insallah evet haklisin inisli cikislida olsam pes etmek yok bugunden itibaren tekrar kendime gelcem daha cok asilcam hep beraber yapicaz insallhPes etmek yok canımBizde ulaşamadıysa Bayramlık koyarız o hedefleri benimki 99du da ben değiştirdim :) Bayramda inşallah 2li rakamlara inmiş olacağım
Keisnlikle yapabiliriz kızlar buna inanın ve hep birlikte elimizden geleni yapalımbu bayram hepimiz için çifte bayram olsun
kolay gelsin canimIyi gunler kizlar kv delerdeyim yine koyun kesecekler
Uzaktan gorumcemler gelecek onlarala barbeku yapalim diyolar benim zaten yemegim var ama koyunlari hallrtmek yine bana kalacak
Desenize her diyetisyen başka şey söylüyor en iyisi benim diyetisyen yani ben :)) sadece yürüyüş yapıyorum çokta faydasını gördüm tavsiye ederimBanu abla benim diyetisyende plates zayiflatmaz spor salonuna gideceksen pilates yapma demisti. Evde de leslie yap diyor yani seninkinle tamamen ters... Bende kas yapmadan direk yagdan gitsin istiyorum ama simdiye kadar ara ara kas yapip kas kaybi yasasim 100 200 gr gibi. Nasil olcak bu is ya. Gece yatarken cok yorgun dussemde bazen ne yuruyuslerim ne de leslie kesmiyor beni.
Havuz okullar kapandığı gün açılıyor 3 ay yüzerim o halde sitenin havuzunda hem daha hafifim geçen yaza göre usenmiyorum çok şükürInsan doğasına en uygun egzersiz yürüyüş ve yüzme imiş.
Aslında sadece Zayıflamak icin değil sağlığımız için de düzenli yürümeliyiz. .
Yalnız Leslie çok güzel şekle sokuyor vücudu. . :)
Iyi gunler kizlar kv delerdeyim yine koyun kesecekler
Uzaktan gorumcemler gelecek onlarala barbeku yapalim diyolar benim zaten yemegim var ama koyunlari hallrtmek yine bana kalacak
insallah evet haklisin inisli cikislida olsam pes etmek yok bugunden itibaren tekrar kendime gelcem daha cok asilcam hep beraber yapicaz insallh
Desenize her diyetisyen başka şey söylüyor en iyisi benim diyetisyen yani ben :)) sadece yürüyüş yapıyorum çokta faydasını gördüm tavsiye ederim
Havuz okullar kapandığı gün açılıyor 3 ay yüzerim o halde sitenin havuzunda hem daha hafifim geçen yaza göre usenmiyorum çok şükür
Bencede canım 95 e kadar sporsuzda gider az az yürü yeter sonrada havuz yürüyüş halledersin ben sana inanıyorumBen küçük kuzuyu yazdırdım belediyenin yüzme havuzunahenüz önünde 65 kişi var ama geçen ay 100 kişiydi
Tahlilini yaptırmıştım hesapta ama yanlış olmuşilk fırsatta tekrar yaptırmam lazım tam kan tahlili, tam idrar tahlili ve hepatit A tahlili istemişler ben gitmişim Hepatit Bye baktırmışım sadece neyse vakit var nasılsa yaptırırım ilk fırsatta
Aslında bende bayılıyorum yüzmeye ama inan fırsatım olmaz birde günler farklı bir kuzuya git bir kendime zor geliyor ama çok güzel kilolar verdikten sonra ücretli olan kısma yazılırım ve en azından 3 ay her gün yüzmeye giderimo bile baya fayda eder bence
Havuz okullar kapandığı gün açılıyor 3 ay yüzerim o halde sitenin havuzunda hem daha hafifim geçen yaza göre usenmiyorum çok şükür
Canım lazer epilasyona gitsene tüm vücut 800 TL bitene kadar İzmir'de annemle kardeşim gidiyor iki yıldır bitti tüyleri 5 haftada bir ben bekarken bitirmistim rahatım çok şükürKızlar geberiyorumhazır reglde bitmişken kendimle ilgileneyim az dedim de yolunmuş tavuğa döndüm
Valla kadınlık rezillik derdi Annemin Arkadaşı anlam veremezdim ama hakikaten öyle
Şu parayı bulayım şu lazer epilasyon tabancalarından alacağımvurcağım lazeri vuracağım lazeri deli oldum valla hesapta duş aldım baygın düşüyorum şu an halsizlikten yorgunluktan
Siteninki üstü açık canım sadece okullarla açılıp okullarla kapanıyor çocukların aklı kalmasın diye kızım kışın evimizin yanındaki spor kulübünde üstü kapalı ya gitmişti ücretli olarak sauna gibi sicaciktiNe güzel kesinlikle değerlendir. Üstü kapalımi acıkmi
Bizde eşimle ikinci buluşmamızda sirinceye gitmiştik ordaki dilek havuzundaki deliğe bozuk parayı tek atışta sokanin dileği olur dediler eşimle ben tek atışta soktuk yıllar sonra ikimizde hayirliysa olsun demisiz birbirimiz için itiraf ettik :))) kardesimde vardı oda atmış sokamamisti onun dilegide olmadı zaten sizde denedinizmiÖf aman çok yoruldum. :)
Şirince ye gittik dolanip durduk. .
Dönüşte alışveriş duş vb. Pert haldeyim. .
Daha bir sürü ütü var yapmam gereken.
Artık Survivor izlerken yaparım :)
Bizde eşimle ikinci buluşmamızda sirinceye gitmiştik ordaki dilek havuzundaki deliğe bozuk parayı tek atışta sokanin dileği olur dediler eşimle ben tek atışta soktuk yıllar sonra ikimizde hayirliysa olsun demisiz birbirimiz için itiraf ettik :))) kardesimde vardı oda atmış sokamamisti onun dilegide olmadı zaten sizde denedinizmi
Öf aman çok yoruldum. :)
Canım lazer epilasyona gitsene tüm vücut 800 TL bitene kadar İzmir'de annemle kardeşim gidiyor iki yıldır bitti tüyleri 5 haftada bir ben bekarken bitirmistim rahatım çok şükür
Öf aman çok yoruldum. :)
Canım lazer epilasyona gitsene tüm vücut 800 TL bitene kadar İzmir'de annemle kardeşim gidiyor iki yıldır bitti tüyleri 5 haftada bir ben bekarken bitirmistim rahatım çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?