Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Iyi gunler kizlar kv delerdeyim yine koyun kesecekler
Uzaktan gorumcemler gelecek onlarala barbeku yapalim diyolar benim zaten yemegim var ama koyunlari hallrtmek yine bana kalacak

insallah evet haklisin inisli cikislida olsam pes etmek yok bugunden itibaren tekrar kendime gelcem daha cok asilcam hep beraber yapicaz insallh

Desenize her diyetisyen başka şey söylüyor en iyisi benim diyetisyen yani ben :)) sadece yürüyüş yapıyorum çokta faydasını gördüm tavsiye ederim

Havuz okullar kapandığı gün açılıyor 3 ay yüzerim o halde sitenin havuzunda hem daha hafifim geçen yaza göre usenmiyorum çok şükür

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Bu sabah hesapta kocamla Eminönüne inecektim ama yalan oldu adam kıvırdı
Neyse iyi oldu benimde saatlerim şaşmadı
Öğlenlik sebze yemem gerekiyordu bende bari o bahaneyle yağsız tavada patlıycan, kabak ve biber yaptım yanınada 2 kaşık chialı yoğurt ohhh misss
Tabi evdekilere de kızartma yapınca biraz yemek saatim gecikti ama en asından liste dışına çıkmamış oldum

Şimdide oturup yeşil çayımı içiyorum
Az sonrada hazır fırsatım varken hemen ağdamı yapayımda sonra güzel bir duş alayım Aslında eşim evde olsaydı iyidi en azından ufaklık zırt pırt kapıya dayanmazdı Anne daha çok işin varmı yok tuvaletim geldi yok canım sıkılıyor diye ama ne yapalım idare edeceğim artık
Gerçi şimdi çizgi film izliyor yatarak kesin uyur
Demin gitmiş benim ağda makinesini bızıklarken ellerini ağda yapmış eşşek evlat ufakken bızıklamazdı bu ara çok meraklı ağdaya falan Ufaktan fırçayıda yiyince daha bir mayıştı kesin uyur

Akşam üzere de kuzuyu Babannesine bırakıp bizim şu Hobby atöylesine birşeyler bırakmaya gideceğiz hem o bahaneyle bende gezmiş olurum
Yarınki Bahçe planıda iptal daha doğrusu arkadaşlarımız gelemiyorlar ( dün gece görümcesi ve Kayınpederi sürpriz yapmışlar gece 1 de gelmişler onlarda gelsin boşver dedim ama eşi arabasını satmış o yüzden onlarla zor yoksa 1 araba gidecektik gerçi belli olmaz belki fikir değiştirip onlarda gelir sonradan da olsa )
Biz gelselerde gelmeselerde mecbur gideceğiz cimler biçilecek

Iyi gunler kizlar kv delerdeyim yine koyun kesecekler
Uzaktan gorumcemler gelecek onlarala barbeku yapalim diyolar benim zaten yemegim var ama koyunlari hallrtmek yine bana kalacak

Allah yardımcın olsun kuzum ne çektin şu koyundan bee
Valla ben bayılırım ete ama kurbanda da olsa asla oturup onu parçalayamam eşim sağ olsun herşeyi ayarlar bana elletmez zaten ben oturup ayıklasam gram yağ bırakmam hayvanda oda yağsızda olmaz çok yağlıda olmaz diyip duruyor ben yağları kaldı dedikçe

insallah evet haklisin inisli cikislida olsam pes etmek yok bugunden itibaren tekrar kendime gelcem daha cok asilcam hep beraber yapicaz insallh

Kesinlikle canım pes etmiyoruz biz bu kiloları 1 günde almak ki 1 günde vermek isteyelim Hem ne demişler emek vermeden bir şey elde edemezsin bizlerde emeğimizin karşılığını çok güzel alacağız yeterki azimle istikrarla devam edelim Zafer bizim olacak

Desenize her diyetisyen başka şey söylüyor en iyisi benim diyetisyen yani ben :)) sadece yürüyüş yapıyorum çokta faydasını gördüm tavsiye ederim

Kesinlikle en güzeli yürüyüş sonuçta ömrümüzün sonuna kadar deli dana gibi spor yapmayacağımız kesin bir ara karatayda diyordu ya ömür boyu yapabileceğiniz kadar spor yapın kilolar gittikten sonra bırakırsanız tekrar kilo almaya başlarsınız diye

Havuz okullar kapandığı gün açılıyor 3 ay yüzerim o halde sitenin havuzunda hem daha hafifim geçen yaza göre usenmiyorum çok şükür

Ben küçük kuzuyu yazdırdım belediyenin yüzme havuzuna henüz önünde 65 kişi var ama geçen ay 100 kişiydi
Tahlilini yaptırmıştım hesapta ama yanlış olmuş ilk fırsatta tekrar yaptırmam lazım tam kan tahlili, tam idrar tahlili ve hepatit A tahlili istemişler ben gitmişim Hepatit Bye baktırmışım sadece neyse vakit var nasılsa yaptırırım ilk fırsatta
Aslında bende bayılıyorum yüzmeye ama inan fırsatım olmaz birde günler farklı bir kuzuya git bir kendime zor geliyor ama çok güzel kilolar verdikten sonra ücretli olan kısma yazılırım ve en azından 3 ay her gün yüzmeye giderim o bile baya fayda eder bence

Bencede canım 95 e kadar sporsuzda gider az az yürü yeter sonrada havuz yürüyüş halledersin ben sana inanıyorum

