Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sabah
2-3 çatal omlet
Peynir
3 zeytin
Semizotu

Ara
4 çilek
4 badem

Öğle
Kıymalı tarhana çorbası

Aksam
Kıymalı tarhana çorbası
Yoğurtlu semizotu

Ara
Muhtemelen kefir icerim
Bir kaç kiraz ile..

30 dk. Yürüyüş

Hayırlı aksamlar kızlar. Esim gec kalacagi icin aksam yemegini tek başıma yedim yine. Oglum da erken uyudu. Anne ben yoruldum dedi. Kuzum bir iyi olamadı.
Ramazan temizligi yapiyor herkes. Ben hic Ramazan icinde ufak tefek yaparim belki. Ben kimleri iftara çağırırım diye dusundum annemler abimler esimin kuzeni birde onun arkadaşı var. Onlarda yabancı değil. Okul kapanana kadar onları çağırırım. Okul kapanınca da seminerleri baska yerde almamiza izin verilirse esimin memleketinde alırız. Bayramda evde olmayacağımız icin hic ramazan bayram temizligi dusuncesi olmadı bende.

Gelmiskende menumu yazayim
Sabah

Peynir zeytin domates salatalik yesillik 2 tane ceviz 1 dilim ekmek

Ara
3 hurma

Oglen
Kuru fasukye yogurt salata 1 dilim ekmek

Ara
1 kucuk yesil elma
3 kuru kayısı

Aksam
Tavuk izgara salata yogurt 1 dilim ekmek

Ara
Tarcinli süt.

Kosu bandini yapabilirsek yurumeyi planlıyorum insallah
Suyu da 3.5 lt ye tamamlarım.

Bende akşam yemeğimi az gecikmeli de olsa

Eşim bugün dükkana gitmeyecekmiş hatta birazdan bilgisayara el koyacakmış Neyse iki dakika müsaade et kızlara bir bakayım dedim

Bu arada Ramazanlık verdiği listemide paylaşayım

Uyanınca ( sahura kalkınca yani tabi benim için geçerli değil oturacağım için )
2 bardak oda sıcaklığında su

Sahur;
1 dilim pide ( avuç içi kadar )
2 dilim Beyaz Peynir ( yarım yağlı )
1 adet haşlanmış yumurta yada omlet
Bol yeşillik ( domates salatalık zaten serbest )
2 adet tam ceviz
3 adet gün kurusu
1 fincan bitki çayı
1 bardak yarım yağlı süt yada 1 kutu activya ( meyveli )

İftar;
1 kepçe Çorba

5 dakika kadar ara veriyoruz

1 kepçe Ana yemek ( o konuda sınırlama koymamış )
1 kase cacık yada şekersiz komposto

ara; ( iftardan 2 saat sonra falan )
1 fincan sıcak su + 1 adet taze meyve
( 1 dilim ananas yada 1 adet kivi yada 10 adet kiraz yada 10 adet erik yada 5 adet çilek )

20 dakika arayla 1 bardak su içilirse de yatana kadar ( ki ben yatmıyorum zaten ) 3 litre suyumuzuda içmiş oluruz 3 - 4 saat içinde

Haftanın 4 günü 45 dakika yürüyüş yazmış ama ben diyetisyene gitmeye başladığımdan beri zaten günlük hayattaki koşturma hariç ancak haftada 1 yada 2 kere özel yürüyüş yapıyordum

Gayet güzel bir menü canım eminim karşılığını cuma çok güzel alacaksın

Harika bir menü canım Tebrikler canım bakalım cuma inşallah sende çok güzel Rakamlar görürsün

Tartı oynamıyor banu abla yaa. Bir kere 86.9 u gordum sonra hep 87. Kusur Gayrette ediyorum. Bol bol su yesil cay iciyorum.
Cumaya bir kaç gün daha var hayırlısı. Belki ramazanda farklı besleneceğim için değişir.

Tartı oynamıyor banu abla yaa. Bir kere 86.9 u gordum sonra hep 87. Kusur Gayrette ediyorum. Bol bol su yesil cay iciyorum.
Cumaya bir kaç gün daha var hayırlısı. Belki ramazanda farklı besleneceğim için değişir.

Gayet dengeli besleniyorsun. Iyi bir sonuç göreceğim eminim..

