Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Çok mutlu oldum canım. 3 sene sonra yeniden görmek müthişti. .
Inşallah sen de en yakın zaman da görürsün. .

Aminnnn canım inşallah

*** 8. Takım 517. Etap ***

Oynakbasi34 ( 108,8 / 108, 3 / 0,5 / 0,46 % )
Diademe ( 70,1 / / / % )sabit
Yena ( 101 / 99,7 / 1,3 / 1,29 % )
Huzurvemavi ( 88,7 / 88,3 / 0,4 / 0,45 % )
saimeberen ( 61,9 / 60,7 / 1,2 / 1,94 % )
türkmenkizi86 ( 88,6 / 87,9 / 0,7 / 0,79 % )
ela_hsn ( 94,4 / / / % ) Sabit
Azmin zaferi ( 72,3 / / / % ) Sabit
Zehra_eymen ( 87,8 / 87,1 / 0,7 / 0,80 % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 14 Nisan 2017, başlangıç kilosu 87,7, Hedef 75

8.Takım Ortalaması; 0,637 %

Dün bile bundan iyiydim eksilerdeydim noldu anlamadım yaa

Üzülme kuzum ödem vardır yada suyu eksik içmişsindir Haftaya garanti bence eksiler

oynakbasi34 kaptanım ben bu hafta listeye giremiyor muyum

Girdin bile :) hemen senide listeye ekledim canım Yalnız geçen haftaya göre 800 gr eksi görünüyorsun Süpersin canım takıma güzel bir rakamla girdin
Hedef olarak 75 yazdım ama ulaştığın an daha aşağı çekebiliriz o yüzden takılma rakama

İnşallah bir sonraki hafta çok daha güzel eksi görürsün

Hoy maşallah diğer takımlar acayip kilolar vermişler bu hafta :) ilk 3e giremeyeceğimiz kesin ama yinede şükür iyiyiz önceki haftaya nazaran

Kızlar nerelere kayıp oldunuz

Bende hazır işim bitmişken sizlere bugün ne yediğimi de yazayım;

Sabah uyanınca ( 06:00da ) bol bol su

Kahvaltı 07:30da ( kızı dişçiye götüreceğim diye 9u bekleyemedim )
1 dilim etimek
2 tatlı kaşığı lor
1 salatalık
4 - 5 dal roka
1 fincan limonlu naneli yeşil çay

ara; 11:00de
3 adet kayısı ( Anneme uğramıştık o ara )
1 adet şekersiz Nescafe ( süttozu eklemeden yani sade )

Öğlen 13:00de ( kursdaki arkadaşlarla yemeğe çıktık )
1 kase balık çorbası ( küçük kuşumla bölüştük )
4 adet ızgara köfte
1 ufak kase bol limonlu mevsim salata ( yağsız )
4 - 5 tane minik patates ( fırında pişmiş )

ara; 16:00
1 fincan kayısılı form çayı

Akşamlık 19:00da
1 büyük bardak chialı Ayran

Gündüz sağlıklıda olsa diyet listesinde olmayan bir menü olunca dengelemek adına Akşamı çok hafif geçireyim dedim
Şükür chia çok güzel tok tutuyor ve şu anda kendimi tok ama hafif hissediyorum
ARtık yatana kadar sadece su içerim malum dışarda olunca fazla abanamadım suya ve şu saatte kadar 2.5 litre ancak içmişim yatana kadar o 1 litreyi daha bulur hatta belkide geçer

Hee belki bir saat sonra şekersiz bir türk kahvesi içerim en fazla

Yavaş yavaş dengelemeyi öğreniyorum sanırım yoksa eskiden olsa aman diyetimin dışına çıktım diye birde başka şeylere abanır hatta kaçamağın dibine vururdum Çok şükür bugün cidden kendimle gurur duydum demekki hedefe ulaştığımda çok çok daha bilinçli olacağım ve kesinlikle kilolar geri gelmeyecek Allahın izniyle

Bu arada yarın yine Bahçe yolu göründü bana
Annem bir kaç şey ekecekmiş birlikte gidelim de aynı gün bitirelim dedi

Gübre falan atılacakmış Dedim hep pohtan pohtan işler çıkarıyorsun başımıza nasıl gülüyor biraz uğraşacağız ama en azından sonradan çok rahat edeceğiz üstelik mis gibi organik ürünlere bedava sahip olacağız diye
Neyse kaçacak bir durum olmadığı için razı geldim ( eşimde gidip biraz çimlerde elektriğimizi atarız dedi )

Bugün ki beslenmem açıcından vicdanen çok rahatım ama yarından itibaren kesinlikle listeden gram şaşmak istemediğim için hemen kendi yiyeceklerimi yanıma almaya karar verdim

