- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Amin. Memleketimde ama merkeze 92 km. Bizim tayin isleri karisik canim. Dusundukce canim sıkılıyor.Hakkın da hayırlısı Olsun canım.
Memleketindemi görev yerin. ?
Amin. Memleketimde ama merkeze 92 km. Bizim tayin isleri karisik canim. Dusundukce canim sıkılıyor.
Sirf merkeze gelebilmek adina benim esimden farklı bir ilceye gidip en az 1 donem calismam gerekiyor.
Aminnn insallah..Rabbim inşallah gönlünüze göre versin...Aminnn
Hakkınızda hayırlısı
İui akşamlar kızlar dün oladar yoruldumki anlatamam
Bugunde temizlikle gecti ramazan girmeden ni genel temizlik yapım dedim
Aminnn insallah..
Günaydın hayırlı sabahlar... ❤
Günaydın herkese
Aynen öyle kaptancım bide burda sıcaklar başladıki o sıcskta bide dip temizlijle ugraşamıyorum yaniSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabahta yine erkenden uyandım hatta gece erken yattığımdan mıdır bilmiyorum bir ara gece 2de uyandımtabi anında tekrar yattağa döndüm
Şekersiz kahvemle güne başladımbir saat sonrada en geç kahvaltımı yaparım
Malum bugün diyetisyen kontrolü var
İnşallah çok çok güzel rakamlar görürüm bugün( evdekiyle oradaki tartı farklı çıktığı için net emin olamıyorum rakam konusunda
Ohhh misss ne güzelbende temizlik yapıyorum yoğunluktan fırsat buldukça
Bugün hatta öğleden sonra diyetisyenden döndükten sonra arkadaşım bana kahve içmeye gelecek( oda sibele gidiyor ama ayrı gün ) O yüzden sabah kahvaltıdan sonra bir posta çamaşır yıkayıp banyoyu temizlerim az ki geldiğimde işim kalmamış olsun belli olmaz bakarsınız dışarda deng gelir eve gireriz
Cumaya kadar bende kalan işleri ( cam ve tüller ) halletmem lazım ki bari Ramazanın ilk haftası biraz rahat olayım sadece üstten yapayım temizliğimiiftardan sonra da zaten hatim okuyacağım için çok fazla iş kalsın istemiyorum
Günaydın canım sanada hayırlı sabahlar
Aynen öyle kaptancım bide burda sıcaklar başladıki o sıcskta bide dip temizlijle ugraşamıyorum yani
Günaydın kaptanım valla bundan sonra inşallah daha sık burda olacam sıkıntılarımı hallettim rahatsızlığımda düzeldi çok şükür bomba gibiyim Elhamdulillah ramazana kadar 1 kilo ramazanda da inşallah 3 kilo hedefim var normalde ben ramazanda kilo alan biriyim iftardan sonraki tatlılar yüzündenGünaydın canım
Tebrikler 500 gr da olsa gitmiş ve eminim haftaya daha da güzel rakamlar göreceksin
İnşallah bundan sonrada seni daha sık görürüz buradaher gün en azından 1 mesaj at canım sonuçta düzenli paylaşım şart
Canım 81 i görmüştüm bu sabah 82.5 sürünüyoruz işte bir ileri iki geriSanada günaydın canım
Nasılsın bakalım görüşmeyeliSende de bir yoğunluktur gidiyor sanırım gerçi listede olupta gelmeyenlere göre daha sık görüyorum seni
Kilo almadan devam dimi
Allah kolaylık versin canım benim büyük temizlik bitti halılarda perdeler camlar derken Ramazan'a hazırım şükür iki cadiyla oruçla nasıl başa cikicam bakalım tüm enerjimi emiyorlar ziraÇok şükür henüz burada aşırı sıcaklar başlamadı ama malum bünye alışkın olmayacak bari ilk bir kaç gün temizlikle uğraşmıyayım diyorum bende
Bugün 11de evden çıkacağım o zamana kadarda çamaşırlarımı yıkayıp banyomu temizliyeyim diyorumyarında evdeyken tülleri ve camları aradan çıkartırım Gerçi ütülerde beni bekliyor onlarıda yarın en geç öbür gün bitirmem lazım bu gece de hatta köşe koltuğumu sileceğim ( tekliyi geçenlerde silmiştim zaten üzerini örtülü kullanacağım uzun bir süre çünkü beyazı çoğunlukta olunca çabucak kirleniyor )
İşin varsa misafirin gelicekse gitme sende canım ne çok ozveride bulunuyorsun ben kendime göre ayarliyorum şahsen son anda bile kafama yatmadiysa vazgeçtim diyorum kardeşimeHay bin kunduz yaaaaşimdi kızkardeşim aradı ille Anneme geçiyorum sende gel diye
Ulen öğleden sonra arkadaş gelecek çamaşır yıkamam lazım asmam lazım diyorum ama yok Annem ille gelin dedi diyor
Neyse hemen banyomu temizliyeyim de bari çamaşırları gelince çalıştırırım ( bir postada ortaya dökmüştüm onları da tekrar çamaşır sepetine tıkayım)
Mutfakta pek işim yok onlarıda hemen halledeyim
Arkadaşı çok özledim ama neredeyse bugün gelmese daha iyi olacak diyeceğimgerçi yabancı değil hayatta ay şunu yapmamış bunu yapmamış diye düşünmez sağ olsun Allahtan diğer tarafların hepsi temiz
Canım 81 i görmüştüm bu sabah 82.5 sürünüyoruz işte bir ileri iki geri
Allah kolaylık versin canım benim büyük temizlik bitti halılarda perdeler camlar derken Ramazan'a hazırım şükür iki cadiyla oruçla nasıl başa cikicam bakalım tüm enerjimi emiyorlar zira
İşin varsa misafirin gelicekse gitme sende canım ne çok ozveride bulunuyorsun ben kendime göre ayarliyorum şahsen son anda bile kafama yatmadiysa vazgeçtim diyorum kardeşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?