- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Hayırlı aksamlar bugun pek gidip gelen olamadi buraya. Ben diyetime harfiyen uydum amaaa bir dilim kek yedim kendi yaptığımdan. Dun esim cevizli fındıklı kek yapsana dedi. Bir dünya ceviz kırdı badem ve fındık kırdı. Bende onlari karsitirip kek yaptım. Firinim kekleri güzel pisirmiyor ama güzel oldu.
Kosu bandım bozuldu bu arada. Ben uzerinde yürüyünce sanki ağır geliyorumda duruyor. Esim bakacak bakalım ama ramazan giriyor. Bundan sonra yurumeye fırsat bulur muyum bilmiyorum.
Bende babama sürekli hobi bahçesi al diyorumda bir ikna edemiyorum. Bu yaz evimi iyice düzene koyarsam seneye balkona bir kac birsey ekmek istiyorum. Allah nasip ederse tabi.
Canım İGden de demiştim ama yine hatırlatayımGoogle'a sıkıntısını yaz belki çıkar
Aslında aynı şey ben spor salonuna gittiğimde de olmuştu hatta hoca iki dakikada kendi bile düzeltmişti sıkıntıyı ama neresine ne yaptı dikkat etmedim açıkçasıEminim internette bir çare bulunur
Ya Ramazanda ağır spor belki imkansız ama iftardan sonra hem yediklerini eritme hemde yürüş olsun diye belki çıkarsınız biraz dışarıolmadı koşu bandını tamir ederse eşin o zamana kadar hafif bir yürüş yaparsın üzerinde
Valla eğer imkan varsa kesinlikle yapın hep birlikteevinize de yakınsa harika ( heee ekene kadar baya iş oluyor ama inan sonrası çok zevkli geçen sene ne domatese, ne taze fasulyeye, ne karpuza, ne Bal kabağına hatta Yer fıstığına bile para vermedim Kışlık domateslerimi bahçeden yaptım Fasülye, Bal kabağı ve karpuzları dağıttık hatta bir sürü akrabaya
yer fıstığı da Allah bereket versin uzun süre gitti bize
Bu sene yine kabak, karpuz, domates, biber, bakla, bezelye, semizotu, marul, soğan ve sarımsak ektik şimdilikAnnem sanırım bir ara birşeyler daha eker hatun boşluk görmesin anında birşeyler ekiyor Hatta geçen dedim mahsül alacağını bilsen babamı bile bir boşluğa dikeceksin diye nasıl gülüyor aman aman yok 1 taneyle zor başa çıkıyorum diye ki babam şeker gibi adamdır ama Annem hasta olmasın diye devamlı yediklerini dengeliyor yok tansiyonu çıkmasın düşmesin diye devamlı babamla tek başına bir yere bile gitmezler
Meyve ağaçlarımız da vargerçi henüz hepsi meyve vermedi daha ufaklar ama geçen sene elma ağacı ufakda olsa 5 elma verdi dut ağacımızın üzerinde baya vardı ( kız kardeşim sağ olsun hepsini oturup yemiş )
Annem sağ olsun bir sürü de Meyve fidesi ekti Trabzon hurmasına kadar
Evet ekene kadar baya iş ama sonra her haftasonu gidince insan mutlu oluyor birde büyüyenleri topladıkça
Babami ikna edemiyorum iste. Sadece emeklilere verliyormus ve kura ileymis. Tabi torpilde varmış isin icinde ama babam yok deyip çıkıyor. Bahsettigin kadar sebzemiz olmaz belki ama gider stres atariz.
Bizim salonun balkonu uzun ve dar. Kullanışlı değil. Oraya sıra ile saksı saksı yapayım diye düşünüyorum bende. Hic anlamam aslinda ama esim bakar. Yazin olmadığımda da abim annem falan gelir sular. Belki komsulardan bakan olur. Henüz kaynasamadık ama. Hayalim bu yönde bakalım hayırlısı.
Kosu bandina esim bakamadi daha ama korkulacak birseu degilmis ig de yazdığını girmedim ben. Hatta sinir oldum ya kimse cevap yazmıyor bu konuda diye.
Selamın Aleyküm kızlarrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Kurstan gelip hemen kendimi mutfağa attımAkşamlık çorbamı ateşe koydum bulaşık makinesini boşaltıp yenileri yerleştirdim Bugün kursta çok güzel teşbih yaptık :) hatta yükleyebilirsem sizlerede gösteririm
Hatunlardan ikisi bugün anlaşıp hamur işi getirmişler öğlenliktabi ben kesinlikle yemedim
Bir tanesi aaa bak küserim seninde hakkın var diyince o zaman ayıp olmazsa ben hakkımı kuzularıma götüreyim dedimLezzetliye benziyor ama düzenimi heleki bir gün kala asla bozmam
Akşam yemeğimi biraz erken yiyeceğim bu akşam çünkü eşim işten gelir gelmez birlikte Hobby Atölyesine gideceğiz numune götürmeyesanırım bir kaçta sipariş olacak ( inşallahhhh )
Şimdi dönüşte yerim dersem belki geç olur malum trafik falan
Yarın da büyük gün yani tartı günüBakalım bir sonraki listem nasıl olacak
Maşallah kuzum sana.. inşallah emeğinin karşılığını alırsın. .
Bugün yediklerim
Sabah
kk peynir
4 zeytin
1 ısırık domates
Ara
5 erik
Öğle
Şehriye çorba
Ara
Kefir
Aksam
Ufak bir parça ızgara tavuk
1 dal semizotu :)
Hayırlı aksamlar
Bugunmu menum
Sabah
Haslanmis yumurta domates salatalik yesillik 1 dilim ekmek
Ara
4 erik
1 yesil elma
Öğlen
Peynirli sandivic
Domates salatalık
Ara
5 hurma
Turk kahvesi
Aksam
4 kasik kuru fasulye
Yoğurt
Salata
Son arayi yapmayacağım aksam yemegini gec yedim
Spor
13 bin adım ve 50 mekik
Su 2lt bugun hava soguktu icemedim
Bu arada tayin yerleri açılmış. Ben nereleri yazabilecegimi bilmiyorum. Cumaya kadar vaktim var. Dua edin hayırlı bir yer olsun. Hayırlısı ise olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?