Annemler bahçede gözleme yaparız diyorlardı ( daha doğrusu bizim Freddynin kabusu kızkardeşim Anneme ısrarla çocukların canı çekti orada yapalım diyip durdu hatta dedim Anneme bile sen zaten hep benim diyete girmemi bekle diye kadıncağız valla ondan değil ya kızım torunların canı çekmiş hem bak sarmada yaptım üstelik çok hafif dedi ahanda birde sarma çıktı başıma ama inadım inat yemeyeceğim dedim )

Sabah yola çıkmadan önce bir ara öğün yapacağım ( chialı ayran içerim ) ki bahçeye gittiğimizde birlikte kahvaltı edebilelim
Kahvaltılıklarımıda yanıma alacağım tabiki
Öğlenlik orada kendime çorba yapacağım birde cacık ( onlar gözleme, sarma ve patates salatası yiyecekler sanırım )
Bir sonraki ara öğün için kivimi alırım yanıma
Birde geceden pırasa yaptım kendime ( tabi az fazla alırım ) onuda akşam yemeğinde yiyeceğim salatayla

Birde evde bir sürü biber vardı bozulmasınlar diye onlarıda hemen yağsız tavada iyice közledim Diyetisyene geçen hafta sormuştum dilediğin kadar yiyebilirsin demişti öğlen yada akşam yemeğinde az eklerim onlardan da

Bol hareketli ve bol su içilen başarılı bir gün olacağına adım gibi eminim

daha önce listedeydim ya canım,peki şimdi kilomu söyleyeyim mi?listeye yazıcan mı?

daha önce listedeydim ya canım,peki şimdi kilomu söyleyeyim mi?listeye yazıcan mı?

Canım en son izne ayrıldın diye hatırlıyorum bugün için geçti keşke sabah söyleseydin canım ama hemen bakıyorum kaçıncı etapta izne ayrılmışsın ona göre haftaya hemen senide listeye dahil ediyorum canım

Şimdi buldum canım 512.ci etapta izne ayrılmışsın çokta olmamış yani
65 kg ile izne ayrılmışsın canım eğer önümüzdeki cuma o kiloda yada daha aşağıdaysan hemen senide listeye ekleyebileceğim cumaya

Son düzenleme:
Bugün yediklerime gelince

Sabah;
1 rafadan yumurta
3 zeytin

Ara;
Çeyrek muz
2 tatlı kaşığı yoğurt

Öğle:
zeytinyağlı enginar

Akşam;
Çok az mercimek çorba
Çeyrek haşlanmış patates..

Hayırlı sabahlar kızlar. Yine bir cumartesi ben yine 6 da ayakta. Eşim ve oglum uyuyor. Bende aspir yağımı ictim. Bugun arkadaslarla kahvaltiya gideceğim. Diyetisyene de sordum. Yiyeceklerimi yazdı. İnşallah çok fazla dışına çıkmam.
Dün kayınpederim köyde eşekten düşmüş eşim öylesine ararken öğrendi. Ambulansla köyden almışlar. Şehir hastanesine goturmusler ama doktor bakmamış. Ptesite kadar yatacakmış. İnşallah ciddi bir durumu yoktur. Esim kaynımı aradı haberi varmış ama haber vermemis esime. Madem hafta sonu git gel dedim. Ameliyat olup olmayacağı ptesi belli olacağı için gitmekten vazgeçti. Kaynımı aradı sen izin al da git diye amabeyfendi kahvede oyun oynadıgi icin meskule attı. sonra konustular m8 bilmiyorum. Esimde izin alamaz zaten ilce milli eğitim rapor bile alinca doktoru arayıp nesi vardı diye soran izin bitincete odasina çağırıp neden rapor aldın diye sorguya ceken bir adam. Birde ustune tubitak projesi var okulda esim baskan tum projeleri o koordine ediyor. Izin almam mumkun degil dedi. değil.lah cok yatirmadan ameliyata gerek görmeden çıkarırlar.

Bu arada annemin de dizi cok ağrıyor. Geçen ortapediye gitmis annem tamam dese hemen ameliyata alacakmış. Sonra baska doktora randevu almis. O da ameliyat derse nasıl yapacağız bilmiyorum. Benim ogluma annem bakıyor. Benim izin rapor almam zor cunku okulun kapanmasına daha çok var. Birde seminer donemi var ilçeye git gel mi yapacağız esimin memleketine mi gideceğiz belli değil. Bu ara ciddi sıkıntılarımız var hayrolsun insallah.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür bugünde erkenden uyandım
Gece eşim 23:30da eve geldi ya kafa dağıtıp birşeyler üretmesi güzel ( Allah bereket versin bazen az da olsa birşeyler kazanıyoruz o sayede ) ama açıkçası kendini yorması beni üzüyor korkuyorum yine halsiz düşerse diye ( dün malum gündüz işe bile gidememişti )
Üstelik hiç bir şekilde baş başa vakit geçiremiyoruz
O geldiğinde ben çok fazla yorulmuş hatta uyukluyor oluyorum dün gece de öyle oldu tam uyuklarken eşim geldi kapıyı açtım hoş geldin dedim arkasından hadi ben yatıyorum çok yoruldum dedim
Sabahlarıda çok erken uyanmanın avantajı mı dezavantajımı bilemedim

