he ya in cin top oynuyorLennnnnnnn nerdesinizzzzzzzzzzzzz
Valla körler sağırlar birbirini ağırlar gibi oldu diyeceğim ama tek başınayımbaşka körde yok
Kızlar hadi ama toparlanın artık yuvaya dönün
Ne güzel bir ara herkes tam gaz devam ediyordu sayfalar akıp duruyordu artık kendi kendime sayfaları dolduruyorum
çok geçmiş olsun yenamMerhabalar
Ugrayamiyorum hem çok yoğunum. Hem de alerjim geçmedi hala, kaşınmak çok rahatsız edici bir durum. Eğer geçmezse iğne tedavisine başlayacağız inşallah geçer.
he ya in cin top oynuyoral eline maşanı
tansiyon yükselmiş canım şimdi daha iyisindir inşallah çok geçmiş olsun
kız kk harici kimseye deme kilonu nazar ediyolar
albüme fotolarımızı yükledim
bende sadece izlediklerim görebiliyor
Günaydin kizlar,
dünkü menümü yazayim:
sabah salamli ekmek, sütlü, tarcinli sekersiz kahve
öglen mango ve vanilyali jogurt
aksam iki dilim ekmek ve kahvaltilik yedim
Coook ac gezdim dün, keske daha az kalorili seyler yeseydim, onun yerine daha doyurucu beslenseydim
Ayrica yediklerim hic benim low carb planinada uymadi hanimlar.
Bu arada instagramdan bi sunum sayfasi hazirladim motivasyon olur diye. Insallah da olur
Merhabalar
Ugrayamiyorum hem çok yoğunum. Hem de alerjim geçmedi hala, kaşınmak çok rahatsız edici bir durum. Eğer geçmezse iğne tedavisine başlayacağız inşallah geçer.
çok geçmiş olsun yenam
Canım bizede ne diye geçtiğini yaz da bizde takip edelim seni
Hoş geldin canım
Bak cumaya kaldı 2 güneminim dengelersin ve az da olsa eksi görürsün gerçi ben güzel bir rakam göreceğine inanıyorum
Sağol monicim. .
Banucum size de geçmiş olsun. Bazen öyle oluyor aksilikler üstüste geliyor Allah beterjnden korusun.
evet abla kaydm vardi ama evlenince biraktim cok pismanim simdye kadar btrmstim devam etseydim bekliyorum simdi yemege ciktlarAy ne güzel okullu oluyorsun
Eminim her ikisinide çok güzel yaparsın canımFıstık gibi olup eğitime devam
ohhh ne guzel beslenmende guzel sporda olucak valla harikasinAnammm kızlarrrrrrrrrrrrr 30 dakika plates yaptım ama ben Patates oldum
Kan ter içinde kaldım yeminle
Ama kesinlikle pes etmek yok bir gün yürüyüş bir gün platesle devam edeceğiminşallah bu salı karşılığınıda fazlasıyla alırımda bana daha çok hırs yaptırırım
gorumceyle pek anlasan grlmemistr zaten gorumcem yok ama anlayabiliyorum canimHani su whatsapp da durum var ya, resim paylasiyosun geri siliniyo, kaynanayla görümceye nispet olsun diye ordan günlerdir resim atiyorum, bakmiyorlar diye gicik oldum, sonra ne görim megersem bizzat kendi elcagizlarimla engellemisim görmelerini
Hic anlatmadim dimi, ben cooooook iyi anlasirim hem kaynana hemde görümceyle hahahaha, o kadar severiz ki karsilikli birbirimizi, bir kasik suda degil tükürükle bogasimiz gelir
gecmis olsunn bi an once iyilesir insallahNe cok yazilmis. Valla alinti yapamadim ama okudum hepsini. Benim oglan hastalandi dun burnu akmaya basladi. Geniz akıntısı olduğundan gece rahat uyuysmadi. Bir kac kere aglama sesine uyandım. Sabahta tam dolmusa bindim annem aradi gel doktora goturelimndiye. Indim muduru aradim haber verdim. Sonra hastane gittim. Geldiğinde saat 12 ydi. Az önce uyudu sıpa. Insallah cabuk iyilesir cidden eziyet ediyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?