Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlar Anneme geldik sarjim az
Eve geçince rahat rahat yazarım

Ben de geldim bende
Uyuntu yardımcın geldi kaptanım
Saati 10 kez kurup caldıkca kapatan bi benimdir heralde yaa
Sinir oluyorum bu duruma ama başa cıkamıyorum bi türlü

Hafi kuzu sende toparlan bak kombo yapalim takimca

Yok canim eger sen girmezsen kimse göremez birde nikini onlarin bildiği birşey olmasin ki google a yazinca kkdaki su uye şunu yazmış gibi birşey gorundugunde bu bizim gelin olabilirmi acep demesinler

Ay hiç gulesim yoktu
Aslinda bizimde eskiden öyleydi şimdi hesapta seviyorlar da bende eşimi doğurduğu icinn saygi duyuyorum ama esime de diyorum öbür tarafta hesaplasacagiz diye

Yok canim eger sen girmezsen kimse göremez birde nikini onlarin bildiği birşey olmasin ki google a yazinca kkdaki su uye şunu yazmış gibi birşey gorundugunde bu bizim gelin olabilirmi acep demesinler

yok yok, kimse tahmin edemez ben oldugumu. Eger birgün onu normal hesap gibi kullanirsamda ismimi degistirir öyle acarim
Ay hiç gulesim yoktu
Aslinda bizimde eskiden öyleydi şimdi hesapta seviyorlar da bende eşimi doğurduğu icinn saygi duyuyorum ama esime de diyorum öbür tarafta hesaplasacagiz diye

Ya benim ki resmen manyak ailecek öyleler. Bi yazsam abartmiyorum roman olur, demedigi yapmadigi kalmadi. Bak bi konu acmisligim bile var

İnşallah kaptanım yediklerime dikkat ediyorum ama bu sabah kalkıp metobolizmayo hızlandırma işiolmuyo bi türlü

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür eve gelebildim
Gündüz kuzuyu dişçiye götürdüm ( ben yeni dişçiyi çok beğendim gayet güzel işini yaptı kuzunun dişini uyuşturmadan hiç canı yanmadan temizledi ilaç ekledik haftayada gel kapatalım dedi ) dönüşte de markete eksiklerimi almaya gittim ve en son Anneme geçtim
Akşam yemeğinde oradaydık ama ben listemin dışına çıkmadım
Bol suya devam
Biraz öncede son ara öğünümü yaptım şimdi üzerine bitkisel çay içiyorum

İGye resim yükleyemedim şarjım bittiği için

Ya benim ki resmen manyak ailecek öyleler. Bi yazsam abartmiyorum roman olur, demedigi yapmadigi kalmadi. Bak bi konu acmisligim bile var

Desene o konuda da sağlam rakip olursun
Ben bir ara eşime bile diyordum kitap yazacağım İthal Gelinin Kaynanatöre karşı Savaşı
Eşim ilk söylediğimde resmen yerlere yattı gülmekten yaz yaz valla hepsi bir olur seni bir güzel yolarlar sonrada Haberlere çıkarsın genç yazar hastanelik oldu diye

O dönem cidden kabus gibiydi ama şimdi şükür Rabbime ben iyilikle inatla karşılık verince KVde anladı hatasını heee bende en son sağlam kapıştıktan sonra bir destur çektim hatuna artık bana danışmadan emrivaki yapmıyor aksine bize geleceği zaman yada birlikte bir yere gidilmesi gerektiği zaman eşime önce Banuya sor müsaitmi kızı sıkıntıya sokma diyor Resmende bir gün yüzüme dedi ben geçmişte başkaların ( büyük ihtimalle kızlarının ) gazına gelipte bazı şeyleri yaptım ama şükür unuttuldu herşey dedi bende resmen yüzüne dedim ben herşeyi Allaha havale ettim eşimle huzurum için sünger çektim diye

