Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende burdayken menumu paylasayim

Sabah
Peynir zeytin domates salatalik biber 1 dilim ekmek

Ara
Tarcinli elma

Ögle
3 köfte yogurtlu semiz otu 1 dilim ekmek

Ara
Turk kahvesi hurma

Aksam
Kiymali ispanak yemeği yogurt salata 1 dilim ekmek

Ara
Sut ve kayisi

Biri beni durdursun ben bugun 4 lt su ictim.
Leslie yaptim 45 dk
Pazara gittim bebek arabasini ittirdigim icin adim sayarim calismadi ben 10 bini tamamlayamadim belki bir daha leslie yaparim.
Birde 45 tane mekik cektim.

Bugünkü menum

Sabah domates salatalık zeytin peynir iki dilim ekmek

Öğle
Bir kase çorba salata 80gr ton balığı

Ara şekersiz Türk Kahvesi
Bir saat sonra
Dört beş çilek

Aksam (dün akşamdan kalan)karniyarik salata iki dilim ekmek

Son olarak kivi yerim

Canım menunde sporunda süper gayet güzel
Iyi bir sonuç alırsın bu hafta canım inş

Bugün yediklerim.

Sabah
Kaşarlı omlet
3 zeytin
Domates salatalık

Ara
Kahve
5-6 adet kuru uzum

Öğle
Şehriye çorba

Aksam
2 kaşık Kurufasulye
3 kaşık yoğurt

Ara
Kefir

Baklagil ilk defa deniyorum şu an için bişey yok umarım rahatsız etmez..

45 dk. Yürüyüş

Spor yapamıyorum iki hafta önce kızımı yatağından alırken dengesiz aldım galiba belim ağrıyor ne yaptıysam geçmiyor

Ins duzelirse haftaya başlarım

Geçmiş olsun canım. Ağrı kesici merhemlerden sürsen belki faydasını görürsün.

Son düzenleme:

Tebrik ederim arkadaşım . Çok iyi,az diye düşünme önemli olan doğru kilo vermek..
Benim.mesela bir miktar kas kaybım olmuş.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür eve girebildim
Annem akşamlık kurufasülye yapmış ama tabi benim listemde bakliyat olmadığı için bende sırf çorba salata yedim
Diyetisyen günlerinde öğle yemeğim hep kalıyor ( sağ olsun orada Grisini koyuyorlar ortaya atıştırmak adına ondan yedim 3 - 4 tane Anneme gider gitmezde kendime bir salata yaptım biraz )

Yeni listem tam benim istediğim tarzda hatta birazdan yazarım inşallah

Iki haftada o kadar yag kaybı harika ablacım tebrik ederim.

Çok teşekkür ederim canım İşte insan oğlu yetinmeyi bilmiyor hep daha fazla görürüm diye düşünüyordum ama sanırım dolunayın da etkisi var Heee eskiye kıyasla süper rakamlar tabi o yüzden hiç fazla takılmadan aynen devam

Maşallah kaptanım çok güzel kilo vermişsin hemde yağdan inşallah aynen devam edersin

Evet canım Diyetisyen de çok memnun oldu kilodan fazla yağdan gitmesi çok güzel bir şey dedi Her hafta daha iyi görüyorum seni dedi

Banu abla gayet güzel gitmiş haftada 800gr
Süper valla
Sporda yaparsan daha fazla gider kilolar

Canım yürüyüş haricinde spora izin vermiyor hatta spuat falan yaparım, mekik çekerim diyordum ama önce kiloları verelim korumaya geçince emin ol onlarıda yapabilirsin gönül rahatlığı ile dedi
Kas oranı yükselirse ileride yağ yakması daha zor olabiliyormuş

Süpersin canım cidden çok güzel sporunda beslenmende
Cumaya inşallah çok güzel rakamlar görürsün

Canım seninde menün çok güzel
Cumaya senden de güzel rakamlar göreceğiz

Spor yapamıyorum iki hafta önce kızımı yatağından alırken dengesiz aldım galiba belim ağrıyor ne yaptıysam geçmiyor

Ins duzelirse haftaya başlarım

Çok çok geçmiş olsun canım İnşallah çabucak geçer
Evde bengay tarzı bir şey varsa onu sür gece yatarken ve havlu koy sırtına sıcak tutsun olmadı kas gevşetici sür yada kapsül varsa yut

Çok güzel bir menü canım yürüyüşde var daha ne olsun

Tebrik ederim arkadaşım . Çok iyi,az diye düşünme önemli olan doğru kilo vermek..
Benim.mesela bir miktar kas kaybım olmuş.

