Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

SElamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Sonunda eve varabildik geç te olsa
Millet bahçeye keyif yapmaya gider biz ameleliğe Annem sağ olsun gitmişken herşeyi ekmek istedi ve biz sabahtan gece geç saatte kadar resmen maf olduk gündüz yok gübre at yok sula falan derken şaftımız kaydı hatta gündüz okadar çok güneş altında çalıştık ki resmen kavrulmuşum gece işim bitip oturunca anladım
Yüzüm ve t-shirtün açıkta kalan kısımları resmen pancar gibi oldu hatta kollarım dirseklerime kadar okadar yanmış ki moraracak gibi olmuş
Cidden deli oldum sonuçta 1 haftalık işi bir günde yaptık üstelik beslenme bile saçma sapan oldu dilediğim gibi su içemedim bile çalışırken
Yaptığım gözlemelerden 1 tanecik yedim ( hesapta yemeyecektim ama cidden okadar acıktım ki o an umurum olmadı ama vicdanen çok rahatım tabi yatana kadar bol su içmem gerekiyor ki yarına ödem olmasın

Şu anda ayaklarım resmen toynak gibi oldu şişlikten maydanoz suyum vardı ondan içeyim bari yatmadan bir de bol su tabiki Duş almam lazım ama az daha kendime geleyim öyle alırım ki leş gibi yatmamış olayım
Haftaya pazar arkadaşlarımızla gideceğiz artık o gün sadece keyif yaparım Gerçi Annem daha bugünden tembihledi işte haftaya gelirseniz ekilenleri sulayın diye deli edecek bu hatun beni
Gece çok canım yanıyor hadi gidelim dedim de anam işte benimde her yerim ağrıyor ne yaptın ben daha çok yoruldum dedi ya iyice sinirlerim bozuldu Kızkardeşim çakal hep annemin dibinde durdu ( iş yaparmış gibi göründü devamlı bizim işlerimiz bittikten sonra ) Annemde işte yok efendim oda yoruldu falan diyip durdu sanki ben aksini idda ettim.
Valla bazen beni deli ediyorlar ama eşime de dedim herkesi Allaha havale ediyorum artık ne yaparlarsa yapsınlar ses etmeyeceğim diye

Genel olarak cidden 10 dakika bile keyif yapmadan döndüm ve artık sabah nasıl uyanırım Allah bilir

Hadi gözün aydın canım ne mutlu sana benimkilerde bir ara olmuyordu artık ufak ufak bol bile gelmeye başladılar

Slm kızlar nihayet temizliğim tam manasıyla bitti halılarda yıkamadan geldi serdim çiçek açtı her yer mis keşke hep böyle kalsa :))

Ohhh misss ellerine ve emeğine sağlık benimde büyük kız bugün bizimle gelmedi az da olsa salonu temizlemiş mutfağım zaten temizdi bir ütülerim var ( bir yandan yıkıyorum devamlı ya hiç bitmiyor ne ütü ne çamaşır ) birde banyoyu temizleyeceğim ( büyük ihtimalle pazartesi kurs varsa da gitmeyi düşünmüyorum o arada onları hallederim )

Bugün benim büyük cadı bizimle gelmedi Hanımefendi bir AVMde konser verecek olan Mustafa Ceceli yi izleyeceğim diye tutturdu Kuzeniyle birlikte gideceklerdi hadi madem gidin dedik ama iki çatlak kiremit bu saat oldu hala yoklar meydanda ve 1 saat evvel de Halasını arayıp geliyoruz demişler

İkisinin de cebi kapalı halasıda bizde deli olduk hatta hangi tarafa giderlerse gitsinler bir güzel fırça yiyecekleri kesin üstelik bundan sonra kesinlikle gece çıkmak benimkine yasak Madem ben cepten istediğimde ulaşamıyorum, cebinin şarjını gerektiği gibi idareli kullanmıyor o zaman çıkmayacak hatun

