Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kahvaltımı yapıp hazırlanmaya başlıyorum
Artık öğleden sonra eve gelince rahat rahat sohbetimizi ederiz

Umarım herkes için bol eksili bir hafta olur Sularınızı ihmal etmeyin

Selamın aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Bugün kurstan erken çıktım daha doğrusu öğle yemeğine çıktığımızda okuldan bir veli aradı müsaitsen gelebilirmisin kızın gözüm ağrıyor diye tutturuyor dedi
Anam yine düştü de bana söylemiyorlar diye panik yaptım tabi
Hemen eşyalarımı toplayıp okula döndüm ve şükür önemli bir şey yokmuş ama kuzu çok gözüm ağıyor deyince aldım göz doktoruna götüreyim diye her zaman gittiğimi sağlık polikliniği taşınmış meğer gösteremedim tabi ama şükür şu anda geçti dedi tabi şimdi hemen randevu alıp yeni yerini tam öğreneyim aynı doktora götürüm olmadı benim çoğu zaman gittiğim devlet hastanesinden bir randevu alırım ihmal etmeyeyim zaten en son kaşını patlatığından beri gözlükde takamıyor camları çizildi diye belkide gözleri zorlandığı için ağrı yaptı

Gecmis olsun kuzuya.

Kızlar kafayı yiyeceğim yaaaa

Bu kuzuya ne oluyor anlamıyorum şimdide kolları tamamen kabardı eşimi arıyorum onunda tükkanda cebi çekmiyor
Deli olacağım yaaa hiç de farklı bir şey yemedi ki alerji yapsın
Neyse az daha bekliyeyim de olmadı acile götürürüm en azından orda hemen bakılır

Bir yandan aramaya devam ediyorum

Gecmis olsun kuzuya.

Sağ olasın canım inşallah önemli bir şey çıkmaz
Perşembeye de göz doktoruna randevu alabildim devlet hastanesine

Şükür eşime ulaştım biraz kolonya sürüp az daha bekleyelim ( kaşıntısı geçsin diye ) olmadı acile götürürüz dedi

Kizlar sizce ben mi fazla pipiriklik yapiyorum bakin kollari böyle ve deli gibi kasiniyor diyor

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-15-20-57-57.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 38
Eşim erken geldi cimcimeyle ilgileniyor :) kolonya banyosu yaptırdı resmen bir yandan da kafası dağılsın diye onunla oyun oynuyor bakalım sanki hafifliyor gibi acaba cimcimeye kullandığı bir şey alerjimi yaptı çözemedim oyuncaklarında da değişik bir şey yok ki yeni alınmış yada kıyafet

Cadı birde canı tatlı ya benimde panik yapmamı sağladı :) ille doktora götürün beni çok kötüyüm diyip duruyordu ama babası geldiğinden beri ses yok aksine çok güzel oynuyor babasıyla
Acaba babasını özlüyor diye mi sıkıntı yaptı da kollarında sıkıntıdan mı çıktı o kabarıklıklar eşim az daha bekleyelim eğer sıkıntıdansa zaten kendiliğinden geçer dedi
Bugün çok sıkıldım babamla birşeyler yapalım bir yerlere gidelim diyip duruyordu
hani sıkıntıdan olabilirmi acaba?

Canim geçmiş olsun. Ben de cumartesiden beri kabarık haldeyim sürekli kaşıniyorum. . Cumartesi akşamı acile gittik iğne yapıldı verilen ilacın hiç faydası olmadı yarın tekrar gideceğim. .

Canim geçmiş olsun. Ben de cumartesiden beri kabarık haldeyim sürekli kaşıniyorum. . Cumartesi akşamı acile gittik iğne yapıldı verilen ilacın hiç faydası olmadı yarın tekrar gideceğim. .

Sağ olasın canım sanada çok geçmiş olsun
Bizimkinin sanırım sıkıntıdandı Babası gelince rahatladı ve şimdi yattı uyuyor
Kollarındaki kızarıklıklar geçmeye başladı şükür

İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Cok şükür bugun türkiye için gemi bilerlerini aldık
Allah izin berirse 25 temmuzda Türkiye deyiz

İyiyiz şükür seni sormalı diyeceğim ama maşallah çok iyisin
Hadi gözün aydın inşallah çok çok güzel bir tatil geçirirsiniz

Bugün eşim akşam üzere eve uğramadan evvelde büyük kız yamuldu
Valla Rabbim hayırlara çıkarsın ha bire birşeyler oluyor bu ara ama şükür günümüze

Oda eve geldikten sonra biraz halsizim dedi yattı baktım baya oldu gittim odasına gözlerini açamıyor tansiyonunu ölçtüm büyük 9 küçük 6 Hemen biraz tuzlu birşeyler yedireyim dedim eşim o ara arayınca ona dedim eve gelirken birşeyler al tuzlu diye

Oda sağ olsun gitmiş Mısır patlaklarından almış en sevdiğim
Tabi kedi gibi baktım kızlar yerken
Bir ara şeytan dürttü 1 denecik ye diye ama irademe sahip çıktım
Yarın Sibele gönül rahatlığı ile gidebileceğim
Bol bol su içiyorum bir yandan ama belki birazdan son bir şekersiz Türk kahvesi içerim

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür erkenden uyandım bugünde
Bugün yine büyük gün Ayşeyle birlikte Diyetisyen kontrolüne gideceğiz
Birde belki aranızda hatırlayan vardır benim şu kızkardeşimin komşularıyla bir dava olayım vardı onun savcılığın açtığı davası var bugün Sabahtan birde ona gideceğim takip etmek adına yoksa nasıl haberim olacak ne karar çıktığından

Gerçi büyük bir ihtimalle onların avukatı yine bahane üretir gelmeyebilir ama ben orada bulunayım da olurda adam gelirse müvekkillerini kurtarmak için uydurmasın bir yerlerinden birşeyler Dava 10 gibi zaten orada işim bitince de direk kontrole geçerim olurda ertelenirse o zamanda biraz mağazları gezer öyle geçerim kontrole

Şimdi kahvaltımı hazırlıyayımda sonra acele etmek zorunda kalmayayım

Bu arada kuzu dün uyumuştu ya gece uyandı aramıza girdi Uzun zamandır bizimle yatmazdı ama tahmin ettiğim gibi babacığından ayrı kalmak onu etkiledi sizinle yatabilirmiyim dedi babasına oda gel kuşum diye aramıza aldı ( ben duydum da açıkçası umursamadım o an iyice uykum kaçmasın diye :) )
Az daha koyun koyuna yatsınlarda sonra kuzuyuda uyandırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…