Kızın ödevleri bitti artık Öğretmeninkilere geçtim

Benim büyük kız Fizik Hocası ona karne için notunu yükseltiği için havalarda uçuyor tabi onun bilgisayarla çok haşır neşir olduğunu bildiği için Hocası ondan rica etmiş şu Listelerimi Excellde doldururmusun diye
Adamcağız çok hızlı yazamıyor sanırım tabi bizimkide yapılan iyiliğin altında kalmamak için kabul etmiş tabi ben yine dayanamadım nasılsa 10 parmak bakmadan yazabiliyorum diye hadi ver ben yapayım dedim

14 derse giriyormuş yani 14 sınıfın okul numaralarıyla öğrencilerinin adı listeye girilecek
Kaldı 5 sınıf Allahtan

.

Canım arada direnç gösterebilir sakın pes etme aynen devam ben inanıyorum birden o direnç kırılınca patır patır gidecek kilolar Metabolizmayı hızlandıracak şeyler tüketmeye çalışsan chia falan vermişti dimi sanada diyetisyen

Gayet dengeli besleniyorsun. Iyi bir sonuç göreceğim eminim..

İnsallah canım. Umudum ramazana artık...

Sabahları aspir yağı ve corek otu yagi iciyorum. Oglen salatalarıma keten tohumu ekliyorum. Oglen yemediysem aksam ekliyorum. Bir chia kaldı zaten. Onu da sorayım bakayım. Ama yedigim ekmekte tam tahıllı icinde chia var. Hatta bazen pul biberi dolduruyorum yemeklere. Acı sevmeyen biriyim. Yedigimden de birsey anlamıyorum. Daha ne yapcam bilmiyorum...

Bizde de var oyle ogretmenler. Flastan resim alamiyor atamıyor. Ama alisveris siteleri o site senin bu site benim dolanıyor

Gecen bilişim ogretmeni yanimdaydi hocam 1 basmiyor dedim geldi num lock kapalı dedi. Cahillik zor is dedim. uzuun zamandir laptopla bir is yapmıyorum bu akıllı telefonu alali acmiyorum bile. Aklima hic gelmedi.

Son düzenleme:

Çok şükür bitti ama bende bittim
Hadi dedim kız zaten devamlı okul için çabalıyor bari bu kez ben yapayım nasıl mutlu oldu bir gece de olsa ders yapmadan müzik dinleyebildi
14 derslik isimleri Tabelaya girdim Adamcağız okadar kıyak yapmış

Bu arada söylemişiydim bilmiyorum ( malum b12 eksikliği var unutuyorum )
Pazartesi hesapta bizim kız şu Kitap yarışması için Bileciğe gideceklerdi ya Bunların çok bilmiş müdüresi hem bunları derslerden bile çıkardı sırf kitapları yetiştirsinler diye hatta baya notları bile düştü sırf o yüzden
Bütün okula ve öğretmenlere ilan edildi gidilecek diye hatta bizlerden izin belgeside alındı gidebilirler diye ( Edebiyat Öğretmenleri de onlarla gidecekti tabi Müdüre de gelecekti onlarla istemeseler de )
Çarşamba bizimki Müdür yardımcısından bir şey almaya gittiğinde demiş onay geldi mi diye Adamcağız ne onayı benim birşeyden haberim yok demiş Tabi bizimki şaşırmış ama nasılsa Müdire ilgileniyor diye üstüne düşmemiş

