Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gunaydin hayirli cumalar canlar
Aspir yagimi ictim dun basladim gayet iyi geldi bakalim haftaya fark olucakmi merakla bekliyorum...
Gecen hafta ... 88.7
Bugun .... 88.3
Fark ...... _400
Insallah herkes eksilerdedir....

Aspir yağı cok cok iyi gelir insallah canım. Ben tadını sevmedim ama yinede devam...

Neyse kızlar ben çıkıyorum dişçiye inşallah halledebilirim yoksa birde dişçi arayışına gireceğiz eğer bu gideceğimiz kabul etmezse

Allah sifa versin ikisine de güya kursun yok diye seviniyordun...

Boşuna demiyorum bahtsız bedeviyim diye kutup ayıları kovalıyor beni
Neyse iyi olsun da razıyım koşturmaya

Aspir yağı cok cok iyi gelir insallah canım. Ben tadını sevmedim ama yinede devam...

Besmele çek canım şifa niyetine diye iç ne yapacağız mecbur

oynakbasi34 canım hayırlı günler nasılsın?kaç haftadır yokum bilmiyorum ,diyet miyet hak getire,tartılmıyorum bile ama sanki kilo aldım,şimdi bu şekilde geri dönebilirmiyim,çıktığım kiloya mı dönmem lazım,kaç kiloyla çıktım onu da bilmiyorum

hayırlı cumalar arkadaşlar
çok düzenli giremiyorum.işler yogun akşamda oglan bilgisyarını vermiyor.cepten da zor oluyor.

bende artıdayım.gerçi ben listeye girmeyeceğim.motivasyon olsun diye takip ediyorum.kilo verenleri tebrik ediyorum

*** 8. Takım 517. Etap ***

Oynakbasi34 ( 108,8 / 108, 3 / 0,5 / 0,46 % )
Diademe ( 70,1 / / / % )
Yena ( 101 / 99,7 / 1,3 / 1,29 % )
Huzurvemavi ( 88,7 / 88,3 / 0,4 / 0,45 % )
saimeberen ( 61,9 / 60,7 / 1,2 / 1,94 % )
türkmenkizi86 ( 88,6 / 87,9 / 0,7 / 0,79 % )
ela_hsn ( 94,4 / / / % ) Sabit
Azmin zaferi ( 72,3 / / / % ) Sabit

8.Takım Ortalaması;

Listemiz şimdilik böyle bir tek Diademe arkadaşımız kaldı oda inşallah az da olsa eksi görmüştür

Bu hafta ortalamamız güzel olacak gibi

Canım tabiki dönebilirsin sonuçta listeye girmemiştin sıkıntı yok kilo almanda tabi bir an önce toparlan be kuzu bak Ramazana kadar en azından az da olsa eksi görürsün ve Bayrama kadar sıkı tutarsak çok güzel fark bile olur

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum inşallah bir sonraki hafta çok daha güzel sonuçlar alacağız
İnşallah ilk 3e girme şansımız olur

Ben arkadaşlarla buluşup öğle yemeği yiyip damlarım yine
Bu arada kuşumu dişçiye götürdük çürükler tedavi edilecek inşallah Çarşamba tedavisi başlıyor artık o zamana kadar ağrı kesiciyle idare edeceğiz

]*** 8. Takım 517. Etap ***

Oynakbasi34 ( 108,8 / 108, 3 / 0,5 / 0,46 % )
Diademe ( 70,1 / / / % )sabit
Yena ( 101 / 99,7 / 1,3 / 1,29 % )
Huzurvemavi ( 88,7 / 88,3 / 0,4 / 0,45 % )
saimeberen ( 61,9 / 60,7 / 1,2 / 1,94 % )
türkmenkizi86 ( 88,6 / 87,9 / 0,7 / 0,79 % )
ela_hsn ( 94,4 / / / % ) Sabit
Azmin zaferi ( 72,3 / / / % ) Sabit

8.Takım Ortalaması;

Halbukİ akşam 6 da corbamı içtim ondan sonra agzıma lokma almadım hatta görümcemlere gittik pogaca falan yapmıştı cok ısrar etti ye 1tane diye bu saatten sonra yemiyorum ben dedim cerezden falan almadım sadece cay içtim
Bu hafta 6 şarı görürüm diyodum
Hep hafta sonlarının acısını cekiyorum ama bu hafta dahada dikkat edecegim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…