Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Amin. Memleketimde ama merkeze 92 km. Bizim tayin isleri karisik canim. Dusundukce canim sıkılıyor.
Sirf merkeze gelebilmek adina benim esimden farklı bir ilceye gidip en az 1 donem calismam gerekiyor.

Rabbim inşallah gönlünüze göre versin...Aminnn
Hakkınızda hayırlısı

Herkese iyi geceler ben daha fazla dayanamıyorum yatıp uyuyayım bari de sabah yine erkenden kalkıcağım bari uykumu iyice almış olayım

Allaha emanet olun
Sabah görüşürüz inşallah

İui akşamlar kızlar dün oladar yoruldumki anlatamam
Bugunde temizlikle gecti ramazan girmeden ni genel temizlik yapım dedim

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabahta yine erkenden uyandım hatta gece erken yattığımdan mıdır bilmiyorum bir ara gece 2de uyandım tabi anında tekrar yattağa döndüm
Şekersiz kahvemle güne başladım bir saat sonrada en geç kahvaltımı yaparım
Malum bugün diyetisyen kontrolü var
İnşallah çok çok güzel rakamlar görürüm bugün ( evdekiyle oradaki tartı farklı çıktığı için net emin olamıyorum rakam konusunda

İui akşamlar kızlar dün oladar yoruldumki anlatamam
Bugunde temizlikle gecti ramazan girmeden ni genel temizlik yapım dedim

Ohhh misss ne güzel bende temizlik yapıyorum yoğunluktan fırsat buldukça
Bugün hatta öğleden sonra diyetisyenden döndükten sonra arkadaşım bana kahve içmeye gelecek ( oda sibele gidiyor ama ayrı gün ) O yüzden sabah kahvaltıdan sonra bir posta çamaşır yıkayıp banyoyu temizlerim az ki geldiğimde işim kalmamış olsun belli olmaz bakarsınız dışarda deng gelir eve gireriz
Cumaya kadar bende kalan işleri ( cam ve tüller ) halletmem lazım ki bari Ramazanın ilk haftası biraz rahat olayım sadece üstten yapayım temizliğimi iftardan sonra da zaten hatim okuyacağım için çok fazla iş kalsın istemiyorum

Aminnn insallah..

Günaydın hayırlı sabahlar... ❤

Günaydın canım sanada hayırlı sabahlar

Günaydın herkese

Sanada günaydın canım
Nasılsın bakalım görüşmeyeli Sende de bir yoğunluktur gidiyor sanırım gerçi listede olupta gelmeyenlere göre daha sık görüyorum seni
Kilo almadan devam dimi

Aynen öyle kaptancım bide burda sıcaklar başladıki o sıcskta bide dip temizlijle ugraşamıyorum yani

Aynen öyle kaptancım bide burda sıcaklar başladıki o sıcskta bide dip temizlijle ugraşamıyorum yani

Çok şükür henüz burada aşırı sıcaklar başlamadı ama malum bünye alışkın olmayacak bari ilk bir kaç gün temizlikle uğraşmıyayım diyorum bende
Bugün 11de evden çıkacağım o zamana kadarda çamaşırlarımı yıkayıp banyomu temizliyeyim diyorum yarında evdeyken tülleri ve camları aradan çıkartırım Gerçi ütülerde beni bekliyor onlarıda yarın en geç öbür gün bitirmem lazım bu gece de hatta köşe koltuğumu sileceğim ( tekliyi geçenlerde silmiştim zaten üzerini örtülü kullanacağım uzun bir süre çünkü beyazı çoğunlukta olunca çabucak kirleniyor )

Hay bin kunduz yaaaa şimdi kızkardeşim aradı ille Anneme geçiyorum sende gel diye
Ulen öğleden sonra arkadaş gelecek çamaşır yıkamam lazım asmam lazım diyorum ama yok Annem ille gelin dedi diyor
Neyse hemen banyomu temizliyeyim de bari çamaşırları gelince çalıştırırım ( bir postada ortaya dökmüştüm onları da tekrar çamaşır sepetine tıkayım )
Mutfakta pek işim yok onlarıda hemen halledeyim