Uyanır uyanmaz Bol su ve şekersiz Türk kahvesiyle güne başladım
Hatta birde maydanoz suyu yaptım kendime birazdan onuda içerim
Bir yarım saat sonra eşimi de uyandırayım ( şu an kuşum uyandı hatta Arı Mayayı izliyoruz ) o arada ara öğünle başlangıç yaparım ki kahvaltıya kadar metabolizma çalışsın

Bugün yediklerime gelince

Sabah;
1 rafadan yumurta
3 zeytin

Ara;
Çeyrek muz
2 tatlı kaşığı yoğurt

Öğle:
zeytinyağlı enginar

Akşam;
Çok az mercimek çorba
Çeyrek haşlanmış patates..

Canım çok güzel bir menü Harika bir sonuç almıştın zaten bugün ve inanıyorum haftaya da bir okadar harika olacak bildirimin

Bugün arkadaşlarla kahvaltının tadını çıkar canım
Kayınpederin ve Anneciğin için de çok geçmiş olsun Rabbim ikinisine de acil şifalar versin ...Aminnnn
Maalesef her ailede yükün çoğunu üstlenmesi beklenen biri vardır Kaynın müsaitken gitmiyorsa o da onun ayıbı canım sonuçta ne demişler; ne ekersen onu biçersin
Yarın öbür gün yine Allah korusun ama onunda birilerine muhtaç olduğu günler olunca anlayacak ama çok geçmiş olacak sonuçta kendi babası ( kayınpederide olsa hatta insan kırk kat yabancıda olsa elinden geleni yapması gerek )

Boşver canım Allaha havale et Rabbim hayırlara çıkarsın Aminnnnnnnnn

Bu arada kızlar bu hafta 6.cı olmuşuz
Maşallah diğer takımlar bu hafta ne yaptılarsa inanılmaz yüzdelerle gelmişler ben şok
Ben yinede derecemizden memnunum ve inanıyorum haftaya çok daha güzel dereceler alacağız

Esimin daha cok dusunmesi beni deli ediyor onunda anasi babasi sonucta ama ne hikmetse daha çok sevilen o. Zaten yuzlerine de söylüyorum kıymetli oğlun diye. Rabbim acil sifasini versin insallah.

Valla benim esimde aynı sukur hafta sonu kursunu kapattı. Bende spordan dolayi yorgun oluyorum o da uc saatlik yoldan dolayı yorgun. Birimiz bir tarafta birimiz bir tarafta bayilmis oluyoruz aksamlari ama şükür yaz geliyor. Biraz birlikte vakit geciririz insallah..

Ben iki haftadır duzenli spor yapmama ragmen az veriyorum ama dun regli oldum. Bu hafta insallah bu iki haftalık cabamin karşılığı alacağım.

Afiyet olsun. Çok iyi geliyor arkadaslarla vakit geçirmek. Şarj oluyor insan bir nevi..
Hastalarına geçmiş olsun.. Annen tatili bekleyemezmi operasyon için.seminer de çocuğu yanına alırsın.
Özetle bir şekil de yoluna girer inş. .

7. TakımIn başarı grafiği çok yüksek. :)
Takim da artı olması dengeleri değiştiriyor dimi .
Dediğin gibi haftaya hepimiz eksi bildirim yapıp ilk 3 te oluruz inş.

Seminerde yanima alamam esimin memleketine gitmedikce cunku yol bir bucuk saat sürüyor. Dönüşle 3 saat. Annemde okulun kapanmasını bekliyor aslında yazin sicak ramazan zor olacak ona da bizede ama dediğin gibi bir sekilde yoluna girecek. Bu okulumdakilerle ilk defa bulunacağım insalah iyi gelecek banada. Dun yazmayi unuttum ikili rakamların hayırlı olsun canım.

Hafta sonu diyemi kimse yok grupta. Ben arkadaslarimla kahvaltımı ettim geldim. Cok kaçırdığımı düsünmüyorum. Diyetisyenin dediginin az dışına çıktım ama pişman değilim. Sabah bir bardak sütümü icip bizimkiler uyurken sporumu yaptım. Oğlum uyuyacak gibi duruyor eger uyursa hemen filmimi açar birazda yürüyüs yaparım.
Bu arada elektrik süpürgesi aldım. Anneler günü sebebi ile az ucuza geldi ama istediğim süpürgeydi. Insallah verdiğim paraya değer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…