Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Hele şükür eve dönebildim ama felaket yoruldum
Havada soğuk olunca daha beter oldum ( regl beni maf etti bu ay )
İşlerimi halletim kuzuyu kontrole götürdüm Allahtan göz numarası hala aynı hatta yeni cam falan yazdı
Gözlükçüye de uğradık hatun kendine yeni gözlük beğendi ama henüz çerçeve hakkımız dolmadığı için ücretli dediler ve cimcime gitmiş 130 liralık çerçeve seçmiş tabi mecbur vazgeçtik artık evdeki çerçevelerden birine taktırırız camları Ekimde de bedava hakkı olunca istediği çerçeveyi alırız

Yüzmeye de yazdıracaktım cimcimeyi onun için de tahlil istediler bir ara onu da ilk fırsatta aradan çıkarırız ben yaptırmıştım ama yanlış tahlil yaptırmışım

Biraz sonrada artık akşam yemeğimi hazırlamaya başlarım Yarında inşallah regl olmama rağmen eksi bildirimim olur ( az eksiydi zaten )

Canım Hedef 60 mı yazmıştık biz o zaman mezun olma hakkın oluşuyor ama istersen biraz daha aşağı da çekebiliriz hedefini Mezun olunca listede olmuyorsun ama tabiki burada devam edebiliyorsun paylaşıma
Sen nasıl istersen ona göre not düşeriz yarın bildirimine

@nevstler banlanmış yaa

Kim kız o :) Yoksa @newsletter arkadaşımız mı banlandı

Evet o kaptanım yanlış yazmışım iyiki başkasını etiketlemedim

Evet o kaptanım yanlış yazmışım iyiki başkasını etiketlemedim

Anaaa kız o listedeydi nasıl bildirim yapacak ki başka yerden de iletişimimiz yok dur bir bakayım İGden beni takip ediyorsa ordan özelden atsın bana kilosunu yarın
Boşuna bölünmesin bir sonraki hafta ortalaması

Dont panik :) listede değilmiş
Ama yinede çok üzüldüm yaaa acaba neden banlandı

ya profiline girip mesajlarına bakayım belki neden banlandığını öğrenirim diye ama onlarda görünmüyor nedense

Şimdi Yöneticilerden birine mesaj attım belki en azından kaç gün banlandığını öğrenebiliriz

Şimdi sağ olsun Yöneticilerden birinden cevap aldım maalesef BDV topiğinde bir tartışması olmuş ama şükür yarın gece banı kaldırılıyormuş

Bu arada bende bugün yediklerimi yazayım hazır akşam yemeğimi de yediğime göre;

Uyanınca ( 06:00da )
Bol bol su ve şekersiz bir Türk Kahvesi

Kahvaltı; ( 07:45de )
1 dilim beyaz peynir
2 Tatlı kaşığı Lor
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet salatalık

ara ( 11:00 )
1 adet şekersiz sütsüz Nescafe ( aslında türk kahvesi yazıyordu ama Annemdeydim o yüzden nescafe tercih ettim )

Öğlen; ( 12:15de )
4 Yk kadar domates biber kavurması
1 kase cacık ( chia eklemem gerekiyordu ama yanıma almayı unutmuş )

ara; 14:30da
1 adet Yeşil çay

ara 15:30da
1 kutu ayran ( listede yok ama Öğleni 45 dakika erken yiyince acıktım ve sapıtmaktansa ayran içtim )

ara 17:00de
1 adet yaseminli yeşil çay

Akşam 19:00da
2 kepçe Mercimek çorbası
3 Yk patlıycanlı yoğurt ( 1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 tatlı kaşığı Çörekotlu )
1 büyük kase göbek marul salatası ( içine 1 salatalık doğradım, bol limonlu )

Birde 21:00de son ara öğünüm var onda da 1 adet kivi ve 1 bardak sıcak su içeceğim

