekletmeden alsa diye yumuşadı Hani hem tenezzülü yok hemde ısrarla benide danışan olarak alsın diyor ( tabi millet gibi beklemeyi de kabul etmiyor )
Sanada günaydın canım
Tamamdır canımbildirimde sıkıntı olmasın da bir kaç gün idare ederiz tabiki
Umarım çabucak telefonuna kavuşursunkaçamaksız devam
Tabiki sağlık için herkes incecik olsunBizimki biraz dengesiz ben ona takıldım birde koca kadın benle yarış halinde geçmişte bile ben ne zaman ay şu diyeti deniyorum desem beni hiç aramayan hatun her gün arar olmuştu sırf diyetin özünü öğrenene kadar yani tamamen duygusal bir ilişkimiz var
Ay eskiden bende öyleydimNe zaman sarma sarsam harçtan yerken hep fazla kaçardı sonrada dur sıcak sıcak yiyeyim aman soğukta ne güzel der ipin ucunu iyice kaçırırdım şimdi zaten yasak ama bakalım ileride tamamdır yapabilirsin dersede sınırın dışına çıkmam Ahhh ahhh ne kaa da güzel olmuştur o sarmalar ellerine sağlık
yakin olsak getirirdim tabi sen yemezdin ben eminim gayet istikrarli bi sekilde ilerliyosun. abla insallah istedigin kiloya dustugunde kendine odul olarak cok kacirmamak sartiyla yersin insallah
Selam kizlar bugun burasi yagmurlu esim erken geldi isten
Bide dun menum aslinda cok iyiydi
Akszm 1tabak porasa yedim 1lokma ekmekle
Ama dun esimin dogum gunuyfu ona pasta yapmistim
Ondan yedim kucuk bi dilim gerci baya hafif bi pastaydi
Ama pismanim yaa detoks suyu icin malzememde yoktu yapamadim off
Insallah kaptanim artik 60 lari gormek istiyorumKızzzzzzzzzz tartıdan bir gün önce olacak işmiNeyse hafifdi dedin af ettim
Bol bol su iç canım hatta meyve falan yersen sıcak su iç inan bağırsakları baya baya çalıştırıyor
İnşallah çok güzel bir rakam görürsün yinede
Slm kızlar nasılsınız bugün evde temizlik var akşama grsrz
Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkes nerelerde bakalımŞu saat oldu benden sonra tekrar yazan olmamış
Ben Anneme uğradım kuşumu aldım döndüm
Akşamlık tekrar çorba içerim sanırım ama yarın için pırasamı yapayımda hazır olsun akşamlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?