mesajları yenı okuyorum cok gecmıs olsun ınsallah gozlerınde bı sorunu yoktur cımcımenınSelamın aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Bugün kurstan erken çıktımdaha doğrusu öğle yemeğine çıktığımızda okuldan bir veli aradı müsaitsen gelebilirmisin kızın gözüm ağrıyor diye tutturuyor dedi
Anam yine düştü de bana söylemiyorlar diye panik yaptım tabi
Hemen eşyalarımı toplayıp okula döndüm ve şükür önemli bir şey yokmuş ama kuzu çok gözüm ağıyor deyince aldım göz doktoruna götüreyim diyeher zaman gittiğimi sağlık polikliniği taşınmış meğer gösteremedim tabi ama şükür şu anda geçti dedi tabi şimdi hemen randevu alıp yeni yerini tam öğreneyim aynı doktora götürüm olmadı benim çoğu zaman gittiğim devlet hastanesinden bir randevu alırım ihmal etmeyeyim zaten en son kaşını patlatığından beri gözlükde takamıyor camları çizildi diye belkide gözleri zorlandığı için ağrı yaptı
gecmıstr ınsallah sıcaktan ısılık olmus galıba ona benzıyo benımkılerdede oluyo oyle gecmıs olsun ablaKizlar sizce ben mi fazla pipiriklik yapiyorum bakin kollari böyle ve deli gibi kasiniyor diyorEki Görüntüle 1996086
kızlar benı.cımcıkleyın sopayla kafama kafama vurunKarnımıda doyurdum EllhamdüllillahÇayımı içiyorum şimdide sonra hemen giyinmeye başlarım
Hepimiz için bol bol eksili ve kaçamaksız bir gün olur inşallah...Aminnn
Kızlar bakın cumaya kaldı 3 gün ona göre sıkı tutalımda şu ilk 3e girelim tekrar
ben utancımdan gelemıyorumKimse gelmiyor sanki artik takima...
uyumussundur coktan ama yınede yazıyım sanada ıyı geceler canımKızlar iyi geceler herkese bende kinadan geldim çok yorgunum yatıyorum sabah grsrz
mesajları yenı okuyorum cok gecmıs olsun ınsallah gozlerınde bı sorunu yoktur cımcımenın
gecmıstr ınsallah sıcaktan ısılık olmus galıba ona benzıyo benımkılerdede oluyo oyle gecmıs olsun abla
kızlar benı.cımcıkleyın sopayla kafama kafama vurunvalla bu aralar dıyet hak getre oraydı buraydı derken duzenım sastı valla cok sakıncalı seyler yedım bu hafta utanıyorum sızden nasıl kendıme gelcem bılmıyorum kendıme oyle kızdımkı gecenın bu saatnde hırsımdan 1 saat bısıklet surdun ter neremden cıktı valla ama yarından ıtıbaren duzeltcem kendımı abla gayet guzel vermıssın bence kılo saglıklı bı sekılde gıtsınde azı cogu cok onemlı dıyıl yeterkı vıcut bı tepkı versın bıze yaptıklarımızın karsılıgını alalım
gunaydınnnnn. ohhh afyet olsun evet bugun tekrardan kaldıgım yerden devam edıyorum ınsalah sımdı hazrlanıp esım le acık ogretıme gıdıp kayıt yaptrcam yarın sonmus gecmesın barı hem dıyetı hem okulu bırlıkte yurutcem ınsallah hayrlısıAy ancak kendime geldim :) şimdide Türk kahvemi höpürdeterek keyif yapıyorum tabiki şekersizinden :)
gunaydınnnnn. ohhh afyet olsun evet bugun tekrardan kaldıgım yerden devam edıyorum ınsalah sımdı hazrlanıp esım le acık ogretıme gıdıp kayıt yaptrcam yarın sonmus gecmesın barı hem dıyetı hem okulu bırlıkte yurutcem ınsallah hayrlısı
Erkekler cidden bazen dusuncesiz oluyor. Boyle bir durumda bende ilk fırsatta intikamimi alirdim.
Sağ olasın canım
Allah seninde yardımcın olsun
Bende bazen söyleniyorum iki pasaklı marimarlar keyif yaparken ben peşlerini toplamayla uğraşıyorumşu anda bile ufak cadı almış eline tableti çizgi film izliyor bir yandan cubuk kraker yiyerek ben hatunun eşyalarını toparladım büyükde ders çalışıyor balkonda onada ilişmeyeyim dedim
Hiç iş bitmiyorama yapacak bir şey yok maalesef kaderimizse çekeceğiz
Bu arada eşinde cidden ayıp etmişkonuşmamamkta haklısın canım
Tabi huzurunuzu kaçıracak kadarda uzatma canımheee ben hep derim eşime bana ters olan bir şey olduğunda yap nasılsa vakit gelir bende intikam alırım diye :)
valla benimki ben hastayken bir yere keyfi gitse dönüşte başına gelebilecekleri film şeridi gibi gözünün önünden geçeceği için gitmez
Bence sen bir müddet hiç ses etme hatta konuş ama ilk fırsatta oda kendini iyi hissetmediğinde sende git arkadaşlarınla buluşbaktın hık mık yapıyor hemen yapıştır lafı; Niye bozuluyorsun aşkım sen ben hastayken balığa giderken iyidi diye
Bazen erkekler cidden düşüncesizce davranabiliyor sonuçta o an ona çorba yap temizlik yap diyen yok ama bari az ilgi alaka göster
ya sorma tam odun valla.gecen kasımda iş kazasında parmakları kopma noktasına geldi.bir hafta hastande kaldı.hep basındaydım.ama maalesef insan egoist olunca bu kadar.çok kırgınım umurunda değil herifin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?