Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

he ya in cin top oynuyoral eline maşanı
tansiyon yükselmiş canım şimdi daha iyisindir inşallah çok geçmiş olsun
kız kk harici kimseye deme kilonu nazar ediyolar
albüme fotolarımızı yükledim
bende sadece izlediklerim görebiliyor

Günaydin kizlar,

dünkü menümü yazayim:

sabah salamli ekmek, sütlü, tarcinli sekersiz kahve

öglen mango ve vanilyali jogurt

aksam iki dilim ekmek ve kahvaltilik yedim

Coook ac gezdim dün, keske daha az kalorili seyler yeseydim, onun yerine daha doyurucu beslenseydim

Merhabalar
Ugrayamiyorum hem çok yoğunum. Hem de alerjim geçmedi hala, kaşınmak çok rahatsız edici bir durum. Eğer geçmezse iğne tedavisine başlayacağız inşallah geçer.

Sağ olasın canım cidden yıldızım düşük ya kem gözlere geliyorum dün kvde lafı geçmişti acep Kvnin mi kızının mı gözü kaldı

Benimde albüm ayarları o şekilde canım
Bak her ay yeni bir resim çekilelim öyle hedefe varana kadar
Bende cepten yükleyebilirsem albüme yükliyeyim dursun :) altına hatta kilolarımızı da yazalım ki sonradan ay kaç kiloyduk demeyelim

Hoş geldin canım
Bak cumaya kaldı 2 gün eminim dengelersin ve az da olsa eksi görürsün gerçi ben güzel bir rakam göreceğine inanıyorum

Ayrica yediklerim hic benim low carb planinada uymadi hanimlar.

Bu arada instagramdan bi sunum sayfasi hazirladim motivasyon olur diye. Insallah da olur

Canım bizede ne diye geçtiğini yaz da bizde takip edelim seni

Merhabalar
Ugrayamiyorum hem çok yoğunum. Hem de alerjim geçmedi hala, kaşınmak çok rahatsız edici bir durum. Eğer geçmezse iğne tedavisine başlayacağız inşallah geçer.

Çok çok geçmiş olsun canım benim kızınkiler hafifledi ama tam geçmedi onada ilk fırsatta cildiye yolu göründü :)
Anam doktorlardan çıkamıyorum bu ara bugün dişçi yarın göz artık haftayada cildiyeyi de araya sokarım malum cuma resmi tatil

Birazdan ufak ufak yemeğimi hazırlayıp yerim sonrada zaten kızı okuldan almaya gideceğim ordan da dişçiye
Gelince damlarım yine nasılsa hem laptobunda şarjı bitti :) ara kabloyu çamaşır makinesine takmıştım

Hepinizi kocaman öpüyorum
Cepten resimlerimide eklemeye çalışayım Ayşeyle birlikte her ay güncelleme yaparız

Ben de geldim bende
Uyuntu yardımcın geldi kaptanım
Saati 10 kez kurup caldıkca kapatan bi benimdir heralde yaa
Sinir oluyorum bu duruma ama başa cıkamıyorum bi türlü

Canım bizede ne diye geçtiğini yaz da bizde takip edelim seni

spieglein.spieglein__ diye geciyo canim. Simdilik almanca yazdim hep ama bundan sonra türkcede yazarim.

Bide bisey sorcam ben beni taniyanlar bilmesinler istiyorum, ne facle nede telefon numaramla kayit oldum, bu durumda kimse bilemez dimi?

Hoş geldin canım
Bak cumaya kaldı 2 gün eminim dengelersin ve az da olsa eksi görürsün gerçi ben güzel bir rakam göreceğine inanıyorum

Insallah canim insallah, dur ben kendime bi yesil ve issirgan cayi yapimda bari biraz su atim

Hani su whatsapp da durum var ya, resim paylasiyosun geri siliniyo, kaynanayla görümceye nispet olsun diye ordan günlerdir resim atiyorum, bakmiyorlar diye gicik oldum, sonra ne görim megersem bizzat kendi elcagizlarimla engellemisim görmelerini

Hic anlatmadim dimi, ben cooooook iyi anlasirim hem kaynana hemde görümceyle hahahaha, o kadar severiz ki karsilikli birbirimizi, bir kasik suda degil tükürükle bogasimiz gelir

ohhh ne guzel beslenmende guzel sporda olucak valla harikasin

gorumceyle pek anlasan grlmemistr zaten gorumcem yok ama anlayabiliyorum canim

Ne cok yazilmis. Valla alinti yapamadim ama okudum hepsini. Benim oglan hastalandi dun burnu akmaya basladi. Geniz akıntısı olduğundan gece rahat uyuysmadi. Bir kac kere aglama sesine uyandım. Sabahta tam dolmusa bindim annem aradi gel doktora goturelimndiye. Indim muduru aradim haber verdim. Sonra hastane gittim. Geldiğinde saat 12 ydi. Az önce uyudu sıpa. Insallah cabuk iyilesir cidden eziyet ediyor bana

gecmis olsunn bi an once iyilesir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…