Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyigeceler ben geldim
Bugunkü menüm kahvaltı 1dilim ananas
Öglen 2 yumurta
2dilim tahıllı ekmek
Salata cay

Öglen sonu gransızca kursumdaki hocanın bu seneki son günüymüş onun için toplanım cay saati yapalım demişler bende mervimek köftesi yaptım ve hafif atlattıgımı düşünüyorum çünkü 3-4 tane köfte yedim ve 1-2 catal kekten aldım sadece Cok şükürki

Akşam
1tabak türlü gibi bi yemek yapmıştım dün akşamda aynısını yemiştim
3-4 köfte salata ve yogurt yedim
2lt su

mesajları yenı okuyorum cok gecmıs olsun ınsallah gozlerınde bı sorunu yoktur cımcımenın

kızlar benı.cımcıkleyın sopayla kafama kafama vurunvalla bu aralar dıyet hak getre oraydı buraydı derken duzenım sastı valla cok sakıncalı seyler yedım bu hafta utanıyorum sızden nasıl kendıme gelcem bılmıyorum kendıme oyle kızdımkı gecenın bu saatnde hırsımdan 1 saat bısıklet surdun ter neremden cıktı vallaama yarından ıtıbaren duzeltcem kendımı abla gayet guzel vermıssın bence kılo saglıklı bı sekılde gıtsınde azı cogu cok onemlı dıyıl yeterkı vıcut bı tepkı versın bıze yaptıklarımızın karsılıgını alalım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese Hayırlı sabahlar

Dün gece nedense bir ara çok başım ağrıdı hatta en son eşim tansiyonunu bir ölçelim dedi Büyük 14 küçüğü 10 çıktı ( bazısı için çok olmayabilir ama benim gibi düşük tansiyonu birini resmen maf etti )
Allah razı olsun eşim yok başımı ovdu, yok buz koydu, limon sıktı derken sızmışım
Tabi sabahın 05:30unda da uyandım

Şükür başımın ağrısı geçti Bol suyla güne başladım hatta az kendime geleyim de Şekersiz bir Türk kahvesi yaparım kendime
Bugün kahvaltı faslından sonra az iş yapar sonrada ilk plates seansıma başlarım evde TV nasılsa internete bağlı ordan bir video açar ( Ebru Şallı hariç o hatuna tahammülüm yok çok cins plates gösteriyor ) bir güzel sporumuda yaparım

Allahtan bugünün Öğle yemeğini de geceden yapmıştım da rahat rahat kendime vakit ayırabilirim aman öğle yemeği yetişmeyecek derdi olmadan

Cumaya çok az kaldı kızlar lütfen herkes çok sıkı tutsun ki şu 2 günde takım olarak güzel sonuçlar elde edelim

mesajları yenı okuyorum cok gecmıs olsun ınsallah gozlerınde bı sorunu yoktur cımcımenın

Yarın Göz doktorunda randevumuz var en erken o güne bulabildim ama şükür gözlerindeki ağrı geçmiş tabi daha evvel kaşını patlattığında gözlüğü çizildiği için zaten görünmesi gerekiyor yeni bir gözlük için Bakalım hala takmasına gerek varmı cimcime bir ara gözlük takmak istemiyordu ben böyle daha güzelim diye ama sanırım zorlanmakda istemiyor okulda tahtaya bakarken o yüzden evvelsi gün Anne yine kırmızı gözlük alırız dimi demeye başladı

gecmıstr ınsallah sıcaktan ısılık olmus galıba ona benzıyo benımkılerdede oluyo oyle gecmıs olsun abla

Valla kızarıklık isilikmi bilmiyorum bir iki hafta evvel minicik bir alanda oluşmuştu o zamanda doktor bir gözlemle çoğalmaz inşallah demişti hatta tam hastalığın adını ne demişti unuttum ama zona gibi bir şey değildir umarım dedi
Bakalım olmadı onun içinde tekrar cildiyeye götürürüm ( benim her zaman tercih ettiğim devlet hastanesi maalesef aynı güne farklı branşlara randevu vermiyor yoksa göz için gitmişken onuda hallederdim )