İyi akşamlar canım
Nasılsın bakalım görüşmeyeli

Kızlar bugün alt tarafı 30 dakika Pilates yaptım ama şu anda felaket kasıklarım ağrıyor ( reglken yapmak pek akıllıca değildi sanırım zaten ağrı oluyordu daha beter oldu :) Sünnet çocuğu gibi apışık yürüyorum )
Yarın sadece hafif yürürüm yoksa peş peşe yaparsam 3cü gün pert olurum

İyilik canım saol napalim hastalık hastası kocamla uğraşıyorum hergun bir yeri ağrır evlendigimizden beri böyle canı çok kıymetli kendi hep otursun herkes ona pervane olsun ister yildim valla

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün nasıl yorulduysam resmen yatağa girer girmez sızmışım :) Tabi sabahta *6:00da uyandım doğal olarak
Bol su ve şekersiz kahvemle güne başladım
Kaldı cumaya 1 ve şükür ki ufak da olsa bir eksi gördüm regl olmama rağmen
Kaçamaksız bir şekilde devam tabi bol suyla

Kızlar hadi sizlerde bugün sıkı tutuyorsunuz ki yarına az daha fazla eksi görün

İyilik canım saol napalim hastalık hastası kocamla uğraşıyorum hergun bir yeri ağrır evlendigimizden beri böyle canı çok kıymetli kendi hep otursun herkes ona pervane olsun ister yildim valla

Anammm Allah yardımcın olsun o zaman valla benim ufaklıkta bazen en ufak şeyde beni doktora götürün der ona bile kızarım alışma öyle en ufak şeyde doktora koşturulmaz diye :)
Kız madem eşin öyle yapıyor sende ondan önce davransana Bir müddet sırf nasıl bir duyguymuş anlasın diye her gün sen oram ağrıyor buram ağrıyor de eminim 1 haftaya kalmaz aaa yeter len ne hasta karısın der o zamanda dersin eee nasılmış diye
Belki o sayede vazgeçer

Diyorum bazende hiç oralı değil kendi hastalığı çok kıymetli aman aşkım sen hasta olmada bize bak evimiz yıkılır diyor len zaten hep ben bakayım sen yat ne güzel bişey diyorum valla haklısın çürük bı koca almışsın diyor ya Allah ya sabır

Aman canım yine şükür pipiriklikten hasta Rabbim dermansız dert vermesin ...Aminnn
Bende bazen eşime eskiden derdim len ne defolu çıktın ( böbrek taşı sıkıntısı vardı, devamlı başı ağrırdı ) Senelerce baş ağrısıyla boğuştu sonunda Beyin felciyle patlak verdi ve inan o günden sonra bir daha asla öyle demedim çünkü geçmişte yaşadıklarımız o dönemde yaşadıklarımızın yanında sinek vızıltısı gibi geldi
Rabbim korusun ve başlarımızdan eksik etmesin varsın naz yapsınlar ...Aminnnnnn

Doğru diyorsun zaten en büyük derdi baş ve boyun ağrısı Allah korusun kocisimi

Doğru diyorsun zaten en büyük derdi baş ve boyun ağrısı Allah korusun kocisimi

Aman Allah korusun canım İhmal etmeyin de bir ara Norolojiye götürün ( bizim burada hatta Nörolojide baş ağrısı bölümü var ) ne olur ne olmaz bir araştırsınlar inan senelerce eşim çekti baş ağrısını ve ben doktora gidelim dedikçe ya alt tarafı baş ağrısı dedi ama sürekli başı ağrıyorsa en azından bir film çekilir ona göre araştırılır önlem alınır

Kız gitmezmi canı çok tatlı dedim ya Türkiye'deki bütün ünlü doktorlari gezer kendisi az bir boyun fıtığı bolca sinir stres teşhis

herkese iyi günler elektronik eşyalar bikere tamire gittimi iflah olmuyo tel yine bozuldu geri götürdük busefer tamam dediler inşallah tekrarlamaz oynakbasi34 hedef kiloya ulaşınca nasıl oluyo ben yarınki bildirimden sonra korumaya geçmek istiyorum 60 gördüm nasıl yapıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…