Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım İGden de demiştim ama yine hatırlatayım Google'a sıkıntısını yaz belki çıkar
Aslında aynı şey ben spor salonuna gittiğimde de olmuştu hatta hoca iki dakikada kendi bile düzeltmişti sıkıntıyı ama neresine ne yaptı dikkat etmedim açıkçası Eminim internette bir çare bulunur
Ya Ramazanda ağır spor belki imkansız ama iftardan sonra hem yediklerini eritme hemde yürüş olsun diye belki çıkarsınız biraz dışarı olmadı koşu bandını tamir ederse eşin o zamana kadar hafif bir yürüş yaparsın üzerinde

Bende babama sürekli hobi bahçesi al diyorumda bir ikna edemiyorum. Bu yaz evimi iyice düzene koyarsam seneye balkona bir kac birsey ekmek istiyorum. Allah nasip ederse tabi.

Valla eğer imkan varsa kesinlikle yapın hep birlikte evinize de yakınsa harika ( heee ekene kadar baya iş oluyor ama inan sonrası çok zevkli geçen sene ne domatese, ne taze fasulyeye, ne karpuza, ne Bal kabağına hatta Yer fıstığına bile para vermedim Kışlık domateslerimi bahçeden yaptım Fasülye, Bal kabağı ve karpuzları dağıttık hatta bir sürü akrabaya
yer fıstığı da Allah bereket versin uzun süre gitti bize

Bu sene yine kabak, karpuz, domates, biber, bakla, bezelye, semizotu, marul, soğan ve sarımsak ektik şimdilik Annem sanırım bir ara birşeyler daha eker hatun boşluk görmesin anında birşeyler ekiyor Hatta geçen dedim mahsül alacağını bilsen babamı bile bir boşluğa dikeceksin diye nasıl gülüyor aman aman yok 1 taneyle zor başa çıkıyorum diye ki babam şeker gibi adamdır ama Annem hasta olmasın diye devamlı yediklerini dengeliyor yok tansiyonu çıkmasın düşmesin diye devamlı babamla tek başına bir yere bile gitmezler

Meyve ağaçlarımız da var gerçi henüz hepsi meyve vermedi daha ufaklar ama geçen sene elma ağacı ufakda olsa 5 elma verdi dut ağacımızın üzerinde baya vardı ( kız kardeşim sağ olsun hepsini oturup yemiş )
Annem sağ olsun bir sürü de Meyve fidesi ekti Trabzon hurmasına kadar

Evet ekene kadar baya iş ama sonra her haftasonu gidince insan mutlu oluyor birde büyüyenleri topladıkça

Babami ikna edemiyorum iste. Sadece emeklilere verliyormus ve kura ileymis. Tabi torpilde varmış isin icinde ama babam yok deyip çıkıyor. Bahsettigin kadar sebzemiz olmaz belki ama gider stres atariz.
Bizim salonun balkonu uzun ve dar. Kullanışlı değil. Oraya sıra ile saksı saksı yapayım diye düşünüyorum bende. Hic anlamam aslinda ama esim bakar. Yazin olmadığımda da abim annem falan gelir sular. Belki komsulardan bakan olur. Henüz kaynasamadık ama. Hayalim bu yönde bakalım hayırlısı.

Kosu bandina esim bakamadi daha ama korkulacak birseu degilmis ig de yazdığını girmedim ben. Hatta sinir oldum ya kimse cevap yazmıyor bu konuda diye.

Canım dediğin gibi önce saksılarda yap hatta internette evden uzak kalınca sulama sorunu halledecek basit yöntemlerde var Benim bir arkadaşım dubleksin terasında ( ki çok çok büyük teras değil ) saksılar içinde domates, salatalık, biber, nane, maydanoz falan yetiştiriyor her sene hatta diyor ben kahvaltıyı hazırlarken eşim çıkıp domates salatalık topluyor diye Cerry Domateslerden ekebilirsin sadece kahvaltıya yetse yine kardır üstelik çokda zevkli diyor arkadaşım sonuçta evden çıkmadan hem meşkale hemde kendi emeğinin karşılığını alma mutluluğu

Kosu bandina esim bakamadi daha ama korkulacak birseu degilmis ig de yazdığını girmedim ben. Hatta sinir oldum ya kimse cevap yazmıyor bu konuda diye.

