Aleyküm selam canımHerkese selam
Çok mutlu oldum canım. 3 sene sonra yeniden görmek müthişti. .
Inşallah sen de en yakın zaman da görürsün. .
Dün bile bundan iyiydim eksilerdeydim noldu anlamadım yaa
oynakbasi34 kaptanım ben bu hafta listeye giremiyor muyum
daha önce listedeydim ya canım,peki şimdi kilomu söyleyeyim mi?listeye yazıcan mı?*** 8. Takım 517. Etap ***
Oynakbasi34 ( 108,8 / 108, 3 / 0,5 / 0,46 % )
Diademe ( 70,1 / / / % )
Yena ( 101 / 99,7 / 1,3 / 1,29 % )
Huzurvemavi ( 88,7 / 88,3 / 0,4 / 0,45 % )
saimeberen ( 61,9 / 60,7 / 1,2 / 1,94 % )
türkmenkizi86 ( 88,6 / 87,9 / 0,7 / 0,79 % )
ela_hsn ( 94,4 / / / % ) Sabit
Azmin zaferi ( 72,3 / / / % ) Sabit
8.Takım Ortalaması;
Listemiz şimdilik böyle bir tek Diademe arkadaşımız kaldıoda inşallah az da olsa eksi görmüştür
Bu hafta ortalamamız güzel olacak gibi
Canım tabiki dönebilirsin sonuçta listeye girmemiştin sıkıntı yok kilo almandatabi bir an önce toparlan be kuzu bak Ramazana kadar en azından az da olsa eksi görürsün ve Bayrama kadar sıkı tutarsak çok güzel fark bile olur
daha önce listedeydim ya canım,peki şimdi kilomu söyleyeyim mi?listeye yazıcan mı?
Bugün yediklerime gelince
Sabah;
1 rafadan yumurta
3 zeytin
Ara;
Çeyrek muz
2 tatlı kaşığı yoğurt
Öğle:
zeytinyağlı enginar
Akşam;
Çok az mercimek çorba
Çeyrek haşlanmış patates..
Hayırlı sabahlar kızlar. Yine bir cumartesi ben yine 6 da ayakta. Eşim ve oglum uyuyor. Bende aspir yağımı ictim. Bugun arkadaslarla kahvaltiya gideceğim. Diyetisyene de sordum. Yiyeceklerimi yazdı. İnşallah çok fazla dışına çıkmam.
Dün kayınpederim köyde eşekten düşmüş eşim öylesine ararken öğrendi. Ambulansla köyden almışlar. Şehir hastanesine goturmusler ama doktor bakmamış. Ptesite kadar yatacakmış. İnşallah ciddi bir durumu yoktur. Esim kaynımı aradı haberi varmış ama haber vermemis esime. Madem hafta sonu git gel dedim. Ameliyat olup olmayacağı ptesi belli olacağı için gitmekten vazgeçti. Kaynımı aradı sen izin al da git diye amabeyfendi kahvede oyun oynadıgi icin meskule attı.sonra konustular m8 bilmiyorum. Esimde izin alamaz zaten ilce milli eğitim rapor bile alinca doktoru arayıp nesi vardı diye soran izin bitincete odasina çağırıp neden rapor aldın diye sorguya ceken bir adam. Birde ustune tubitak projesi var okulda esim baskan tum projeleri o koordine ediyor. Izin almam mumkun degil dedi. değil.lah cok yatirmadan ameliyata gerek görmeden çıkarırlar.
Bu arada annemin de dizi cok ağrıyor. Geçen ortapediye gitmis annem tamam dese hemen ameliyata alacakmış. Sonra baska doktora randevu almis. O da ameliyat derse nasıl yapacağız bilmiyorum. Benim ogluma annem bakıyor. Benim izin rapor almam zor cunku okulun kapanmasına daha çok var. Birde seminer donemi var ilçeye git gel mi yapacağız esimin memleketine mi gideceğiz belli değil. Bu ara ciddi sıkıntılarımız var hayrolsun insallah.