Bu arada diyetisyenim bu hafta her akşam patlıycanlı yoğurt vermiş 3 kaşık Dün kendim patlıycanı közleyip yaptım bugün şu yeni çıkan hazırlardan almıştım onu denedim açıkçası hazırı bana pek uymadı Kalori 100 kalori bile değildi paketin hatta ben 3 kaşık alınca ancak yarısı bitti )
Yarın sanırım kendim yaparım çünkü hazırı bana tadı fazla yoğun geldi sanki içinde mayonez tadı varmış gibi geldi yada içindeki baharattanmıdır nedir hani almayı düşünen varsa bir kere daha düşünsün

Son ara öğünümüde yaptım artık yatana kadar sırf su

Yarın büyük gün kızlar aman gözünüzü seveyim kaçamaksız devam edin

Hayırlı akşamlar. Ben yine diyeti bozanlardanim. Ciddi ciddi gozum dondu bugun. Okulda borekler pastalar ucusuyordu. Oglen yedigimle duruyorum hala. Bu hafta sabit cikmayi beklemiyorum ama artı cikarsamda kızmayın bana olur mu. Cidden diyeti birakip birakmamakla cebellestim ve yeniden baslama gucunu buldum insallah kendimde. Hayırlı akşamlar.

Tamda kendim çalıyorum kendim söylüyorum diyecektim ki sen geldin

Sanada Hayırlı geceler canım
Keşke kaçamak yapmasaydın ama olanla ölmüşe çare yok
Bol bol su içseydin canım en azından belki biraz daha çabuk bağırsaklardan gönderirdin
Kızmak ne demek canım sen sonuçta hatanı anlamışsın üstelik tekrar toparlanmışsın çok daha fazla zarar vermeden
Yarın artık ne çıkarsa razı geleceksin ama lütfen bundan sonra çok daha dikkatli ol canım sağlığın için

bi kacamak canavarida benim banada kizmayin yarin gene artilardayim ne olcak benim sonum

bi kacamak canavarida benim banada kizmayin yarin gene artilardayim ne olcak benim sonum

Anammmm kızlarrrr bari bir güncük daha sıksaydınız dişlerinizi
Kuzum ortalamadan önce diyet dışına çıkınca toparlanmak sıkıntı oluyor o bakımdan yapmayın diyip duruyorum sağlığımıza ve hedefimize daha çabuk kavuşmak adına

Olanlar olmuş ama önümüzdeki hafta ikinizden de çok güzel rakamlar bekliyorum ona göre

Kızlar bana müsaade
Malum sabah erken kalkıyorum ve şu anda fena uyku bastırdı

Herkese hayırlı geceler
Sizde fazla oyalanmadan yatın ki sabah herkes bildirimini vakitlice yapar

Alllaha amet olun
Sabah görüşürüz

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin yada hayırlı olanı gönlümüze yerleştirsin....Aminnnnnnnnnnn

Bu gece çok güzel uykumu aldım şükür Nasıl yorulduysam artık resmen yastıkla birleştiğim an uyumuşum
Malum 19 mayısdan dolayı resmi tatil ve herkes evde ama ben yinede erkenden kalktım
Biraz kendime geleyimde şekersiz Türk kahvesiyle güne başlarım

Tartıyada çıktım tabi uyandıktan sonra
Listeyi bu tarafa taşıyayımda ilk bildirimi ben yapayım bari

*** 8. Takım 518. Etap ***

Oynakbasi34 ( 108,3 / 107,8 / 0,5 / 0,46 % )
Diademe ( 70,1 / / / % )

Yena ( 99,7 / / / % )
Huzurvemavi ( 88,3 / / / % )
saimeberen ( 60,7 / / / % )
türkmenkizi86 ( 87,9 / / / % )
ela_hsn ( 94,4 / / / % )

Azmin zaferi ( 72,3 / / / % )
Zehra_eymen ( 87,1 / / / % )

8.Takım Ortalaması; %

Regl devam etmesine rağmen az da olsa eksi görmek hoşuma gitti inşallah haftaya çok çok daha güzel bir rakam göreceğime adım gibi eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…