Arkadaşı çok özledim ama neredeyse bugün gelmese daha iyi olacak diyeceğim gerçi yabancı değil hayatta ay şunu yapmamış bunu yapmamış diye düşünmez sağ olsun Allahtan diğer tarafların hepsi temiz

Günaydın kaptanım valla bundan sonra inşallah daha sık burda olacam sıkıntılarımı hallettim rahatsızlığımda düzeldi çok şükür bomba gibiyim Elhamdulillah ramazana kadar 1 kilo ramazanda da inşallah 3 kilo hedefim var normalde ben ramazanda kilo alan biriyim iftardan sonraki tatlılar yüzünden

Allah kolaylık versin canım benim büyük temizlik bitti halılarda perdeler camlar derken Ramazan'a hazırım şükür iki cadiyla oruçla nasıl başa cikicam bakalım tüm enerjimi emiyorlar zira

İşin varsa misafirin gelicekse gitme sende canım ne çok ozveride bulunuyorsun ben kendime göre ayarliyorum şahsen son anda bile kafama yatmadiysa vazgeçtim diyorum kardeşime

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı günler

Gezenti kaptanınız şükür evin yolunu bulabildi
Annemin gönlünü yaptım ordan diyetisyene geçtim
Şükür bu haftada Diyetisyen benden çok memnun kaldı Ablacığım haftaya da bu şekilde devam edersen kesinlikle benim düşündüğüm çizelgede devam ediyor olacaksın süpersin dedi

Geçen salı; 108.2 dim
Bugün ; 106.6 çıktım

Giden; 1.6 kg
Üstelik 1 kgda yağdan gitmiş

2.6 kg kütle kaybın olmuş ve her hafta çok daha ufalmış olarak geliyorsun dedi

Bu haftanın listeside çok güzel hatta Oruç konusunda tam belli değil diye bir de Oruç için ayrı liste verdi ve ikiside çok güzel hatta birazdan yazarım sizlerede fikir olsun diye önce bir kendime ara öğün yapayım da ( malum diyetisyen gününde öğlen arada kaynıyor gerçi o konuda da Ayşeyle anlaştık bundan sonra öğle yemeğimizi de yanımızda götüreceğiz en azından boş geçmiş olmamak için )

Canım 81 i görmüştüm bu sabah 82.5 sürünüyoruz işte bir ileri iki geri

Aman canım dikkat et bak Ramazanda da dikkat edersen Bayrama kadar daha da güzel rakamlar görürsün
Alması kolay da malum vermek daha çok çaba istiyor maazallah

Allah kolaylık versin canım benim büyük temizlik bitti halılarda perdeler camlar derken Ramazan'a hazırım şükür iki cadiyla oruçla nasıl başa cikicam bakalım tüm enerjimi emiyorlar zira

Ohhh ellerine sağlık ne güzel mis gibi olmuştur evin
Bende yarın sabah erkenden camlara tüllere girişeceğim
Halıyıda ilk hafta veririm yıkamaya bugün L koltuğumuda sileyim de oda aradan çıksın gece

İşin varsa misafirin gelicekse gitme sende canım ne çok ozveride bulunuyorsun ben kendime göre ayarliyorum şahsen son anda bile kafama yatmadiysa vazgeçtim diyorum kardeşime

İşte bir türlü hayır kelimesi yok benim lugatımda aman herkes mutlu olsun diye ben parçalanıyorum ama banada hareket oluyor en azından o bahaneyle
Bırak işim var gelmeyeceğim desem bu seferde onlar hadi biz gelelim yabancı değiliz yanımızda da yaparsın derler malum Annem sokağın başında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…