Kız ben demiyormuyum sürüden ayrılanı kurt kapar diye
Neyse en azından 1 saat bisiklet sürmüşsün o bile baya fayda etmiştir Bak kendinde diyorsun düzen diye bir şey kalmadı canımıza yazık be arkadaşım Boşuna hamallık yapıyoruz ve en ufak etkinlikte öncesinde ne kıyafet içimize sindiği yada dilediğimiz tarzda oluyor
Bir müddet sabırlı olursak sonradan keşke değil iyiki diyeceğiz hem sağlık açısından hem görüntü açısından
Benim kadar kilon yok ama emin ol insan bir kere vermeye başladığı an hep dahası gelsin istiyor ki sende bu takımda güzel bildirimler yapanlar arasındasın Ne olur şu saçma düzene bir son ver de hedefine olan yolunu uzatma daha fazla
Bak bu sabah Bismillah çek, güne çok daha enerjik ve inanarak başla ve emin ol çok çok daha kolay gelecek sana

O yediğin şeyler yada yemek istediğimiz şeyleri zaten senelerce yediğimiz için böyle debelenmiyormuyuz
Hepsinin tadını biliyoruz ve ileride nasılsa yine sınırlı da olsa yiyebileceğiz ama önce hedefimize odaklanmamız gerekiyor ki beynimizdeki obezlikten kurtulduğumuz an tekrar tadımlıkda olsa yiyebilelim

Ay ancak kendime geldim :) şimdide Türk kahvemi höpürdeterek keyif yapıyorum tabiki şekersizinden :)
gunaydınnnnn. ohhh afyet olsun evet bugun tekrardan kaldıgım yerden devam edıyorum ınsalah sımdı hazrlanıp esım le acık ogretıme gıdıp kayıt yaptrcam yarın sonmus gecmesın barı hem dıyetı hem okulu bırlıkte yurutcem ınsallah hayrlısı

Kızlar kahvaltımı yaptım evdekileri de okula ve işe gönderdim
Şimdi çamaşır makinesini bir posta çalıştırdım az evi toparlayayım Pilates yapmaya başlayacağım

Ay ne güzel okullu oluyorsun
Eminim her ikisinide çok güzel yaparsın canım Fıstık gibi olup eğitime devam

ya sorma tam odun valla.gecen kasımda iş kazasında parmakları kopma noktasına geldi.bir hafta hastande kaldı.hep basındaydım.ama maalesef insan egoist olunca bu kadar.çok kırgınım umurunda değil herifin

ya sorma tam odun valla.gecen kasımda iş kazasında parmakları kopma noktasına geldi.bir hafta hastande kaldı.hep basındaydım.ama maalesef insan egoist olunca bu kadar.çok kırgınım umurunda değil herifin

Allah yardımcın olsun canım gerçekten işin zor
Hakkını yiyemem eşim sağ olsun o konuda çok dikkatlidir hele en son 1.5 sene evvel Beyin felci geçirdiğinde 13 gün hastanede birlikte kaldığımızdan beri ( ki Kayınvalidem ve eşimin halaları bir gece de olsa eve gidip rahat uyu dedikleri halde kabul etmedim ) çok çok daha dikkat eder oldu hepde der senin hakkını ne yapsam ödeyemem diye ki bana göre bu çok doğal bir şey sonuçta hayatı paylaşıyorsa insan iyi günde kötü günde paylaşmalı

Kırılmakta çok haklısın canım artık eşinin huyunu suyunu sen daha iyi bilirsin ama bir şekilde ona bunu hatırlatman gerekiyor sonuçta iyi günde herkes herkese destek olur
Hee her gün el pençe divan aman aşkım birşeye ihtiyacın varmı demese bile arada da olsa ihtiyacın olduğunda senin yanında olması gerek kız gerekirse az vicdan yaptır adama her fırsatta söyle belki 40 kere söyleyince olur lafı tutarda eşinde anlar

Anammm kızlarrrrrrrrrrrrr 30 dakika plates yaptım ama ben Patates oldum
Kan ter içinde kaldım yeminle
Ama kesinlikle pes etmek yok bir gün yürüyüş bir gün platesle devam edeceğim inşallah bu salı karşılığınıda fazlasıyla alırımda bana daha çok hırs yaptırırım

Lennnnnnnn nerdesinizzzzzzzzzzzzz

Valla körler sağırlar birbirini ağırlar gibi oldu diyeceğim ama tek başınayım başka körde yok

Kızlar hadi ama toparlanın artık yuvaya dönün
Ne güzel bir ara herkes tam gaz devam ediyordu sayfalar akıp duruyordu artık kendi kendime sayfaları dolduruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…