oynakbasi34 kaptanim bende oglen yemegimi senin corbayla yaptim gayet lezzetliydi kucuk 1dilimde ekmek yedim
Aksama pirasa dusunuyorum
Herseye bi kulp bulurlar sagolasicalarKalplerimiz birmiş canım bende akşamlık aslında pırasa yapacaktım ama sonra aklıma geldi akşam Kayınvalideye yemeğe gideceğimiz o yüzden yarın yaparım diye düşündüm
Afiyet olsun canım bol bol eksi olarak döner inşallahben ikişer taneden yaptım 1 tencere oldu
Hatta acaba kayınvalideye giderken bir kavanoza da çorbamı koysam sonuçta sağ olsun pek yağlı yapar yemekleri birde ne yemek var menüsünde bilmiyorum açıkta kalmayayımgerçi götürünce de ay benim evde aç kalacağından mı korktun der neyse olmadı diyetisyen verdi tarifi derim bunu içmem gerekiyormuş derim
Herseye bi kulp bulurlar sagolasicalar
Hayirli geceler kizlar nasilsiniz ben benimkiyle konusmuyorum 2 gundur normalde hic kusken yatamam gider sarilirdim yatarken ama gururum oyle kirildiki baya bi barisip konusmayi dusunmuyorum oda gelmiyo yanima bikac kere konusmaya calisti ama ben konusmadim ve ozur dileyip kendini affettrene kadarda konusmiycam bu sefer kararliyim herzaman barisiyorum diye hic ozur dilemiyodu kustugumuz zamanlar ama bu sefer kararliyim baya bi hatasini anlayincaya dekte konusmiycam
saol ama abla bu sefer hislerim ve gorduklerim dogruysa gordugum derken elle tutulur bisey yok tabi ama sezgilerim var sadece ve bunu ispatlayip kendini affettrmdigi ve beni ikna etmedigi surecede onu affetmycem genede fikirlerin icin tesekkur ederim abla sadece paylasmak istedim hayirli gecelerKuzum bu kadar inat ettiğine göre baya incitmiş seni anlıyorum ama çok da uzatma istersenhani konuş ama hemen hiç bir şey yokmuş gibi davranma Kendi tecrübelerime dayanarak eşimin eski keçi inadını kırdım
Barışıyordum ama atıyorum onun yanında yemeğimi zoraki yiyormuş gibi yapıyordum hayırdır dediğinde yok ya bir şey canım istemiyor pek diyordumatıyorum durduk yere bir noktaya odaklanıp dalmış gibi yapıyordum üzgün birşekilde sorduğunda yine ya yok nedense içim bir tuhaf kendimi halsiz hissediyorum diyordum çok üzerime gelirse de hemen başım dönüyor ayağına yatıyordum eşim beni üzdüğü için öyle olduğunu düşünüp hemen beni mutlu etmek için çok daha fazla çabalardı
Tabi zamanla alışkanlık haline geldi ve şu an aldığımız her nefesle ilgileniyorSonraları numara yaptığımı anlar gibi oldu tabi hatta reşmende diyor bazen numara mı gerçekmi anlamıyorum diye bende valla cesaretin varsa şansını dene diyorum aman yok yok hiç keyfimi bozamam sonra ciddidir o an beni yersin diyor
Hani diyeceğim o ki erkekler kendilerini akıllı sanır ama farkında olmadan hep biz kadınların istediklerini zamanla yaparlar ( tabi onlar kendi isteklerini yerine getirdiklerini sanırlar)
Mübarek gece birbirinizi üzmeyinintikamını sonra alırsın nasılsa
saol ama abla bu sefer hislerim ve gorduklerim dogruysa gordugum derken elle tutulur bisey yok tabi ama sezgilerim var sadece ve bunu ispatlayip kendini affettrmdigi ve beni ikna etmedigi surecede onu affetmycem genede fikirlerin icin tesekkur ederim abla sadece paylasmak istedim hayirli geceler
saol canim allah razi olsun insallahInşallah hersey yoluna girer.. Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine feraha çıkarsın seni..
aynen canim ben kusken uyuyamiyorum normalde hemen gidip sirnasp barsrdm ama bu sefer beni hafife almamasi gerektigini anliycak saol canim sendeA Azmin zaferi canım insallah en kısa sürede düzelir aranız. Cidden aynı evin içinde küs olmak işkence gibi.
Hayırlı sabahlar gününüz aydın olsun ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?