Kızlar geberiyorum hazır reglde bitmişken kendimle ilgileneyim az dedim de yolunmuş tavuğa döndüm
Valla kadınlık rezillik derdi Annemin Arkadaşı anlam veremezdim ama hakikaten öyle
Şu parayı bulayım şu lazer epilasyon tabancalarından alacağım vurcağım lazeri vuracağım lazeri deli oldum valla hesapta duş aldım baygın düşüyorum şu an halsizlikten yorgunluktan

Kızlar herkes haftasonu gezmelerinde sanırım

Benim gündüz gezmeside yalan oldu bahtsız bedeviyim ben
Yarın bizimle gelecek olan arkadaşlarda malum iptal oldu Kayınpederiyle görümcesinin geleceği tuttu
Yalnız sıkılırız diye bir iki kişiyi daha aradık maksat kalabalıkta daha eğlenceli olur diye ama şansa kimsenin vakti yok yada olanlarda şu anda şehirdışında
Neyse artık çekirdek aile olarak gider keyif yaparız az

Öf aman çok yoruldum. :)
Şirince ye gittik dolanip durduk. .
Dönüşte alışveriş duş vb. Pert haldeyim. .
Daha bir sürü ütü var yapmam gereken.
Artık Survivor izlerken yaparım :)

Canım lazer epilasyona gitsene tüm vücut 800 TL bitene kadar İzmir'de annemle kardeşim gidiyor iki yıldır bitti tüyleri 5 haftada bir ben bekarken bitirmistim rahatım çok şükür

Ne güzel kesinlikle değerlendir. Üstü kapalımi acıkmi
Siteninki üstü açık canım sadece okullarla açılıp okullarla kapanıyor çocukların aklı kalmasın diye kızım kışın evimizin yanındaki spor kulübünde üstü kapalı ya gitmişti ücretli olarak sauna gibi sicacikti

Bizde eşimle ikinci buluşmamızda sirinceye gitmiştik ordaki dilek havuzundaki deliğe bozuk parayı tek atışta sokanin dileği olur dediler eşimle ben tek atışta soktuk yıllar sonra ikimizde hayirliysa olsun demisiz birbirimiz için itiraf ettik :))) kardesimde vardı oda atmış sokamamisti onun dilegide olmadı zaten sizde denedinizmi

Yok denemedik canım. Inşallah kardeşin de hayırlı nasibi olur..

Bende şu anda izliyorum Zaten Tvde başka da bir şey bulamıyorum izleyecek ( diziler beni sarmıyor :) )

Canım lazer epilasyona gitsene tüm vücut 800 TL bitene kadar İzmir'de annemle kardeşim gidiyor iki yıldır bitti tüyleri 5 haftada bir ben bekarken bitirmistim rahatım çok şükür

Valla yüzümdekiler için gitmiştim bir kaç sene evvel ama maşallah bitmek bilmedi hatta o zaman özel hastanede yaptırmıştım da kadına bitirme garantisi yokmu dediğimde hiç bir zaman olmaz öyle bir şey idda eden yerlerde yalan söylüyor demişti hemşire
Valla Ağda beni bir yandan maf ediyor ama bir yandan da baya azalttı gibi işte çok fazla bekletmeye gelmiyor hemen yapış yapış oluyor
Ya ben kendime değilde olmadı o lazer epilasyondan alamazsam büyük kızı seneye göndermek istiyorum ( 18e girsin de bari o çekmesin benim çektiğimi gerçi oda her yerine yaptırmaz Bakalım kısmet bir müddet daha idare edeyim de meret pahalı artık ya aleti alacağım yada kızı göndereceğim

Bende şu anda izliyorum Zaten Tvde başka da bir şey bulamıyorum izleyecek ( diziler beni sarmıyor :) )

Valla yüzümdekiler için gitmiştim bir kaç sene evvel ama maşallah bitmek bilmedi hatta o zaman özel hastanede yaptırmıştım da kadına bitirme garantisi yokmu dediğimde hiç bir zaman olmaz öyle bir şey idda eden yerlerde yalan söylüyor demişti hemşire
Valla Ağda beni bir yandan maf ediyor ama bir yandan da baya azalttı gibi işte çok fazla bekletmeye gelmiyor hemen yapış yapış oluyor
Ya ben kendime değilde olmadı o lazer epilasyondan alamazsam büyük kızı seneye göndermek istiyorum ( 18e girsin de bari o çekmesin benim çektiğimi gerçi oda her yerine yaptırmaz Bakalım kısmet bir müddet daha idare edeyim de meret pahalı artık ya aleti alacağım yada kızı göndereceğim

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Pazarda olsa erkenden uyandım Evdekiler tabi henüz uyuyor ama biraz sonra onları da uyandırırım Malum bugün bahçeye gideceğiz Kabak ekeceğim çimler biçilecek ve sulama ile ilgili bir sıkıntı çıkmış dün onu hallettireceğiz
Arkadaşlar kesin değil ama belki uğrayacaklarmış ama gelseler de gelmeseler de kesinlikle listemin dışına çıkmayacağım ve bol suyla devam edeceğim

İnşallah sizler içinde kaçamaksız ve bol eksili bir gün olur

Hafif yağmur çiseliyor ama yinede Bahçeye gideceğiz Çim biçme makinesini götürmemiz gerekiyor birde o tarafta yağmur varmı yokmu bilmiyoruz bazen burada yağdığında orada günlük gülistanlık oluyor hava genelde olmadı çardakta kahvaltımızı yapar makineyi bırakıp döneriz

Akşama görüşürüz en geç
Allaha emanet olun ve sakın kaçamak yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…