Eşim gelebilecekleri yol güzergahına çıktı şimdi arabayla adam zaten yorgundu birde onlara sinirlendi valla halası diyor gelsinler canlarını okuyacağım diye iki çatlak bir daha asla birlikte bir yere gidemezler

Hele şükür Halasına varmışlar Yeminle yüreğime iniyordu hatta eşim son kez bir daha aynı güzergahı geçeyim olmazsa Karakola giderim diyordu
Eşimde şimdi ablasına geçti birlikte şunların bir ifadesini alıcaklar Kuzeni 20 yaşında bizimki 17 ama ikiside bundan sonra birlikte hiç bir şekilde bir yere gidemeyecekler sorumsuzlar yüreğimize indirdiler görümcemde bir balkona bir telefona deli olmuş

Bakalım eşim gelince öğreneceğim bende nerede kaldıklarını
Yeminle yüreğimden büyük bir yük kalktı

Yazlığa halasının yanına gittiğimizde gece çıkmasına izin veriyordum ama yanında o zaman eşimin halasın oğlu vardı devamlı oda 22 yaşında ama çok fazla sorumluluk sahibi ve yazlık yerde herkes zaten sabaha kadar sokaklarda ama istanbulda hava karardığı an ben bile tedirgin olurken bir daha konser monser yok hatuna

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı Pazarlar
Tüm Annelerin Anneler günü kutlu olsun ....Rabbim bu duyguyu sabırla bekleyen tüm Anne adaylarına da en kısa zamanda bu duyguyu yaşamayı nasip eder inşallah....Aminnnnn

Gece eşim büyük cadıyı alıpta çok geç saatte eve geldi Tabi suçlu olduğu için süt dökmüş kedi modunda eve geldi birde bana Karanfil almış bugün için
Çatlak kuzeni eve dönerken yürümemek için en yakın yerden metroya binelim diye tutturmuş ama bindikleri metroda inmeleri gereken durağı kaçırınca kuzeni hadi son durakta inip ordan mutlaka otobüs vardır ona bineriz demiş tabi ordan da bizim bu tarafa otobüs olmayınca tekrar gerisin geriye metroya binmişler Hatta yolda çocuklu bir kadına sormuşlar kadın tarif ettiği halde kuzeni ben bu hatuna güvenemedim diyip tarife inanmamış kafasına göre takılmış
Aslında AVMden çıkıp 3 sokak kadar yukarı doğru yürüselerdi Ana caddeden direk bizim oraya minibüs vardı ama kızımında gece tersi dönmüş inan akıl edemedim dedi
Bizi üzdüğü, telaş ettirdiği için oturup ağladı özür diledi dedim kusura bakma bundan sonra kuzeninle af edersiniz tuvalete bile gidemezsiniz
Neyseki sağ sağlim geldiler ama ben en kısa zamanda bir powerbank almam gerekiyor cadıya en azından şarjı bitme derdi olmasın Eşim hatta kızdı ordan direk taksiye binseydiniz 15 dakikada evde olurdunuz üstelik 3 vesait boş boş dolandığınızda bastığınız bile parası kadar ancak yazardı diye Çocuk kuzeni inat ettiği için taksiyi bile akıl edememiş ama en azından ona da büyük ders oldu

Tabi ben yorgunluktan ancak bu saatte uyandım her yerim fena halde ödem ama bugün ve yarın bol suyla dengeler salı mutlaka eksi görürüm diyetisyen kontrolünde

Az kendime geleyimde hemen çok geç olmadan kahvaltımı yapayım

Sağ olasın canım Cidden Annelik Babalık baya zor :) heleki büyüdükten sonra daha da zor Rabbim onların acısını göstermesin...Aminnn artık gerisine mecbur katlanacağız

Günaydın güzeller anneler gününüz kutlu olsun Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin bu duyguyu oynakbasi34 çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış ben kardeşimden çok çektim kafasına buyruk gezerdi arkadaşlarıyla benim yüreğim ağzıma gelirdi annem babam köye gidince beklede hanım gelsin kaç gece uykusuz kaldım hafiye gibi pesindeydim sen beni nasıl buldun derdi birde aptal şey

