- 10 Aralık 2016
- 542
- 1.489
- 33
Selam hayirli aksamlar kizlar nasil keyifler
Sagol canm iyi gecti teog degildi kitap okuma yarismasiydiSelam
Nasıl geçti sınavınız.?
Sagol canm iyi gecti teog degildi kitap okuma yarismasiydi
Sen nasilsin yeme duzenin oturdoulemi umu..
Benim yediklerim de şöyle :)
Sabah;
3 zeytin
1 parça peynir
Yarım domates
Ara;
Yarım elma
Öğle;
1 köfte
2 kaşık yoğurt
Ara;
Ayran
Aksam;
Yarım köfte
Yarım kk peynir
1 parça kavun
Ara;
Henüz belli değil. :)
30 dk. Yuruyuş
Nasıl yoğundum Banucum anlatamam.
Basımı kaşıyacak vakit bulamadım. .
Herkese iyi akşamlar. .
Selam hayirli aksamlar kizlar nasil keyifler
Sagol canm iyi gecti teog degildi kitap okuma yarismasiydi
Sen nasilsin yeme duzenin oturdumu..
Hosgeldin canmSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Büyük kız yine ders başındaydı ancak laptobu alabildim
Bende o arada küçük kuzuyla der yaptım ama öncesinde bir gürledim evin içinde
Ben topladıkça cadılar evi dağıtıyorlarbüyük kıza kızım odanı topla diyorum dersim var diyor ufaklığada o ara oyuncaklarını topla dedim oda ablası gibi tamam dediği halde umursamayınca bir gürledim ufaklık resmen sıçradı
Yeterin artık sizin popişinizi toplamaktan bir hal oldum Allahtan korkun len dedim :) Ufaklık nasıl yerinden fırlayıp oyuncaklarını topladı anlatamam sizeBende o arada mutfağı biraz daha temizledim o sinirle iyi oldu
Bir şu düzenli olmayı öğretemedim eşşek evlatlara
Menün gayet güzel canımBakalım yarın nasıl süper bir bildirim gelecek senden
Sanada iyi akşamlar canım
Biz kadınların işi hiç bitermi canım hemde sen birde çalışıyorsun
Aleyküm selam canımŞükür halimize
Anaa kızzz kitap okuma yarışması mı :) benim kızda 15 - 20 gün sonra Bilecikte kitap okuma yarışmasına katılacak
Kaç gündür panik yapıyor ya birşeyi bilemezsem diye :) Öğretmenide demiş hatta önemli değil sonuçta okulu temsil etmeniz bile bir gurur bizim için diyetabi gelde bizimkine anlat
Hosgeldin canm
Okuduklari kitaplardan derlenmis sorular dedi benim kizim bazi sacma sorularda varmis tabi daha sonuclari ogrenemedik iyi gecer insallah senin kizinindabasarilar canim ...
Ben geldim hayırlı geceler herkese yine cok yorgunum. Sanirim yuruyusleri artırmam ve az uyumamdan dolayi yorgun hissediyorum hep kendimi.
Bugun bari menumu paylaşayım
Sabah
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalık biber maydanoz
1 dilim ekmek
Ara
Galeta
Oglen
Ton balıklı salata
1 dilim ekmek
Ara
3 kuru kayısı
Türk kahvesi (banu abla senden resimleri göre göre sardim bugunlerde)
Aksam
1 kase corba
Semizotu yogurt
8 sarma kiymali bulgurlu
Ara
Elma
Toplam spor 16 bin adim
Su 3.5 litre
Bu aksam diyetisyenim mesaj atti
Corba 1 dilim ekmek
Sarma 2 dilim ekmek(tabaktakilerinsaymis)
Ayni zamanda sarma 2 kofte yapar bu iyi ama 3 tane ekmek yemis oldun aksam icin fazla dedi. Ben sok tabi. Leslie yaparsam telafi eder miyim dedim olur dedi ondan 16 bin oldu. Hatun gölge gibi pesimde.
Benden bu kadar hepinizi öpüyorum hayırlı geceler
Harikasın canımvalla diyetisyenin süpermiş ne güzel her yediğini bile takip ediyor
Yarın eminim karşılığını alacaksın bol eksi olarak
Ay bende felaket yoruldum yatayımda bu gece bari uykumu alayım( dün sabah 5de uyandım eşim Annemleri sabahın köründe belediyenin düzenlediği gezinin buluşma noktasına götürecek diye tabi gecede geç yatınca bütün gün sersem gibiydim dün gecede geç yatmıştım zaten ( hatta az telefonla oyun oynayayım dedim oyun açılana kadar uyumuşum eşim telefonu elimden alınca anında uyanıp ne oluyor len demişim uyku sersemi )
Günaydın hayırlı sabahlar herkese ❤
Hayırlı cumalar ❤
Iyi oluyor aslında dediğin gibi ama bazende bir yemek yemesini öğrenemedi mi diyor acaba benim için diye düşünüyorum.
Gelmisken buraya kilo bildirimimi de yapayım
Gecen hafta 88.6
Bu hafta 87.9
Fark 0.7
% 0.8
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim bu günün hatrına bizlere gönlümüzdekileri tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallahAminnnn
Bugün şükür kursumuz yok
Hocamız kurulan kermesde görevli olduğu için bugün için iptal olduGeçen hafta hatunlar kurs olmazsa toplanıp hep birlikte yemeğe gidelim dediler Whatsupp grubundan duyurduk bir kaç gün önce kendini ille buluşalım diye tuturan hatunlardan hiç biri ses etmediler bile :) Genelde bir arada oturup her defasında öğle yemeğine çıktığımız 3 - 4 kişi hariç kimseden ses çıkmadı
Valla şu kurs bitmeden ben bir tartışma çıkarmazsam grupta iyidir deli oluyorum çünküdiğer iki arkadaşında dikkatinin çekti özellikle ben bir şey yazınca hoca başta olmak üzere bir Allahın kuluda cevap vermez heee çokta umurumda
Yani bir aksilik olmazsa sadece öğle yemeği için dışarda buluşacağız
Sanada günaydın canım
Hayırlı cumalar
Canım zaten bize sistemi tam olarak öğretsinler diye gitmiyormuyuz onlaraBelki 6 ayı bulacak ama eninde sonunda bizde öğreneceğiz hem çocuklar bile düşe kalka öğrenmiyormu yürümeyi bizimkide o hesap
Harikasın canımeminim bayramdan sonra en geç 7li rakamları da görmüş olacaksın
Keske benimde okul olmasa nasil boynuma vurdu yorgunlugumun agrısı anlatamam... Agri kesici aldim az sonra çıkacağım. Bizde yarin kahvaltıya gidecegiz ben insallah duzenimde yerim.
Gunaydin hayirli cumalar canlar
Aspir yagimi ictim dun basladim gayet iyi geldi bakalim haftaya fark olucakmi merakla bekliyorum...
Gecen hafta ... 88.7
Bugun .... 88.3
Fark ...... _400
Insallah herkes eksilerdedir....
Çok geçmiş olsun canım
Bugün eşimde işe gitmeyecekmişdün ilaçlarını içmeyi unutmuş bugün halsizlikten kafayı kaldıramıyor
Hemen kahvaltı hazırlayayımda iç dedim de az daha uyuyayım dedi
Küçük kuşumda dişim diye ağlıyor
Bu sabah sanki hepsi birden bugün Annemizi nasıl çıldırtırız dediler sanırım
Bakalım cimcimeyi de okula göndermeyeceğim mecbur dişçiye gitmek içinbari haftasonu ağlayıp durmasın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?