Allah rahmet eyledinhayırlı sabahlar herkese kaç gündür yoktum kusura bakmayın c.tesi acı bi haber aldık apar topar eşimin köyüne gittik cenazemiz vardı dün gece döndük bu haftada listedeyim kaptanım zaten bişey yediğim yok listeye bari giriyim faydam dokunur belki
Basınız sagolsun canim.hayırlı sabahlar herkese kaç gündür yoktum kusura bakmayın c.tesi acı bi haber aldık apar topar eşimin köyüne gittik cenazemiz vardı dün gece döndük bu haftada listedeyim kaptanım zaten bişey yediğim yok listeye bari giriyim faydam dokunur belki
hayırlı sabahlar herkese kaç gündür yoktum kusura bakmayın c.tesi acı bi haber aldık apar topar eşimin köyüne gittik cenazemiz vardı dün gece döndük bu haftada listedeyim kaptanım zaten bişey yediğim yok listeye bari giriyim faydam dokunur belki
canım ben 95,6 kg çıktım dünmoni canım sen kaç kilosun. ?
başınız sağolsunhayırlı sabahlar herkese kaç gündür yoktum kusura bakmayın c.tesi acı bi haber aldık apar topar eşimin köyüne gittik cenazemiz vardı dün gece döndük bu haftada listedeyim kaptanım zaten bişey yediğim yok listeye bari giriyim faydam dokunur belki
Ayy cok kotu bi durum olmus gercekten cocuklarin tum heveslerinin icine etmisler resmen yaa mudur yardimcisida amma gamsizmis nasil unutulur ki boyle bisey yani
Günaydın herkese ❤
oynakbasi34 kadınım ama kadınlar bu mudurluk isini yapmasın ya cidden kaprisi ayrı keyfi ayrı... Cok kızdım ya yazık değil mi kuzuya. Biz kitap okusunlar diye kırk takla atıyoruz...
Bende idarecilik icin basvurdum kadınlar olmasın olmasın derken bir dönemlik belki yaparım.
Günaydin arkadaslar,
umarim iyisinizdir.
Pazartesi mideme bakmislardi, ciddi bisey yok sükür. Kronik gastrit var dediler, bide kontrol icin sivi aldilar, bakteri var mi diye bakilacak. Haftaya sonuclar elime gececekmis. Bundan sonra yedigime ictigime gercekden daha fazla dikkat etmem lazim. Oda tatile gidince nasil olacak hic bilemiyorum. Gerci otellerde ben genelde balik salata türü yiyorum.
Menü falan yazmayida biraktim farkindayimama tatilden sonra listeyede girince bi düzen olur diye düsünüyorum.
Çok çok geçmiş olsun canımşükür önemli bir şey yokmuş ama dediğin gibi bundan sonra çok daha dikkatli olman gerekiyor baharatlılardan uzak dur hatta domatesi bile kabuğu ile yeme sakın oda azdırıyor
Sagol canim Evet baharatlardan uzak durmam lazimda bol kara biber pul biber kirmizi biber olmadan da neyin tadi cikar kiNeyse sikayet etmiyorum cok sükür halime.
Bende hesapta camlarımı silecek tülleri yıkıyacaktım ama hiç canım istemiyor yaaa
Neyse bari diğer işleri bitireyim de camları akşam silerim ( şu Viledanın duş için olan spreyinden alayım onla kurulama derdi yok hem yağmur da yağsa su lekesi kalmıyor)
Iyi fikirmis bu, bende alim ondan
İnan uzun süre camlar pislenmiyorOda bir keresinde banyoyu aynayı böyle temizliyorsa camlarada denemem lazım dedim :) ki sildikten sonra yağmur yağdı inan tek leke kalmadı
Kız o da ne benim aradığım ürün icadı edilmismiIyi fikirmis bu, bende alim ondan
Ben su an polen derdiyle ugrasiyorum, simdi silim iki dakika sonra yine berbat. Onada bi care bulsam süper olacak
Kız o da ne benim aradığım ürün icadı edilmismicok yaşa emi
Allah yardımcın olsungerçi benimde hemen burnum kaşınır ama öyle aşırı değil Allahtan
Günaydin arkadaslar,
umarim iyisinizdir.
Pazartesi mideme bakmislardi, ciddi bisey yok sükür. Kronik gastrit var dediler, bide kontrol icin sivi aldilar, bakteri var mi diye bakilacak. Haftaya sonuclar elime gececekmis. Bundan sonra yedigime ictigime gercekden daha fazla dikkat etmem lazim. Oda tatile gidince nasil olacak hic bilemiyorum. Gerci otellerde ben genelde balik salata türü yiyorum.
Menü falan yazmayida biraktim farkindayimama tatilden sonra listeyede girince bi düzen olur diye düsünüyorum.
günaydın şekerler
canım ben 95,6 kg çıktım dün
başınız sağolsun
Birazdan işim biter ( camlar akşama kaldı) sonrada öğlenlik yemeğimi yer sonrada hazırlanır kuzuyu almaya giderim
Annemde sağ olsun benimle gelecekmiş Dişçiye ordan pazaraArtık saatte göre bakarız erken olursa yine gerisin geriye yürürüz ( 3 kmye yakın yol ) Gidiş dönüş iyi spor olur bana
Hee geç olursa artık eşim bizi dönüşü geçerken alırdişçide bakalım ne zaman işimiz biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?