- Emoji Skoru
- 5.604
- Puanlar
- 398
Valla bende kime inanacağımı bilemedimBana sadece yürüyüş vermişti bu haftaya kadar hatta Allah biliyor ya o 4 gün dedi ben hususi hiç çıkmadım yürüyüşe hep koşturmacaları yürüşden saydım :) kas kaybım olmadı ama tabi kas da yapmadım :) sanırım o yüzden hatun bu hafta plateside ekledi az da olsa kas yapacakmıyım görmek için
Belkide yolum uzun olduğu için birden spor salonuna başlayıp bıkmamdan mı çekindi bilemedim
Eskiden bende çok leslie yapardım ve cidden ne zaman leslie yapsam kilo veremiyordumhatta diyordum benim vücuda spor ters diye
Bakalım bu hafta ne olacak
Çok güzel bir menü canım tebriklerinşallah çok çok güzel rakamlar görürüz bir sonraki cumada
Leslie gözle görülür bir sekilde sıkılastırıyor. Kasta yapıyor bence. Ilk gittigimde 3400 gr yagdan vermissin ama 400 gr kas olmus demişti. Yağın kasa donusmedigini biliyorum kas kutlem artmış demekki. Aslında seninki doğru söylüyor da benimkide bana hareket etmem icin leslie yap demiş o zaman. 1 gr dahi olsa kas yapmak istemiyorum ben ama sadece yuruyus yaptığımda bile dediğim gibi artıp azalıyor kas kütlesi bende. Apartmanda yaşayınca kosu bandı her zaman açılmıyor bende leslie yapiyorum o zaman.
Desene o konuda da sağlam rakip olursun
Ben bir ara eşime bile diyordum kitap yazacağımİthal Gelinin Kaynanatöre karşı Savaşı
Eşim ilk söylediğimde resmen yerlere yattı gülmektenyaz yaz valla hepsi bir olur seni bir güzel yolarlar sonrada Haberlere çıkarsın genç yazar hastanelik oldu diye
O dönem cidden kabus gibiydi ama şimdi şükür Rabbime ben iyilikle inatla karşılık verince KVde anladı hatasınıheee bende en son sağlam kapıştıktan sonra bir destur çektim hatuna artık bana danışmadan emrivaki yapmıyor aksine bize geleceği zaman yada birlikte bir yere gidilmesi gerektiği zaman eşime önce Banuya sor müsaitmi kızı sıkıntıya sokma diyor Resmende bir gün yüzüme dedi ben geçmişte başkaların ( büyük ihtimalle kızlarının ) gazına gelipte bazı şeyleri yaptım ama şükür unuttuldu herşey dedi bende resmen yüzüne dedim ben herşeyi Allaha havale ettim eşimle huzurum için sünger çektim diye
Günaydın,mutlu haftasonları. ..
Günaydin kizlar, iki günlük bi ban yemisligin ardindan tekrar döndüm.
Yazdiklarinizi okudum ama devamli
Ben 10 senede daha hala degistremedim onlari tatli dille güler yüzle, simdi cirkefe bagladim, hepsi benden cekiniyo
Hadi geçmiş olsun canımSanırım ufak bir sorun yaşamışsın bir topikte
İyi ucuz atlatmışsınama lütfen kim ne derse desin bir daha uyma millete
Bu arada sen ne zaman listeye geliyorsun bakem
Kız bakma bende en son saygısızlık yapmadan bir destur çektim ondan sonra zaten kendine geldi KV
Benimde tam 10 yıl sürdü hatta en son baktım olmayacak eşime boşanalım çekemem daha fazla ailenin sıkıntılarını demiştimAllah razı olsun eşim sen nasıl istersen öyle olacak yeterki boşanmayalım demişti Şimdi eşim bile diyor eğer sen sabretmeseydin çoktan yuvamız dağılırdı sen destur demeseydin belki Annem bunu ömür boyu devam ettirirdi iyilik yaptın karşılığını buldun diye Artık her fırsatta sınırlarını sohbet arasında da olsa hatırlatıyorum Her sohbette neredeyse valla ben kim neyi hak ediyorsa öyle davranırım, saygı talep edilmez hak edilir, bana iyilikle yaklaşana canım feda ama yanlış görürsem de sessiz kaldığım anlamadığım anlamına gelmez sadece Allaha havale ederim kendimi kimse için hasta ettiğime deymez diyorum her fırsatta
Eskiden kafasına göre takılan ağzına geleni söyleyen hatun artık aman Banu kırılmasın üzülmesin diyehee o konuda cidden bende memunum ve bende onu kırmamak adına elimden geleni yaparım sonuçta tekrar geçmişteki şeyleri yaşamak istemiyorum asla
İnşallah seninkilerde ufak ufakda olsa değerini bilirlerhee yine arada çirkeflik gerekiyorsa da yapacağız yapcak bir şey yok
ız bakma bende en son saygısızlık yapmadan bir destur çektim ondan sonra zaten kendine geldi KV
Benimde tam 10 yıl sürdü hatta en son baktım olmayacak eşime boşanalım çekemem daha fazla ailenin sıkıntılarını demiştim
Nasil giricem kiz ben listeye onuda pek anlayamadimBu arada haziranin ilk iki haftasi tatildeyiz o dönemde yazamayabilirim, nasil yapicam, izine mi ayrilcam burdan da?
Bu arada iki gündür yedigim her lokmada mideme kramplar giriyor duramiyorum agridan. Bende simdi patates hasliyorum onu yicem, eger iyi gelirse dedim yanina avocadolu yogurtlu samirsakli sos hazirlarim diye düsündüm. Offf su pazartesiyi bi atlatsam bi bilsem ne var midemde.
Yok yok bunlar degismez. O yüzden artik beni deli cirkef bilsinler benden uzak dursunlar diye düsünüyorum. Ailecek sizofrenler
Ramazanın ilk gününe kadar olan hedeflerimiz;
Oynakbasi34 ----------------110.9 -------------------Hedef 106 kg
Azmin zaferi -----------------71.6 --------------------Hedef 65 kg
türkmenkizi86 ---------------88.9------------------- Hedef 84 kg
Alya39-------------------------70.5--------------------Hedef 67 kg
serenalar---------------------- -------------------------Hedef 67 kg
Huzurvemavi ------------------89.1---------------hedef 86 kg
Ela_hsn ------------------94.6---------------hedef 89 kg
Yena--------------------- 102.5 kg ---------------Hedef 98 kg
saimeberen -----------------62.2 kg---------------Hedef 58 kg
Benim hedef 99du ama o Bayramlık hedefim olduğu için düzenledimo zaman neyin kafasını yaşadıysam 99u Ramazanın ilk gününe hedef olarak yazmışım o inşallah Bayramda olacak
Hatta kızlar cuma hedefleri tuturdukmu bakarız sonrada Bayramlık hedef koyarız kendimize ne dersiniz
Hem sabur ve iftarda o hedefleri düşündükçe fazla kaçırmamış oluruz
Aman Allahim ben ne yüksek hedef koymusum oyle kendime...
Ben hep 85 yazdım diye hatırlıyorum niye 84 yazmışım ki. Hos 85 ide goremeyecegim su durumda.
Gunaydin bu arada kızlar guzel hafta sonlariniz olsun insallah...
Gunaydin bende 65 yazmisim pehhh ben vericegime aliyorum ya bide koydugum hedefe bak ucmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?