Meğer hatun bunları yarışmaya son ana kadar kayıt ettirmemiş Birde normalde 1 gece kalınacaktı ve masrafları Milli eğitim karşılayacaktı ama hatun haftasonu meşgul diye yatıya kalmaya gerek yok pazartesi sabah erkenden gideriz diye tutturmuş ona zaten sinir olmuşlardı kızlar ve edebiyatçı ama hadi neyse demişlerdi )
Tabi Ohal olduğu için Milli eğitim de sabahın köründe ( saat 04:00de yola çıkacaklardı ) olmaz 1 gün önce gelinmesi gerek demiş ve tabi bizim Müdire kaydı da yaptırmayınca son ana kadar okulu kabul etmiyoruz diye kafadan red gelmiş
Edebiyatcı Cuma akşamı bunu öğrenip kızlara alıştıra alıştıra söylemeye çalışmış tabi sakin karşılayamayacakları ortadaydı sonuçta derslerini de ihmal ettiler çokda heves ettiler
Ben hatta o ara dışardaydım geldiğimde bizimki ağlamaktan şişmişti
Kadın kendi keyfine ihmal etti sonrada aman gitmesekte olur dedi Ben bile sinirlendim madem öyle niye çocukları dersden çıkarıp devamlı kütüphaneye gönderdi hadi kitaplarınızı yetiştirin diye üstelik 7 kitap okunacaktı 3 tanesini bizimki aldı, 2sini Edebiyatcı aldı 2 tanede diğer arkadaşı Madem götürmeyeceksin niye masrafa sokuyorsun ( gerçi bizde alınan kitap asla boş masraf olarak görünmez ama yinede düşünmesi gerekirdi sonuçta kimsenin durumunu tam bilemiyor )
Edebiyatcı bile kızları teselli ederken müdireye saydırmış
Dünde okula gittiklerinde tabi okulda tanıdıkları tanımadıkları herkes aaaa hani bileciğe gidiyordunuz demiş tabi bizimkilerin yine sinirleri bozulmuş oturup iki arkadaş yine ağlaşmışlar ve yine Edebiyatcı bunları teselli etmek zorunda kalmış Bütün öğretmenlerde bunu duyunca şaşırmışlar sonuçta hepsi aman okulu temsil ediyorsunuz işte notlarınız düşsede sizlere destek olacağız demişlerdi ama tabi şimdi ne olur bilemiyorum
Gerçi yine sınıfta kalmaz ama kız her sene teşekkür alırken düz geçecek diye bile üzülüyor hatta 1 dersten kalma olasılığı da var sınavda onların derse girmediklerinde işlenen konu geçtiği için

Ay ben bile Kudurdum ve cidden dönüşü kızlara olmayacağına emin olsaydım kesinlikle arayıp o müdireye ağzıma geleni sayacaktım ama daha 2 senesi var ve hatun takarsa daha beter olur dedim

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün gece kapanışı da ben yaptım bu sabah açılışıda
İnşallah Ramazanda bari daha yoğun olur burası
Gece geç yatmama rağmen yine sabah 6da hortladım Şükür artık saat kurmama bile gerek yok

Bol suyla güne başladım bile hatta şu anda günün ilk kahvesini de içiyorum tabi şekersiz
Bugün öğleden sonra yine yollardayım Minik kuşumu dişçiye götüreceğim oradan da kendimi Pazara atacağım Annemle Şöyle güzel tazecik meyve sebzelerimi alayım hem yürüyüşüm de aradan çıkmış olur

Cumaya kaldı 2 ona göre kaçamaksız devam edin de şu listeyi Ramazana 1 kala bir sallayalım

hayırlı sabahlar herkese kaç gündür yoktum kusura bakmayın c.tesi acı bi haber aldık apar topar eşimin köyüne gittik cenazemiz vardı dün gece döndük bu haftada listedeyim kaptanım zaten bişey yediğim yok listeye bari giriyim faydam dokunur belki

İnanılır gibi deil çok üzüldüm canım ne sorumsuz ve bencil bir mudireymis terbiyesiz

Günaydın canım başınız sağolsun

Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun...

Başınız sağ olsun canım Rabbim mekanını cennet etsin ...Aminnn
Tamamdır canım inşallah güzel bir rakamla dönmüş olursun iki gün zaten şimdi temizlik ve Ramazan hazırlığı ile geçer o koşturmacada da gider varsa yoldan dolayı ödemin

İnanılır gibi deil çok üzüldüm canım ne sorumsuz ve bencil bir mudireymis terbiyesiz

Sorma herkesi tembihledim sakın sormasınlar diye Lafı geçtikçe kızım sinirden kuduruyor haklı olarak
Önümüzdeki sene hiç bir okul faaliyetine katılmayacağım diyor bende dedim boşver sen derslerine bak o kadına ne yapsan yaranamazsın nasılsa diye

Günaydın
Mutlu carsambalar. .

Sanada Günaydınlar canım

Ayy cok kotu bi durum olmus gercekten cocuklarin tum heveslerinin icine etmisler resmen yaa mudur yardimcisida amma gamsizmis nasil unutulur ki boyle bisey yani

Günaydın herkese ❤

oynakbasi34 kadınım ama kadınlar bu mudurluk isini yapmasın ya cidden kaprisi ayrı keyfi ayrı... Cok kızdım ya yazık değil mi kuzuya. Biz kitap okusunlar diye kırk takla atıyoruz...
Bende idarecilik icin basvurdum kadınlar olmasın olmasın derken bir dönemlik belki yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…