Alemmiş kardeşin sonuçta onu en iyi tanıyan sensin Biz bekarken sıkıyorsa geç saatte dönelim valla Anam paralardı kesin bizi ( cesaret edemedik hiç heee erkek kardeşim biz evlendikten sonra çok geç gelmiş yer geldiğinde ama o erkek ya ona serbest daha doğrusu o Annem kudursa da kafasına göre takılırdı )
Şükür bizimkilerde sağ sağlim döndü tabi halasıda eminim sağlam fırça atmıştır ikisinede :)

Annem babam evdeyken imkansız çıkması onlar köye gidince işte atıyordu kendini gezmelere bende küçük annesi olarak peşinde hala der sen benim küçük annemsin diye 6 yaş fark olunca arada böyle oluyor sanırım yada ben aşırı sorumluluk sahibiyim ondan

Bizimkilerinde arası 10 yaş ya büyük ufaklığa cidden Annelik yaptı desem yeridir ve eminim ileride o kardeşini asla tek gece salmaz dışarı eminim ben götürürüm diyip durur ama şimdi onunla gidecek kimse yok daha doğrusu varda bizimki yanlış kişiyi seçmiş
ASlında sorumluluğunu çok iyi bilir ama ilk kez konsere gitti kalabalıktan kafam bir tuhaf oldu dedi kuzenide çok bilmişlik yapınca böyle olmuş ama şükür başlarına bir şey gelmeden eve döndüler Rabbim bir daha yaşatmasın...Aminnn

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Dün nasıl yorulduysam daha yeni kendime geliyorum :)
Anneler günü için hesapta Annelerimizi ziyaret edecektik ama ne eşimin nede benim halim yoktu o yüzden telefon açıp Anneler gününü kutladık

Sebzeleri dün ekerken nasıl güneşi yediysem resmen ensem, yüzüm ve kollarım kavrulmuş heleki ensem hala çayır çayır yanıyor Anneme hatta telefonda çok kötü yanmışım dedim ( dün gece resmen canımın acısından ağladım ) ve her zamanki gibi aynı cevabı aldım; Bende yandım canım ne var onda
Ya bazen cidden beni deli ediyor Annemin tavırları Ne anlatsam hatun yok efendim aynısı bende de var bu kadar önemli değil diyip duruyor
Birde çeneme tüküreyim büyük kızın macerasını anlatma gafletinde bulundum o konuda da suçlu ben oldum yok efendim sende kabahat ne işi var o saatte dışarda yok efendim konserde neymiş ne gerek varmış falan derken en son sen böyle her dediğini yaparsan daha çok şey gelir başına dedi ve ben iyice uyuz oldum
Ben mi abartıyorum diyorum ama cidden bazen çok çok iyiyiken böyle konuştuğunda çok üzülüyorum sonuçta o an ben teselli beklerken birde suçlu ilan ediliyorum

Neyse takmamaya çalışıyorum ama eşim bile bozuldu bir daha özellinle ilgili tek kelime etme Annene dedi haklı olarak

Iyi geceler arkadaşlar
Hepinizin anneler gününü kutluyorum
Hafta sonu yoğun geçti yazamadım buraya

Çok uykum var uyurum artık kızım uyumusken

Canım seninde Anneler günün kutlu olsun
Bencede kuzu uyumuşken dinlen canım haftaya enerjik bir şekilde uyanırsın inşallah

İyi geceler sana
Bende birazdan duş alır yatarım malum yarın yine kurs var

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Umarım hepimiz için bol eksili bir hafta olur

Şükür bugünde erkenden kalkabildim
Bol suyla güne başladım birazdanda kendime şekersiz Türk kahvemi yaparım yarım saat sonrada kahvaltımı ederim ki kursa dinç bir şekilde gidebileyim
Bugün sanırım kursta tesbih başı yapmayı öğreneceğiz kurdeleden
Ensemdeki yanıklar hala sızlıyor tshirt deydiykçe ama biraz gidip kafa dağıtırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…