Slm kızlar nihayet temizliğim tam manasıyla bitti halılarda yıkamadan geldi serdim çiçek açtı her yer mis keşke hep böyle kalsa :))
Slm kızlar nihayet temizliğim tam manasıyla bitti halılarda yıkamadan geldi serdim çiçek açtı her yer mis keşke hep böyle kalsa :))
Günaydın hayirli sabahlar
Anneler günümüz kutlu olsun hanımlar. Rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatsın. Aminnn
oynakbasi34 kaptanım iyi şükür kızlar eve gelmis. Annelik babalık böyle zor işte...
Günaydın güzeller anneler gününüz kutlu olsun Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin bu duyguyuoynakbasi34 çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış ben kardeşimden çok çektim kafasına buyruk gezerdi arkadaşlarıyla benim yüreğim ağzıma gelirdi annem babam köye gidince beklede hanım gelsin kaç gece uykusuz kaldım hafiye gibi pesindeydim sen beni nasıl buldun derdi birde aptal şey
Annem babam evdeyken imkansız çıkması onlar köye gidince işte atıyordu kendini gezmelere bende küçük annesi olarak peşinde hala der sen benim küçük annemsin diye 6 yaş fark olunca arada böyle oluyor sanırım yada ben aşırı sorumluluk sahibiyim ondanAlemmiş kardeşin sonuçta onu en iyi tanıyan sensin Biz bekarken sıkıyorsa geç saatte dönelim valla Anam paralardı kesin bizi ( cesaret edemedik hiç heee erkek kardeşim biz evlendikten sonra çok geç gelmiş yer geldiğinde ama o erkek ya ona serbest daha doğrusu o Annem kudursa da kafasına göre takılırdı )
Şükür bizimkilerde sağ sağlim döndü tabi halasıda eminim sağlam fırça atmıştır ikisinede :)
Annem babam evdeyken imkansız çıkması onlar köye gidince işte atıyordu kendini gezmelere bende küçük annesi olarak peşinde hala der sen benim küçük annemsin diye 6 yaş fark olunca arada böyle oluyor sanırım yada ben aşırı sorumluluk sahibiyim ondan
Nezaketiniz için çok teşekkürler biz de tüm annelerimizin anne adaylarımızın gününü kutluyoruz iyi ki varsınızTüm annelerin anneler günü kutlu olsun
Iyi geceler arkadaşlar
Hepinizin anneler gününü kutluyorum
Hafta sonu yoğun geçti yazamadım buraya
Çok uykum var uyurum artık kızım uyumusken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?