herkese iyi günler elektronik eşyalar bikere tamire gittimi iflah olmuyo tel yine bozuldu geri götürdük busefer tamam dediler inşallah tekrarlamazoynakbasi34 hedef kiloya ulaşınca nasıl oluyo ben yarınki bildirimden sonra korumaya geçmek istiyorum 60 gördüm nasıl yapıcaz
@nevstler banlanmış yaa
Evet o kaptanım yanlış yazmışım iyiki başkasını etiketlemedimSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Hele şükür eve dönebildim ama felaket yoruldum
Havada soğuk olunca daha beter oldum ( regl beni maf etti bu ay )
İşlerimi halletim kuzuyu kontrole götürdümAllahtan göz numarası hala aynı hatta yeni cam falan yazdı
Gözlükçüye de uğradık hatun kendine yeni gözlük beğendi ama henüz çerçeve hakkımız dolmadığı için ücretli dediler ve cimcime gitmiş 130 liralık çerçeve seçmiştabi mecbur vazgeçtik artık evdeki çerçevelerden birine taktırırız camları Ekimde de bedava hakkı olunca istediği çerçeveyi alırız
Yüzmeye de yazdıracaktım cimcimeyi onun için de tahlil istediler bir ara onu da ilk fırsatta aradan çıkarırızben yaptırmıştım ama yanlış tahlil yaptırmışım
Biraz sonrada artık akşam yemeğimi hazırlamaya başlarımYarında inşallah regl olmama rağmen eksi bildirimim olur ( az eksiydi zaten )
Canım Hedef 60 mı yazmıştık bizo zaman mezun olma hakkın oluşuyor ama istersen biraz daha aşağı da çekebiliriz hedefini Mezun olunca listede olmuyorsun ama tabiki burada devam edebiliyorsun paylaşıma
Sen nasıl istersen ona göre not düşeriz yarın bildirimine
Kim kız o :) Yoksa @newsletter arkadaşımız mı banlandı
Evet o kaptanım yanlış yazmışım iyiki başkasını etiketlemedim
Hayırlı akşamlar. Ben yine diyeti bozanlardanim. Ciddi ciddi gozum dondu bugun. Okulda borekler pastalar ucusuyordu. Oglen yedigimle duruyorum hala. Bu hafta sabit cikmayi beklemiyorum ama artı cikarsamda kızmayın bana olur mu. Cidden diyeti birakip birakmamakla cebellestim ve yeniden baslama gucunu buldum insallah kendimde. Hayırlı akşamlar.
bi kacamak canavarida benim banada kizmayin yarin gene artilardayim ne olcak benim sonumTamda kendim çalıyorum kendim söylüyorum diyecektim ki sen geldin
Sanada Hayırlı geceler canım
Keşke kaçamak yapmasaydın ama olanla ölmüşe çare yok
Bol bol su içseydin canım en azından belki biraz daha çabuk bağırsaklardan gönderirdin
Kızmak ne demek canım sen sonuçta hatanı anlamışsın üstelik tekrar toparlanmışsın çok daha fazla zarar vermeden
Yarın artık ne çıkarsa razı geleceksin ama lütfen bundan sonra çok daha dikkatli ol canımsağlığın için
bi kacamak canavarida benim banada kizmayin yarin gene artilardayim ne olcak benim sonum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?