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bugünde erkenden uyandım
Gece eşim 23:30da eve geldiya kafa dağıtıp birşeyler üretmesi güzel ( Allah bereket versin bazen az da olsa birşeyler kazanıyoruz o sayede ) ama açıkçası kendini yorması beni üzüyor korkuyorum yine halsiz düşerse diye ( dün malum gündüz işe bile gidememişti )
Üstelik hiç bir şekilde baş başa vakit geçiremiyoruz
O geldiğinde ben çok fazla yorulmuş hatta uyukluyor oluyorumdün gece de öyle oldu tam uyuklarken eşim geldi kapıyı açtım hoş geldin dedim arkasından hadi ben yatıyorum çok yoruldum dedim
Sabahlarıda çok erken uyanmanın avantajı mı dezavantajımı bilemedim
Uyanır uyanmaz Bol su ve şekersiz Türk kahvesiyle güne başladım
Hatta birde maydanoz suyu yaptım kendime birazdan onuda içerim
Bir yarım saat sonra eşimi de uyandırayım ( şu an kuşum uyandı hatta Arı Mayayı izliyoruz) o arada ara öğünle başlangıç yaparım ki kahvaltıya kadar metabolizma çalışsın
Canım çok güzel bir menüHarika bir sonuç almıştın zaten bugün ve inanıyorum haftaya da bir okadar harika olacak bildirimin
Bugün arkadaşlarla kahvaltının tadını çıkar canım
Kayınpederin ve Anneciğin için de çok geçmiş olsunRabbim ikinisine de acil şifalar versin ...Aminnnn
Maalesef her ailede yükün çoğunu üstlenmesi beklenen biri vardırKaynın müsaitken gitmiyorsa o da onun ayıbı canım sonuçta ne demişler; ne ekersen onu biçersin
Yarın öbür gün yine Allah korusun ama onunda birilerine muhtaç olduğu günler olunca anlayacak ama çok geçmiş olacaksonuçta kendi babası ( kayınpederide olsa hatta insan kırk kat yabancıda olsa elinden geleni yapması gerek )
Boşver canım Allaha havale et Rabbim hayırlara çıkarsınAminnnnnnnnn
Hayırlı sabahlar kızlar. Yine bir cumartesi ben yine 6 da ayakta. Eşim ve oglum uyuyor. Bende aspir yağımı ictim. Bugun arkadaslarla kahvaltiya gideceğim. Diyetisyene de sordum. Yiyeceklerimi yazdı. İnşallah çok fazla dışına çıkmam.
Dün kayınpederim köyde eşekten düşmüş eşim öylesine ararken öğrendi. Ambulansla köyden almışlar. Şehir hastanesine goturmusler ama doktor bakmamış. Ptesite kadar yatacakmış. İnşallah ciddi bir durumu yoktur. Esim kaynımı aradı haberi varmış ama haber vermemis esime. Madem hafta sonu git gel dedim. Ameliyat olup olmayacağı ptesi belli olacağı için gitmekten vazgeçti. Kaynımı aradı sen izin al da git diye amabeyfendi kahvede oyun oynadıgi icin meskule attı.sonra konustular m8 bilmiyorum. Esimde izin alamaz zaten ilce milli eğitim rapor bile alinca doktoru arayıp nesi vardı diye soran izin bitincete odasina çağırıp neden rapor aldın diye sorguya ceken bir adam. Birde ustune tubitak projesi var okulda esim baskan tum projeleri o koordine ediyor. Izin almam mumkun degil dedi. değil.lah cok yatirmadan ameliyata gerek görmeden çıkarırlar.
Bu arada annemin de dizi cok ağrıyor. Geçen ortapediye gitmis annem tamam dese hemen ameliyata alacakmış. Sonra baska doktora randevu almis. O da ameliyat derse nasıl yapacağız bilmiyorum. Benim ogluma annem bakıyor. Benim izin rapor almam zor cunku okulun kapanmasına daha çok var. Birde seminer donemi var ilçeye git gel mi yapacağız esimin memleketine mi gideceğiz belli değil. Bu ara ciddi sıkıntılarımız var hayrolsun insallah.
Bu arada kızlar bu hafta 6.cı olmuşuz
Maşallah diğer takımlar bu hafta ne yaptılarsa inanılmaz yüzdelerle gelmişlerben şok
Ben yinede derecemizden memnunum ve inanıyorum haftaya çok daha güzel dereceler alacağız
Seminerde yanima alamam esimin memleketine gitmedikce cunku yol bir bucuk saat sürüyor. Dönüşle 3 saat. Annemde okulun kapanmasını bekliyor aslında yazin sicak ramazan zor olacak ona da bizede ama dediğin gibi bir sekilde yoluna girecek. Bu okulumdakilerle ilk defa bulunacağım insalah iyi gelecek banada. Dun yazmayi unuttum ikili rakamların hayırlı olsun canım.Afiyet olsun. Çok iyi geliyor arkadaslarla vakit geçirmek. Şarj oluyor insan bir nevi..
Hastalarına geçmiş olsun.. Annen tatili bekleyemezmi operasyon için.seminer de çocuğu yanına alırsın.
Özetle bir şekil de yoluna girer inş. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?