Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Allah rahmet eyledin
Basin sagolsun canim

Basınız sagolsun canim.

Günaydin arkadaslar,

umarim iyisinizdir.

Pazartesi mideme bakmislardi, ciddi bisey yok sükür. Kronik gastrit var dediler, bide kontrol icin sivi aldilar, bakteri var mi diye bakilacak. Haftaya sonuclar elime gececekmis. Bundan sonra yedigime ictigime gercekden daha fazla dikkat etmem lazim. Oda tatile gidince nasil olacak hic bilemiyorum. Gerci otellerde ben genelde balik salata türü yiyorum.

Menü falan yazmayida biraktim farkindayim ama tatilden sonra listeyede girince bi düzen olur diye düsünüyorum.

Basiniz sagolsun, Allah sabir versin geride kalanlara

günaydın şekerler

moni canım sen kaç kilosun. ?
canım ben 95,6 kg çıktım dün
başınız sağolsun

Ayy cok kotu bi durum olmus gercekten cocuklarin tum heveslerinin icine etmisler resmen yaa mudur yardimcisida amma gamsizmis nasil unutulur ki boyle bisey yani

Sorma canım gamsızlık değil adamın haberi bile yok Müdire ben kendim kayıt edeceğim demiş Edebiyat öğretmenine sonrada aman gidince nasılsa kayıt yaptırırız diye sallamış bilerek
Hayır anlamadığım bütün okulun ve Öğretmenlerin haberi var ama o şubenin Müdür yardımcısının hiç haberi yok ( aynı okulda belki 5 tane yardımcı var herkes şubelere ayrılmış nasıl birşeyse :)

Valla o biraz karakterle alakalı Bölüm şefleri var hatuna hatta çocuklara aralarında Şerife Bacı diyorlar çok düzgün ve disiplinli bir bayan ve kesinlikle çok adaletli eminim oda müdür olsa kendi çizgisinden çıkmaz
Edebiyatcı bile demiş kadın zaten hiç bir şey yapmıyormuş bunu da ihmal edeceğini düşünmüyordum diye son ana kadar hep ısrarla aklımda hatta bende geleceğim ama günü birlik gidelim ki ben haftasonu gezmemi iptal etmek zorunda kalmayayım diye tutturmuş Edebiyatçıya Adam bile hala sinirini atamamış

Çok çok geçmiş olsun canım şükür önemli bir şey yokmuş ama dediğin gibi bundan sonra çok daha dikkatli olman gerekiyor baharatlılardan uzak dur hatta domatesi bile kabuğu ile yeme sakın oda azdırıyor

Sagol canim Evet baharatlardan uzak durmam lazimda bol kara biber pul biber kirmizi biber olmadan da neyin tadi cikar ki Neyse sikayet etmiyorum cok sükür halime.

Bende hesapta camlarımı silecek tülleri yıkıyacaktım ama hiç canım istemiyor yaaa
Neyse bari diğer işleri bitireyim de camları akşam silerim ( şu Viledanın duş için olan spreyinden alayım onla kurulama derdi yok hem yağmur da yağsa su lekesi kalmıyor )

Iyi fikirmis bu, bende alim ondan

Ben su an polen derdiyle ugrasiyorum, simdi silim iki dakika sonra yine berbat. Onada bi care bulsam süper olacak

Allah yardımcın olsun gerçi benimde hemen burnum kaşınır ama öyle aşırı değil Allahtan

Kız o da ne benim aradığım ürün icadı edilmismi cok yaşa emi

Bulundu bulundu Ben neler denemiştim geçmişte en çok bunu beğendim ben tabi daha iyisi çıkana kadar
Nerde yeni bir ürün varsa hepsini denemek istiyorum eşim bu deterjan manyaklığını ne yapacağız diyor hele domestossuz hayat düşünemem

Birazdan işim biter ( camlar akşama kaldı ) sonrada öğlenlik yemeğimi yer sonrada hazırlanır kuzuyu almaya giderim
Annemde sağ olsun benimle gelecekmiş Dişçiye ordan pazara Artık saatte göre bakarız erken olursa yine gerisin geriye yürürüz ( 3 kmye yakın yol ) Gidiş dönüş iyi spor olur bana
Hee geç olursa artık eşim bizi dönüşü geçerken alır dişçide bakalım ne zaman işimiz biter

Geçmiş olsun..
Az ve sık beslenerek minimuma indirirsin rahatsizligini. .

günaydın şekerler

canım ben 95,6 kg çıktım dün

başınız sağolsun

Çok iyi canım. Memnun değilmisin sonuçtan. .

Neler var menüde :)

Ben çorba getirdim
Aksam bakalım karar vermedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…