Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese Hayırlı sabahlar
Dün gece nedense bir ara çok başım ağrıdı hatta en son eşim tansiyonunu bir ölçelim dedi Büyük 14 küçüğü 10 çıktı ( bazısı için çok olmayabilir ama benim gibi düşük tansiyonu birini resmen maf etti

)
Allah razı olsun eşim yok başımı ovdu, yok buz koydu, limon sıktı derken sızmışım

Tabi sabahın 05:30unda da uyandım
Şükür başımın ağrısı geçti

Bol suyla güne başladım hatta az kendime geleyim de Şekersiz bir Türk kahvesi yaparım kendime

Bugün kahvaltı faslından sonra az iş yapar sonrada ilk plates seansıma başlarım evde

TV nasılsa internete bağlı ordan bir video açar ( Ebru Şallı hariç

o hatuna tahammülüm yok çok cins plates gösteriyor ) bir güzel sporumuda yaparım
Allahtan bugünün Öğle yemeğini de geceden yapmıştım da rahat rahat kendime vakit ayırabilirim aman öğle yemeği yetişmeyecek derdi olmadan
Cumaya çok az kaldı kızlar lütfen herkes çok sıkı tutsun ki şu 2 günde takım olarak güzel sonuçlar elde edelim
mesajları yenı okuyorum cok gecmıs olsun ınsallah gozlerınde bı sorunu yoktur cımcımenın
Yarın Göz doktorunda randevumuz var

en erken o güne bulabildim ama şükür gözlerindeki ağrı geçmiş tabi daha evvel kaşını patlattığında gözlüğü çizildiği için zaten görünmesi gerekiyor yeni bir gözlük için

Bakalım hala takmasına gerek varmı

cimcime bir ara gözlük takmak istemiyordu ben böyle daha güzelim diye

ama sanırım zorlanmakda istemiyor okulda tahtaya bakarken o yüzden evvelsi gün Anne yine kırmızı gözlük alırız dimi demeye başladı
gecmıstr ınsallah sıcaktan ısılık olmus galıba ona benzıyo benımkılerdede oluyo oyle gecmıs olsun abla
Valla kızarıklık isilikmi bilmiyorum

bir iki hafta evvel minicik bir alanda oluşmuştu o zamanda doktor bir gözlemle çoğalmaz inşallah demişti hatta tam hastalığın adını ne demişti unuttum ama zona gibi bir şey değildir umarım dedi

Bakalım olmadı onun içinde tekrar cildiyeye götürürüm ( benim her zaman tercih ettiğim devlet hastanesi maalesef aynı güne farklı branşlara randevu vermiyor yoksa göz için gitmişken onuda hallederdim )
kızlar benı.cımcıkleyın sopayla kafama kafama vurun

valla bu aralar dıyet hak getre oraydı buraydı derken duzenım sastı valla cok sakıncalı seyler yedım bu hafta utanıyorum sızden nasıl kendıme gelcem bılmıyorum kendıme oyle kızdımkı gecenın bu saatnde hırsımdan 1 saat bısıklet surdun ter neremden cıktı valla

ama yarından ıtıbaren duzeltcem kendımı abla gayet guzel vermıssın bence kılo saglıklı bı sekılde gıtsınde azı cogu cok onemlı dıyıl yeterkı vıcut bı tepkı versın bıze yaptıklarımızın karsılıgını alalım
Kız ben demiyormuyum sürüden ayrılanı kurt kapar diye

Neyse en azından 1 saat bisiklet sürmüşsün o bile baya fayda etmiştir

Bak kendinde diyorsun düzen diye bir şey kalmadı

canımıza yazık be arkadaşım

Boşuna hamallık yapıyoruz ve en ufak etkinlikte öncesinde ne kıyafet içimize sindiği yada dilediğimiz tarzda oluyor

Bir müddet sabırlı olursak sonradan keşke değil iyiki diyeceğiz

hem sağlık açısından hem görüntü açısından

Benim kadar kilon yok ama emin ol insan bir kere vermeye başladığı an hep dahası gelsin istiyor ki sende bu takımda güzel bildirimler yapanlar arasındasın

Ne olur şu saçma düzene bir son ver de hedefine olan yolunu uzatma daha fazla

Bak bu sabah Bismillah çek, güne çok daha enerjik ve inanarak başla ve emin ol çok çok daha kolay gelecek sana
O yediğin şeyler yada yemek istediğimiz şeyleri zaten senelerce yediğimiz için böyle debelenmiyormuyuz

Hepsinin tadını biliyoruz ve ileride nasılsa yine sınırlı da olsa yiyebileceğiz

ama önce hedefimize odaklanmamız gerekiyor ki beynimizdeki obezlikten kurtulduğumuz an tekrar tadımlıkda olsa yiyebilelim