Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Leslie gözle görülür bir sekilde sıkılastırıyor. Kasta yapıyor bence. Ilk gittigimde 3400 gr yagdan vermissin ama 400 gr kas olmus demişti. Yağın kasa donusmedigini biliyorum kas kutlem artmış demekki. Aslında seninki doğru söylüyor da benimkide bana hareket etmem icin leslie yap demiş o zaman. 1 gr dahi olsa kas yapmak istemiyorum ben ama sadece yuruyus yaptığımda bile dediğim gibi artıp azalıyor kas kütlesi bende. Apartmanda yaşayınca kosu bandı her zaman açılmıyor bende leslie yapiyorum o zaman.

Aman sağlıklı olmak için spor yapalım da ne yaparsak yapalım zaten kilolar gittikçe daha rahat hareket edebileceğimiz için metabolizmalarda hızlanacaktır Eskiden deli dana gibi depişirdim ama aklı sıra sağlıklı beslenirdim ( meğer hep sudan gidiyormuş ) ve genelde bir hafta veriyorsam bir sonraki hafta alıyordum
Şükür Diyetisyene başladığımdan beri her hafta kilo veriyorum ( sadece regl zamanı az gidiyor ama neticede gidiyor ya önemli olan yağdan gitmesi )

Insan doğasına en uygun egzersiz yürüyüş ve yüzme imiş.

Aslında sadece Zayıflamak icin değil sağlığımız için de düzenli yürümeliyiz. .

Yalnız Leslie çok güzel şekle sokuyor vücudu. . :)

SElamın Aleyküm kızlarrrrrr

herkese hayırlı sabahlar

Haftasonu da olsa kesinlikle yine erkenden uyanmak bana çok iyi geldi Evdekiler horul horul uyuyorken bol suyla güne başladım sonrada kendime güzel şekersiz bir kahve yaptım
Bugün eşimle yine Eminönüne ineceğiz Şu anda ikiside 5 aylık hamile olan akrabalara kokulu taş yapmak için silikon kalıp alacağım tek kalıp alacağıma göre ancak yaparım tek tek aynı kalıptan 3 - 4 tane almanın alemi yok
Hem o bahaneyle baya bir yürümüş olurum
Akşam üzere de artık az plates yaparım ki Diyetisyene karşı sözümü tutmuş olayım

Ben 10 senede daha hala degistremedim onlari tatli dille güler yüzle, simdi cirkefe bagladim, hepsi benden cekiniyo

Kahvaltımıda ettim elhamdüllillah
Eşim hala uyuyor ama birazdan uyandırırım ille Eminönüne inelim diyordu bari banada yürüyüş olur ama bu kez sanırım otobüsle gideceğiz her seferinde arabaya yer aramak sinir ediyor

Günaydın,mutlu haftasonları. ..

Sanada günaydın canım Çok güzel bir gün olur hepimiz için inşallah

Günaydin kizlar, iki günlük bi ban yemisligin ardindan tekrar döndüm.
Yazdiklarinizi okudum ama devamli

Hadi geçmiş olsun canım Sanırım ufak bir sorun yaşamışsın bir topikte
İyi ucuz atlatmışsın ama lütfen kim ne derse desin bir daha uyma millete
Bu arada sen ne zaman listeye geliyorsun bakem

Ben 10 senede daha hala degistremedim onlari tatli dille güler yüzle, simdi cirkefe bagladim, hepsi benden cekiniyo

Kız bakma bende en son saygısızlık yapmadan bir destur çektim ondan sonra zaten kendine geldi KV
Benimde tam 10 yıl sürdü hatta en son baktım olmayacak eşime boşanalım çekemem daha fazla ailenin sıkıntılarını demiştim Allah razı olsun eşim sen nasıl istersen öyle olacak yeterki boşanmayalım demişti Şimdi eşim bile diyor eğer sen sabretmeseydin çoktan yuvamız dağılırdı sen destur demeseydin belki Annem bunu ömür boyu devam ettirirdi iyilik yaptın karşılığını buldun diye Artık her fırsatta sınırlarını sohbet arasında da olsa hatırlatıyorum Her sohbette neredeyse valla ben kim neyi hak ediyorsa öyle davranırım, saygı talep edilmez hak edilir, bana iyilikle yaklaşana canım feda ama yanlış görürsem de sessiz kaldığım anlamadığım anlamına gelmez sadece Allaha havale ederim kendimi kimse için hasta ettiğime deymez diyorum her fırsatta

Eskiden kafasına göre takılan ağzına geleni söyleyen hatun artık aman Banu kırılmasın üzülmesin diye hee o konuda cidden bende memunum ve bende onu kırmamak adına elimden geleni yaparım sonuçta tekrar geçmişteki şeyleri yaşamak istemiyorum asla
İnşallah seninkilerde ufak ufakda olsa değerini bilirler hee yine arada çirkeflik gerekiyorsa da yapacağız yapcak bir şey yok

Bu arada kızlar Ramazana kaldı şurada 6 gün yani cuma gecesi inşallah Allahın izniyle sahura kalkacağız
Hatırlarsanız bir kaç hafta evvel hedef listesi yapmıştık Ramazanın ilk gününe kadar verilecek kilolar açısından

