Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oynakbasi34 kaptanim bende oglen yemegimi senin corbayla yaptim gayet lezzetliydi kucuk 1dilimde ekmek yedim
Aksama pirasa dusunuyorum

Kalplerimiz birmiş canım bende akşamlık aslında pırasa yapacaktım ama sonra aklıma geldi akşam Kayınvalideye yemeğe gideceğimiz o yüzden yarın yaparım diye düşündüm

Afiyet olsun canım bol bol eksi olarak döner inşallah ben ikişer taneden yaptım 1 tencere oldu
Hatta acaba kayınvalideye giderken bir kavanoza da çorbamı koysam sonuçta sağ olsun pek yağlı yapar yemekleri birde ne yemek var menüsünde bilmiyorum açıkta kalmayayım gerçi götürünce de ay benim evde aç kalacağından mı korktun der neyse olmadı diyetisyen verdi tarifi derim bunu içmem gerekiyormuş derim

Herseye bi kulp bulurlar sagolasicalar

Herseye bi kulp bulurlar sagolasicalar

Aman öyle yada böyle nasılsa birşeye takılır şimdi yemekleri çok yağlı yemesem daha çok bozulur yağlıda desem olmaz en güzeli yanımda götüreyim gerçi şimdi yürüyerek çıkacağız kızlarla ( önce eşimin yol üzerindeki teyzesine uğrarız ) Eşim bizi oradan alacakmış

Hayirli geceler kizlar nasilsiniz ben benimkiyle konusmuyorum 2 gundur normalde hic kusken yatamam gider sarilirdim yatarken ama gururum oyle kirildiki baya bi barisip konusmayi dusunmuyorum oda gelmiyo yanima bikac kere konusmaya calisti ama ben konusmadim ve ozur dileyip kendini affettrene kadarda konusmiycam bu sefer kararliyim herzaman barisiyorum diye hic ozur dilemiyodu kustugumuz zamanlar ama bu sefer kararliyim baya bi hatasini anlayincaya dekte konusmiycam

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür evimize dönebildik
Kandil münasebetiyle bütün akrabaları dolaştık sayılır
Büyük kızım bugün oruçlu olduğu için tabi akşam ezanını bekledik Kayınvalidemde yemek yiyeceğiz diye
Görümcemlerde oraya geldi görüştük iyi oldu ordan eşimin halasına ve amcasına derken bu saat oldu

Kayınvalidem sağ olsun yemek yapmaya yapmaya yemek yapmayı unutmuş hatun bana uygun olsun diye haşlama karnıyarık yapmış Tabi o an kırılmasın diye diyemedim ben ondan yemem diye sadece 2 kaşık aldım oda inanın gram yağ ve tuz olmadan yapmış
Çorba ve bol salata yedim karnımı doyurmak için

Halam sağ olsun kek ve sigara böreği yapmış ama ağzıma dahi sürmedim oda sağ olsun hiç ısrar etmedi maşallah güzel gidiyorsun aynen devam et dedi verdi oda çoşkuyu sağ olsun

Kuzum bu kadar inat ettiğine göre baya incitmiş seni anlıyorum ama çok da uzatma istersen hani konuş ama hemen hiç bir şey yokmuş gibi davranma Kendi tecrübelerime dayanarak eşimin eski keçi inadını kırdım
Barışıyordum ama atıyorum onun yanında yemeğimi zoraki yiyormuş gibi yapıyordum hayırdır dediğinde yok ya bir şey canım istemiyor pek diyordum atıyorum durduk yere bir noktaya odaklanıp dalmış gibi yapıyordum üzgün birşekilde sorduğunda yine ya yok nedense içim bir tuhaf kendimi halsiz hissediyorum diyordum çok üzerime gelirse de hemen başım dönüyor ayağına yatıyordum eşim beni üzdüğü için öyle olduğunu düşünüp hemen beni mutlu etmek için çok daha fazla çabalardı

Tabi zamanla alışkanlık haline geldi ve şu an aldığımız her nefesle ilgileniyor Sonraları numara yaptığımı anlar gibi oldu tabi hatta reşmende diyor bazen numara mı gerçekmi anlamıyorum diye bende valla cesaretin varsa şansını dene diyorum aman yok yok hiç keyfimi bozamam sonra ciddidir o an beni yersin diyor
Hani diyeceğim o ki erkekler kendilerini akıllı sanır ama farkında olmadan hep biz kadınların istediklerini zamanla yaparlar ( tabi onlar kendi isteklerini yerine getirdiklerini sanırlar )

Mübarek gece birbirinizi üzmeyin intikamını sonra alırsın nasılsa

saol ama abla bu sefer hislerim ve gorduklerim dogruysa gordugum derken elle tutulur bisey yok tabi ama sezgilerim var sadece ve bunu ispatlayip kendini affettrmdigi ve beni ikna etmedigi surecede onu affetmycem genede fikirlerin icin tesekkur ederim abla sadece paylasmak istedim hayirli geceler

Inşallah hersey yoluna girer.. Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine feraha çıkarsın seni..

A Azmin zaferi canım insallah en kısa sürede düzelir aranız. Cidden aynı evin içinde küs olmak işkence gibi.
aynen canim ben kusken uyuyamiyorum normalde hemen gidip sirnasp barsrdm ama bu sefer beni hafife almamasi gerektigini anliycak saol canim sende

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün nasıl yorulduysam yatağa yatar yatmaz uyumuşum
Yinede erken uyandım şükür gerçi büyük kız Anne diye seslenmeseydi belki daha yeni kalkmış olurdum

Bu arada kızlar dün eşimin Amcasına gitmiştik ya giderken benim listelerin fotokopisini de götürdüm
Eşimin yengesi sağ olsun baya kilolu ( hatta kilosundan çok daha fazla gösteriyor, tamamen yuvarlak bir hatun bel oyuntusu sıfırdı ) Aşırı kilodan disk kayması yaşayıp ameliyat olmuştu bir ay evvel tabi hastanede kaldığı süe içinde ( öncesinde de bir iki kere yatırdılar sonra ameliyat birşeyler olunca hep aksadı )
Hatun dün baktım da baya zayıflamış ( gerçi hala çok var ama hesapta 89 kiloya düşmüş ki eşim onu duyduğu halde len o senden kilolu diyip duruyordu )

Benim gittiğim diyetisyene çok istedi ama Kadın yatalak hastayı ( o dönem yerinden kalkamıyordu ) kabul edemem demişti sonuçta ölçüm yapılması gerekiyor üstelik kadın yürüyüş de veriyor herkese Yengesi bana baya bir ısrar etti hatta arabam olduğu için sen beni götür getir seninkini de üstleneceğim falan dedi Bende açıkçası o zaman sinir oldum sonuçta taksiyle gitse okadar tutmaz üstelik ben asla kimseye güvenipte başlamadım ve onun bu desteğine şükür ihtiyacım yok Hani nasıl bir inatsa ( benim zayıfladığımı gördükten sonra sanırım onu geçip daha ince olacağımdan mı endişe etti nedir ) ille ona gitmek için elinden geleni yaptı ama en sonra Diyetisyen ben danışan almayı bir müddet yoğunluğu azaltmak için bıraktım diyince bu seferde o zaman bana listelerini ver dedi Hatta ben yazarım sana yenge dediğimde de ısrarla yok fotokopisini istiyorum dedi sanki listeleri eksik yazacağım o az kilo versinde bende onu geçeyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…