Ben gündüz şarj sorunu yüzünden giremedim ama gelir gelmez yazmıştım Eminim yarın halleder eşin üzme tatlı canını

Kızlar çok geç olmuş bana müsaade
Yarın kurs günüm malum birde erkeden uyanıyorum

Yarın sabah hepimiz çok çok daha hafif uyanırız inşallahhhh ....Aminnn

İyi geceler hepinize
Allaha emanet olun

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün nasıl yorulduysam baygın düştüm resmen Şükür tartıda sabah artı görmedim hatta cumaya göre az da olsa eksi var Bakalım yarın diyetisyen günü ve bugünde gayet dikkatli devam edip çok güzel bir rakam göreceğime inanıyorum

Bugün malum Pazartesi benim kurs günüm yani Eve geldikten sonra az dinlenip plates yaparım hem metabolizmayı akşam üzere spor yaparak biraz daha hızlandırmış olurum
Şu anda şekersiz Türk kahvemi içiyorum biraz sonrada Kahvaltımı yaparım sonrada ancak hazırlanırım

Selamın Aleyküm kızlarrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Kurstan gelip hemen kendimi mutfağa attım Akşamlık çorbamı ateşe koydum bulaşık makinesini boşaltıp yenileri yerleştirdim Bugün kursta çok güzel teşbih yaptık :) hatta yükleyebilirsem sizlerede gösteririm
Hatunlardan ikisi bugün anlaşıp hamur işi getirmişler öğlenlik tabi ben kesinlikle yemedim
Bir tanesi aaa bak küserim seninde hakkın var diyince o zaman ayıp olmazsa ben hakkımı kuzularıma götüreyim dedim Lezzetliye benziyor ama düzenimi heleki bir gün kala asla bozmam

Akşam yemeğimi biraz erken yiyeceğim bu akşam çünkü eşim işten gelir gelmez birlikte Hobby Atölyesine gideceğiz numune götürmeye sanırım bir kaçta sipariş olacak ( inşallahhhh )
Şimdi dönüşte yerim dersem belki geç olur malum trafik falan

Yarın da büyük gün yani tartı günü Bakalım bir sonraki listem nasıl olacak

Maşallah kuzum sana.. inşallah emeğinin karşılığını alırsın. .

Bugün yediklerim

Sabah
kk peynir
4 zeytin
1 ısırık domates

Ara
5 erik

Öğle
Şehriye çorba

Ara
Kefir

Aksam
Ufak bir parça ızgara tavuk
1 dal semizotu :)

Hayırlı aksamlar

Bugunmu menum

Sabah
Haslanmis yumurta domates salatalik yesillik 1 dilim ekmek

Ara
4 erik
1 yesil elma

Öğlen
Peynirli sandivic
Domates salatalık

Ara
5 hurma
Turk kahvesi

Aksam
4 kasik kuru fasulye
Yoğurt
Salata

Son arayi yapmayacağım aksam yemegini gec yedim

Spor
13 bin adım ve 50 mekik

Su 2lt bugun hava soguktu icemedim

Bu arada tayin yerleri açılmış. Ben nereleri yazabilecegimi bilmiyorum. Cumaya kadar vaktim var. Dua edin hayırlı bir yer olsun. Hayırlısı ise olsun.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Tekrar hayırlı geceler

Eşim gelmeden akşam yemeğimi yedim sonrada doğru müşteriye gittik Allahtan çabucak işimiz bitti de son ara öğün saatime yetiştim
Artık Ananas ve Kivi mevsim olarak pek hoş olmadığından artık onları bulamazsan 5 çilek yada 10 erik yiyebilirsin dedi tabi ben hakkımı erikten yana kullanıyorum hem daha fazla miktar olarak ( gözüm doyuyor ) hemde daha çok tıkıyor insanı

Bakalım yarın ne göreceğim tartıda Şimdi yatana kadar bol bol su içeyim de yarın ödem falan olmasın Gündüz kursta pek içemiyorum sık sık lavaboya gitmek zorunda kalmayayım diye

Maşallah kuzum sana.. inşallah emeğinin karşılığını alırsın. .

Aminnnn inşallah canım valla ikramları red etmenin huzuru ile çok daha hafif hissediyorum kendimi
Cuma günü de başka bir hatun öğlenlik güveç ve tatlı dağıtacakmış ben yine öğle yemeğimi listeme uygun yerim eğer ille buda senin hakkın derse alır kızlarıma getiririm yine

Bugün yediklerim

Sabah
kk peynir
4 zeytin
1 ısırık domates

Ara
5 erik

Öğle
Şehriye çorba

Ara
Kefir

Aksam
Ufak bir parça ızgara tavuk
1 dal semizotu :)

Harika bir menü canım cumaya yine bomba gibi gelirsin eminim
Bu arada başarı hikayeni yazdın dimi

Hakkın da hayırlısı Olsun canım.
Memleketindemi görev yerin. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…