Ben onu bir ortaya çıkarayım bakalım kimler hedef ne koymuş ulaşmak için az daha gayret gösterelim

Ramazanın ilk gününe kadar olan hedeflerimiz;

Oynakbasi34 ----------------110.9 -------------------Hedef 106 kg
Azmin zaferi -----------------71.6 --------------------Hedef 65 kg
türkmenkizi86 ---------------88.9------------------- Hedef 84 kg
Alya39-------------------------70.5--------------------Hedef 67 kg
serenalar---------------------- -------------------------Hedef 67 kg

Huzurvemavi ------------------89.1---------------hedef 86 kg
Ela_hsn ------------------94.6---------------hedef 89 kg

Yena--------------------- 102.5 kg ---------------Hedef 98 kg

saimeberen -----------------62.2 kg---------------Hedef 58 kg

Benim hedef 99du ama o Bayramlık hedefim olduğu için düzenledim o zaman neyin kafasını yaşadıysam 99u Ramazanın ilk gününe hedef olarak yazmışım o inşallah Bayramda olacak

Hatta kızlar cuma hedefleri tuturdukmu bakarız sonrada Bayramlık hedef koyarız kendimize ne dersiniz
Hem sabur ve iftarda o hedefleri düşündükçe fazla kaçırmamış oluruz

Bu arada Yenacığım sen hedefi çoktan geçtin artık bayramlık hedefinide cuma koyarsın

Hadi geçmiş olsun canım Sanırım ufak bir sorun yaşamışsın bir topikte
İyi ucuz atlatmışsın ama lütfen kim ne derse desin bir daha uyma millete
Bu arada sen ne zaman listeye geliyorsun bakem

Ya napim kafayi yiyorum ben su söyle ben calismiyorum esim calismiyo kv kp beraber yasiyoruz hamileyim dayanamiyorum diye baslayanlara. Madem ev gecindirecek gücün yok evlenme hele bir gir ise calis kendi kendine bak sonra evlen ev gecindir. Bak yine zipladi sinirlerim

Nasil giricem kiz ben listeye onuda pek anlayamadim Bu arada haziranin ilk iki haftasi tatildeyiz o dönemde yazamayabilirim, nasil yapicam, izine mi ayrilcam burdan da?

Bu arada iki gündür yedigim her lokmada mideme kramplar giriyor duramiyorum agridan. Bende simdi patates hasliyorum onu yicem, eger iyi gelirse dedim yanina avocadolu yogurtlu samirsakli sos hazirlarim diye düsündüm. Offf su pazartesiyi bi atlatsam bi bilsem ne var midemde.

Yok yok bunlar degismez. O yüzden artik beni deli cirkef bilsinler benden uzak dursunlar diye düsünüyorum. Ailecek sizofrenler

Nasil giricem kiz ben listeye onuda pek anlayamadim Bu arada haziranin ilk iki haftasi tatildeyiz o dönemde yazamayabilirim, nasil yapicam, izine mi ayrilcam burdan da?

O zaman tatilden sonra seni listeye alırız ( malum listeye giren üye ilk 2 ay izne ayrılamıyor ) nasılsa burada haber verince paylaşım olmasada idare ederiz
Hem yoğunluğun da bitmiş olur daha rahat olursun
Nasılsa ilk kez listeye gireceksin daha güzel odaklanırsın

Çok geçmiş olsun canım Umarım önemli bir şey çıkmaz
Rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip eder inşallah

Yok yok bunlar degismez. O yüzden artik beni deli cirkef bilsinler benden uzak dursunlar diye düsünüyorum. Ailecek sizofrenler

Boşuna dememişler Deli Deliyi görünce sopasını saklarmış diye bazıları cidden başka türlü anlamıyorlar Boşver dünya seni deli edeceğine sen dünyayı deli et
Eşinle huzurunu etkilemediği sürece salla gitsin onları da

Aman Allahim ben ne yüksek hedef koymusum oyle kendime...
Ben hep 85 yazdım diye hatırlıyorum niye 84 yazmışım ki. Hos 85 ide goremeyecegim su durumda.

Aman Allahim ben ne yüksek hedef koymusum oyle kendime...
Ben hep 85 yazdım diye hatırlıyorum niye 84 yazmışım ki. Hos 85 ide goremeyecegim su durumda.

Canım bende 99 demiştim 106 yaptım cumadan sonra Bayramlık hedeflerimizi yazarız hem motive oluruz hemde kaçamaklardan uzak dururuz o sayede

Gunaydin bu arada kızlar guzel hafta sonlariniz olsun insallah...

Sanada günaydın canım

Gunaydin bende 65 yazmisim pehhh ben vericegime aliyorum ya bide koydugum hedefe bak ucmusum

Pes etmek yok canım Bizde ulaşamadıysa Bayramlık koyarız o hedefleri benimki 99du da ben değiştirdim :) Bayramda inşallah 2li rakamlara inmiş olacağım
Keisnlikle yapabiliriz kızlar buna inanın ve hep birlikte elimizden geleni yapalım bu bayram hepimiz için çifte bayram olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…