Ne bileyim Yenacığım bir an hep daha fazlasını göreceğim diye ümit ediyordum Demekki evdeki tartı çokda sapıtmamış birde dolunay ya o yüzden şişlik de olabilir diye ümit ediyorum
Bakalım haftaya salı ne göreceğim tartıda cumadan sonra inşallah çok daha çabuk geçiyor nasılsa günler

Tsk ederim kızlar belim için bişey suremiyorum evde var ağrı kesici kremler ama emzirdigim için Dr danışmadan kullanmak istemedim

Yarın aile hekimine danisirim olmazsa

Suan çok acıktım ama inş bu sefer güzel olacak birakmiycam kendimi

Hemen aklımdayken yeni listemide paylaşayım;

Uyanınca ( genelde 06:30da en geç )
Oda sıcaklığında su ( ben biraz daha sıcak içmeyi deneyeceğim bu hafta hem bağırsakları çalıştırır )

Kahvaltı ( 09:00da )
1 dilim etimek
2 tatlı kaşığı Lor Peyniri
Bol yeşillik
Herhangi bir çay ( tercihi bana bıraktı ama yeşil çay olmasın dedi )

ara 11:00de
1 fincan yeşil çay
1 dilim ananas

Öğlen; 13:00de
2 kepçe çorba
1 kase cacık ( 1 tatlı kaşığı çörek otu eklenecek )

ara 15:00de
1 fincan sıcak su
1 adet kivi

ara 17:00de
1 adet meyveli activya

Akşam; 19:00da
Bol salata
2 kepçe çorba yada 4 kaşık sebze yemeği yada 3 kaşık tavuk sote

ara 21:00de
1 fincan sıcak su
1 dilim ananas yada 1 adet kivi

Gün içinde yine 3 litre su
4 x 45 dakika yürüyüş ( Normalde özellikle yürümeye çıkmıyordum ama bu hafta ya dışarı çıkacağım yada evdeki epileptik bisikleti kullanacağım bakalım öyle olunca ne kadar gidecek )

Bu arada kızlar ben bir önceki ölçüm kağıdımla bu haftanınkini kıyaslayayım dedim de dikkatimi çekti meğer vücudumdaki sıvı miktarı yükselmiş yani ödem varmış ilk kez ödem olduğuna sevindim valla
Demekki daha da aşağısı çıkacak cumaya kadar

ohh cuma gunu gelsın eksıler

Bugunku menum
Sabah 1bardak sicak su
Oglen sonu 2yumurta 1patca corek peynir domates cay
Aksam
1kase hazir corba
Aslinda hazir corba icmmiycektim ama yetistiremeyince
Hemen onu yaptim
1kase yesil fasulye salatasi
Ara 1 kivi

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabah aslında saat 05:00de uyanmıştım ( Annemler belediyenin düzenlediği konya gezisine katılıyorlar bugün eşimde onları o saatte buluşma noktasına bıraktı )
Hadi yat kalk sersem gibi olmayayım diye oturayım dedim ama oturduğum yerde uyuya kalmışım
Neyse iyi oldu en azından bütün gün sersem gibi dolanmıyacağım

Şimdi kendime gelmek için şekersiz Türk kahvemi yaptım ( tabi bol suyla güne başladım malum dün eksik içtiğim suyu telafi etmem şart )
Daha sonrada kahvaltımı yaparım nasılsa

Bugunku menum
Sabah 1bardak sicak su
Oglen sonu 2yumurta 1patca corek peynir domates cay
Aksam
1kase hazir corba
Aslinda hazir corba icmmiycektim ama yetistiremeyince
Hemen onu yaptim
1kase yesil fasulye salatasi
Ara 1 kivi

Canım menün çok güzel Hadi cuma günü senden de süper bir rakam bekliyorum
Birde hazır çorba daha çabuk oluyor diye mecbur tercih etmişsin ama aklında bulunsun iki dakikada kettel de suyunu kaynatırsan tel şehriye çorbası da yapabilirsin aynı sürede sen salçayı hafif kavurana kadar su kaynar ve direk tel şehriyelerini içine atarsan 5 dakikada zaten şişer ve aynı sürede kendi yaptığın mis gibi çorba hazır olur

Gunaydın hayırlı sabahlar

Sanada günaydın canım

Bu arada Çorba demişken aklıma geldi sizinlede paylaşayım;

Dün sıra beklerken orada daha evvel çok güzel kilo veren biriyle sohbet ettik
Hatun çok güzel bir yağ yakıcı çorba tarifi verdi üstelik hiç uğraştırmadan ve fazla malzemesi olmadan Ben bugün öğlenlik yapacağım onu hani denemek isteyen olursa diye sizlerede yazayım istedim

Malzemeler;
1 adet kabak
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı salça
çok çok az yağ

Hepsini küçük küçük doğrayıp direk tencereye atıyoruz üzerine iki misli su ekliyoruz ( hani tencerenin 1/4ünü kaplıyorsa malzeme o zaman tencerenin yarısı kadar su eklenecek ) ve bildiğin malzemeler iyice yumuşayana kadar pişiriliyor sonrada blenderdan geçirilecek
En son bol nane ve acı biber ekleniyor ( dayanabileceğin kadar acı ekle dedi hatun )

Bu çorba yağ yakımı için çok faydalıymış ve sınırsız tüketebilirsin dedi Üstelik tadı kırmızı mercimekten farksız dedi ( benim kızlar kabağı ancak mücver olarak yerler o yüzden bende bu şekilde yapıp onlarada kakalayacağım az kilo verirlersede olur gerçi minik kuşumun hiç ihtiyacı yok ama sebze yemiş olsun o bahaneyle tabi baharatı tabağıma eklerim yoksa kuşum yiyemez büyük kuzu yer de onunda midesine dokunmasın acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…