Hafif yağmur çiseliyor ama yinede Bahçeye gideceğizÇim biçme makinesini götürmemiz gerekiyor birde o tarafta yağmur varmı yokmu bilmiyoruz bazen burada yağdığında orada günlük gülistanlık oluyor hava genelde olmadı çardakta kahvaltımızı yapar makineyi bırakıp döneriz
Akşama görüşürüz en geç
Allaha emanet olun ve sakın kaçamak yapmayın
kolay gelsinnSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Pazarda olsa erkenden uyandımEvdekiler tabi henüz uyuyor ama biraz sonra onları da uyandırırım Malum bugün bahçeye gideceğiz Kabak ekeceğim çimler biçilecek ve sulama ile ilgili bir sıkıntı çıkmış dün onu hallettireceğiz
Arkadaşlar kesin değil ama belki uğrayacaklarmış ama gelseler de gelmeseler de kesinlikle listemin dışına çıkmayacağımve bol suyla devam edeceğim
İnşallah sizler içinde kaçamaksız ve bol eksili bir gün olur
Günaydın kızlar
İyiyim canım sen nasılsınTünaydın monicim nasılsın.
İyiyim canım sen nasılsın
Birinciliğini tebrik ederim
yenam, kural gereği en geç yarın bu haftaki başarını yazman gerekiyor gözünden kaçmış olabilir diye hatırlattım canımcımAyy teşekkür ederim mutlu oldum..
Ben de iyiyim canım Sağol.
bol bol spor oluyor sana banum bahçeSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Yorgunluktan geberiyorum ama şükür çok geç olmadan Bahçeden dönebildik
Beslenme konusunda kaçamaksız devam ettimhatta akşam yemeğinde sadece köfte ve çok az domates soğan yedim Eşim işler bitince hadi yemeği dışardı yiyelim eve dönmeden dedi ve köfteyle piyas söyledi tabi bana bakliyat hiç vermediği için ben soğan ve domatesleri ayıkladım :) Listeye göre çorba olması gerekiyordu ama haftada 1 kereye mahsus dışarda yada misafirlikte köfte yiyebilirsin dediği için diyetisyen o konuda hiç sıkıntı yapmadım
Bahçeye gider gitmez çay demlenene kadar kabak ektim ( Annem ocaklarını açıp gübre koymuş hazır bırakmıştı bir gün önce gittiğinde ) sonrada eşimle çardağa yüksek tezgah yaptık ahşaptan ( ben zımpara makinesiyle boyuştum) en son birde cimleri biçelim dedik ama resmen 3 saatte yakın onunla boğuştuk :)
Bol bol su da içtim hatta şimdi eve gelip son ara öğünümü yaptım ( 10 adet erik) bitkisel çayımıda içiyorum bir yandan artık yatana kadar yine bol su
bol bol spor oluyor sana banum bahçe
ay benim bügün diyet biraz karıştı bu hafta kilo veremicem büyük ihtimaloff şimdide midem arıyor
Bende babama sürekli hobi bahçesi al diyorumda bir ikna edemiyorum. Bu yaz evimi iyice düzene koyarsam seneye balkona bir kac birsey ekmek istiyorum. Allah nasip ederse tabi.Geçmiş olsun canımsade kahve iç belki biraz mideni rahatlatır
Hemde ne spor oldu Ayşeciğim sorma valla yine her yerim ağrıyorbu bahçe benim sonum olacak
Keyif yapmaya başlayınca güzel de baştan ekip biçme olayları bana tersgerçi geçen sene domatese hiç para vermedim hatta kışlık konservelerimi de yaptım
Bakalım bu sene mahsül ne alemde olacak
ohh missGeçmiş olsun canımsade kahve iç belki biraz mideni rahatlatır
Hemde ne spor oldu Ayşeciğim sorma valla yine her yerim ağrıyorbu bahçe benim sonum olacak
Keyif yapmaya başlayınca güzel de baştan ekip biçme olayları bana tersgerçi geçen sene domatese hiç para vermedim hatta kışlık konservelerimi de yaptım
Bakalım bu sene mahsül ne alemde olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?